172102
  • schrank
    ne nyalizzá nyomás a jkazánházba szkrínsotot csinálni
  • mesor
    "ovodás duma"

Te tudod! :)
  • mohus
    ezer bocs érte

én az elmúlt egy oldalnyin szétröhögtem magam...egyrészt a cseh2-n...aztán Schrank (mert én őt is szeretem) belinkelt képén...
  • Kovács legény
    ne sértegess kérlek ,ez már tényleg túlzás volt!
  • mohus
    ugye nem te vagy a yappi?
  • Kovács legény
    végig bambultam az elmul 260hszt és semmi érdekes csak a szokásos, még egy flémet se tudtok tisztességesen levezetni?
  • mohus
    mán régóta nem megy...észrevettem, de azért lehetne annyi szociológiai érzéked, hogy szemet húnysz felette...így biztos nem jövök ki a rossz passzból
  • joebacsi
    nem megy ez neked ma, szvsz ez is ratyi pojén vót :P
  • mohus
    "hol a vérben lehet"

tudtommal a BF2-ben nincs vér...
  • SigS
    CODEBASHER'S BF2 COOP MOD

En regebben feltettem, mukodott is de valamelyik mapnal folyton kidobalt ha online jatszottam ezert toroltem...bar lehet hogy mar kijavitottak.
  • mohus
    kösz az infót...
  • atomboy
    Jo az uj alairasod.
  • jappy
    És te leszel az köcsögduda??Hagyjad már ezeket az ovodás dumákat.Tinédzserként se vettem be.Szivesen találkoznék veletek.Élőbe biztos nem ilyen faszok vagytok.Na én léptem berúgni mint a állat.Addig játszatok a fütyitekkel:-)
    KUSS NE POFÁZZ
  • mesor
    Szólj már a haverodnak hogy jöjjön ő is mert kezdesz unalmas lenni.
    Amúgy meg tényleg addig van nagy pofád amíg valaki be nem tesz egy képet a bejárati ajtódról vagy kapudról. :)

Tudod a történelemben történt már ilyen ebben a sceneben...
  • jappy
    Most látom:-))"felmegyünk Debrecenbe"
    Honnan jösz??Káposztáspusztaröcsögéről??
  • Deqwator
    "KUSS NE POFÁZZ"
  • jappy
    Soha nem én kezdtem a köcsögdumát!!!!Kulturáltan irtam ide, de állatok közt sajnos nehezen lehet értelmesnek lenni:-)
    KUSS NE POFÁZZ
  • jappy
    Szeretettel várlak kicsihuszár.
  • Aggressor HUN
    nos megvan végre a BF2...1.4-es patch fent,ismerősömmel tolnánk cooperatívban(elkél a gyakorlás),minden megy is,csak a 16-os nagyságú pályákat engedi elindítani...Conquestben ottvannak a 64esek is(sooksok repülővel :-),járművel) ,hogyan lehet elindítano Coperatívban a nagy pályákat?! El lehet egyáltalán valami trükkel?
    BF2 guruk légysz segítsetek,hamár nem röstellek ilyen ökörséget kérdezni...
  • haxoror
    xfire-ben hol a vérben lehet csak az SF szerverekre rákeresni?
  • schrank
  • Cream78
    Figyu Árpika! Felmegyünk Debrecenbe oszt el lesz intézve a valagad az biztos! Meg szólunk Zsótinak oszt bemegyünk az izébe....
  • SigS

[IMG]http://www.wildmanstevebrill.com

• schrank
    tégedet meg mindíg a kosvarcal keverlek mer a egyik ügyvéd a másik meg jogász vagy ők is rendőrök
  • SigS
    Az ilyen zakkantak nelkul unalmas lenne ez a topic
    Schrank se lehet ugye mindig itt
  • schrank
    én ezt a kettőt mindíg keverem
  • joebacsi
    látod ezért piszok szerencse, hogy nem kívülállók (pl sg modik :)) ítélkeznek a topik felett, mert ha csak a mai napot nézzük, akkor tényleg az jön le, hogy én estem neki szegénynek minden ok nélkül...de ha valaki végigköveti a megnyílvánulásait hónapokra visszamenőleg is, kiderül, hogy mivel érdemelte ki ezt a szeretetet :)
    egyébként a srác 26 éves, szóval nem olyan mint a vérpistike jancsikánk, meg talán a retardáltságát is kissé túljátsza, azt hittem jóval szaftosabban fog válaszolni (ez egyébként lehet simán csak a kreativitás hiánya is :D)
    mindent összevetve ha még üdének nem is, de színfoltnak tutibiztos, hogy az :D
    nah elég is mára ennyi a szociológiai tanulmányból :D
  • Landor
  • HTS s3rg1nh00
    te biztos szakállas vagy,mert akkora a pofád h. mire megborotválkozhatnál kezdhetnéd elölről
  • mohus
    ja lehet:)

dróttal....széthúzva a padláson:) én csak itt a szpesöl gveszt vagyok...
  • Yan
    elsőre??
    eddig Te mit néztél, cseh2-öt? :)
  • mohus
    hát nem kellet volna úgy elsőre leidiótázni....szerintem
  • Fujiryu
    A mai nap tanulsága: Joebácsi egy kupac genetikai huladék
  • jappy
    KUSS NE POFÁZZ....
  • TS Zolly
    vége? müsor nélkül kell megennem a sült kalbászt, és meginni a sert. :(
  • Me0w
    Kuss csotanygeci vagy a szadbalepek.
  • schrank
    nnna szerdzsó megkaptad az idei "oltást" nem kell félned se ifulencátó se kullancstó se mumsztó
  • jappy
    Az fél akinek nem tiszta a lelkiismerete.Sok hűlye kutya ugattok itt össze vissza.De ne félj szeretem a kutyákat ezért megbocsájtok:-)
    KUSS NE POFÁZZ
  • schrank
    menny mááá emlékszel amikor nemrég engem bannoltak 3 percre nna anyyit ért a borg féle bann hiába örexik má szegény
  • HTS s3rg1nh00
    na akkor én is ott leszek...legalább annyira nem mersz elmenni,mint amennyire én nem érek rá...
    de sok jóra ne számíts ha netán odatévednél