172102
  • JAG1
    Csináld a következőt:
    Csinálsz egy servert, amin játszani akartok majd coop-ba. Simán, nem kell coop módban. A haversrác rákeres lanba a serverre, amit csináltál, de NEM konektál, csak lássa a listában. Te kilépsz a serverből, elindítasz egy normál pályát, majd havercsótány rányom a listájában lévő, általad az előbb generált multi pályára. Voálá...
  • n003
    gyógyreggeltet :))

jóvót eza tennapi derbi ;))
    ... a radar mindig a legnagyobb léptékbe kapcsolt át így nagyából annyit láttam általában hogy a júévi hejjén egy nagy pirosas-zöldes-kékes paca terül el :DDDD
  • Running
    Reméljük lesz visszavágó. Köszi aus a szervezést meg mindent.
  • kBagyula #108583
    Tetszik ez a hsz a fórumjukban:

"MUERTE A LOS HUNGAROS EN LA REVANCHAAAAAAA"
  • kBagyula #108582
    Beléd is.
  • felpillanto
    uh eh ah ..!?
  • TS Zolly
    Tomit kelett volna látni! Feléleszettem, és zombiként kúszott. :DDD
  • TS Zolly
    Ja. Kétszer megpróbáltuk, elöször el is jutottunk a szuburhoz, másodszorra a lejtőn fürtökba lógtak a spanyolok, akko kanyarodtunk le a hotelhoz. Egyszerüen ott átmenni lehetetlen volt. Pedig a GBC különítmény is mintha arra ment volna. :) 12 ember nem bírt a beásott emberekkel.
  • TS Zolly
    only you had good luck ???????????????????? Rutin haver, meg team work!! :DD
  • Aggressor HUN
    van sejtésem,köszi,éppen ezért fogom lecsökkenteni a botok számát(cooperativban láttam,állítható)nekem a nagy pályaméret lett volna a lényeg...
  • Landor
    ahoz képest rusid elmentettem azt az ominózus részt, amikor úgy 5 digót nyomtál le egyedül a 400as pingeddel, igaz vért izzadva.. én meg csak azt ordibáltam TSen hogy taarrtss kii, megyüünk

• uHs Gerzson
    Én is vagy 10-15 zombit számoltam élesztések közben xD
  • Landor
    nah!
    a zombicsítem most mér reklámozod?!?! :DD amugy meg csak egy kicsit lepihentem, megvártam a rám spawnolokat, hangyát szedtem, újratöltöttem stb :D
    egyébként ennyi fegyver nélkül szaladgáló újraélesztett zombiembert még soha nem láttam bf2ben :D:DD
  • Landor
    hopp, azért ott vagyok 19:2es sunnyógó K/D vel!

Hullott is a férgese hátultámógató közreműködésemmel

• atomboy
    Landor halottnak teteti magat. :)
  • Landor
    nekem is kellet egy olyan 5 perc míg rájöttem hogy az a hegy űbergázos ott... aztán inkább lazán begyalogoltunk a holtelhez középen(!) az úton a squadommal
  • Fujiryu
    <- ez lemaradt :D
  • Fujiryu
    Amikor mi voltunk amcsik, úgy gondoltam elsunnyogok arra...Hát kicsit szőrös volt a hegy már akkor is...
  • uHs Gerzson
    Téged is csak akkor vetelek észre amikov valami fraged volt az eredmény táblán xDDD
  • atomboy
    Bar nem sok latszik, de azert erdekes volt ezt latni: 25-30 amcsi katona megy a hegyen. :)
  • Fujiryu
    Ne ijesszed már el
  • schrank
    buanos dias amigo this is I'm
  • atomboy
    Nem is azert tk-ztalak le. Csak elpattant a granatom gumilabda modon. :)
  • Fujiryu
    Lesz majd visszavágó magyar szerveren.Remélhetőleg ott már jobb pingek lesznek:D
  • mNzJean
  • Rusid
    Tényleg nagyon fasza volt bár 400 pingel sokmindent nem tudtam csinálni, de legalább kamikaze akciómmal jól összezavartam őket a többiek meg addig le tudták darálni őket :). Ilyet tényleg lehetne még csinálni ,4 hónapja ,hogy utoljára játszottam bf2-vel, de most újra kedvet kaptam hozzá.
  • Fujiryu
    Túl nagy sunnyogóművész vagy, azabaj:D
  • Fujiryu
    Thx
  • haxoror
    MUERTE A LOS HUNGAROS EN LA REVANCHAAAAAAA
  • mNzJean
    Na ná ,hogy nélkülem nem sikerült volna.Úgy bújkáltam ,hogy Fuji rám is szólt ,hogy néha mutassam is magam mert még ők sem találnak.
  • Fujiryu
    Egyébként a spanyol fórumon, másnak is békák vannak, vagy csak nekem?
  • atomboy
    The imagehack don't like the hotlink, it is the problem.
    I put the screens to my site, there is the link:
    http://www.atomboy.hu/bf2/espvshun/

Magyarul is: a war kepei spanyol szemszogbol. :)
  • Fujiryu
    Először kiszedjük belőle a szkríneket, utána jöhet a fordítás:D
  • Fujiryu
    Watch your private messages.I send you an e-mail adress.(there is a red line somewhere on your screen, click to read my message:D )
  • haxoror
    Átfutott az agyamon hogy "poénból" lefordítom a spanyol srácnak a kommentjeiteket...
  • LINCEdpd

segunda ronda

• Fujiryu
    Egyébként kösz Jean, hogy a líderünk voltál.Nélküled nem sikerült volna:D
  • Fujiryu
    Ha lett volna időm a sok fregelés között, nyomtam volna szkrínt a shockpaddles-es fregjeimről:D
  • schrank
    ne szerénykedjél majd ha meggyógyul a lábikód újra minden a régi lesz
  • LINCEdpd
    sorry for bad links, its strange, what fuck happened??

this is the link our forum to see the screenshots, please scroll down a bit to see the screenshots.

nice game!! nice war, thanks to play !!!

only you had good luck !! ha,ha,ha

i have seen hungarian players are good ...

but dont worry, the next , spanish will win the next war he,he

Nice to play with you , and i hope to play again one war between our countries. I wihs to do again.

this is the link,remember scroll down.

http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=963