172102
  • KaryKeksz
    De igaz Ránning
    Melyik serverre menjek ?
    Hol vagytok magyarok ?
  • schrank
    ennek a linknek az a szerencsélye hogy újra megcsodálhattam a Vivor-vivor-rakk-ju-t
  • Platypus16
    Super Márió
  • Platypus16
    rosszul írtad le a sajtótájékoztatót b +

Sebi, már te is!
  • schrank
    és beszéltél velük személyesen vagy csak azt tudtad meg ami kiszivárgott a sajtótályékoztatóról
  • HTS s3rg1nh00
    Runner O.o
    nem ránning?:DD
  • KaryKeksz
    Én ott voltam a bf talin ahol Runnert és Joebácsit ismerhettem meg.
    Inkább 1942-ős vagyok !!
  • schrank
    te melyik kari vagy a sac kari
  • KaryKeksz
    most rakom fel a bf 2 -őt !
    király
  • David2006
    a fene,felfedted a titkunkat innentől kezdve száműzetésben kell élnünk:D
  • schrank
    elég kvazimódós alkatú gondolom a sok tv raksi lámulástól
  • Running
    Egy kis bizonyíték arról h nem a levegőbe beszéltem mikor azt állítottam h a jcsr droidhardserege bacta tartályban fejlődik. A következő képen jól látszik, hogy Tp.Peti bugyog épp a tartályban és skilleződik fel:
  • JAG1
    Na most javítson valaki, ha hülyeséget írok, de úgy tudom, hogy a gém elemzi a HW-t és ha úgy itéli meg, akkor nem biztos, hogy 800*600 60Hz-re állítja alapból. Ha a gémben elállítod a frenkvenciát, akkor a monitor kiakad.
    Minek törölsz olyat ami köll'? :-)
  • Templar75
    Mintha azt irta volna, hogy most vett uj TFT-t, azon meg nem nagyon lehet varialni a frissitesi beallitason, a game-t meg ujrarakta, akkor pedig a 800x600-at 60 Hz-en birnia kell, a tobbi amugy jo 5let:)
    En amugy a minap meg ugy jartam, hogy nagytakaritast csinaltam a gepen (felesleges szoftverek uninstall, regclean, defrag), utana nem volt hang, driver reinstall utana minden mukodott.
  • JAG1
    Alaplapi chipset driver fel. VGA driver fel. DX update fel. Persze ezekből a legfrissebb.
    Most sajna notim van, úgyhogy pontosan nem tudom megmondani hol, de a VGA softver beállításai között van egy olyan, hogy frissítési beállítások. Azt arra kell állítani, hogy használja az asztal beállításait. Lehet, hogy túl magasra állítottad a frissítést a gémben és nem bírja a monitord.
  • dronkZero
    Hm. Ez a beállítás most _nekem_ szimpatikus, köszönöm. Biztosan lesznek páran, akiknek nem az... :) (Mé'nem késpisztoly, mé'nem infantry, mé'nem csak citymap, stb... már várom) Ha rajtam múlik, majd csődítem oda a 7th-t.

Van a szerveren egyébként countryfilter? Jöhetnek külföldiek? Velük is lehet csökkenteni a pangást...
  • Herold
    Engem 300 láb fölött BH-val még sosem szedtek le Wake-en.
  • BenceYCE
    Félreolvastam :) Indítás helyett installálást olvastam :) SRY!
  • Templar75
    Nem valószínű, hogy a korongja szar, mivel akkor felinstallalni se tudta volna, amugy megha megis, akkor meg ott a FAQ-ban a mini-image es el lehet felejteni a korongot.
  • Kovács legény
    monitor drájverét rakd fel meg vidikarinak a drájverét is frissicsed
  • Kovács legény
    szerintem meg nem kéne kivenni karkandot...
  • BenceYCE
    Vidd el másik géphez/be és ha ott is akkor a korong szar.
  • Madmano
    Semmit.Most vettem egy tft moncsit.De előtte is csinálta a régi crt-vel.
  • Herold
    A hardveren nem változtattál?
  • Herold
    Sztem Karkandot ki kéne venni, mert annyi van belőle mint a szemét , és berakni Wake-et és FuShe-t ha ezek nincsenek benne.
  • Promi #107549
    Persze aztan mentek 1 bol lama helizni.
  • Madmano
    Szasztok.Van egy elég nagy problémám:eredeti BF2-m van.Tavaly vettem,nyár vége körül.Akkor minden ok is volt,ment ahogy kellett.Aztán egyik naprol a másikra azt kezdte el csinálni,hogy indításnál picit gondolkodik,aztán felvillant egy fehér téglalapot és ennyi.A naplóban hiba-ként jegyzi a dolgot.Tegnap ujra raktam a widowst..Adaware,Nod32,PowerDVD6,Firefox 2.0.0.1került fel előtte.Már dörzzőltem a kezem,na,majd most megy.Hát nem.Megint ugyanez a gondja.Egy 1napos windows-al!!!Mi a bánat lehet a gondja????????Mondom:eredeti a gamma.
  • SigS
  • Platypus16
    Én nem szoktam szidni, bár vannak problémák időnként a szerverrel, de örülök neki, hogy legalább van egy magyar ranked, ahol a magyar bf2 scene találkozik. Egy kicsit savanyú, egy kicsit sárga, de a miénk:)
  • Boxer HUN
    Remélem még ebben a hónapban..
  • SigS
    Mikor lesz mar geped Boxi?
  • Cream78
    Nem lehet a Bh-al vízfelett kimenni a szigetre? De ki lehet, csak nagy szerencse kell hozzá+ jópár miatyánk....
    Meg ha mondjuk az anyahajó repülői lefoglalnák a sziget repülőit, és nem a gyalogosokat bombáznák, talán tényleg könnyebb lenne....

Meg hát a rutinosabb pilóták, már tudják, hogy a Bh-t sokszor a felhők felett kell keresni...
  • Deqwator
  • Boxer HUN
    Még jó, hogy gyümölcsfáink nincsenek... Viszont ha így megy tovább, akkor vehetjük majd megint a drága CHILE-i cseresznyét...
  • n003
    gyógyreggelt :D

Boxi: akkó annak a bokornak annyi :(( hét közepétől monnya mán a hideget meg a havat...
  • Danee
    Sebi mondd h nem Infantry szerver volt :ddd
  • Boxer HUN
    ACE vagy! Köszi, hogy ilyen gyorsan reagáltál a fórumban zajló eseményekre. Bár játszani nem tudok, azért bízok benne, hogy többen fognak betévedni a magyar rankedra, mint ezidáig.

A közösségnek álltalában:
    Szerintem ideje lenne megszívlelni az egyetlen megmaradt OFFICIAL ranked szerverünket, én nem mindíg ócsárolni. Ha probléma van vele, ott az admin. Ha az adminnal van baj, lehet más admint kijelölni..stb. Ha valakinek nem úgy megy a játék, mint azt szerette volna, NE egyből a szervert szídja.

Ui.: Rügyezik az orgona bokrunk!!!
  • Kovács legény
    reggeltet!
  • coRDHA DriLL
    Aká cosúúúúúúúút! Fejfájásmentes pálinkás jóreggelt!
  • DonC
    Átállítottam 32-es mapokra 32 fővel. Tegnap ment neki egy restart is, szerintem utána nem laggolt. Lehet beállítok neki minden napra egy restartot, mert a windowsos server behal (?) nélküle. Maplisten lehet még faragni, most minden alap map benne van.