172102
  • Running
    Joe hiába szépíted az armát, nincs mese, szar lett és kész, mehet le a vécén.
  • Me0w
    Mar bocs, de mikor kijott a bf2 egy 9600-as radeonnal, 512 rammal es valami renyhe szar p4-el siman lehetett jatszani. Armaban evvel mennyi fps-ed lenne?
  • n003
    hehe :)
  • JAG1
    Ez a gusztustalan ezekbe. Simán meg tudnák oldani, hogy vigye gyengébb vas is, de akkor nem kellene minden hónapban tízezreket kiadnod.

• rekettyes
    Nem is tudom mit kéne vennem ahhoz, hogy normálisan menjen. Még a legdrágább videokarikkal is csak 30 FPS erdőben, nevetséges. én fél-1 évig biztosan nem fogok jáccani vele.
  • rekettyes
    Én három moddal is játszok : Project reality, Operation Peacekeeper és
    Point of existence. Mindegyik nagyon jó, plusz 8-10 pályát kapsz, új fegyvereket , heliket stb. A PR és az OPK jóval fegyelmezettebb játékmódot igényelnek mint az alap BF2 nagyon kell figyelni, könnyű megdögleni.Nincs UAV vagy csak alig, a parancsnok szerepe korlátozott. Meg eleve azok játszanak modokkal akik már az alapot jól begyakorolták.
  • rekettyes
    Ez mondjuk nem teljesen igaz, az Antik szerveren többnyire jó arcok játszanak, majdnem mindig van magyar squad. Attól mert 10 magyar közül 1 hülye még nem kell általánosítani.Simán ugyanannyi hülye van a németeknél vagy a franciáknál csak azokat nem érteni mit pofáznak.
  • joebacsi
    pont annyira, mint a bf2 volt anno :)
    amúgy nyugi, nekem is ratyi a gépem hozzája...de már nemsokáig :)
  • rekettyes
    jó, adjál hozzá gépet is
    hihetetlenül aluloptimalizált játék lett
  • n003
    egy núbhulla rendel? a bibi az hogy nemszoptam sokat páblikólni meg magyarra még ritkábban jutok el mert nekem lagzódik valamijjen érthetetlen okból
  • haxoror

(rákerültél a listámra, véged van... )
  • Roger
  • n003
    nahh váze ha egy tankot nem veszel észre akkor hogyan bízzon rád a komm egy eccerű gyalogost hogy intézd el
  • Hatt
    megtaláltam... korán van ehez nekem.
  • Hatt
    Lehet már volt ez a kérdés de ha nem haragszotok mégis feltenném.
    Hova lett a Battlefield.hu?
  • Bala10
    Az év fotósa fül, 2006.
  • Bala10
    köszi. :)
    Innen van a kép:

madáritatók réme

Érdemes megnézni rendes méretben!!
  • haxoror
    Ja és ha olyan sokan vannak hogy a kommander azt már feltétlenül tudatni akarja az ottani sajátokkal akkor küldje oda az UAV-ot, ha viszont csak pár ellen van akkor legyen már annyi bizodalma hogy a "segítsége" nélkül is megoldják a sajátok a helyzetet.

Nem azzal van a bajom ha a kommander spottol hanem azzal ha spammeli a spottot és az egész üzenetsávban semmi mást sem látni csak a kommander sárgáit, helyette rádiózhatna a squad-leadereknek vagy akármi de én inkább átállok a másik oldalra hátha az ő kommanderük nem spott-mániás.
  • haxoror
    Na ez az amit szerintem csak a kommanderek hisznek!

Nem csak idegesítő hanem konkrétan hátráltat hogy kvázi süketen kell játszanom mert azt se hallani a rádiótól ha mellettem lőnek, bazzeg volt olyan hogy egy ellenséges tank simán elgázolt(!) mert azt se hallottam hogy jön mögöttem.

Hasznos a minimap de szerintem sokkal hasznosabb ha hallom körülöttem a világot, persze lehet hogy ez csak nálam van így de az előző BF-ekben megszoktam hogy nem egy rohatt radar alapján keressem az ellent.
    "Á, piros pötty jobbra előttem, köszi kommander! Szóval a daru tetején! ... vagy alatta? ... nem, nem mellette a háztetőn... vagy tudja a faszom..."
  • joebacsi
    hát pedig szvsz ez uav híjján hasznosabb annál, mint amennyire idegesítő :)
  • haxoror
    Hát megadja a "hangulatot" amikor a kommander MINDEN KURVA GYALOGOST EGYENKÉNT MEGJELÖL!

enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!
    enemy infantry spotted!

• joebacsi
    European Release
    ArmA: Armed Assault for the European/Worldwide release by 505 Games went Gold and 16th February is now confirmed as the release date. The full list of countries where 505 Games will distribute the game (in no particular order): United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxemburg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Ireland, Andorra, San Marino and The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia and Montenegro, Bosnia, Slovenia, Liechtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Israel, Middle East, Hungary, Romania, Bulgaria and Japan.

You can pre-order ArmA from Amazon.co.uk and many other retail outlets in various countries covered by 505 Games publishing.

North American Release
    We are pleased to confirm that we secured a publisher for North America. An announcement about the North American release of ArmA will follow shortly - stay tuned!

English Online Direct Download Release
    The full English version of ArmA will be available for purchase via the online games service Sprocket from 27th February worldwide.
  • Landor
    franko a logod
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem a Google elég sok találatot adhat mondjuk a U2 Mission Impossible theme download kulcsszavakra
  • j4n3k
    Ami ez alatt megy zene nem tudná valaki belinkelni nekem?
  • Bala10
    Ne várjátok, úgysem lesz jó!
    Inkább gyertek bfezerkilencszáznegyvenkettőzni
  • Beers
    Szerintem február 29 :)!
  • HTS s3rg1nh00
    elvileg már aranylemez,szóval valamikor febr.végén jön,asszem pont 28.-án
  • Boxer HUN
    Joetata.. mikorra várható?? Feb. vége?
  • Bala10
    Mi még a régi törvények szerint gondolkodunk. :)

A mai prociteljesítménymérést:P az sem érti, aki gyártja.

Bár szerintem is, ritkakevés játék lehet, amit egy 2gigás proci ne bírna kiszolgálni. Jó videókártya, sok ram. :)

És bocs az off-ért.
  • joebacsi
    tegyél fel egy arma-t
  • Beers
    Poe2,Usi,Naw,Australian Forces,Project Reality,Operation Peacekeeper,Rising Conflicts,Tactical War!
    Allied Intent (bár ezt már nem folytatják), de szvsz ebben volt a heli vezetése a legjobb!
    Egyelőre ezeket adták ki!
  • Cream78
    Hm... Jó kis video.....
  • HTS s3rg1nh00
    hát nem feltétlenül,mondjuk az intel belement egy Ghz hajhászásba,ami következményeként csúnyán kikapott az amd-től(a pistium-korszakról beszélek most),vagyis játékra mindenképp a barton magos amd-t kellett venni anno...a venice még az elején jól teljesített,de mire a san diego kijött,az intel piacra dobta az új architektúrás,duplamagos Core 2 Duo-t,ami szarrá veri az amd-t,még az X2-eseket is(lévén ott a Dual-Core-ral nem járt 1ütt architektúra-váltás),és ugye ne magyarázzam,most az E6300 az 1,86 Ghzes alapórajelével egy szinten áll az X2 4800+al,ami viszont csillagászati áron kapható,és akkor nem szóltam arról h.az E6300ak akár 3,5Ghz-re húzhatóak...
    HWbuziskodás off mára
  • Gascan #109464
    valaki használ akármilyen mod -ot a játékhoz, ha igen akkor milyen?
  • JAG1
    Mihez képest. Ha nem NASA servert akarsz, akkor bőven elég. ;-)
    El vannak szálva a népek proci ügyben. 2GHz felett csak buziskodás.
    Gyors chipset, gyors, sok ram, oszt' nem lehet gond.
  • Szathy
    Ez ezmiez?
  • HTS s3rg1nh00
    pedig egy 630-as alapjáraton igencsak gyengus
    az intel a netburst végével csak sz...pta az amd faszát
  • JAG1
    Na nehogy má' egy 3GHz-es Intel ne legyen elég annak a VGA-nak.
  • HTS s3rg1nh00
    big thx Joe!