172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #105422 ez kurvanagy!
-
ThedarkmanHUN #105421 -
xDDDDDDDDD -
Szeretkezés után:
Nő:
Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal ...
Férfi:
Ott a plafonon az a kurva légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?! -
TS Zolly #105418 No problem, elöbb utobb ugyis rájöttök. -
keresobe beirod hogy : EA HU -
Hát még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy mitől van néha conn problem. -
...apropó! Júdás odaért már???
-
Kérdeztem, hogy érdekel-e???!!!
-
-
ezdeszar :D -
Egy kis mámor az etéhez:
Jézus nagyon gondterhelten összehívja az apostolokat, hogy tartsanak egy gyűlést, a világszerte jellemző igen magas drogfogyasztás miatt. Hosszas megbeszélés után arra jutnak, hogy jobban meg kell ismerniük a problémát. Ki kell próbálniuk a drogokat magukon és akkor eldönthetik, hogy hogyan küzdhetnek ellene. Azt is elhatározzák, hogy néhány közülük visszatérnek a földre és beszereznek különféle drogokat. Két nappal később a tanítványok kezdenek visszaérkezni. Jézus az ajtónál várakozik:
- Ki az?
- Pál vagyok.
Jézus kinyitja az ajtót.
- Mit hoztál Pál?
- Hasist Marokkóból.
- Nagyon jó, gyere be.
- Ki az?
- Márk vagyok.
Jézus kinyitja az ajtót.
- Mit hoztál Márk?
- Marihuánát Kolumbiából.
- Nagyon jó, gyere be.
- Ki az?
- Máté vagyok.
Jézus kinyitja az ajtót.
- Mit hoztál Máté?
- Kokaint Bolíviából.
- Nagyon jó, gyere be.
- Ki az?
- Lukács vagyok.
Jézus kinyitja az ajtót.
- Mit hoztál Lukács?
- Speedet Amszterdamból.
- Nagyon jó, gyere be.
- Ki az?
- Júdás vagyok.
Jézus kinyitja az ajtót.
- Mit hoztál Júdás?
- Az FBI-t ti rohadékok, kezeket a tarkóra, mindenki a falhoz !!! -
Nálam elég sokszor szarakszik 
-
Ez hol van? Én nem találom sehol ezeket a szervereket. Bocsi hogy tudatlan vok. -
Axl Rose #105408 Kb akkor dobott le mindenkit a szerver... -
En mennek dehat... :
De legalabb van magyar szerver 1.
Proba 2.
Mashol ilyen hibat sose irt ki, esetlegmasnal is fordult elo?
-
melyik 1.4 amelyik 1.41
-
melyik 1.4 amelyik1.41
-
Samthek #105404 Váá,ez az 1.4-es patch mindenkinek ilyen lassan megy fel? minnyá megőrülök
-
Visszhangzol
?
-
Deqwator #105402 gyertek EA HU-ra baszki mert unatkozok -
Király ez a windóz...
Úgy is rég volt munkája a főmakinak:D -
Azért van a fakk ott, mert mindennap bejön egy ilyen gyökér és felteszi a warezos kérdéseit.Ezt meg lett unva hamar, és mivel valaki kurváranagyon rendes volt csinált egy FAQ-ot nektek.Nem azért lett a FAQ megcsinálva, mert szeretjük olvasni a hülye kérdéseiteket... -
Azért van a fakk ott, mert mindennap bejön egy ilyen gyökér és felteszi a warezos kérdéseit.Ezt meg lett unva hamar, és mivel valaki kurváranagyon rendes volt csinált egy FAQ-ot nektek.Nem azért lett a FAQ megcsinálva, mert szeretjük olvasni a hülye kérdéseiteket... -
coRDHA DriLL #105397 Találó nevet választottál magadnak. DEBIL de mostantól nevezd át magad Gyökérré
-
ugye nem akarsz aradi vértanú lenni
-
Mert itt semmiképp sem akarunk foglalkozni ilyen dolgokkal... koprende??
-
Platypus16 #105394 Nem baj az, grat srácok 
-
sztem ez nem warez kérdés,de ha az akkor miért van róla szó a nagybetűkkel reklámozott bf FAQ-ban?
-
Ja, bár kétes a hír értéke, mer' csak azért áll a 3. helyen mert a TLR hibernálta magát:) -
A |H|EG a 3. helyen áll az infranty ladderen.:)

-
kész -
Azzal nem fog menni, 5700 a minimum. -
gyógyír sorry -
sziasztok!!szeretnék kérni 1 kis segítséget!!mikor belépnék 1 szerverre mindíg kidob asztalra!!ez a genya!!tud valaki valami gyógy írt erre??
-
AZ EA HU szerveren a nem városi mapokat vegyétek 32-esre kéne tenni mivel 16 emberrel unalmas 64-es mapon játszani(oilfilds meg Kubra Dam maradhat 64-es mert ott nincs különbség nagyon, de Dragon, Fushee, Cleensweep,meg Zatar kicsit nagy 64-es méretben ennyi embernek) -
Ránézek majd! De ma nem mert megyek cég ivászatra!
-
van már magyar EA HU gyere oda
-
Ha kitiltanak egy szerverről az örök?
Valszeg lepunisoltam az admint... Csk azért mert én érek először a repülőhöz mé kell elgázolni dzsippel? Kicsit berágtam oszt nyomtam a punist.... Erre 10 mp és kick...(csak annyit ír hogy kitiltottak, nem ír időtartamot...)
Mind1 "Van másik!"