172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Livius #108864 Ne kezdjétek már előről ezeket a Bann meg kickelések miatti veszekedéseket. Ugyan ez volt akkor is amikor csak a GSbf2 nek a rankedére járt mindenki. (Én személy szerint örülök annak ha az ellenfél kicsit skillesebekből áll úgy nagyobb a kihívás és fejlőtsz tőle.) -
Én mindössze annyit fűznék hozzá, hogy:
Spawncamp...mert megérdemlem!
-
köszi, de ha madárcsicsergést, vagy tücsökciripelést akarok hallgatni, inkább kinyitom az ablakot :) -
Csabika az a legnagyobb kemény.Nekem mindig beszól, és tuti a másik oldalt támogatja nem azt ahol én vagyok(ez igaz rám is).De egy igazi hős, meg rendes a lelke mélyén és tudom, hogy szeret 
A 25th-soknak meg üzenem, hogy én nem spawnkempeltem, de tőlük többen is amíg mi ott voltunk(de persze ha foglalják a 25thsok a zászlót akkor mehet a spawnkemp...)Ha az öcsém spawnkempelt, akkor nem értem miért akkor bannoltátok ki amikor már 15 perce én játszottam...A másik meg az az hogy ne hazudjatok legalább.A múltkor is az a szöveg, hogy egy ts bug miatt került át a HEG szobába 8 25th-s sztem kicsit meredek volt...Vagy legalábbis számomra nehezen hihető.De ez télleg nem ide tartozik szóval erről ennyit...és én is szeretnék majd játszani még azon a szerveren, mert a legtöbb magyarral ott fut össze az ember... -
nelegyen már ovi a topikból, pls... -
Nem belelépek a szarba és kapargatom, hanem inkább kikerülöm. -
Nekem sem, mert nem szoktam ott játszani. :) -
8k-ba ezt tudtam kihozni. :-) -
Irany a konzolos forum! :P -
Es akkor miert akarsz unclockolni? Elobb avval tanulj meg loni amit adnak :) -
Gascan #108854 és én azt honnan a faszból tudjam ha most játszok a játékkal először mivel most vettem meg és még nem volt a kezemben unlockos fegyver? -
Crazy Mate #108853 Nem látom a FAQ-ban a free xxx-t,na mindegy,láttam olyan képeket amin tps nézetben vannak.Lehet a játékban tps nézetet választani? -
tpquijote #108852 van battlerecorder a serveren kiváncsi lennék rá???????????? -
Ne a hozza adott drivert tedd fel... :) -
Ja fogorvosnál voltam, úgyhogy nem lesz itten dajdaj mer kibannolok mindenkti a vérbe:) -
tpquijote #108849 azért a bannt leszedhetnéd mert még fel szeretnék menni. -
TS Zolly #108848 Mert te nem is jácco, máshol ratyizol te ribanc! :DDDD -
TS Zolly #108847 Én csak egyszer mondtam, hogy nem megyek fel oda többé. Az eset óta. -
Csabika megmondja nap van vagy mi? :D
(ne szívd mellre csak poén! mielött még félre értenéd. ;) -
nekem spec nemvolt még soha gondom 25th szerveren -
TS Zolly #108844 Nagyon remélem, saját csapattársad is bann sorsára jut, mert q ök a legnagyobb spawnkillezők. De ha persze véletlenül zászló foglalás közben megszületik egy 25th-s, és lelövöm [ mondom foglalás közbe!!!!!!!!] akkor kibasz a szerverről mint macskát szarni. Ott van a Popej nevezetü játékosod. 3x lelött ugyanazon a spawn helyen, mire nagy nehezen, bánihoppingolva persze, letudtam löni. Karkand. Nem egyszer haltam meg amcsi oldalon a dombon 25th-s gránát által. Mondom ez még ok. De könyörgöm!!! Rögtön megszületés után g36e vagy rpk által!!!! -
haxoror #108843 G36E FTW!!!!!! :P -
TS Zolly #108842 M16 vs g36e??? M16
Mp5 vs dao? Faszom tudja. Nem szoktak antitank kasztal lenni.
Rpk vs pkm meg az a hogyishijják sf ánlok????
Továbbá. ak101 vs g36e??? -
Aztán ti sem vagytok ám olyan ártatlan bárányok b+, ha tudjátok hogy ilyenek akkor minek mentek oda?
Hogy válaszoljak is sztem azért hogy utána mutogathassatok, hogy jajj a 25th-sok így kibannoltak meg úgy kibannoltak aztán folyhat mindenhonnan ez az mp3. Ha én tudok menni máshová akkor ti is. Nem mintha akárkit védeni akarnék, de azt megígérem hogy nem fogtok a közös téesen flémelni, mert kurvára nincs kedvem egy olyanhoz mint a múltkor, és nem is fogom hallgatni. A részleteket meg majd megbeszéljük ha érdekel... -
n003 #108840 aha mert a Fiji-bolha megmondja az okosat és mink meg isszuk szavait ... mi agyatlan droidok
köszi :(( b+ -
tpquijote #108839 Bannolni könnyű, de az hogy lelőjön valakit az már nehezére esik,inkább az admin progit nézi és bannolja akit nem bír lelőni, mint hogy megpróbálja újra. -
25thMbala #108838 Miért nem bírunk lelőni?? azért kaptál rendessen!
Ja és azért nem írunk ebbe fórumba mert nem sok értelme van itt az megy amit ti akartok!! És csak azt hiszik el amit te mondasz.Többszor volt az hogy volt fikázzva a szerver itt esküdözött egy csomó ember aki azt mondta nem jön fel soha többet ,de azért minden napfenn van a szerveren és nyomja. -
Szerintem nem kell feljárni a 25th szerverére, és ennyi. Van elég szerver. Hülyének hiába magyarázod h hülye, nem fogja elhinni neked, mert ugye hülye. -
mindenre van magyarázatotok,ezért nem megyek én má veletek játszani
-
Egyértelműen gyártási hibája van. Most azonnal vidd vissza! És hogy honnan jöttem rá? Nos a DPV sötétebb színű Omanon :D -
Az a helyzet, hogy ez már egy ideje nem igazán GBC TS, csak nevében. Bár vannak előnyei is.
Kösz, hogy Ukrajnára tippeltetek! Ezzel esélyem lehet egy zárt körű S.T.A.L.K.E.R. MP bétán való részvételre.
Mint a BF2142-ben.
-
Sziasztok vettem egy GF7600gt azt lenne egy kis problémám.Akár hogy álligatom a felbontást ilyen érdekességeket csinál meg 20-25fps el fut 
-
atwe #108832 De ez már vicc amit ezek ccinálnak nem birnak lelöni erre inkább bannolnak minden féle indokkal D:
Komoyan ezeknek ranked szervert . -
Platypus16 #108831 Ez elnyerte még anno az egész bf2 scene tetszését, bezzeg ha jöttetek volna a GBC TS-re, ilyen jókat tudnátok ti is röhögni:) -
SF ADAMO #108830 Valaki kérdezte, hogy miért nem ajánlják a rádiós egeret játékhoz:
...nos valaki megvette az überpro Logi G7-et és jó ideig k*rva magas pingje volt az első naptól...zavarta a WLAN routert az egér...oly annyira, hogy számtalan kick-et kapitt HIG PING miatt mire rájótt mi a gond...most a WLAN router le van takarva egy fémbügrével---az árnyékol!
Bocsi---H****r nem bírtam megállni...k*rva jót röhögtem a sztorin!! -
Platypus16 #108829 Hát nem tudom, ha engem lecsítereztek, miközben nem is játszok olyan jól, mint egyesek... -
n003 #108828 szép és jó demiaza 20 sec csönd a végén????? vártam valami pojjént de csak nemjötttt :(
:DD -
Deqwator #108827 és ti is be foglyátok tartani a szabályokat? -
25thMbala #108826 Ukrajnában van! -
BenceYCE #108826 találd ki...