172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De fenn a Jánoshegyen, mert ki tudja a Duna meddig önt ki.
-
mindenesetre lehet hogy a végén örülhetünk a mi kis kárpát medencénknek. nagyjából védve vagyunk a szélsőséges időjárástól, a tengerek nem öntenek el minket, nem lesz elviselhetetlen hőség. a végén világhatalom leszünk, mer mindenki ide akar jönni majd lakni. megemelkednek majd az ingatlanárak gyorsan veszek is néhány telket 
-
National Geographic előadás:
„Ha a bolygó tovább melegszik, akkor ismeretlen
területre merészkedünk – mondja Tom Wigley. – Ha 5
Celsius-fokkal megemeljük az átlaghőmérsékletet, akkor
a sarki jégsapkák nagy része elolvad, és több méterrel
megemelkedik a tengerszint." -
Srácok ez a bf2 topic nem lehetne visszatérni erre a témára? Ha nem asse gond, engem nem zavar, tudom h nincs sok új téma bf2-ben, ezért folytassátok nyugodtan amit gondoltok.
-
" Minden vízbe mártott test, a súlyából annyit veszt, amennyi az álatala kiszorított víz súlya " -
n003 #106729 ahogy elmondtad így igaz de a föcitanár (vagy szerdzsi!?) azt mondta hogy a térfogata nem változik (ami baromság) vagyis ebből az következne hogy ami a vizen kívül van jég az növelni fogja a vízszintet .. és én erre írtam azt amit írtam :) -
Már tudom, miért üres mindig az eahu szerver.. szájhősök
-
Tulajdonképp, ha lennél olyan kedves és feltekernéd a "külső" termosztátot, azt nagyon megköszönném... Itt északon most kezd fagyni...
-
A hőmérőd bmeg
-
Deluxot már nem kapsz, egyébként is a deluxe = BF2 + SF. -
uwu #106724 ja az előzőt neked kellett volna írnom.
nem hülye az a földrajztanár... -
uwu #106723 Egyébként igaz hogy a vízből kilógó jég hozzáadódik a vízhez, de a víz alatti jég térvogata is csökken, és mivel ugyanakkora arányban növekszik a vízszint, mint amekkora arányban csökken azért igazából állandó marad. -
uwu #106722 Ez nem igaz
A vízszint állandó marad, ha elolvad az úszó jég.
Az a gáz ha az Antarktisz jege olvad meg, mert belefojyik a tengerbe, ugyanis az szérazföldön van, amíg az északi sark úszik, ha csak az olvadna nem lenne semmi.
-
Nincs fagyasztom, de tippre a melegviz kevesbe suru, igy a molekulak kozti resek gyorsabban hul le. -
Ej vazze ha már mindenki ekkora fizikus
akkor azt magyarázzátok el ,hogy ha beteszek a fagyóba egy pohár melegvizet meg egy pohár hidegvizet akkor miért a melegvizes pohár fagy meg előszőr. ???
Ki lehet próbálni ez így van nem átverés.Nem utánnanézni a neten tudományos fórumokban.
-
ja nekem kábé mint tyukszarban a vitamin -
Tényleg nő a tengerszint ha a felszín feletti jég elolvad, kérdés hogy a sarki jégből mennyi olvad majd el, mert ha a légkör legrosszabb esetben is átlag öt fokkal melegszik, ahol -25 van most ott nem fog semmi elolvadni:)
Úgy tom inkább Grönland a gázos melegebb időszakokban. -
Ezt bóknak veszem.Én azt hittem kevesebb.Na jóccakát gyerekek;-) -
Ne sértegesd már szegényeket!!!! 
(mármint a molylepkéket
)
-
Jól van,fogj kezet a haveroddal.... -
Ketten annyi eszetek van mint egy marek molylepkenek
-
A jéghegy az éri a fődet?Ha igen akko nő a viznek a szintje.Vagy tán a északi sarkőr az lebeg a vizen?Szerintem káposztásturósmentolos. -
TS Zolly #106712 ánégyzetpluszbénégyzetegyenlőcénégyzet! :DDD Ennek mi köze a holnaputánhoz? :D -
Ahamm,értem.Máskor inkább hallgass olyanról,amiről fingod sincs,Mr.suj pitagoras....
-
ebből jól már nem jössz ki
-
Ha nem jó a válasz, egyszerűen bombázd le!!!
-
de .magyarázza el neki valaki mert nekem nincs tanári beütésem -
Na.Mesélj,hallgatom.Abban a vonatkozásban semmiképp,amiben azt a hszt írtad... -
-
azért van valami köze szerintem -
...
rossz az, aki rosszra gondol!!!
-
nem. nálam nem tart addig. de messziről jött emberek történeteiben hallottam ,) -
...a hozzászólásomat!
-
Persze, mert nekem verted ki...
-
ték
-
tudjuk ám mire gondoltál:) -
azon tényleg csak aludni lehet...nade álljon itt 2 adat a félévről:
papíron mivel a könyv oldalszámát osztani kell 2vel,kb.a 75.-ik oldalon kéne tartani,ehelyett 90nél járunk(OF mestere a "hogyan basszuk el az óra 40 percét és vegyünk át a maradék 5 percben 3 leckét" tudománynak:)),illetve mindenkinek 1 db jegye van maximum(minden évben van 1-2 dolgozat amit cakumpakk elhagy,30 emberestől...meg nem is írunk valami sokat...az utolsót még tán november végén,de azt se osztotta még ki
)
-
Nyihaha! Klónozott hsz! -
... mármint sör a fagyasztóban!!!
-
B@xsza meg azt hittem rosz totyikba léptem be....
Föci van?
Akkor most jégkorszak lesz? Vagy felmelegszünk?
Mert akkor kinézem a helyet a banán ültetvényemnek......