172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ne nyalizzá
nyomás a jkazánházba szkrínsotot csinálni
-
"ovodás duma"
Te tudod! :) -
ezer bocs érte
én az elmúlt egy oldalnyin szétröhögtem magam...egyrészt a cseh2-n...aztán Schrank (mert én őt is szeretem) belinkelt képén... -
ne sértegess kérlek ,ez már tényleg túlzás volt! -
ugye nem te vagy a yappi?
-
végig bambultam az elmul 260hszt és semmi érdekes csak a szokásos, még egy flémet se tudtok tisztességesen levezetni? -
mán régóta nem megy...észrevettem, de azért lehetne annyi szociológiai érzéked, hogy szemet húnysz felette...így biztos nem jövök ki a rossz passzból
-
nem megy ez neked ma, szvsz ez is ratyi pojén vót :P -
"hol a vérben lehet"
tudtommal a BF2-ben nincs vér... -
CODEBASHER'S BF2 COOP MOD
En regebben feltettem, mukodott is de valamelyik mapnal folyton kidobalt ha online jatszottam ezert toroltem...bar lehet hogy mar kijavitottak. -
kösz az infót... -
Jo az uj alairasod. -
És te leszel az köcsögduda??Hagyjad már ezeket az ovodás dumákat.Tinédzserként se vettem be.Szivesen találkoznék veletek.Élőbe biztos nem ilyen faszok vagytok.Na én léptem berúgni mint a állat.Addig játszatok a fütyitekkel:-)
KUSS NE POFÁZZ -
Szólj már a haverodnak hogy jöjjön ő is mert kezdesz unalmas lenni.
Amúgy meg tényleg addig van nagy pofád amíg valaki be nem tesz egy képet a bejárati ajtódról vagy kapudról. :)
Tudod a történelemben történt már ilyen ebben a sceneben...
-
Most látom:-))"felmegyünk Debrecenbe"
Honnan jösz??Káposztáspusztaröcsögéről?? -
Deqwator #108444 "KUSS NE POFÁZZ" -
Soha nem én kezdtem a köcsögdumát!!!!Kulturáltan irtam ide, de állatok közt sajnos nehezen lehet értelmesnek lenni:-)
KUSS NE POFÁZZ -
Szeretettel várlak kicsihuszár. -
Aggressor HUN #108441 nos megvan végre a BF2...1.4-es patch fent,ismerősömmel tolnánk cooperatívban(elkél a gyakorlás),minden megy is,csak a 16-os nagyságú pályákat engedi elindítani...Conquestben ottvannak a 64esek is(sooksok repülővel :-),járművel) ,hogyan lehet elindítano Coperatívban a nagy pályákat?! El lehet egyáltalán valami trükkel?
BF2 guruk légysz segítsetek,hamár nem röstellek ilyen ökörséget kérdezni... -
haxoror #108440 xfire-ben hol a vérben lehet csak az SF szerverekre rákeresni?
-
-
Figyu Árpika! Felmegyünk Debrecenbe oszt el lesz intézve a valagad az biztos! Meg szólunk Zsótinak oszt bemegyünk az izébe.... 
-

[IMG]http://www.wildmanstevebrill.com
-
tégedet meg mindíg a kosvarcal keverlek mer a egyik ügyvéd a másik meg jogász
vagy ők is rendőrök
-
Az ilyen zakkantak nelkul unalmas lenne ez a topic 
Schrank se lehet ugye mindig itt
-
én ezt a kettőt mindíg keverem 

-
látod ezért piszok szerencse, hogy nem kívülállók (pl sg modik :)) ítélkeznek a topik felett, mert ha csak a mai napot nézzük, akkor tényleg az jön le, hogy én estem neki szegénynek minden ok nélkül...de ha valaki végigköveti a megnyílvánulásait hónapokra visszamenőleg is, kiderül, hogy mivel érdemelte ki ezt a szeretetet :)
egyébként a srác 26 éves, szóval nem olyan mint a vérpistike jancsikánk, meg talán a retardáltságát is kissé túljátsza, azt hittem jóval szaftosabban fog válaszolni (ez egyébként lehet simán csak a kreativitás hiánya is :D)
mindent összevetve ha még üdének nem is, de színfoltnak tutibiztos, hogy az :D
nah elég is mára ennyi a szociológiai tanulmányból :D -
Landor #108432
-
te biztos szakállas vagy,mert akkora a pofád h. mire megborotválkozhatnál kezdhetnéd elölről
-
ja lehet:)
dróttal....széthúzva a padláson:) én csak itt a szpesöl gveszt vagyok... -
elsőre?? 
eddig Te mit néztél, cseh2-öt? :) -
hát nem kellet volna úgy elsőre leidiótázni....szerintem -
A mai nap tanulsága: Joebácsi egy kupac genetikai huladék
-
KUSS NE POFÁZZ.... -
TS Zolly #108425 vége? müsor nélkül kell megennem a sült kalbászt, és meginni a sert. :( -
Kuss csotanygeci vagy a szadbalepek. -
nnna szerdzsó megkaptad az idei "oltást" nem kell félned se ifulencátó se kullancstó se mumsztó
-
Az fél akinek nem tiszta a lelkiismerete.Sok hűlye kutya ugattok itt össze vissza.De ne félj szeretem a kutyákat ezért megbocsájtok:-)
KUSS NE POFÁZZ -
menny mááá emlékszel amikor nemrég engem bannoltak 3 percre nna anyyit ért a borg féle bann hiába örexik má szegény
-
na akkor én is ott leszek...legalább annyira nem mersz elmenni,mint amennyire én nem érek rá...
de sok jóra ne számíts ha netán odatévednél