172102
  • Fujiryu
    Próbáld ki...Először én is ezt hittem.Csak mondjuk zászlóhuzogatás nélkül nem igazán értem a célját az egésznek.Az hogy egy háztömb körül lehet majd körözni, az már kicsit télleg olyan mint a CS...
  • felpillanto
  • Kovács legény
    sakkhoz agy kell;)
  • felpillanto
    má akkó ping-pong
  • Kovács legény
    én nemakarok zászlóhuzogatással baszakodni, 5 percből 3 a gyaloglással tellik ,2perc meg azzal ogy várom a pofámba a gránátot a zászlónál és örülök ha beszürkitem.
  • mesor
    Sakk!
  • felpillanto
    WoW az jó játék ? megyek megveszem .....
  • Kovács legény
    én is ezt mondom more
  • mesor
    Na egy kocka kipipálva!
  • Deqwator
    "2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc"
    Nincs értelme a zászlóhuzogatásnak 1vs1-be!
  • Fujiryu
    Azért olyan jó, hogy olyan zsenik osztanak itt 5 perces gyaloglásról, akik még nem is próbálták az 1v1-et...Ha nem fbf zászlóhúzós lesz akkor engem Running nyugodtan lehúzhatsz a listáról...
  • KáTéCé
    WoW
  • JCSR Wolfguy
    Nemtudom szerintem az a legegyszerűbb ha egy TS-szobán vannak az ellenfelek és a bíró is. (Ha valami van meg lehet egyszerűen beszélni és könnyebb ellenőrizni hogy nem segít egyiknek se senki...legalábbis TS-en.
  • felpillanto
    Mi most a menö játék onlányba mert látom sokan elpártolnak a bf2töl van valami hasonlo játékélménnyel biro multi?
  • Kovács legény
    én egy TS szobában szeretnék lenni az ellenféllel!
  • HTS s3rg1nh00
    ez nem jó mert én a huszonhetedik csoportba se férnék be
    assetudom mikor játszottam utoljára 10 percnél többet,élesben...:S
    ugyanitt zsír állapotban lévő bf2 eladó,miskolciak előnyben
  • Platypus16
    Sajnos pont fordítva van, mint ahogy te képzeled
  • TS Zolly
    Heh lámpi! Ennyi volt a pihi? Hogy elment ez a pár nap mi? Amugy amit nem akarsz leirni, arra ott a community tyopik.
  • schrank
    borg nem bírt magával hármasával osztogatta az elakadásjelző háromszögeket .... hú ha most leírhatnám azt amit akarok ... de azt inkább nem írom le
  • David2006
    mivan lejárt a kitiltás?:D
  • schrank
    mingyá kezdődik a szateggyen az emanuell
  • mesor
    A faszért nem alszol te már ilyenkor! :D
  • mesor
    A bírók összeűlnek és osztályozzák a játékosokat. Az osztályzatok alapján pedig belehet sorolni a játékosokat. (Nagyjából azért mindenki ismeri a jelentkezettek képességeit)
  • j4n3k
    TÉK:)
  • j4n3k
  • Robogo
    Szerintem már kezd jól kialakulni ez a szabály!
    Csak külön ts-be legyenek az ellenfelek.(én úgy vettem ki,h csak viccből írtad,h 1 szoba ts-be legyenek)
    Aztán szerintem az úgy nem valami jó ha egyenes kiesésel folyna a game,mert mindenkinek kell még 1 esély,h visszavágjon akitól kikapott.=)
    Itt egy példa,h miért nem jó az egyenes kiesés:Olyan volt OC-ba,hogy kikaptunk egy csapattól,de tudtuk ha mégegyszer játszanánk velük akkor győznénk...de sajna ott is egyenes kiesés volt és ez így nem volt megoldható.

Jah és szerintem 1 csoport kéne,mert így tudjuk meg,h ki az 5 legskillesebb magyar.:) És ki dönti el,h ki melyik csoportba indul??Mert mivan ha Pl dávid vagy atwe noob láma azt mondja,h ő a 2-es csoportba indul??(mert biztosra akar menni,h ott legyen a topban,mert tudja,h nincs esélye az 1-es csoportba...és pedig nekik az 1-es csoportba kellene lenniük(de ez csak egy példa)
  • j4n3k
    csá szekrény
  • Kovács legény
    Szeretném felhivni a figyelmedet valamire:
    te is a rabszolgánk vagy
  • schrank
    janek friss körülmetéléssel miért nem lehet játszani
  • Swy
    This isn't working for me, i launch the BF2sp64 from it's launcher i get to the singleplayer tab i see the maps all there but when im actually loading at 14 percent it shuts down and closes bf2 altogether. [reply]
    Tuesday, December 26, 2006 09:55 PM

azt mondja nem műxik neki az a botcsináló progi amiről korábban szó volt itt!
  • Platypus16
    Hát egen, a Horda új terve, hogy leverje a KK-t és szabad lesz az út a world domination felé és vég a wow-ban is majd mindenki a Hordát fogja dicsőíteni...
  • Platypus16
    Bazzeg a hordás csapattársadat kihagyod a versenyből? Nem fopsz kapni banánt a következő találkozón
  • JCSR Wolfguy
    Te Running, nekem kezd ez az egész nagyon gyanús lenni...Valahogy az az érzésem hogy ez csak egy újabb lépés a Horda világmeghódítása felé---
  • item
    Látom van egy sega saturn "régiséged" is nekem is van egy, jó kis darab.
  • item
    Hát bizony ez így van. POE2 jobb,a régi BF2 meg olyan mint volt sajna, de néha ellehet futkározni rajta.
  • item
    Egy kis cégnél technikus vagyok.. (számítástechnika,szervíz)
  • felpillanto
    ez az indokom nekem is bár tudom tölem soha nem kérdezted volna meg hogy miért nem jelentkezek muhahaha
  • felpillanto
    Azt hittem láttad a Hét Mesterlövészt....
  • felpillanto
    Azt hittem láttad a Hét Mesterlövészt....
  • felpillanto
    mégse