172102
  • JAG1
    De fenn a Jánoshegyen, mert ki tudja a Duna meddig önt ki.
  • koschwarz
    mindenesetre lehet hogy a végén örülhetünk a mi kis kárpát medencénknek. nagyjából védve vagyunk a szélsőséges időjárástól, a tengerek nem öntenek el minket, nem lesz elviselhetetlen hőség. a végén világhatalom leszünk, mer mindenki ide akar jönni majd lakni. megemelkednek majd az ingatlanárak gyorsan veszek is néhány telket
  • JAG1
    National Geographic előadás:

„Ha a bolygó tovább melegszik, akkor ismeretlen
    területre merészkedünk – mondja Tom Wigley. – Ha 5
    Celsius-fokkal megemeljük az átlaghőmérsékletet, akkor
    a sarki jégsapkák nagy része elolvad, és több méterrel
    megemelkedik a tengerszint."
  • Running
    Srácok ez a bf2 topic nem lehetne visszatérni erre a témára? Ha nem asse gond, engem nem zavar, tudom h nincs sok új téma bf2-ben, ezért folytassátok nyugodtan amit gondoltok.
  • JAG1
    " Minden vízbe mártott test, a súlyából annyit veszt, amennyi az álatala kiszorított víz súlya "
  • n003
    ahogy elmondtad így igaz de a föcitanár (vagy szerdzsi!?) azt mondta hogy a térfogata nem változik (ami baromság) vagyis ebből az következne hogy ami a vizen kívül van jég az növelni fogja a vízszintet .. és én erre írtam azt amit írtam :)
  • MaskimXul
    Már tudom, miért üres mindig az eahu szerver.. szájhősök
  • Boxer HUN
    Tulajdonképp, ha lennél olyan kedves és feltekernéd a "külső" termosztátot, azt nagyon megköszönném... Itt északon most kezd fagyni...
  • Herold
    A hőmérőd bmeg
  • Herold
    Deluxot már nem kapsz, egyébként is a deluxe = BF2 + SF.
  • uwu
    ja az előzőt neked kellett volna írnom.
    nem hülye az a földrajztanár...
  • uwu
    Egyébként igaz hogy a vízből kilógó jég hozzáadódik a vízhez, de a víz alatti jég térvogata is csökken, és mivel ugyanakkora arányban növekszik a vízszint, mint amekkora arányban csökken azért igazából állandó marad.
  • uwu
    Ez nem igaz
    A vízszint állandó marad, ha elolvad az úszó jég.
    Az a gáz ha az Antarktisz jege olvad meg, mert belefojyik a tengerbe, ugyanis az szérazföldön van, amíg az északi sark úszik, ha csak az olvadna nem lenne semmi.

• atomboy
    Nincs fagyasztom, de tippre a melegviz kevesbe suru, igy a molekulak kozti resek gyorsabban hul le.
  • mNzJean
    Ej vazze ha már mindenki ekkora fizikus akkor azt magyarázzátok el ,hogy ha beteszek a fagyóba egy pohár melegvizet meg egy pohár hidegvizet akkor miért a melegvizes pohár fagy meg előszőr. ??? Ki lehet próbálni ez így van nem átverés.Nem utánnanézni a neten tudományos fórumokban.
  • felpillanto
    ja nekem kábé mint tyukszarban a vitamin
  • gbc csabika
    Tényleg nő a tengerszint ha a felszín feletti jég elolvad, kérdés hogy a sarki jégből mennyi olvad majd el, mert ha a légkör legrosszabb esetben is átlag öt fokkal melegszik, ahol -25 van most ott nem fog semmi elolvadni:)
    Úgy tom inkább Grönland a gázos melegebb időszakokban.
  • jappy
    Ezt bóknak veszem.Én azt hittem kevesebb.Na jóccakát gyerekek;-)
  • vsly
    Ne sértegesd már szegényeket!!!!

(mármint a molylepkéket)
  • vsly
    Jól van,fogj kezet a haveroddal....
  • SigS
    Ketten annyi eszetek van mint egy marek molylepkenek

• jappy
    A jéghegy az éri a fődet?Ha igen akko nő a viznek a szintje.Vagy tán a északi sarkőr az lebeg a vizen?Szerintem káposztásturósmentolos.
  • TS Zolly
    ánégyzetpluszbénégyzetegyenlőcénégyzet! :DDD Ennek mi köze a holnaputánhoz? :D
  • vsly
    Ahamm,értem.Máskor inkább hallgass olyanról,amiről fingod sincs,Mr.suj pitagoras....

• HTS s3rg1nh00
    ebből jól már nem jössz ki
  • Boxer HUN
    Ha nem jó a válasz, egyszerűen bombázd le!!!
  • felpillanto
    de .magyarázza el neki valaki mert nekem nincs tanári beütésem
  • vsly
    Na.Mesélj,hallgatom.Abban a vonatkozásban semmiképp,amiben azt a hszt írtad...
  • Cream78
  • felpillanto
    azért van valami köze szerintem
  • Boxer HUN
    ... rossz az, aki rosszra gondol!!!
  • BurnBaby
    nem. nálam nem tart addig. de messziről jött emberek történeteiben hallottam ,)
  • Boxer HUN
    ...a hozzászólásomat!
  • Boxer HUN
    Persze, mert nekem verted ki...
  • HTS s3rg1nh00
    ték
  • HTS s3rg1nh00
    tudjuk ám mire gondoltál:)
  • HTS s3rg1nh00
    azon tényleg csak aludni lehet...nade álljon itt 2 adat a félévről:
    papíron mivel a könyv oldalszámát osztani kell 2vel,kb.a 75.-ik oldalon kéne tartani,ehelyett 90nél járunk(OF mestere a "hogyan basszuk el az óra 40 percét és vegyünk át a maradék 5 percben 3 leckét" tudománynak:)),illetve mindenkinek 1 db jegye van maximum(minden évben van 1-2 dolgozat amit cakumpakk elhagy,30 emberestől...meg nem is írunk valami sokat...az utolsót még tán november végén,de azt se osztotta még ki)
  • Cream78
    Nyihaha! Klónozott hsz!
  • Boxer HUN
    ... mármint sör a fagyasztóban!!!
  • Cream78
    B@xsza meg azt hittem rosz totyikba léptem be....
    Föci van?
    Akkor most jégkorszak lesz? Vagy felmelegszünk?
    Mert akkor kinézem a helyet a banán ültetvényemnek......