172102
  • atomboy
    Sztem az a baj, hogy nagyon kezdo vagy... Sebaj, kinovod majd. :)
    Ja, es zoomolni az eger jobb gombjaval...
  • körömpörkölt
    köszi kiprobálom ,és zummolni is lehet a fegyokkal ,mert olyan kicsik az emberek hogy alig látom őket ,néha nagyobbak de többnyire kicsik ,nemértem hogy ők hogy vesznek észre engem amikor én mindig elbujok biztos csalást használnak máshogy nemlehet észrevenni ha kicsivagyok és még el is bujok a terepmintásruhámban a terepen.
  • atomboy
    Alapesetben E gomb.
  • körömpörkölt
    Sziasztok!
    mivel lehet beszállni az autokba? egyszer sikerült véletlenül ,de nem tudtam kiszállni még kész szerencse hogy az egyik ellenség kilőtt
  • dicehater
    Generálisok, spwanraperek, rpk lámák kellene egy kis segítség: régi zenét keresnék, sajnos hiába kerestem ezt otthon sem találtam (legál és kevésbé legál forrás), itt Angliában meg zéró esélyem van ilyesmire: "Megasound System" néven elhíresült 3-as formáció lemezeit, számait keresném. Aki nem ismerné: 90-es években Pécsen tevékenykedő triumvirátus, korai (talán első) magyar underground rap alakulat. Most már kicsit eljárt felettük az idő, de jónéhányan azért nem felejtették még el őket, hiába öregszünk

Myspace-re feltett oldalukat ismerem, de ott csak 4 szám van, azokat se lehet letölteni, zene.net félhivatalos fórum nem elérhető, torrenten meg hiába kerestem.

Valakinek ötlete vagy tipjje honnan tudnánk ezeket levadászni?

Postot nem törölni, van ez olyan értékes mind a folyamatos flame

update: dc-ről lejött 3 szám de nem elég
  • Kovács legény
    a B oldal is?
  • TS Zolly
    neszójjábe!!!!!
  • TS Zolly
    Igy van. És viszont érzek. :DDDD
  • HTS s3rg1nh00
  • atomboy
    "Vigyázzatok, ne vegyétek meg a japán TDK együttes kazettáját. Én már többször is meghallgattam. Teljesen üres!"
  • maffioso
    visszaraktam azota
  • Kovács legény
    tüzfalat ne szedd le szentem
  • maffioso
    aha
    basszus
    csak win tűzfal van de ha leszedem akkorsem jo
    azért köszi megnézem a linket
  • JAG1
    Tűzfal, router fogja meg.

Link...
  • HTS s3rg1nh00
    nekem ugyan nincs,neked esetleg
  • maffioso
    mért van az hogy haverom hostol ráakarok menni és mikor befejezi a töltést kilép a gameből
    ha én hostolok akkor meg ő nem látja és nem tudunk játszani
    (hamachival)
  • joebacsi
    no pain, no gain :)
  • schrank
    megnézetm egy mi-28 videot és azt vettem észre hogy a mi-28 az egy mi-24 kupé
  • schrank
    vannak statisztikák arra mutatóan hány berepülőpilóta életébe került egy gép kifejlesztése
  • joebacsi
    inkább ez a durva szuhoj videjó:
    pugacsov kobra élesben
    nincs az a jenki gép, ami ne a vízben landolna egy ilyen malőr után, ez meg csak lazán kitolja magát...félelmetes :)
  • schrank
    miért neked a seggedben van nyelved
  • n003
    ezt meg csak úgy :))
  • n003
    su37
  • n003
    neszenektek pojjénos vidijó
    meg etten van egy a pool oktató :D
  • HTS s3rg1nh00
    ebből csak az derült ki h.te már kóstoltad az ízét is...
  • B0SC0
  • schrank
    addig örülj amíg csak jó érzéssel tüölt el a zolly nem pedig "tojáslikőrrel"
  • Kovács legény
    tudom hogy rád mindig számithatok és ez oan jó érzéssel tölt el:)
  • TS Zolly
    Akkor a szekrény féle változat. Menj fel a tsükre, beszéld meg velük.
  • B0SC0
    Az admin nekem azt mondta hogy kifog rúgni, csak azt nem mondta hogy miért. Visszamentem, megkérdeztem az okát, de kilépett a játékból.
  • TS Zolly
    Ne sirj, én éjtem :)
  • TS Zolly
    Eltudom képzelni az ottani pár pisistől, véletlenül mellé bökött az admin programba. Bc helyett a high pingre nyomott. :)
  • Kovács legény
    én segitettem is ezért kérdeztem a monitorát ,nekem az volt a baja hogy eredeti e meg a krekkproblémával függ össze ,és hová lesz a világ ha mán a pojcsika semnem étitek:)
  • TS Zolly
    Menj vissza, nézegesd a pinged, biztos néha felmegy 150 fölé. High ping 25th szerveren 150 maxra van behatárolva. Ha eléred párszor, automatikusan a szerver rúg ki, nem kell ahoz admin segítség.
  • schrank
    azért mert azt írta ki a pb hogy magas ping attól még az admin lehet
  • B0SC0
    Hi. Tegnap játszottam ezen a 25th szerveren, és kirúgtak magas ping miatt, amikor nekem 20 fölé sosem ment magyar szerveren. Nem tudjátok miért? Nem kempeltem.
  • schrank
    ne vitatkozzál vele törd el a másik lábát is
  • JAG1
    A mini-image-el van sztem baja...

Amúgy meg Crack rulez... :-)
    Azt feltenni és úgy játszani, na az valami. Nem besétálok, megveszem, telepítem és játszok. Azt csak az újgazdag kecsegek csinálják. :-D
  • haxoror
    Nem értem ez mire jó.

Bejön, kérdez, segítséget kap, játszik warezzal (egy csomóan így kezdték) és ha megtetszik neki akkor előbb-utóbb megveszi = jön a friss hús a darálóba
  • haxoror
    Azokért nem szoktam szólni.

"sziasztok! lenne probléma nekem h elindítom a gammát és abban a percben ki is dob a desktopra!"

El sem indul neki a játék de azért menjen és vegye meg...