172102
  • HTS s3rg1nh00
    mondtam hogy sose fértem be a csapatba hiába voltam 1.nek tsen szombaton
  • Skoda120L
    nem szeretem a messzi lövöldözést sőtz utálom a test-test elleni harcot szeretem ezért pl utálom az m16ot mivel nincs automata funkció rajta.
  • SigS
    Eh, azt probalgattam, semmit nem reagalt a joy ra...
  • uHs Gerzson
    Ja onnan vadászok le mindent, de most inkább az első részt kaptam le.
  • schrank
    dexter csak zsírt és fehérjét reggelizett miért nem eszik szénhidrátot pl.: .... krumplipürét
  • coRDHA DriLL
    Na és. Nem a fórumon kell vele gizdulni, hanem a meccseken...
  • Me0w
    En egy regebbi Yamadat hasznalok, evvel baj meg nem volt, igaz csak 1 ev 2 honapos. Nem tudom, az ujak kozul melyik felelne meg neked, de amit lattam az MM-ban azok mind vittek a Divx/XVid cuccokat, es olyan 16-tol kezdodtek a jobbak...
  • coRDHA DriLL
    Joebácsi Dec. 7-én publikoltál utoljára Legalább azt a qrva logót csináld már meg nekem!!!
  • coRDHA DriLL
    Megsüketültél a skodádtól Csukott szemmel játszol, vagy mi? Kurvára felesleges hallgatózni. Próbáld meg olyan messziről lelőni az ellenfeleket, hogy a lövést sem hallják...
  • joebacsi
    aszfaltról a full évadot szeggyed, akkor még a feliratot se kell vadásznod hozzá :)

amúgy nem tud valaki ajánlani egy megbízható divx-xvid-dvd asztali lejátszót, ami le tudja játszani az 1 dvdre felírt mondjuk 10 különböző xvid filmet, feliratostul, mindenestül, és nem pusztul meg 2 hét alatt?
    mert eddig nemnagyon leltem a kritériumoknak megfelelőt :(
  • uHs Gerzson
    Én most szeddem, remélem megéri ;)
  • joebacsi
    jah, a téma átterelődött a reggelire :D
  • Skoda120L
    Én azt értem hogy hasznosak de nekem böven elég az hogy villog pirosan a képernyön hogy holvan.
    De azt higyétek el ha 1 pont mondjuk fehér és ketten vagytok akkor nagyon sokat jelent hogy hallod merre van söt igy 70% hogy te tudod lelöni mivel halod hogy befordul a sarkon.
    vagy pl hallod hol a helikopter.
    Én anno sokat játszottam bf42vel és ott igenis hasznos volt ez a faktor és ez teljesen megszünt.
  • vsly
    [email protected]
  • vsly
    Joy to Key-jel;)
    gyere MSNre,s átküldöm...
  • Kovács legény
    azért valóban van oan hogy a falra tudnék mászni ,amikor egy két győkér 10percen keresztül folyamatosan jelölgeti ugyanazt az ellenséget.
  • SigS
    Valamelyik legibetyar tudja hogy lehet a joystick tuzgombjara beallitani hogy mukodjon a "Q" + "Spotted" ?
  • schrank
    meow hogyan kell elkészíteni a natúr halfilét a paníros téma kizárva
  • Me0w
    Ez nem cs bazmeg hogy a csoszogast hallgasd, itt menni kell elore es loni :D
  • schrank
    nem lehet kikapcsolni max a kínai meg arab dumát lehet angolosítani először nagyon zavaróak ezek a hangok de mivel hogy két csapat küzd ehymás ellen sokat segítenek ezek a jelölések ugyanis ezek nem szimpla dumák hanem figyelmeztetések amiket te is tudsz adni ha lenyomod a Q gombot és az egérrel rákattintasz a megfelelő gombra :lőszer kell, gyóccer kell ,utánpótlás kell , stb ha meg csak simán a célkeresztedben van egy ellenséges személy vagy jármű akkor Q gomb és kattintás és máris jelzed hogy enemy sniper vagy enemy armor stb ki van ez taláva ecsém
  • Me0w
    Kurva duplapost.
  • Me0w
    En is series geek vagyok a hetvegen, var ram a ST Voyager Season One - Episodes 4 - 8 ;D
  • Me0w
    En is series geek vagyok a hetvegen, var ram a ST Voyager Season One - Episodes 4 - 8 ;D
  • joebacsi
    tegnapi meccsen jáccotá?
  • Platypus16
    1. Rosszul írtad le a nevem
    2. Nem is ismered fateromat
    3. De beszólok
    4. Már megint magadat akarod hasonlítani velem, mert te szereted a banánt és valamikor alulról viszed be a gyomrodba
    5. Kabbe:)
  • Skoda120L
    Sziasztok nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni azokat a hangokat amelyek pl: spotted meg need medic meg ezek?
    Mert ez miatt egyszeröen nem hallom honnan közelit az ellen.
  • Running
    igen ezek nagyon jó dumák, haverokkal tegnap kezdtük el. nincs nőnk, ezért hétvégenként sorozatokat nézünk, tudom h szánalmas, de ilyen ez a világ.
  • joebacsi
    sajna már kivégeztem, második évad meg csak szeptemberben :(
    amúgy tényleg nagyon vadállat :D
    elég beteg, és elég polgárpukkasztós az én ízlésemhez :)
    főleg a belső monológok :D
    "Valamit akar tőlem.
    A szopás óta...
    Úgy hiszi, hogy egy szinttel feljebb léptünk.
    Még nem tudja, hogy nálam nincs következő szint..."
  • schrank
    párdon "szobki"
  • schrank
    ideje leváltani a kabe-t nyugodtan használjátok csak a jóöreg "szopki"-t
  • Kovács legény
    nekem is csak tréhang volt
  • Piedon
    Amúgy a lényeg a BF2 kontra audigy hangkártyáknál, hogy le kell cserélni a BF2OpenAl.dll fájlt egy újabbra és remekül fog működni hardveres üzemmódban+eax+térhang. Nekem az eredeti fájllal semmi térhang nem volt.
  • Running
    Na tessék felébredt a GBC-s részleg!
  • Robogo
    Jóreggelt!
  • tubifex
  • uHs Gerzson
    250 új üzi.... kapjátok béééé
  • Running
    Na reggelt makik, mi ez a bolhacirkusz itt, áááááááááá, vazze de álmi vagyok. Nézzetek Dexter sorozatot, nagyon beteg!

Platipus te meg csituljál apád is KK-s, szóval jobb ha nem szósz be, mert banánt dugok a popódba.
  • kBagyula #106058
    Gyóreggeltet!
  • Kovács legény
    és jóreggelt
  • Kovács legény
    vizet????????
    bort!