172102
  • schrank
    freddy13 3/4
  • Robogo
    Na kipróbáltam atwe ellen az 1vs1-et...Hát első körbe kiszoptam,de olyan szinten,hogy idegeségembe majdnem szétvertem a gépet!A második körbe 2 fregel győztem.

Nem is megyek inkább a n1ce ellen szerdán,mert kibaszottul szarul megy most a game...vagy csak atwe a túl jó...
  • j4n3k
    Töröm a fejemet, de nem jut eszembe semmi
  • Kovács legény
    ako gondolkozz még egy kicsit...
  • j4n3k
    Ez lehet ohgy a tiéd volt, én ilyenre nem emlékszem
  • Kovács legény
    asszem győkér ,vagy kispöcs
  • j4n3k
    Nem tudjátok mi volt az első nickem amivel bejöttem ide fórumozni? Szeretnék azon a néven itt, és a játékban lenni.
  • j4n3k
    sranknak új logója van :D
  • HTS s3rg1nh00
    te ki vagy?én is kivagyok:)
  • leveskocka
    elegge kilehet...
  • schrank
    te ki vagy
  • marcio mela
    Te még élsz?Azt hittem már van 20 izéd,ilyen lengyel közlekedési táblád:
  • schrank
    te meg nem tudm mit vagy kiakadva a repülőkön nem kell velük leáálni harcolni ugye kecseg krém
  • gbc csabika
    Te önmagad karikatúrája vagy b+:)
  • haxoror
    Ezen vagy kibukva?
    Engem már kibasztak infantry szerverről azért is mert vízben úszó ellent lőttem le pedig az ott tilos volt mert unfair hisz nem tud visszalőni!

Még így is az infantry a legjobb, bármi jó ha nincs rajta repülő.

(én eddig azt hittem az FF-on claymore-ra nem vonatkozik, az csak az ellenre robban)
  • Platypus16
    Ilyet is beépíthettek volna a bf-be az ejtőernyős lámáknak:D
  • schrank
    de azért az már egy kicsit túlzás hogy be van kapcsolva a szerveren a FF és akkor kibasznak mert claymore-t használok és nem a zászlónál szánalmas az összes infantri láma
  • haxoror
    Én a claymore aknamezőkön vagyok kicsit kiborulva de általában nincs overpower class, mindegyik lehet jó és mindegyiket le lehet lőni valahogy.

Ez persze csak infantryra igaz, járműveknél a repcsi még a legutolsó patchel is túl erős.
  • schrank
    mi van fáj az igazság majd májustól medic-eljetek a frontline-ban
  • gbc csabika
    Hiába írod le százszor hogy a medicek noobok, akkor sem fog senkit érdekelni:)
  • j4n3k
    Mik azok a szerverek? ea hu
  • HTS s3rg1nh00
    xD
  • schrank
    azért a medic nem elég hogy öngyógyító de gyakorlatilag ő egy assault specop mert a g26e noob-ok ....
  • Me0w
    Ezaz b+, ha zavarnak buzik, basszal meg egy fickot, ez a jo hozzaallas.
  • Looserke
    Hali!

Mik azok a szerverek ahol többségében magyarok játszanak?
  • j4n3k
    Na mindegy, most már nem érdekel ha supportal lőnek le, max én is megyek azazl egy kicsit :)
  • HTS s3rg1nh00
    persze,mindig az a legjobb ami az adott delikvensnek van,ezt már megfigyeltem,a többi mind szar:)
  • j4n3k
    Nekem csak a support lámaság. Nem kell hozzá nagy gyakorlás/tudás. Szokott olyan lenni, hogy jön egy ember ellenem medikkel, azt lelövöm, utána jön asasultal, lelövöm, aztán jön supportal, és kinyír 1 lövéssel...
  • mNzJean
    Nem vágom ,ha valaki supportal tanult meg játszani az miért lámább annál mint aki a medicre esküszik ,mindamellett ha valaki csak spec opsal játszana évekig és skilles lenne is az illető lehet ,hogy elkenné sok medic maistró száját ,tehát nem a kaszt adja a skillt ,hanem a gyakorlás és a jó reflex ,+zongoraujjak/ lsd.Odin/ stb. De ki az aki megállapította ,hogy csak a medic lehet az ász , azért mert pár külfőldi nobb elkezdte ezt az only medic faszságot attól még nem kell követnünk a példájukat.Ennyi erővel ,ha valaki ugrál elöttem, akkor már az sem skilles mert egy külföldi frag mouviban a csóka úgy osztott ,hogy nem ugrált ,na ne röhögtessetek.
  • mesor
    Felteszem a kérdést, jelenleg melyik kaszt nem számít lámaságnak?
    Medic - lámaság mert gyógyítani tudja magát
    support - lámaság mert unlimited ammoja van és a fegyvere is túl erős
    sniper - lámaság mert claymore van nála
    assault - lámaság mert krumplit dobál
    spec-ops - lámaság mert c4-ik
    Anti-tank - lámaság mert a rakétával ha kilő valakit nem lehet feléleszteni
    engineer - lámaság mert közelharcban túl erős a puskája

Most komolyan ellenetek csak késsel lehet menni, hogy legyen egy kis esélyetek nyerni. Bár gyanítom a késsel is csak 10% esélyt kaptok a túlélésre.
  • MaskimXul
    Akkor tan a cod2 topicban kene probalkozni
  • MaximumViolence
    Hallottam,hogy lelkes emberek egy mod-ot akarnak készíteni a bf2-höz,és ugyancsak lelkes emberek segítségét várják:)
    Meg tudja mondani vki,hol tudok meg erről többet?
    Beszállnék;)
  • Frequency
    Ne akard a battlefieldhez az ASE-t használni,nem fog működni.
  • j4n3k
    Ezt úgy mondod mintha nem lennél support/gránát láma.
  • Frequency
    Köszi,kipróbálom.
  • MaskimXul
    Nekem 93.71 van egy 7900gt hez, és mint mondtam, semmi gondom a bfel.
  • Frequency
    92.91-es nvidia drivert használok,a lemezen lévőt ki sem próbáltam...talán megér egy próbát.
  • MaskimXul
    Ja, meg annyi, hogy lehet a driverekkel is varialni, pl nem a legujabb, hanem eggyel vagy kettovel regebbi verzio, stb.
  • MaskimXul
    3 eves windows, az is biztos atomstabil dolog lehet :)
    Logikusan vegiggondolva pedig igy fest a dolog:
    Van akinek tokeletes, van akinek fagyogat, kidobal, stb.
    Ezeknel az embereknel a software bitre ugyanaz ugye, bf2+1.41.
    Ami elter, az a hardware kornyezet, meg az egyeb progik, logikusnak tunik tehat, hogy ebben az utobbiban keressuk a problema forrasat.
    Otimalis esetben feltetelezzuk, hogy a vassal nincs gond, mivel azonos konfiggal rendelkezo emberek kozott is vagy van gond, vagy nincs, tehat nem mondhatjuk, hogy par bizonyos hw-n nem fut a bf, vagy szarul fut, hibakkal. Igy csak az egyeb progik maradnak.
    Akiknek kidobal, javaslom, hogy probaljanak egy teljesen szuz win installt, csak driverekkel, meg bfel. Ha igy jo, akkor lehet egyesevel felrakni a hasznalt progikat, mindegyik utan bfteszt, igy kiderulhet, mi okozza a kilepegetest.
    Ha igy sem jo, akkor tenyleg marad a passziansz, have phun :D
  • Landor
    bfv? :)