172102
  • JAG1
    :-)

Nálunk a padsorok, egy csővázból voltak kialakítva. Tehát az egész padsor össze volt kötve fémileg. Nyár, rövidgatya/szoknya. Elektromos öngyujtó, vagy 3 szétszed, összeszigszallagoz, leghátsó padba felemelked, majd a csavar fejére rányom a szikra.
    Random mód ugráltak fel előttünk a szeretett osztálytársak.
  • koschwarz
    én meg egyszer jámbor évit fejbe vágtam egy székkel, kaptam érte igazgatóit.

CONFESS!
  • JAG1
    Az általánosba, radír morzsalékot szórtam a Kiss Zsuzsa reggelijébe...
  • Kovács legény
    én meg bevallom hogy én vagyok a béna:)
    mostmár tiszta a lelkiismeretem ,gyertek valjátok meg büneiteket ,tisztuljatok meg!!!
  • koschwarz
  • Korpsweb
    miért? eddig is ő játszott Koschwarz néven nem?
  • koschwarz
    én a hét hónapos kislányomat küldöm a harcmezőre, rettegjetek
  • Kovács legény
    ako má a hodásoktol is félek:D
  • Running
    bazz ne legyetek már kishitűek, tegnap pár Hordás kipróbálta az 1v1-et, hát elárulom voltak meglepetések.
  • Kovács legény
    reggelt!

valóban igy a legjobb, legyen minden oszt jovan. ugyis kiesek a legelején:)
  • Korpsweb
    Nekem meg a kutyám fog játszani...
  • erdos
    TANKOSOK KIVÉTELEK
  • JCSR ODIN
    nekem a hugom indul, szal engem nem érint
  • Running
    Az kimaradt, hogy a jcsr-heg lámák csak fele életerővel kezdhetnek és nem gyógyíthatják magukat.
  • JCSR ODIN
    Örülök neki hogy ez a szabály. Bárki bármivel jön, ami nem medic, csak ügyes helyezkedés és taktikázás kérdése és elfogy az élete
  • Running
    Sziasztok!

Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldőlne ki jelenleg az első öt legskillesebb játékos a bf2ben.
    -----------------------------------------------------------
    A jelentkezési határidő jövőhét közepe. Február 21. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny lefolytatása a jelentkezők számától függ, de egyenes kiesés nem lesz.

Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
    msn és email cím: [email protected]
    ------------------------------------------------------------
    Szabályok:
    - Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc. A Square mellett lévő magas ház tetejére felmászni TILOS!!! A bejárható terület térképe megtalálható lesz a http://huncup.clanwar.hu oldalon!!
    - 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
    - Kempelni, vagyis folyamatosan egy helyen lesni az ellenfélre tilos.
    - Zászlót lehúzni tilos.
    - A játékosok a két pont környékén mozoghatnak csak.
    - Spawnkill, commander, c4, claymore, telepített és unlock fegyver használata tilos.
    - Spawnkill (A leszülető ellenfelet nem lőheted le legalább 10mp-ig, meg kell várnod azt az időt amig onnan elmozdul és elindul valamerre!)
    - Kaszt szabadon választható, nincs megkötés.
    - A harcok során lehet váltogatni a kasztokat.
    - Az ellenfél felszerelését fel lehet venni a földről.
    - Direkt öngyilkosság esetén az ellenfél győzött akármi is az eredmény.
    - Véletlen öngyilkosság esetén, (pl nem nyílt ki az ernyő, saját gránáttól meghalás, stb..) nincs semmi gond, + 1 perc jár a versenyzőknek arra a körre.
    - A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik őket, se ts-en, se játékban.
    - A vendégek nem spawnolhatnak le, csak FREECAM-AL követhetik a játékosok küzdelmét!
    - Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat, ellenőrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.
    - TS szabályok. Az ellenfelek külön szobában lesznek és egyedül a ts-en, mindkét szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!
  • koschwarz

végülis ez a legeccerűbb és ebből lehet a legkevesebb vita.
  • Running
    Nos gondolkodtam a dolgon, mármint a kasztokról és a gránátról, gránátvetőről, hogy mi legyen ezekkel. Sajnos a szavazás nagyrészt megmutatta miért nem érdemes ilyesmiről szavazni, mert nagyon különbözőek a vélemények, jómagam is egyszer erre másszor arra hajlok.

Mivel itt gyalogosharcról van szó, a bf2-ről, a skillről, a játékismeretről, és a tapasztalatról, nem tartom jelenleg jó ötletnek azt hogy a versenyt lebutítsuk egy kasztra, a medicre. Ez nem megoldás. Ez a játék nem egy kasztról szól és nem csak 1 fegyverről meg a gyógyítócsomagról.

Ezeket figyelembevéve úgy döntöttem mint főmaki, hogy ezt a versenyt (ha mindenkinek bejön lehet máskor is) minden kaszttal lehet játszani, lehet gránátozni és gránátvetőzni is. A többi marad tiltva.

Akinek nem felelnek meg a feltételek, az szóljon és lehúzom a listáról!

Köszi a figyelmet.

Üdv

HBD frx Zozo
  • JAG1
    Először is, ne tőcsé' semmit, miközben gémelsz.
    Aztán itt a Hardware/Support résznél csináld végig, amit írnak.
  • kBagyula #109846
    Reggelt!
  • j4n3k
    HBD frx Zozo
  • j4n3k
    Reggelt.
  • CsabaHUNDeath
    Ja fennt van az 1.41, meg játszanak is ezeken a szervereken (Antik 1-4-6). Egyébként úgy néz ki magas lehet a ping-em (250+)! Erre tud vki valami jó megoldást? A szolgáltató azt mondta, márc. elején terhelik rá az optikai gerincre a netem, remélem attól jobb lesz, de most is 2Mbit/512Kbit csak a pingem xar! Mit lehet ilyenkor tenni?
  • Kami
    Köszi!
  • mesor
    Viszont az ellenkezőjére sincs bizonyíték. :)

Egyébként ezek az arabok nagyon sunyik, bármikor előugorhatnak valamelyik ablakból egy rpgvel. :D

Az más kérdés, hogy az a sebesség amit a hummer diktált egy gyakorlott rpgs-nek nem jelentett volna akadályt. ;)
  • JAG1
    Tőcsed le...
  • Kami
    Hogy lehet vagy kell a PB.-t frissíteni?
  • HTS s3rg1nh00
    Dilinyósok Központi Egyeteme,30 utóvizsga 5 perc alatt?

• Fujiryu
    Én a DKE-n csináltam 30-5 -öt:D
  • Promi #109836
    Koszonom meg 1 szer a jo kivansagokat, most meg megyek melozni.:(
  • OculusDei
    egyébként se hallottam a berregést amit a bemérés okoz...
    (bocs a duplázásért)
  • OculusDei
    frívill. vagy mi. nem KELL odamenned.
  • mike0013
    uhh, bocsi, hogy ezt leírom, de nem birom kihagyni:)
    ma kemény nap volt a battlefieldben
    rengeteg remek skill-ű játékos, nagy csapatmunka, rettentő szoros eredmény (2-0 lett a legszorosabb, úgy, hogy 28-38-ról fordítottunk)
    kaptam 4 kitüntetést és egy medált...
    és még sorolhatnám a csatákat, szóval nagyon nagy nap volt a mai, ezen a téren:)
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem nem,tapasztalat h.volt már itt Vista-júzer,és ő is ezzel szenvedett...én a helyedben vmi másik winyóra XP-t tolnék...;)
  • crow
    Jaj, hát nehogymá' belemagyarázzátok, hogy abban az időpontban pont egy RPG meredt a katonákra...
    Erre semmi bizonyíték nincs.
  • Kami
    OK, ez igaz, de most nem ez a kérdés, hanem az, hogy valaki használja-e ez alatt "hibátlanul"?
    Elméletileg mennie kellene.
  • atomboy
    Hat nemtom, ha rpg-vel celoznak, en se lassitanek...
  • crow
    Azért ha jól emléxem volt olyan helyzet is, hogy a kissrác éppen csak átért az autó előtt az úton.
    Szvsz ez a videó is az amcsik nagyképű, pökhendi hozzáállását bizonyítja...
  • HTS s3rg1nh00
    használj XPt,jobb nincs...
    BSZN Promi papa:)
  • Kami
    Mikor lesz ez a verseny?
    Ha jó lesz az időpont Én is beneveznék!
    Nick: -=HUN=-Kami