172102
  • Handras
    Bocsi de nem tiltotta semmi...
    Valahogy ki kellett iktatni
  • Boxer HUN
    Eredeti kulcsal, vagy esetleg egy olyannal, amit a PB nem bannolt cheat miatt próbáltátok már???
  • gbc csabika
    De lehet, csak nyomva kell tartani kell a bal gombot.
  • Csacsy
    :)
  • Csacsy
    Tivornya vott az iccaka mi? pupák :)
  • uHs Gerzson
    áhh secret weapon
  • joebacsi
    valami ultraláma lehet...kár, hogy szegény fudzsi nem kapott játéklehetőséget, pedig ő biztos annyira igyekszik, csakhát egy ilyen jött-ment rattyantás kitolta a helyéről...:)
  • uHs Gerzson
    ki azaz Angel nálatok? még nem láttam :)
  • David2006
    Majd elsején lehet szurkolni:)
  • Landor
    jóreggelt...
    óó, a zistenit, csak le kelett volna h feküdjek időben...
  • mesor
    Éles meccsen csak durván és verjétek meg őket!
    ;)
  • Robogo
    Igaz,de ezt nem úgy értettem...Hanem arra,amikor volt egyszer egy olyan régebben,h nem volt éles a war és felmértük az ellent,valaki meg mondta tőlünk,h hát ezek tök lőhetőek sima ügy lesz,aztán éles waron egyszer nem tudtuk lelőnni őket...:DDDD Azért van ott a szmájli!
  • Csacsy
    Azért nem nagyon de lőhetőek. Ne essünk túlzásokba.
  • Robogo
    Most játszottunk egy gyakot a -Demoliti0n- klan ellen,akik az Infantry ladderen az elsők.
    Első kör:

Második kör:

A vége 152-148 a Demoliti0n-nak csak 4 tickettel kaptunk ki,hozzáteszem Dávid az első körbe nem tudott játszani,mert 150-es pingje volt végig így én mentem be helyette az uccsó 2-3 percre,de akkor már késő volt és győztek 152-0-ra...Szerintem egy jó szerveren legyőznénk őket,mert nagyon lőhetőek.:)
    GG!
  • lammaer
    És én vagyok a zombi, mi? Te függő :)
  • Landor
    a borosüveget, vagy mitiszol :D
  • Landor
    nyald meg :)
  • lammaer
    Landor, lekésed a vonatod :P
  • Herold
    Azzal a fostalicska MEC AT-vel nehezebb, mert nem lehet irányítani.
  • n003
    hehe sharkin a legkönnyebb kilőni a helit at-val! wazze az utcák miatt a helisek 99%a lineárisan repül és egy szép zsíros célpontont nyujjt :))
  • zozo15
    bocsi nem magasztas hangvetelbe ertettem az elozo irasomat.. elnezest ha ilyennek volt ertelmezheto.
    visszaterve en ugy tudom ami kodot beirok a progi azt irja be regbe is de nem kodolja at ilyesmire: x939201000000d08c9ddf0115d.. es a tobbi:P es emiatt invalid cd-key lesz mindenhol:(
  • JAG1
    Nekem mind1, akkor ne töltsd le még véletlen sem ezt.
  • zozo15
    Köszi de mar egyszer ujra is rakta a jatekot hogy mas koddal probalja es ugyanaz a baj.. amugy a support konyvtarba van egy cucc amivel lehet valtoztani a kodot de azzal nem mukodik mert registrybe csak azt a kodot irja be de oda mar valami mas hosszu hulyeseg kell mert a patcheknel betettek valamit es a kodot megvaltoztatta
  • JAG1
    Generáljatok egy másik keyt. Cdkey changer-el ki tudod cserélni újratelepítés nélkül.
  • atomboy
    Jo sokaig nem volt magyar szerver, igy nemcsoda.
  • zozo15
    Nekem megy csak havernak nem... private rankeden akarunk jatszani.. de barhova akar csatlakozni Guid bann-t ir neki.
  • Herold
    Mondjuk eredetivel kéne játszani. Vagy keressetek private ranked szervert.
  • zozo15
    Sziasztok!
    Egyik haverommal szeretnek jatszani bf-et, feltette a jatekot meg minden patchet is csatlakozna a szerverre es Guid bannja van pedig 1percet se jatszott!
    Ez mitol lehet? es mit lehet csinalni vele?
  • Herold
    Nem. A magyar szerver lényege, hogy magyarul tudd szidni a helis k. anyját, miután ötödször is kilőtt, miközben a TV-torony felé gyalogoltál Sharqin.
  • Deqwator
    ez ok ,de a 25th serveren ki van irva hogy tilos ez és bla bla bla...,
    mulkor ki akartak érte baszni ,de bizonyos 25th-s tagok csinálják.
  • MaskimXul
    Nemmondod
    És amikor két apc teletöltve bejön az uncap főbézre, helit lopni, és egy kicsit azért ott is maradnak, rapelni, akkor az miaz?
  • Kovács legény
    Elkerülhetetlen a spawnkill foglalásnál ,ha ez nem tetszik akkor játsz botok ellen és ne itt pöcsözzél
  • Fujiryu
    Fél éve még jó volt a magyar szerver.Csak azóta sokan abbahagyták a játékot...
  • MaskimXul
    Ez sem teljesen igaz, pl én is oda járok :)
    Meg miért nem? Pont az lenne a magyar server lényege, hogy magyarul tudunk együtt játszani egymással, csapat módjára.
  • ToCsEk
    Cs-zős múltam? Hát őő izé. Nem nekem kell az acc, nekem van sajátom eredeti, még megvettem régen :) Már nyomom régóta a bf2, statomban benne is van hogy mikor volt az első meccsem. A nickem neve: Gumimacska Jo kis név mi? lol Van képem is a gumimcskáról ha érdekel.
  • Fujiryu
    Csak az a baj, hogy a normális teamplayerek a magyarok közül nem mennek magyar szerverre...
  • MaskimXul
    Jóvóna ha valaki elmagyarázná a 25th pöcsöknek, mit jelent magyar szerveren a no spawnkill. Jó kis hely lenne az, de nem egy embertől hallottam már, hogy azért nem játszik ott, mert sok a baseraper láma.
    Aki spawnkillekkel akarja dagasztani a statját, húzzon külföldre játszani, a normális teamplayerek meg magyarra..
  • Kovács legény
    BF-ben soha nem voltak küldetések sp-ben ,csak simán a ratyi botok ellen tudsz nyomulni
  • BenceYCE
    Csak az 1942 volt (és annak modjai) sp-ben küldetéses?
  • Fujiryu
    Jó külföldi szervereken lehet lőni:D