172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #108139 
(készül a frag movie
)
-
n003 #108138 hihi :)))
pl ez is:
-
Ja és érdemes először kikapcsolni a swap file-t (ekkor kér egy újraindítást), utána letörölni a swapfile-t (rejtett és rendszer file-ok látszódjanak, hogy megtaláld), majd lefuttatni egy töredezettségmentesítést és utána állítani be az új swapfile-t. -
A ram 1,5x-es értékére érdemes fixen állítani (amit a Windows is javasol). Én ha kisebbre állítottam, akkor is valamiért felrakta a javasolt mennyiségre magát. -
Landor #108135 többszöri próbálkozás után beenged -
próbáltatok már belépni a játékba???
mert nekem a connecting to account server-nél nem lép tovább... -
Ezt a tankot viszont nagyon nehezen tudta elpusztítani az ellenség:
:) -
Ilyen életszagú dolgot semmi nem ad vissza csak a bf2!
Szegény csávó claymorba lépett, de csak a lábait vesztette el:
:D -
ez már vagy egy éves videó, ez alapján ítélkezni fasság. -
Lehet, hogy JEDI vonások rejtőznek benned???...
-
És akkor még nem is beszéltünk arról a korszakról amikor megöltél valakit akkor nem feküdt el az ember hanem ott ált mint akit karóba fogtak :D -
haxoror #108128 Ritka béna a tankos gyerek :P -
+ elötte 30 mp-ig pörög a levegőben. :D -
Ha két HDD van a gépedben akkor mindenképp a második merevlemezre. (C: -re semmiképp!!!) Ha csak egy HDD van, akkor b@szhatod...
-
Most miért?
Teljesen reális, hogyha mellbe lövöm az embert akkor nyom egy ilyen brutális hátraszaltót:
-
Nekem életszagubb a dolog mint amit bf2-ben láttam. -
titeket enged belépni az account server? -
FH2 ingame movie. Na ez a megalol, csak azt nézzétek ahogy összeesnek és mozognak a katonák. Szétnevettem a fejem, részemről a mod off-ra került!.
itten van -
egyszer már beállítottam 1000 éve, de azóta újratettem a windózt. mire érdemes a swapfile-t állítani?
mert mióta újratettem a winfost, azóta dobál ki engem is. -
Platypus16 #108120 Szép jó reggelt mindenkinek!
10 ok amiért a síelés jobb mint a szex:
Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra!
Nagy szűz területek várnak meghódításra.
A domborzati adottságok kitűnőek.
A botod mindig kemény.
A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.
Bérletet válthatsz az élvezethez.
A menetek száma korlátlan.
Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson.
Választhatsz, hogy kezdő vagy haladó szinten próbálkozol.
Ha nem megy, vehetsz órákat.
Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!
Hogyan kell elmagyarázni egy nőnek, hogy mi a les?
1. Akkor először is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón (futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!
2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és kicsit előrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled tartani az iramot.
3. Na most. A bolt előtt áll négy eladólány (védők), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elő, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási (gólszerzési) kísérleted.
4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala előtt Nálad legyen a pénztárca.
5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés). Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres legyen a vásárlás (gólt érhess el).
6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye (lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca. Ha a sorfal előtt kaptad volna el, akkor bemehettél volna és vehettél volna Magadnak néhány újabb felsőt, vagy nadrágot. Na ez a les. -
Köszi. -
tetete!! -
Van egy másik történet is...Az sokkal durvább és viccesebb... -
lehet ,h csúnyább...viszont nagyon okos:) -
Ha asztalra esel ki, akkor a gond nálad lesz. Nézd meg, hogy mennyire van beállítva a swapfile, illetve hogy van-e elég hely a C:\ partíción. -
Én supportal nyomom.Nekem mindegy, hogy infraty vagy nem.A lényeg, hogy a magyarokkal a legjobb jáccani.Ma sokan voltunk és kurva jó volt.Azt láttam, hogy te ott kullogtál a sorvégén:-))Ne izgulj majd belejösz egyszer:@) -
Ma megint fel mentem a 25th serverre. Nagyon jó kis játék volt körökön keresztül amíg 1-2 25th tag volt bent. Aztán elkezdtek gyülekezni és valamelyik kis pöcsnek nem tetszett, hogy a párharcunkban mindíg alul marad ezért kickelt...
Elmegy az összes a büdös picsába (tisztelet a kivételnek). Az biztos, hogy amíg minden kis csírának admin joga van addig megint nem megyek arra a szarra többet. -
Azért mert te, csak egy jeepből tudsz gyalogosokat lőni, még más élvezheti az infantryt...Nyomorékvagy b+ mint a kurvaélet
-
Ez bénább mint a másik.Valahogy a minimaldesign jobban bejön:D -
TS Zolly #108110 Engedelmeddel, én maradok bf2-él. Meg különben is. Ki a faszt érdekli a te hüje véleményed? -
TS Zolly #108109 Párszor kilett tárgyalva, miért szereik sokan az inrantyt. De dcben is igy volt. Lost vilmos népszerübb pálya volt még az el a lámánál is. -
ha erre vágynak menjenek a ...csába cod-ozni vagy cs-ni
-
Ez a stílus a szánalmas szerintem, meg az hogy más szokásain húzod fel magad... -
akkora szar ez a infrantyzás hogy elhányom magam mit élveztek azon hogy mindenki faszláma medic egymást élesztgetik és fél napig rohantok a következő zászlóig szánalmas egy szar ez a battlefield megszégyenítése
-
hi
Na feladom.3 órája jáccok a magyar szerveren.Jó kis csaták voltak.Minden körbe 2-3 szor ledob a szerver.Most meg asztalra lökött.Ez csak nálam van így??Mi a tököm lehet az oka??Ez a magyaron azért idegesitő mert mire visszamegyek teljesen más a felállás.Lehet a táphoz valami köze??Az nekem gagyi van. -
cép vagy -
TS Zolly #108103 Jól áll neked a bundás arc. :) -
az sg szerver nem engedte direktbe linkelni 
-
-
A lathatatlan ruhat?