172102
  • mohus
    mit melózol?
  • TS Zolly
    jajajajaja :DDDDD
  • TS Zolly
    Azé, mert az 1 vs 1 izélkedés a hönszeretett játékunk megcsúfolása. Nem fogok bohockodni csak azért, mert ki a legszkilesebb Magyar?! Battlefield soha nem erről szólt. Battlefield akármelyik részét is nézzük, a csapatról szólt. Egy összeszokott csapat elkenheti a világ 12 legszkilesebb ember száját. 1 vs 1-en lehet jobbak lennének. De ez a játék, zászlók befoglalásáról és megtartásáról szól. Magamat assaultosnak tartom. Még dc-en is assaultos szervereken voltam. Ennek ellenére, az infranty szerver beállítást is baromságnak tartom. Igaz, korábban leirtak miatt, én is inkább inf szervereken vagyok.

eddig nem kérdeztek, nem is irtam vélemény, befogtam a szám, de te most megkérdezted tőlem, ezért válaszóltam. Ha nem kérdezel, magamba tartottam volna. Azért sok sikert kívánok a szervezéshez, és sok sikert a játékosoknak!
  • Landor
    nézd az a legszarabb, mikor már olyan szinten játszol egy bizonyos fajta játékkal, hogy már a fejedbe le is zajlott az, amit csinálni akarsz.. mindez ellenére 2 méterről mgésem hal meg a delikvens egy tár után sem.. szal így szar.. viszont squadleaderként azt hiszem nagyon jol osztogattam a parancsokat és megálltam(feküdtem) a helyem xD
  • Landor
    na meg persze az ukrán asszi fegyó a VERP
  • atomboy
    Nana. Lattalak spanyolok ellen. :)
  • Landor
    mióta megjelent a poe2, azóta teljesen felhagytam a sima bf2vel. valamelyik nap ramb0 felcsábított egy bf2 szerverre, de sírva menekültem a játékból a nevetséges sebzésrendszer újbóli megtapasztalása után.. kb olyan mintha airsoft fegyóval kellene megölni a másikat..
    stílusosan: No, Thanx
  • Running
    te pl miért nem jössz, mi?
  • TS Zolly
    Nem lesz ott hind :DDDD
  • Running
    trs koalíció nem jön lődözni 1v1-be? nálatok is sok jó skilles ember van.
  • Landor
    loool
  • David2006
    ezzel szerintem azt akarta kifejezni paraszt-csotány nyelven hogy ő is szeretne jönni
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem,jelentkezik:D
  • Running
    hm?
  • felpillanto
    41.
  • felpillanto
    (...!VvvV!...)
  • mike0013
    nick: linkinmikey93
    msn: mike'kukac'gameguru'pont'hu
  • Running
    Játék nicked, írd be, felveszlek a listára, figyeld a huncup oldalt, valami elérhetőséged jól fog jönni.
  • item
    Üdv.. Kicsit elkeveredtem a rengetegben Új meló meg némi egyéb... Azért bevallom hiányzott ez a "kis" társaság!
  • Running
    Az 1v1 Versenyre FEBRUÁR 21-ig lehet jelentkezni!!!
    A verseny menete még nincs lefixálva, de két lehetőség van.:

1. Double elimination , amihez 16, 32 vagy 64 játékos kell hogy kijöjjön. Vagyis ha megvan a 64 játékos ezt kezdjük el, ha nincs meg akkor nem megoldható. Példa: itt!
    2. Két csoport lesz, egy Premier és egy Second csoport. Ezen belül pedig egyenes kieséses rendszer.

Infók a huncup oldalon: http://huncup.clanwar.hu
  • mike0013
    jelentkeznék még én is ha lehet^^
    mien infók kellenek?
  • Szolnokboy
    pls help!

Első kérdésem: a legújabb BF 1.41 patch jó a Special Forces-hoz is ?
    A másik inkább egy kérés mint kérdés: letöltöttem a Bloodpatch nevezetű modot, és én balga nem csináltam backupot a ServerArchives.Con-ról. Most meg nem enged be a szerverekre mert unmodoltnak kell lennem. PLS valaki küldje el nekem ezt a kis filet! [email protected]

köszi előre is
  • j4n3k
    Na erre nem írok inkább semmit, emrt akkor én leszek a téma megint hetekig :p
  • CsabaHUNDeath
    Köszi, hogy segítesz, az addig stimmel, hogy nem töltök közben semmit, de azon a linken amit adtál, (biztos én vagyok béna) nem találtam Hardware/Support bejegyzést! Egyébként próbáltam már csökkentett módban is futtatni a bf2-t, de úgy el sem indult! Ma délután meglesz a deluxe, megvettem 7190 Ft-ért! Háááááát kíváncsi leszek!
  • Running
    Karkand Hotel-Square ahogy le van írva, nincs zászlóhúzás, nem erről szól a dolog. Only karkand.

Wolf: ok, igazad van, legyenek egy szobába, legalább tudják egymás szidni. Fel lesz írva minden bíró elérhetősége, csak kicsit megcsúsztam az idővel.

Még várom a jelentkezőket, utána döntünk hogyan legyen a verseny menete.

Bírók: Gerzson, Running, Bari, aus, deqwator, Zsolt1, Wolfguy,

TP.Peti
    Játékosok:
    1. JCSR_KLegény,
    2. Koschwarz,
    3. Horda_Running,
    4. JCSR_Erdos,
    5. coRDHA-tRs-Gerzson
    6. Horda_Bari
    7. frx|meow
    8. GBC_aus
    9. Horda_Steve
    10.Horda_Admiral Chris
    11.GBC_Emu
    12.Horda_Nicam
    13.JCSR_[HUN]David2006
    14.GBC_Gaboca
    15.JCSR_TP.Peti
    16.Horda_atwe
    17.frx_mesor
    18.j4n3k
    19.JCSR_Wolfguy
    20.frx_sector
    21.Horda_Hundani
    22.Horda_Magyar
    23.Horda_Keke77
    24.Horda_Gundark
    25.JCSR_Fujiryu
    26.Macskássy
    27.ArpiCsotany
    28.GBC_Csabika
    29.GBC/JCSR_Jean
    30.GBC_Szathy
    31.25th_B.Bischy
    32.GBC_SzedoPeter
    33.GBC_bardelt
    34.JCSR_Matt
    35.Livius
    36.-=HUN=-Kami
    37.<>$niper
    38.Horda_Cram0
    39.<>nemesis72
    40.GBC Tyborc

Akit véletlenül nem írtam fel az jelezze... THX MINDENKINEK A JELENTKEZÉST!!
  • mesor
    Ha zászló foglalós verseny lesz akkor rám ne számítsatok!

Biztos nem fogok 5 percig körbe-körbe kergetőzni...
  • Fujiryu
    Leteszteltük mashturt is 1on1-ben:D Hát nem rossz, de pörgetésre nincs nagy esély:D
  • JCSR Wolfguy
    Lol :D Elintézem hogy első körben velem kerülj össze :) Adok majd neked krumplit...szerintem maradj az UAV robbantgatásnál :)
  • Swy
    most nem is jön be a filefrontos link:S
  • mNzJean
    Nagy tételben vásárolnék a bajnokság ideje alatt zsákos nem kicsírázott krumplit vagy vetőburgonyát.
  • Swy
    elbeszélgetsz itt magaddal:D
  • JCSR Wolfguy
    Runnig! 1 Átalakítás a szabályokkal kapcs. Szerintem tök felesleges 2 külön szobát csinálgatni meg miarák...Elég 1 jelszavas szoba a GBC-n ahova bemegy a 2 játékos meg az 1-2 bíró.

Ja és igen, szerintem nem kötelező minden meccsen, ha a két delikvens úgy érzi hogy kultúráltan meg tudja oldalni a dolgot egymás között akkor úgy is mehet nem?

(A bírók elérhetőségeit jó lenne valahol összegyűjtve feltüntetni és hogy a meccseket ki fogja majd rendbe tartani((eredmények összegzése stb továbbjutók táblázatok stb))na kb ennyi ami így eszembe jutott)
  • atomboy
    Csillagkozi invazio 2? :)
  • mNzJean
  • TS Zolly
    Kiveszik belőled az éhhalál szélére került, szegény, ártatlan agyrágó bogárt? :D
  • j4n3k
    Running, lehet hogy nem tudok majd jövőhéten részt venni a kupán, mert van egy kis egészségügyi problémám, és lehet hogy kórházba leszek 1-2 napig, aztán meg itthon feküdni kell. Ma este, vagí holnap reggel szólok hogy mi van, ok?
  • Szathy
    Azér' érzitek, hogy statpaddolok itt:D:D
    Nem direkt van, csak nem vagyok előfizis és nem tudok utólag szerkeszteni
  • Szathy
    Vagy ilyesmi. Felkeltetted mindenesetre az érdeklődésem a moddal
  • Szathy
    Hopp, ez is FileFrontos. És a FF szerverek nem is üzemelnek karbantartás miatt. Mindegy
  • Szathy
    http://www.shadowreaver.net/~bf2sp64/