172102
  • n003
    jesszus ezekután megsemerem mondani mijjen egerem van ... minyimum megköveznének érte .. csak Kosi meg Shrekk maradnának ki belőle
  • Kaif
    Nem, monsignor, a fórum-motor tréfájának áldozata lettem
  • atomboy
    Aki a logitech egerkemet szidja, azt elviszem a kopterrel egy korre...
  • Running
    tiszta kibeszőlő só lett ez a totyik
  • n003
    gondolom ezt nem nekem szántad :))

amúgy+ a megoldás hogy mire gondoltam:
    úriember hölgytársaságban felál! ... úriember a f*szom...
  • Kaif
    Hát szóval... Nem akarom, hogy szerecsenmosdatásnak tűnjön, de legjobb tudomásom szerint csak kosi esett át végül ezen a beavatási rituálén
  • JCSR ODIN
    Ezzel most nem mondtál sokat... nyílt titok, hogy mi hogy folyik a Hordánál pfúúúúújjj
  • Kaif
    Hátra tekintettél, és láttad közeledni a főmakit, egy szép hosszú egyenes banánnal a kezében, enyhe, bizonytalan eredetű mosollyal a szája szegletében... Hallottad, hogy pszichológusi hangfekvésben mondogatja, hogy "Nem fog fájni!"
    Így történt valahogy?
  • n003
    nem pont erre gondoltam ..
  • n003
    ... nem hallottad ezt még ... bár ezt irodalomból nem oktatják, bocs
  • JAG1
    Majd én fordítok:
    "Kabbe vazze..." :-)
  • koschwarz
    én is hordás voltam, de amikor runig be akart avatni, azt mondtam, hogy ezt neeeem, én ragaszkodom a szüzességemhez (elég lesz majd 40 felett az urológusnál pucsíjtani)
  • n003
    ki sarkosodik el?? vagy mivan??????????
  • Kaif
    Be kell valljam, ennél a mondatnál megállt az értelmezési tudományom...
    Mire is céloztál ily finoman?
  • JCSR ODIN
    Jah meg tudod, míg vezetői tag voltam a JCSR-ben és ezáltal strici is, aktívan árultam a próbaidősök popsiját, és hát a Fuji bizony sok pénzt hozott
  • gbc csabika
    Ja, lehet el kellene kezdenem plusz két szemet növeszteni a tarkómra.
    Neki is állok...
  • n003
    dudod mi az úriember?? a f/szom az .. ha érted mire gondolok

.. de te nem
  • Korpsweb
    Látod? Látod? Itt milyen sok egyéniség van!?
  • Kaif
    Kezd durvulni a dolog Ti még nem tudjátok, Running főmaki mire képes egy fürt még egyenes banánnal, a Hordát sértegetik
  • koschwarz
    én asse tudom hogy milyen márkájú egerem van, csak aztat, hogy optikai és azóta nem tudok repülni se úgy mint a golyóssal, viszont több gomb van rajta, meg úgyis infantilizek izé infantrizek.

nem törődöm a perifériákkal
  • gbc csabika
    Monjuk ez tényleg roppant gyanús:)
  • gbc csabika
    Egyébként úgy nézem itt több embernek van razer egere, szal ez a divatizé dolog visszájára fordulni látszik, amúgy se vennék a kezembe semmit ami egy bordély összes színében világít
  • n003
    háát azt remélem nem mee akkor ez minősíti a hordát is!
  • Kaif
    Nana, kérem. Én eddig rendkívül finom úriember módjára viselkedtem, de amivel Maga vádolni tetszik, az már a becsületsértés határait feszegeti
  • Korpsweb
    Hát nekem nem tart szünetet, nemtom Fuji mire használja még az egerét a rendeltetett célon kívűl, lehet itt az összefüggés a nemi hovatartozás irányába célzott támadásnak, de egészségetekre... ja és a logitechesek bekaphassák
  • joebacsi
    semmi gáz, gondolom azthitted jócsaj, aztán mikor kiderült, hogy mégse, már nemvolt szíved [email protected], előfordul :D
  • gbc csabika
    Megbanánoz...
    Látjátok én mondtam
  • JCSR ODIN
    Nem állsz véletlenül rokonságban egy Gúcpíd nevezetű emberszerű lénnyel?
  • Kaif
    áhhhháááá, hát innen ez a túlfejlett intellektus! kezdem érteni a dolgokat
  • joebacsi
    valamiféle elschrankelődést vélek nálad felfedezni :D
  • Me0w
    Ejj de kis makigeci vagy :P
  • joebacsi
    hmm...asszem hbdje alkalmából beválasztjuk 1 napig tiszteletbeli kisköcsögnek...persze szigorúan a passzív szekcióba :)
  • JCSR ODIN
    BSZN faszláma Fuji-nak, akit anno még én hívtam meg a klánba a kurva életetbe
  • Running
    Hő, mivan..nem értek semmit, de aki sziggya az egerem, azt megbanánozom!
  • n003
    wázze minek mindent úgy túlbonyolítani?? a kocsim műszerfalán a k*rva sok gombot nem merem kipróbálni negyogy az egyik-másik véletlen olajat vagy szegeket szórjon a mögöttem közlekedők elé

de mondok egy másik hasonylatot ha köll itten nektek iroda-izé-lom: a gojós dezodor meg a parfűm valamint a patkány és a mókus közöt is csak annyi a külömbség hogy az egyiknek jobb a píarja
  • joebacsi
    én vótam oskolában...kétszer is...
  • gbc csabika
    És elértem amit akartam....:)
  • gbc csabika
    Végülis meg lehet magyarázni hogy időnként szünetet tart:)
  • kBagyula #108945
  • n003