172102
  • Robogo
    EGYIK SEM!
  • gbc csabika
    Hö, ha krupmli van akkor gránát is legyen, vagy pedig egyik sem...
  • n003
    bár nekem mindegy:
    de legyenek csoportok és egy csop ba kerüljenek a heg-esdős kölkök

és ami fontosabb minn ez a majnem cs-s fasság: MI VAN A 64ES SPÁNYOL VISSZAVÁGÓVAL???????!!!!!!!!!
  • mNzJean
    Nézd már a HEG es ratyik ,hogy paráznak a krumplitól, már pedig azért is benevezek és szarrákrumplizom a lábatokat.Running irj fel engem is.
  • JAG1
    Peccsölted'? Létezik egyáltatlán az a server, ahová fel akarsz mászni?
  • Korpsweb
    áhh Atwe még 3 lehetőséggel sem tudna mit kezdeni
  • Admiral Chris
    én javasolnám a double eliminationt. Mert egyenes kieséses rendszerben nagyon hamar kieshetnek olyan emberek, akik egyébként, ha nem kapásból engem fognának ki, akár még dobogóra is kerülhetnének. Egy példa, csakhogy érthető legyen: Ha pl engem - aki tuti első leszek :P - elsőre összesorsoltok monnyuk szerencsétlen atwéval, akinek talán még a második helyre is esélye lenne, ha nem engem fogott volna ki, akkor atwe biza nagyon rosszul jár :D És mivel nincs előzmény ami alapján kiemelni lehetne emberekte, ezért ezt az egyenes kieséses rendszert nem tartom jó ötletnek.
    DE-ben 2 vereség kell a kieséshez, így ha az elején ki is kapna tőlem atwe, alsó ágon még simán a döntőbe juthat, ahol megint esélyt kaphat arra, hogy elverjem :D
  • CsabaHUNDeath
    Sziasztok!
    Kb. fél éve játszok bf2-vel, legtöbbet az antik szervereken. Úgy 2 hónapja nem tudok egy szerverre sem feljutni! Ezt írja ki: Your connection to the server has been lost. Légyszi segítsetek, már úgy hiányzik a bf, mint egy falat kenyér!!! Van úgy, hogy végigtölti a pályát, de a végén ugyanezzel a felirattal, visszalép a menübe. Valami ötlet? HELP!!!
  • Running
    Ha sikerült jó hangulatban megrendezni, utána lehet még csinálni még hasonló versenyt más kasztokkal is.
  • Running
    A sportszerűséget, az egyszerűséget és a veszekedések minimalizálása érdekében hajlok a csak medic kaszt felé.
  • Korpsweb
    Remélem egyből belecsúszol egy igazi kocka droidba
  • macskássy
    hi! thxs jó mecs lessz
  • koschwarz
    én azt mondom, hogy csak medic legyen (mégha schrank fújol is)

medic legyőzi a másik nem medic kasztot, közben sérül, meggyógyítja magát. ha a másik kasztbéli győz, akkor a medic lespawnol full gyógyultan, míg a másik meg ott van sebesülten. egyértelmű, hogy a medic kaszt van előnyben. persze mind1, lehessen azt választani, amit akar nak, de - odin is megmondta - a skilles játékosok medickel tolják.

ha nincs gránát, ne legyen krumpli sem.

a többi dolog nem érdekel.
  • Fujiryu
    Abból, hogy hotelt le kell húzni sztem csak a party lesz...
  • Running
    Sziasztok!

Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldőlne ki jelenleg az első öt
    legskillesebb játékos a bf2ben.

Szabályok:
    - Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc.
    - 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
    - Kempelni, vagyis folyamatosan egy helyen lesni az ellenfélre tilos.
    - Zászlót lehúzni tilos.
    - A játékosok a két pont környékén mozoghatnak csak.
    - Spawnkill, commander, c4, claymore, gránát, telepített és unlock fegyver használata tilos.
    - Kaszt szabadon választható, nincs megkötés.
    - Egyenes kiesés van, vagyis aki veszt nem jut tovább.
    - A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik őket, se ts-en, se játékban.
    - Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat,
    ellenőrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.

Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
    msn és email cím: [email protected]

Bírók: Gerzson, Running, Bari, aus, deqwator, Zsolt1, Wolfguy
    Játékosok:
    1. JCSR_KLegény,
    2. Koschwarz,
    3. Horda_Running,
    4. JCSR_Erdős,
    5. coRDHA-tRs-Gerzson
    6. Horda_Bari
    7. frx|meow
    8. GBC_aus
    9. Horda_Steve
    10.Horda_Admiral Chris
    11.GBC_Emu
    12.Horda_Nicam
    13.JCSR_[HUN]David2006
    14.GBC_Gaboca
    15.JCSR_TP.Peti
    16.Horda_atwe
    17.frx_mesor
    18.j4n3k
    19.JCSR_Wolfguy
    20.frx_sector
    21.Horda_Hundani
    22.Horda_Keke77
    23.Horda_Gundark
    24.JCSR_Fuji
    25.JCSR_ODIN
    26.Macskássy

-----------------------
    Felmerülő kérések, amire válaszokat várok:
    - Csak medic legyen.
    - Ha minden kaszt lehet, mindenki jelezze mivel akar játszani, és úgy sorsolják össze a párokat.
    - Assaultnak ne legyen krumplija, a gránát tiltás mellett, ennyi.
    - Egyenes kiesés helyett double elimination, vagy más sorsolás, gyengébb csoport, nehezebbb csoport, stb...
  • Me0w
    VOlt peccs (1.41) meg frissiccccccccse pb-t ;)
  • crow
    Frissítsd a PB-t.
  • crow
    Köszönöm, de nem azzal volt a gond, hanem az EA szerverei megint besz@rtak egy időre...
  • leveskocka
    meg mellesleg,mi a picsaert van,hogy kb 16 szerver van?teny,hogy kibaszott regen jatszottam nougyekbol kifolyolag
  • leveskocka
    ujfent
    [IMG][/IMG]
  • leveskocka
    ez mi a faszom?
  • Kovács legény
    aloha milyo történt ma?
    látom az 1vs1 kupát vezetem:D remélem azmár a végleges sorrend:D
  • VéNY HaLlak65
    A klán nevében köszönöm mindenkinek a gratulációkat, bár az érdem inkább a nagyok (TLReSports, RT, RATS, HMC) inaktivításának köszönhető. A jövőheti HH warral tudjuk bizonyítani majd, hogy tényleg megérdemeljük az első helyet.
  • Landor
  • Dr Salala
    Ha már a többi heges láma is jelentkezett én is szeretném bejelentieni jelentkezési szándékom, mint a [Dr.] klán egyetlen képviselője...
    CSak egyetlen kérdésem lenne: miikor mennének le a meccsek?
  • j4n3k
    Ő is ezt mondta. :p
  • Fujiryu
    A medic az okés, a gránát nem kell...
  • j4n3k
    Ez most komoly?

(nyugi, nincs benne cukor)
  • Robogo
    Szerintem csak medic legyen és gránát használata legyen tilos!
  • Robogo
    Congrats VeNY!
  • JCSR Wolfguy
    Grat Vény! Lassan írni kéne valami irományt, címe: Road To Glory
  • Robogo
    Nekem is ugyanez volt...A boltba 1 darab 1 GB-os 800MHZ-es RAM volt amit nekem lefoglaltak...Megyek egyik nap érte,már megy is a srác,hogy átadja,aztán vissza jön 5 perc múlva és elkezdi,hogy nincs meg és kiderült 10 perc múlva,hogy eladták valakinek. Azt találták ki,hogy biztos leesett a lap amin rajta volt,hogy nem lehet eladni,mert le van foglalva...
  • Korpsweb
    Grat a VÉNY-nek...ez szép #1!
  • Korpsweb
    bazze nekem ezt már nehéz elhinnem...ilyen nincs...vagy van?
  • Padavane
    eggyérintözünk ?? de akor ki a kapus ?
  • j4n3k
    Jeje én is játszok. Mikor ekzdődik a kupa?
  • Beers
    Ez igen, grat a Vény-nek !
  • Deqwator
  • JAG1
    A teljes szöveg sajnos nem fért be, de itt van:

"Pedig annyira egyértelmű: a druidát akkor kell megölni burst damageval, amikor köjön maciból healelni. Ha maciban volt stunol, használod a pvp trinketet, ha cicában akkor állsz 1 helyben és nézed hogyan fogyasztja a manáját, harmadjára úgy sem csinálja meg. A sámli/pala bármikor healelhet, a druidának rá kell készülni stunnal, gyökerezéssel, elfutással, alakváltozással stb. Ha ezt megakadályozod, nyertél. De ne én tanítsalak már a saját kasztoddal pvpzni, thx :P"
  • Fujiryu
    De akkor van AT:D