172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
EGYIK SEM!
-
Hö, ha krupmli van akkor gránát is legyen, vagy pedig egyik sem... -
n003 #109783 bár nekem mindegy:
de legyenek csoportok és egy csop ba kerüljenek a heg-esdős kölkök
és ami fontosabb minn ez a majnem cs-s fasság: MI VAN A 64ES SPÁNYOL VISSZAVÁGÓVAL???????!!!!!!!!!

-
Nézd már a HEG es ratyik ,hogy paráznak a krumplitól,
már pedig azért is benevezek és szarrákrumplizom a lábatokat.Running irj fel engem is.
-
Peccsölted'? Létezik egyáltatlán az a server, ahová fel akarsz mászni? -
Korpsweb #109780 áhh Atwe még 3 lehetőséggel sem tudna mit kezdeni
-
én javasolnám a double eliminationt. Mert egyenes kieséses rendszerben nagyon hamar kieshetnek olyan emberek, akik egyébként, ha nem kapásból engem
fognának ki, akár még dobogóra is kerülhetnének. Egy példa, csakhogy érthető legyen: Ha pl engem - aki tuti első leszek :P - elsőre összesorsoltok monnyuk szerencsétlen atwéval, akinek talán még a második helyre is esélye lenne, ha nem engem fogott volna ki, akkor atwe biza nagyon rosszul jár :D És mivel nincs előzmény ami alapján kiemelni lehetne emberekte, ezért ezt az egyenes kieséses rendszert nem tartom jó ötletnek.
DE-ben 2 vereség kell a kieséshez, így ha az elején ki is kapna tőlem atwe, alsó ágon még simán a döntőbe juthat, ahol megint esélyt kaphat arra, hogy elverjem :D -
CsabaHUNDeath #109778 Sziasztok!
Kb. fél éve játszok bf2-vel, legtöbbet az antik szervereken. Úgy 2 hónapja nem tudok egy szerverre sem feljutni! Ezt írja ki: Your connection to the server has been lost. Légyszi segítsetek, már úgy hiányzik a bf, mint egy falat kenyér!!! Van úgy, hogy végigtölti a pályát, de a végén ugyanezzel a felirattal, visszalép a menübe. Valami ötlet? HELP!!! -
Ha sikerült jó hangulatban megrendezni, utána lehet még csinálni még hasonló versenyt más kasztokkal is. -
A sportszerűséget, az egyszerűséget és a veszekedések minimalizálása érdekében hajlok a csak medic kaszt felé. -
Korpsweb #109775 Remélem egyből belecsúszol egy igazi kocka droidba
-
hi! thxs jó mecs lessz -
én azt mondom, hogy csak medic legyen (mégha schrank fújol is
)
medic legyőzi a másik nem medic kasztot, közben sérül, meggyógyítja magát. ha a másik kasztbéli győz, akkor a medic lespawnol full gyógyultan, míg a másik meg ott van sebesülten. egyértelmű, hogy a medic kaszt van előnyben. persze mind1, lehessen azt választani, amit akar nak, de - odin is megmondta
- a skilles játékosok medickel tolják.
ha nincs gránát, ne legyen krumpli sem.
a többi dolog nem érdekel. -
Abból, hogy hotelt le kell húzni sztem csak a party lesz... -
Sziasztok!
Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldőlne ki jelenleg az első öt
legskillesebb játékos a bf2ben.
Szabályok:
- Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc.
- 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
- Kempelni, vagyis folyamatosan egy helyen lesni az ellenfélre tilos.
- Zászlót lehúzni tilos.
- A játékosok a két pont környékén mozoghatnak csak.
- Spawnkill, commander, c4, claymore, gránát, telepített és unlock fegyver használata tilos.
- Kaszt szabadon választható, nincs megkötés.
- Egyenes kiesés van, vagyis aki veszt nem jut tovább.
- A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik őket, se ts-en, se játékban.
- Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat,
ellenőrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.
Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
msn és email cím: [email protected]
Bírók: Gerzson, Running, Bari, aus, deqwator, Zsolt1, Wolfguy
Játékosok:
1. JCSR_KLegény,
2. Koschwarz,
3. Horda_Running,
4. JCSR_Erdős,
5. coRDHA-tRs-Gerzson
6. Horda_Bari
7. frx|meow
8. GBC_aus
9. Horda_Steve
10.Horda_Admiral Chris
11.GBC_Emu
12.Horda_Nicam
13.JCSR_[HUN]David2006
14.GBC_Gaboca
15.JCSR_TP.Peti
16.Horda_atwe
17.frx_mesor
18.j4n3k
19.JCSR_Wolfguy
20.frx_sector
21.Horda_Hundani
22.Horda_Keke77
23.Horda_Gundark
24.JCSR_Fuji
25.JCSR_ODIN
26.Macskássy
-----------------------
Felmerülő kérések, amire válaszokat várok:
- Csak medic legyen.
- Ha minden kaszt lehet, mindenki jelezze mivel akar játszani, és úgy sorsolják össze a párokat.
- Assaultnak ne legyen krumplija, a gránát tiltás mellett, ennyi.
- Egyenes kiesés helyett double elimination, vagy más sorsolás, gyengébb csoport, nehezebbb csoport, stb... -
VOlt peccs (1.41) meg frissiccccccccse pb-t ;) -
crow #109769 Frissítsd a PB-t. -
crow #109768 Köszönöm, de nem azzal volt a gond, hanem az EA szerverei megint besz@rtak egy időre...
-
meg mellesleg,mi a picsaert van,hogy kb 16 szerver van?teny,hogy kibaszott regen jatszottam nougyekbol kifolyolag -
ujfent
[IMG][/IMG]
-
ez mi a faszom?
-
aloha milyo történt ma?
látom az 1vs1 kupát vezetem:D remélem azmár a végleges sorrend:D -
VéNY HaLlak65 #109763 A klán nevében köszönöm mindenkinek a gratulációkat, bár az érdem inkább a nagyok (TLReSports, RT, RATS, HMC) inaktivításának köszönhető. A jövőheti HH warral tudjuk bizonyítani majd, hogy tényleg megérdemeljük az első helyet.
-
Landor #109762 
-
Dr Salala #109761
Ha már a többi heges láma is jelentkezett én is szeretném bejelentieni jelentkezési szándékom, mint a [Dr.] klán egyetlen képviselője...

CSak egyetlen kérdésem lenne: miikor mennének le a meccsek? -
j4n3k #109760 Ő is ezt mondta. :p -
A medic az okés, a gránát nem kell... -
j4n3k #109758
Ez most komoly?
(nyugi, nincs benne cukor) -
Szerintem csak medic legyen és gránát használata legyen tilos! -
Congrats VeNY!
-
Grat Vény! Lassan írni kéne valami irományt, címe: Road To Glory -
Nekem is ugyanez volt...A boltba 1 darab 1 GB-os 800MHZ-es RAM volt amit nekem lefoglaltak...Megyek egyik nap érte,már megy is a srác,hogy átadja,aztán vissza jön 5 perc múlva és elkezdi,hogy nincs meg és kiderült 10 perc múlva,hogy eladták valakinek. 
Azt találták ki,hogy biztos leesett a lap amin rajta volt,hogy nem lehet eladni,mert le van foglalva...
-
Korpsweb #109753 Grat a VÉNY-nek...ez szép #1! -
Korpsweb #109752 bazze nekem ezt már nehéz elhinnem...ilyen nincs...vagy van?
-
Padavane #109751 eggyérintözünk ?? de akor ki a kapus ? 
-
j4n3k #109750
Jeje én is játszok. Mikor ekzdődik a kupa?
-
Ez igen, grat a Vény-nek
!
-
Deqwator #109748
-
A teljes szöveg sajnos nem fért be, de itt van:
"Pedig annyira egyértelmű: a druidát akkor kell megölni burst damageval, amikor köjön maciból healelni. Ha maciban volt stunol, használod a pvp trinketet, ha cicában akkor állsz 1 helyben és nézed hogyan fogyasztja a manáját, harmadjára úgy sem csinálja meg. A sámli/pala bármikor healelhet, a druidának rá kell készülni stunnal, gyökerezéssel, elfutással, alakváltozással stb. Ha ezt megakadályozod, nyertél. De ne én tanítsalak már a saját kasztoddal pvpzni, thx :P" -
De akkor van AT:D