172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Meg ugye van Karpatka is :))
-
ismerek egy olyan sütit hogy lengyeltúrós. imádom.
de szeretem pl. a cigánypecsenyét is

-
:) Tegyük hozzá ,hogy a Lengyeleknek köszönhetjük a Benei sütiket is
-
én is utálom az avarokat, hogy merték használni az országunkat, há nem tudták hogy jövünk?
-
Németországba a törököknél jobban nem utálnak senkit. Velünk is csak annyi bajuk van, hogy olcsón, jól dolgozunk. Kicsit előítéletesek, de ha az ember normálisan viszonyul hozzájuk, sztem normálisan kezelik a helyzetet.
Bár ez az én tapasztalatom... -
Haaaaaaat, fasztudja. A friccekert en sem rajongok azert :) En nagyon jol megvagyok a lengyelek kozt, foleg hogy mar a fel csaladom is az, engem szeretnek, folyik a jo vodka, jobbnal jobb kajak.. mmmmmmm de akinek az Oktoberfest kell, meg a szelesvallu DDR uszonok, hat, legyen! :) -
maradjunk annyiban hogy a szíve mélyén minden nép nacionalista, és minden ember rasszista 
-
akkor sem azokat kéne utálni ,akik még meg sem voltak akkor, ez akkora hülyeség ,hogy "utáljuk a másik nemzetet mert 1000éve felgyujtotta a falunkat" tök szánalmas szerintem... -
wow!! 
-
Es szerinted nemetorszagban mennyire rajonganak a lengyelekert, magyarokert, stb? Ugyanugy budos allatok vagyunk, mint nekunk a romanok pl. -
Ez így teljesen rendben is lenne, de, hogy csak magukat szeressék, az már kicsit túlzás sztem. -
Wányatt Offoló Wasutasok -
Platypus16 #107361 Hagyjál már, a rettegett "Taxist" kaptam, aki mindenkit legalább 1x megbuktatott, hogy legyen fizetése. Velem sem tett kivételt, igyekezett mindenbe beleugatni, hogy pl. szerinte "Uram, nem nézett szét kanyarodáskor", miközben se biciklis, se gyalogos, se autó nem volt, sehol meg ugatott, hogy sosem választottam jó helyet parkolásra... -
Hat, ha magyarorszagon is vegigment volna a wermacht, szetkurtak volna budapestet ugy, hogy 5 tegla alig marad egybe, kivegeztek volna a teljes tiszti kart az erdokben, majd az oroszokkal egyutt elosztottak volna ket fele, akkor te sem rajonganal a nemetekert. -
mijaza wow???
-
coRDHA DriLL #107358
wow topikban olvastam: #99864
CsőKujts:
"Külföldi serverre? Te meg miről beszélsz ember. Nem gondoltam hogy ilyen szintű noobokat is beengednek ide... Nem keveset játszok magyarokkal olyan serveren ahol sok a magyar.. De ettől független külföldi klánba vagyok mert nem bírom a játékhozzáállásotokat és az arcotokat. Ennyi... Na léptem tényleg van jobb dolgom is."
-
Semmi bajom a Lengyelekkel, sőt, nemzetiség és bőrszín alapján sem szoktam általánosítani, (kivéve a kisebbséget :-)) de amit meccsek előt és megbeszélés terén mutatnak, az katasztrófális.
-
coRDHA DriLL #107356 Én voltam Lengyelországban egy német haverommal. Előtte és azóta sincs semmi bajom velük és más nemzettel, de: méghogy a lengyelek és a magyarok kedvelik egymást..... Ebből semmit sem tapasztaltam és ahogy kiderült, hogy a haverom német úgy kezeltek minket, mint a leprásokat és elfelejtettek angolul. -
a százalék a nemmindegy:D
amugy én is ezt mondtam ,velünk is mindig kedvesek voltak a szállodákba meg mindenhol, és a kocsi tükrét,ablaktörlöjét sem törték le... de biztos van ien is, de egy turisztikából élő helyen kicsi az esély rá hogy bárki is emiatt basztassanak -
Seat #107354 persze,persze csak eszembe jutott.
Én se utálok ezért minden (?) szlovákot... :-DDD -
Én nem barátkozni megyek szlovákiába, hanem síelni.Azok akiknek érdeke, hogy odamenjek, és ott költsem el a pénzem, azok nem mutatják ki az ilyen érzéseiket.Pl akiktől a szállást béreljük, azok mindig rendesek voltak.Előre befűtötték a házat, kitakarították, meg kedvesen vártak minket.Szóval van olyan ember aki utálja a magyarokat, de azt mondd már meg, hogy hol nincsen olyan ember? -
Seat #107352 a szlovákokról jutott eszembe:
mikor kamionoztam,qrva nagy hó szakadt le szlovákban és beszorultunk egy kis faluban,várva a hóekét.
A tükörből kiszúrtam 1 öreget,aki bőszen takarítgatta a lámpámat a póton hátul,majd elért a rendszámig,meglátta,hogy magyar olyat köpött,mint az állat és tovább ment!
Ó pl. szerette a magyarokat! :-) -
mitírtál amúgy, mert azt nemfigyeltem :) -
Seat #107350 ááá,megduplázta... most + kitöröltem..mind1 jó volt.. :-)
-
Lengyeleknél is vannak kispöcsgyökerek. A többségük viszont normális. Nekem csak pozitiv élményem van velük kapcsolatban(a való életben ,nem virtuálisan) kivéve a kajájuk ,hát az kész, minden nap kurva jó kaját adtak ,aztán a nagy karácsonyi 12fogásos vacsorán megmutatták anagy lengyel nemzeti kajákat, hát bassza meg éheztem egész este. a legdurvább a szenesbarackjuk vagy miazsák:/ -
ükfater még lengyel parasztlegény volt...de nem bfezett...helyette átjött a monarchiába vasutas karriert csinálni :D
(sunyi szeát nemkiütött előbb :)) -
Chopok a királyság:D Most néztem képet, és ott ahol síelni szoktunk még állnak a kis fenyők.Márciusra meg akkora hó lesz, hogy annak a tetején lehet síelni:D Ausztriába azért jó nyáron hegyet mászni, mert ott van hó is:D -
Ausztria és szlovákia más.neked ausztria tetszik, nekem szlovákia.teljesen más a kettő.Akkora gyerekkel mint a tied télleg ausztria a jó. -
hallottam én is elég ien történetet, velünk szerencsére normálisan viselkedtek mindig valszeg idén oda is megyek, Lomnic meg Smokovecen gondolkodom, aztán majd a bankszámlám dönt:D -
Hát akkor az összes suttyó lengyel BF 42 gémet játszik, mert normálissal én még nem akadtam össze... -
Bekaphatod!!!!!
-
Viszont a lengyelek meg szeretnek minket, szoval ott inkabb meghivnak egy-ket(harom-negy) vodkara ha magyar vagy :) -
én is sokszor voltam hegyet mászni szlovákiában is. sajnálom is hogy - valószínűleg - nem fogok odamenni többet. mellesleg ha már hegymászás, szerintem ausztria hegyei sem csúnyábbakk szlovákiánál.
csak annyit mondok hogy csesztek már ki velünk szlovákok csak azért, mert magyarok vagyunk
-
életemben nem síeltem ,de mint hegymászó bejártam a környező országokat és Szlovákia a legszebb és az emberekkel gondunk, Lengyelo. is durván jó , nem értem miért megy bárki is a gyökér osztrákokhoz
-
rusid, landor - köszönöm. bb -
BSZN Emu, annak ellenére hogy nem vagy regelve ide !! -
maraggyunk annyiban, hogy nekem mint veterán sízőnek már volt igen negatív élményem a szlovákokkal kapcsolatban, és ha ez nem egy jólnevelt fórum és topic lenne, akkor be is írnám ide, hogy a szlovákok parasztok, de inkább nem írom, viszont feldughattyák a hegyüket maguknak, inkább megyek a sógorokhoz vagy a taljánokhoz (a fansziák nagyon messze laknak, oda csak eccer mentem életemben). igaz drágábbak a síutak, de a színvonal is ennek megfelelő
-
Ki akar bekerülni a KK-ba? a két alapítótagról beszélsz
-
A hétvégén felkerül majd a fórumra pár olyan kép, ami a jcsr házatáján készült. Sok éves kutatómunkám ment rá, és a képek nagyon dúrvák, de többet nem árulhatok el. -
Áá ne foglalkozz velük, így próbálnak bekerülni a kk-hoz, de még gyengék hozzá!