172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Miguel125 #108300 Üdv, nekem olyan problémám van, hogy ha hamachival próbálunk multit összehozni akkor véletlenszerűen, de olyanokat csinál, hogy: ledob msn-ről, ledob skype-ról(nem telefonálás közben), hamachiba sárgává válnak a nevek, néha még a netről is ledob (sima ADSL router nélkül) ezeket véletlenszerűen csinálja különböző variációkban valamikor miden bejön amit írtam valamikor csak 1-1 program... :S Jah és ezeket nem akkor csinálja amikor már a pályán vagyunk hanem amikor még a menüben. WTCC megy tökéletesen GP500 is HD2 is, BF2 viszont nem. Nem értem mi lehet a hiba hiszen ha nem hamachival játszok hanem simán online akkor tökletesen megy, hibátlanul. Kérlek segítsetek.
-
Jah bocsi téged kellet volna az elejére írni! :) -
Ez most a szamár elöl formáció, vagy csak emelkedő sorrend?

(te akartál flémelni:) -
haxoror #108297
-
Hályóll!
A Spanyolok elleni war február 4.-én, most vasárnap lesz. Csak Karkand lesz, 2*40 perces körökkel. Várunk nem-klános résztvevőket is, akit érdekel küldje el privát üzenetben az msn címét nekem !
Mondjuk ha az ausnak jeleznétek vhogy annak jobban örülnék, de végső esetben lehet nálam is:) -
Jó vicc!

-
Stalker, 03.16. -
Platypus16 #108293 Te ne beszéljél csúnyán b+:) -
ja és jöhetne valami értelmes mod, vagy játék mert a bf2-től hányingerem támad jelenleg. -
ne beszéjjetek má csúnyán, anyám mindig lebasz h kitől tanulom ezeket.
-
Platypus16 #108290 Te a Klánkurva vagy b+ 
A sportban a CSK a csapatkapitányt jelenti, csak a játékostársak poénból a Csapat Kurvájának is nevezik
-
Most nem a te kalandodról beszélünk :D -
Vagytok elegen a warra? Mikor lesz pontosan (a day 4-ből gondolom ma)? -
Csak utánam
-
Platypus16 #108286 Nesze nektek flém:)
Running egy CSK = Csapat Kurvája

Flém ON:) -
Ez az, hogy sehol! :( -

-
Schrank miota amazon b+? :D -
n003 #108282 akkor nem a lábad törött el?? 
-
Azt meséltem már, hogy míg odaértem a himalámához, magamévá tettem 150 szépséges amazont? 
-
Nem játszhatnánk a második felét egy magyar szerveren? Csak mert a spanyol szervereken lenyomni négy kurvahosszú kört... -
lammaer #108279 Izgalmasan hangzik ez a spanyol buli....
Klántalan, de azért legalább nem rosszhirű magyar játékos is jöhet (magamra gondoltam :) )?
Már ha beférek a létszámba, bár ahogy elnézem a spanyolok elég sokan vannak...
Ha igen a részletekért kit lehet zargatni (szerver cim, pass, kezdési idő - ugye ma lesz?)
-
Röviden?
"-Gyertek ki a hóra B+!!!"
Nagyjából...
-
nem beszélek spanyolul, mivanideírva? 

-
n003 #108276 másnapos gyógyreggelt 

él-hal a síjelésért?
-
Jah... mesélte, hogy volt a Himalámán sízni, meg hogy volt sok-sok hó is, ... a többit meg már kikövetkeztettük...
-
hö? hun van flém?
-
Én voltam.. én, én, én...
-
SPAS #108272
-
n003 #108271 mieza gipszjakab dolog???? 

félreléptél??
-
Ottleszünk :) -
Áhh öregedtek bazzeg, már egy jót flémelni se lehet. Anno erre hányan ugrotak volna... 

Atomboy:
Spanyolok ellen FRX-ből: én, KTC, Deqwator, Zozo, matyee és rapido fogja képviseltetni magát ha jól tudom.
-
Magyar csapattagokrol van info, squadokkal? -
Dpd, a spanyol Lince klán vezetője kért meg, hogy tegyem be az üzenetét a fórumba. Regisztált már SG-re, de még kell várnia 24 órát, hogy üzenhessen:
hi people,im |.:LINCE:.|dpd, im spanish player . im from clan |.:LINCE:.|,spanish clan , a great clan that prepares a big wars with a lot of players. our server is of 64 slots.
we are going to play in the war of day 4 in this week. a war spanish versus hungarian people . it wil be fun. its a friendly war.we only to have a good time and play with a great level, playing teamwork , country with country.
we would like to give thanks for you to come our server to play.
we know you are going to have more ping than spanish because we play in spanish server, LINCE server. but we know hungarian people is good playing he,he.
our half team player havent got clan and they like to use unlocked weapon but we have decided only to use locked weapon to get hungarian people more happy.
ping more high for hungarian= locked weapon for spanish
we know the problem about the ping, but i have to say to you that we can play another wars together.
the next war, spanish players will play in hungarian server.we promised it.
we are happy to see hungarian and spanish share the same game, the same war. Remember its a friendly war.
we will wait you in our server!! please dont kill us so much he,he,he
this is the list of spanish team
http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=928
please , hungarian people join in the war, make a full team. we will have a good war.good luck -
Az a baj hogy beteg vagyok.Pedig milyen jó flém lehetne:D -
Másodosztályú láma vagy b+...
-
Amúgy ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy az egyik lábam gipszben van? -
és én ?
-
Ezt program nélkül is meg tudta volna csinálni akkor senki nem szól egy szót se. Felrakott egy progit ami beépült a játékba, ezáltal segítette a célzást tehát csalás!
Flém on!

(Mondjuk szerintem enélkül a szar nélkül is jó játékos és semmi bajom nincs vele) -
Keresd vissza fórumban a képet, az egy kemény piros célkereszt volt a képernyő közepén.