172102
  • Korpsweb
    Hát igen , noobok ne is vegyenek Razert, mert ugye hát túl sok a beállítási lehetőség, és az ebből származó előny könnyen hátrányáá is válhat rossz kezekben #108942...csak te maradtál ebben :D
  • gbc csabika
    Ezt csak azért írtam mert reméltem hogy beindul a topik, egyébként a fuji-bari-matt-david-csabika vita tárgyát képezte a téma, és a végén abban maradtunk hogy akinek razer egere van az homokos, de persze akinek nem inge...:)
  • n003
    és zúmóni tudol-e?
  • gbc csabika
    Nem tom, én nem az egeremmel próbálok kilógni a tömegből, úgyhogy inkább olyat veszek ami nem szarja össze magát félóránként:)
  • kBagyula #108939
    Na, ezzel egyet értek.
  • kBagyula #108938
    Akkor most én is az vagyok?
  • Korpsweb
    Hmm te szemét!
    Amúgy meg ez úgy van, hogy akinek logitech egere van az egy divatmajom, akinek meg Razer az egyéniség!
  • koschwarz
    ma este csak snipa leszek a qrvaisten!
  • n003
    háát nem lehet mindenki míves banánokat előállító mű vész!!
  • koschwarz
    én aztatat mondom hogy a helytelen ragzás nem csak sércse báncsa a fület de hasogassa is
  • koschwarz
    ez eddig a legjobb
  • Running
    A MEOW egy rohadt bunkó, én azt mondom!
  • JAG1
    :-)
    Na ez jó poén volt...
  • Kaif
    Természetesen. De ne hagyd ki a tejipari dolgozókat sem kérlek.
  • Kaif
    Pedig megtettünk mindent, ami szerény képességeinkből telik
  • Me0w
    Szegeny szulinapost lebuzizod...
  • gbc csabika
    Oké, ezt figyeld:
    Mindenki homokos akinek razer egere van:)
  • JAG1
    " Boldogok a lelki szegények..." ?
    :-)
  • n003
    kész? ennyi volt? :(( hát ezzelse jutottunk sokkal közelebb a 200k -hoz
  • Korpsweb
    Persze az más kérdés, hogy ezt melyik testrészével éri el...ez üzleti titok, még mi sem tudjuk.
  • Korpsweb
    Mivel Running Makákó banánhajlító oklevéllel rendelkezik, és ez a szakma roppant egyedülálló, szinte másnak elsajátíthatatlan, ez egy veleszületett kibaszott tehetség, nincs szüksége eme remek képesítésekre...hiába ő a mi vezérünk! Mit gondoltatok az a banán csak úgy magától meghajlik amit a piacon megvesztek??? naivok
  • TS Zolly
    1. HBD Fuji fijju! :D

2. Csipás a legundorítobb kaszt, főleg a fasz kéjmorával.

3. Örüljetek b+ hogy van Magyar ranked! Persze kár, nem normális adminolással.

4. Ma egész este csak csipás leszek, és veszettül szórom majd a kéjmorokat. Copjatok vaze!

5. Fórumon ki a faszt érdekli a hejesirási alapvatő szabájok? Heee????

6. Kabelegény

7. Ránig egy főmaki főlámi! :DD

8. Jéé, tudok nyócig számolni! Váóó :) Megláccik az iskolázotcság.
  • n003
    óó te magyar irodalom bánihoppere osszad a fejeseket .. még..még
  • Kaif
    Hűha... Manapság már a szociális ápolóit is OKJ-s tanfolyamon lehet elvégezni főiskola helyett? Hinnye no, most már értem honnan ez a sok iskolázott elme a fórumon. De én inkább maradnék a boldog tudatlanságom homályába rejtőzve. Mégiscsak kényelmesebb.
  • Running
    Azért én vagyok a líder, mert ha nem így lenne, mindekit se******nék! Szerencsére ebbe mindenki beletörődött már.
  • JAG1
    Iskolázottságon tudok segíteni. Remek OKJ-s nehézgépkezelő, parkgondozó, szociális ápoló képzésekkel rendelkezünk, ráadásul a parkgondozó képzéshez, még befejezett 8 általános sem szüksége. És mindez igyé'.
  • Kaif
    Tudod, nálunk nem a helyesírási készség, nem az iskolázottság és nem az általános elmeállapot határozza meg a klánlíderi rangot. Fogalmam sincs egyébként miért, de Running főmaki külön kérése volt, hogy ezeket a tényezőket ne vegyük figyelembe megválasztásakor.
  • Kaif
    Ó nem kérem. Mondottam volt, iskolázatlan elme vagyok. Tudatlan és rendkívül tapasztalatlan. A klán vezérhíme rangot Running főmakitól egyébként sem szeretném elvitatni, csúnya testi és szellemi fenyítést kapnék e botor gondolatért...
  • JAG1
    Nálatok biztos te vagy a Clan feje, mert nagyon ügyesen tudsz helyesen írni. Gratulálok! (ezt, hogy csinálja? )
    Fejethajtok eme igen nagy teljesítmény felett...
    És még mondatot is tud elemezni! Be***rok...
  • gbc csabika
    Az igazság az hogy nem 10 egyiptomi csaspás volt hanem tizenegy. A legszörnyűbb azért maradt ki a bibliából, mert akik beszámoltak róla mondhatni megtébolyodtak egy bunnyuhoppoló, idiótán heherésző, usmc medic látványától. Újkori kutatások szerint a csapás egy japánban található vulkán nevét viseli magán, és nagyon is hitelt érdemlőek a korai beszámolók...
  • Running
    Hát nem tudom, de tényleg nem tudom...
  • Kaif
    Az a no Fuji mintha nekem is derengene valahonnan...
  • Kaif
    Majd Noob kartárs alapfokú magyar nyelvi előkészítője segít az ebbéli problémáid megoldásában
  • Me0w
    HBD Fuji!
  • n003
    hát nemtom de én csak fél füllel láttam (lehet rosszul) játék közben annyit hogy no kommander, no kéjjmór, no bézrép, no Fuji

lehet tévedtem ebben az esetben az én meja kupámat fogadd el
  • koschwarz
    igen mostanában nekem is alacsony a vérnyomásom
  • Korpsweb
    Hepi börzdéj Fudzsirijú szenszej!
    Kaif szerintem csak jót akart tenni a vérnyomásotoknak!
    Az egy külön életérzés mikor irtod a népet, aztán megállítja az ámokfutást egy claymore, és még ha szerencsés gyerek vagy épp egy csapattárs rakta oda
  • n003
    bibis is a buksim te álllat :DD
  • koschwarz
    ez a szösszenet az én értelmi képességeimet haladja meg
  • kBagyula #108904
    Bravó!

és
    BSZN Fujiryu!