172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csináld a következőt:
Csinálsz egy servert, amin játszani akartok majd coop-ba. Simán, nem kell coop módban. A haversrác rákeres lanba a serverre, amit csináltál, de NEM konektál, csak lássa a listában. Te kilépsz a serverből, elindítasz egy normál pályát, majd havercsótány rányom a listájában lévő, általad az előbb generált multi pályára. Voálá... -
n003 #108585 gyógyreggeltet :))
jóvót eza tennapi derbi ;))
... a radar mindig a legnagyobb léptékbe kapcsolt át így nagyából annyit láttam általában hogy a júévi hejjén egy nagy pirosas-zöldes-kékes paca terül el :DDDD -
Reméljük lesz visszavágó. Köszi aus a szervezést meg mindent. -
Tetszik ez a hsz a fórumjukban:
"MUERTE A LOS HUNGAROS EN LA REVANCHAAAAAAA"
-
Beléd is. -
uh eh ah ..!? -
TS Zolly #108580 Tomit kelett volna látni! Feléleszettem, és zombiként kúszott. :DDD -
TS Zolly #108579 Ja. Kétszer megpróbáltuk, elöször el is jutottunk a szuburhoz, másodszorra a lejtőn fürtökba lógtak a spanyolok, akko kanyarodtunk le a hotelhoz. Egyszerüen ott átmenni lehetetlen volt. Pedig a GBC különítmény is mintha arra ment volna. :) 12 ember nem bírt a beásott emberekkel. -
TS Zolly #108578 only you had good luck ???????????????????? Rutin haver, meg team work!! :DD -
Aggressor HUN #108577 van sejtésem,köszi,éppen ezért fogom lecsökkenteni a botok számát(cooperativban láttam,állítható)nekem a nagy pályaméret lett volna a lényeg... -
Landor #108576 ahoz képest rusid elmentettem azt az ominózus részt, amikor úgy 5 digót nyomtál le egyedül a 400as pingeddel, igaz vért izzadva.. én meg csak azt ordibáltam TSen hogy taarrtss kii, megyüünk
-
Én is vagy 10-15 zombit számoltam élesztések közben xD -
Landor #108574 nah! 
a zombicsítem most mér reklámozod?!?! :DD amugy meg csak egy kicsit lepihentem, megvártam a rám spawnolokat, hangyát szedtem, újratöltöttem stb :D
egyébként ennyi fegyver nélkül szaladgáló újraélesztett zombiembert még soha nem láttam bf2ben :D:DD -
Landor #108573 hopp, azért ott vagyok 19:2es sunnyógó K/D vel!
Hullott is a férgese hátultámógató közreműködésemmel
-
Landor halottnak teteti magat. :)
-
Landor #108571 nekem is kellet egy olyan 5 perc míg rájöttem hogy az a hegy űbergázos ott... aztán inkább lazán begyalogoltunk a holtelhez középen(!) az úton a squadommal
-

<- ez lemaradt :D
-
Amikor mi voltunk amcsik, úgy gondoltam elsunnyogok arra...Hát kicsit szőrös volt a hegy már akkor is... -
Téged is csak akkor vetelek észre amikov valami fraged volt az eredmény táblán xDDD -
Bar nem sok latszik, de azert erdekes volt ezt latni: 25-30 amcsi katona megy a hegyen. :)
-
Ne ijesszed már el
-
buanos dias amigo this is I'm 
-
Nem is azert tk-ztalak le. Csak elpattant a granatom gumilabda modon. :) -
Lesz majd visszavágó magyar szerveren.Remélhetőleg ott már jobb pingek lesznek:D -
-
Tényleg nagyon fasza volt bár 400 pingel sokmindent nem tudtam csinálni, de legalább kamikaze akciómmal jól összezavartam őket a többiek meg addig le tudták darálni őket :). Ilyet tényleg lehetne még csinálni ,4 hónapja ,hogy utoljára játszottam bf2-vel, de most újra kedvet kaptam hozzá. -
Túl nagy sunnyogóművész vagy, azabaj:D -
Thx -
haxoror #108558 MUERTE A LOS HUNGAROS EN LA REVANCHAAAAAAA
-
Na ná ,hogy nélkülem nem sikerült volna.Úgy bújkáltam ,hogy Fuji rám is szólt ,hogy néha mutassam is magam mert még ők sem találnak.
-
Egyébként a spanyol fórumon, másnak is békák vannak, vagy csak nekem? -
The imagehack don't like the hotlink, it is the problem.
I put the screens to my site, there is the link:
http://www.atomboy.hu/bf2/espvshun/
Magyarul is: a war kepei spanyol szemszogbol. :) -
Először kiszedjük belőle a szkríneket, utána jöhet a fordítás:D -
Watch your private messages.I send you an e-mail adress.(there is a red line somewhere on your screen, click to read my message:D ) -
haxoror #108552 Átfutott az agyamon hogy "poénból" lefordítom a spanyol srácnak a kommentjeiteket...
-
LINCEdpd #108551
segunda ronda
-
Egyébként kösz Jean, hogy a líderünk voltál.Nélküled nem sikerült volna:D -
Ha lett volna időm a sok fregelés között, nyomtam volna szkrínt a shockpaddles-es fregjeimről:D -
ne szerénykedjél majd ha meggyógyul a lábikód újra minden a régi lesz
-
LINCEdpd #108547 sorry for bad links, its strange, what fuck happened??
this is the link our forum to see the screenshots, please scroll down a bit to see the screenshots.
nice game!! nice war, thanks to play !!!
only you had good luck !! ha,ha,ha
i have seen hungarian players are good ...

but dont worry, the next , spanish will win the next war he,he
Nice to play with you , and i hope to play again one war between our countries. I wihs to do again.
this is the link,remember scroll down.
http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=963