172102
  • Deqwator
    igen
  • geridoss
    hi all
    volna egy "kis" problémám a bf2-vel
    szeretnék bemenni egy szerverre és ezt a hibaüzenetet kapom a PB-től miután kirúgot...

You have been permanently banned from this Games Server via PunkBuster...
    Global PunkBuster GUID BAN _____________
    Tört játékom van, lefrissitettem a pb-t, be is van kapcsolva (nem cheatelek)
    Valaki tudna segíteni, hogy mégis mi lehet a baj? mert igy egy szerverre se tudok belépni :'( !
  • Boxer HUN
    ... Friss husika a darálóban...
  • joebacsi
    hivatalosan is handrendbe állt a csítergép :)
    (azé a valóságba annyira nem csíter, de nem rossz :))
  • joebacsi
    jah, hogy a qva annyát :D
  • mesor
    Na mi a fasz van? Tört játékos invázió!?

"Szar" ez a bf de még 2 év elteltével is vonzza a játékosokat! :)
  • Varga10
    Sajnálom de én ezen nem igazodok el...... :(
  • JAG1
    Tört szerverek...
  • Boxer HUN
    Tényleg semmi okod az aggodalomra... Ha a demóban legyaláztak az egyszerű pórnépek, akkor képzeld el fullos ranked szerveren, ahol az esetek többségében 2-3 klán is képviselteti magát 3-5 taggal... na ha még nem voltál idegroncs, akkor majd leszel.
  • SigS

Ha azt irja ki a játék hogy a CD-kulcs nem jó akkor az...nem erdeti kulcs
  • TaGraft
    Hiak. Ebbe a játékba vannak még antik szerverek? Ha igen, akkor valaki leírná hogy hogy lehet antik szerveren játszani?
  • Varga10
    Hello!

Ha azt irja ki a játék hogy a CD-kulcs nem jó akkor az nem tört szerver?
  • macskássy
    hát ez eleég szarul hangzik akkor inkább nem veszem meg thx
    még később is használhatja akármikor mi a garancia hogy nem.
  • Landor
    hétvége van, hónap vége és havazik.. ideális a munkahelyi kummantáshoz
  • n003
    ez önmagában nem baj csak ha használt csítet és megbukott akkor fenn van a ban listán akkor gyakorlatilag kidobtad a pénzt az ablakon
  • n003
    jajj ezt kihagytam mert ugyebár terrorista kiképzőprogram is egyben
  • macskássy
    Es az nem baj, hogy mar elotte hasznalta valaki azt a kulcsot?
    Meg miert banolnanak egy cd kulcsot?
  • atomboy
    Esetleg jelentkezik katonanak Irakba.
  • n003
    - már bannolták a cd-kulcsot és ha megpróbálod a játékot akkor kapsz egy hw bant is ... persze ez a legrosszabb lehetőség :)
    - esteleg epilepsziás rohamod lesz a játéktól
    - örjöngő tömeggyilkos válik belőled és kiírtod az iskolatársaidat
    ...
  • macskássy
    Hi! Mi baj történhet ha használtan veszem meg a BF2-t??
  • gbc csabika
    Elcsesztem, egy http-t törölj ki...
  • gbc csabika
    A booster packokat nem nagyon érdemes megvenni, sf nincs meg nekem, de állítólag sok szép gyalogos térkép van benne:)
    Egyébként tippek:
    SOB
  • atomboy
    SF eseteben kaphatsz urfegyvereket. Bar SF-t sztem erdemes lenne megvenni, ha lenne magyar szerver.
  • n003
    hááát ez elég gyenge riposzt :DDD
  • n003
    mondja ezt az aki 0,5essel irtja azt aki eléveti a rosszsorsa ... mert amúgy gyalog már elveszett kiscserkész
  • felpillanto
    eh
  • Gascan #107953
    értem :) A sok kiegészitő csak plusz térképeket tartalmaz vagy van még valami extra addon is amit érdemes megvenni?
  • TS Zolly
    Te nagyon lámi! Arma és az AA két játék!

Gascan te meg ne vedd szívedre Szekrény kartás epés megjegyzéseit, ö ilyen, ezért is szeretjük. Ö egy nagyonnagyonnagy láma, ki csak kiskocsiba tudja növesztetni igy sem kicsi seggét. :) Egyet tudok tanácsolni. Vedd meg, menj játszani, elöbb utobb több lövésed is lesz.
  • schrank
    mindenki ezekkel az egylövéses fasságokkal jön csak azt nem értem ha olyan jól nyomjátok azokkal a játékokkal akkor egy szar arcade-dal meg nullák vagytok rajtatok mindíg fog a golyó de az enemyt nem tudjátok leszedni a bf-fel meg kell tanulni játszani
  • Gascan #107950
    próbáld ki,az legalább ingyen van :) Armyban elég egy jól irányzott lövés is az ellen hanyatt döntéséhez.
  • schrank
    erről nem a demo tehet hanem playerek ez sokkal csapatjátékabban lehet játszani mint az AA-t amivel még nem is játszottam
  • Gascan #107948
    nem szokásom sniperrel tankot támadni, amryhoz tényleg nem lehet hasonlitani mert az inkább a csapatmunkára öszpontosit... itt meg a harcoló egységeket kéne valahogy összehangolni de ez a multidemo részben sajnos egyáltalán nem érződik...
  • schrank
    ez egy taktikai fps még ha sok arma-s kecseg arcad-ozza is és ne hasonlítsd az AA-hoz meg többi szir-szar-hoz ha ostromolnak egy zászlót vagy ne szüless oda vagy ha oda születsz ne sniperrel támadd le a tankot és ha AT-vel nyomod akkor is vedd figyelembe hogy a járműveknek nem mindegyik része páncélozott egyformán stb. ezt meg a poe2-es kecsegek miatt írtam
  • Gascan #107946
    tudna nekem valaki hasznos tippeket mondani a játékhoz vagy linket adni ahol olvasgathatok ilyen tippeket? szeretném megvenni a játékot mert egész jól néz ki és élvezetes is lenne ha nem bénáskodnák annyit, lehúztam a multiplayer demo -t, meg kell vallanom, hogy az ellen nem igazán hagy érvényesülni, van, hogy már a spawn pillanatában lelőnek, vagy elgyúrnak, esetleg lebombáznak repülővel v. artileryvel, ha nem ez akkor a tank lő agyon és igy tovább... ilyen formában viszont a játék inkább bosszantó mint élvezetes, ezzel csak én vagyok igy? Americas Armyban 2.43mas fragratem van kb. 19e fraggal de itt ha egy ellent sikerül eltennem láb alól már annak is örülni tudok
  • schrank
    van onnan lehet megkülönböztetni a full 1.41-től hogy az utóbbi sokszorosa az előbbi méretének megabájt szerver
  • Varga10
    Hello!
    Van olyan patch ami 1.4-ről 1.41-re javít?
  • schrank
    mivan hóviharban nem fogy a mobil
  • Landor
    'pont ilyenkor mit lehetne csinálni?'
  • Boxer HUN
    Jól van...egyes, űlj le!
  • Boxer HUN
    ... csal a kép! Az én buksim nem lisztes...