172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
várjál megyek én is 
-
ugye-ugye a szója nem csak finkat de "amnesztiát" is okoz
vagy amnéziát .... nnna mindegy
-
Megyek is EAHUra baszni kicsit a szajakat :) -
teganap este hosszú szünet után nyomattam egy pár kört az EA HU I-en: már a nevét sem tudom annak a ködös mocsaras pályának, de olyan volt mint amikor először jáccottam rajta, asse tuttam merre induljak annyira régen nem találkoztam a pályával
-
katonásan mondta! Mit kötsz bele!:DDDD -
Platypus16 #105858 neked sem volt jó a helyesírásod már az iskolában:) -
had segítsek
-
Az ilyen lamaszerverre irhatnal IP-t, nekem is kene a k/d-mon javitani :PP -
David2006 #105855 Exit=coppenhagen e-sport:D
amugy ma nyomtunk egy kis infantryt:D -

-
Mi tegnap az EXIT-eseket infantryban elkentük karkandon.(igaz 5v4-be nyomtuk mert nagyképűek voltak, de jó meccs volt:D) -
Platypus16 #105852 Pláne amikor előveszem a távcsöves géppuskát és közben szarráröhögöm magam meg ujjongok TS-en:) -
Sztem mar igy is legenda vagy... nem lattalak jatszani, miota BF2zok... :) -
Nekem is gombosra van, csak szeretem megosztani másokkal a boldogságom és a bánatom. De mindig kikapok érte. 
-
Egy kis érdekesség számotokra ,pihentebbek elönyben!!
Angolosok Figyelem !!!!!!!!!!
What can there -------- ? Vadkender
Hole one a Wait say --------- ? Hol van a WC
Sun cow --------- ? Szánkó
Beer luck ---------- ? Bírlak
Fog peace call low ----- ? Fogpiszkálló ( fogvájó ) -- Drevo na zub
Hot show race -------? Háccsó rész
All cut race ----------- ? Alkatrísz
Kitchen get nec --------- ? Kicsengetnek
This no all --------- ? Disznyó ól - rofi csárda -
n003 #105848 hihi énis szoktam káromkodni de én gombos ts-t használok nem hangaktiválósat :DD .. akedvencem az amikor Sturm bemonnya hogy a heli ide vagy oda menjen aztán halljuk a választ Age-től hogy "már tisztul a kép" aztán az 5.1 hangcuccából a heligépágyú hangja elnyom mindent :DDD -
"amúgy egy rossz szavatok nem lehet, úgynézki bejött a taktikai húzásom, hogy inaktivizáltam magam kicsit, mióta nemjátszok, egész szép eredményeink vannak :D"
mindent a csapatért, igaz?
figy, a labdaszedők is nagyon hasznosak tudnak lenni...
-
áhh sztem megvárom, amíg tényleg masszívan tudunk játszani 12vs12őket, 2 okból is
egyrészt, mert ott könnyebben akad 1-1 nyugdíjas elfekvő pozíció, ami jó lesz nekem, és nem kell annyira küzdenem a csapatbakerülésért, mint a pörgős 8vs8ban...
másrészt, meg megvárom, míg tetteim kicsit legendává érlelődnek, mert utánna már kevésbé tudok destruktív lenni a személyi kultuszomra :D -
n003 #105845 haggyad mán szegényt!! :D szerinted mi mit baszogattyúk érte?! .. még arra senincs idejje hogy Drill-t 'felöltöztesse' itt sg-n :( -
Nézz meg engem, minden héten megyek 2 meccsre rontani az eredményt. Tegnap még a steve le is baszott, hogy minek káromkodok annyit ts-en. Kicsit felszívtam magam, mikor 16.-ra is kiszedtek tévével. Rohatttt tévé!!!
-
Joe sok a fejtés meg a magyarázkodás, szerintem inkább legyél aktívabb, mert lassan asse tudja a csapatod, mekkora láma vagy a játékban.
-
n003 #105842 jóvanDzsó :D akkor eztis neked köszönjük ;)) -
az, hogy 2 cb meccs között összeszedi ircen pár skandináv topcsapatot, és elkenik a szánkat, az azé van, hogy legyen mitől fejlődni :)
a többiből pedig az derül ki, hogy lassan a 12vs12es meccsekre kell gyúrni :)
majd valamikó felszabadulok tsre, oszt szétcsapok köztetek :)
amúgy egy rossz szavatok nem lehet, úgynézki bejött a taktikai húzásom, hogy inaktivizáltam magam kicsit, mióta nemjátszok, egész szép eredményeink vannak :D -
jó az a zatar, ellenük is csak az egyik kört keféltük el, a másik 3 a mienk volt (második zatar kör 102-0 nekünk), de összesítésben ők ígyis 10 ponttal jobban kijöttek :(
nemtom, zataron mostanába érezzük a zívet :) -
A dán buzzancsok olyan pixel izés tow lámázokat csináltak zataron hogy csak lestünk. Ha jalabalán nem verjük rommá őket, akkor kikaptunk volna mint a szar. Mondjuk zatar egyébként is egy undorító pálya. -
n003 #105838 de Dzsó tegyük aztis hozzá hogy ahányszor gyakvaroztunk (fingekkel-norvégokkal) a cb-warok előtt simán kaptunk néhány zakót :DD de nagyot! amúgy kár hogy nem voltál tennap :D "verekedés" volt a ts-n hogy ki jáccon :DD -
jó halkan megkell akkor jegyezni aztat is, hogy a 2 vereségen összesen kaptunk vagy 18pontot, ami nemkicsit idegesítő :)
de ahogy látom a horda épp a dán buzzancsok ellen törlesztett tegnap :) -
Csak kiváncsiságból miért parasztvakítás az Audigy SE? Mert drágább mint az 5.1 és semmivel nem tudhat többet? -
Bizony!
Grat az összes csapatnak! -
n003 #105834 höhö :)) siralmas .. és volt idő amikor az egész ország ezt nézte! :DD -
Korpsweb #105833 ez kész :D -
detto.. -
reggeltotall -
n003 #105830 nono 
-
n003 #105829 jah azé halkan jegyezzük meg hogy az utcsó 3W -ből az RT ellen necces volt a győzelem ;)) ők zataron mi meg sharkin nemtuttuk miússág és mi jöttünk ki jobban belőle :DD -
minek örülsz vaze, ez nem fog futni a voodoo kártyádon 
-
nekem hiányoztál srank
-
jah, az eferiksz tolja a pitsánkat felfelé, a horda meg a jcsr pedig mélységből sunyul :)
-
Kérd meg Bilbót,hozzon neked.(csak nehogy rásózzanak a tündék vmi wow-ot
)
-
FX5200 meg 9600xt-kel nyomjuk 6600gt-t még nem is lehet kapni itt nálunk a megyében