172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Korpsweb #110188 hmmm linkeld be...
-
j4n3k #110187 Nekem azért vannak értelmes hozzászólásaim is. 
-
Nehogy megsértődjél miatta, csak nem jutottál eszébe hirtelen...
-
j4n3k #110185 Jólesett hogy engem nem említettél.
-
Pedig a felét kivágták a hatalmasok :D -
Ha valakinek bejön az belinkelné? nosztalgia rulez 
-
Oli35 #110182 Vettem észre
-
Olyan sok a találat hogy kiakadt a kereső
-
Téged is lehet látni??? Az utóbbi időben csak az álltalad hátramaradt "nyomokból" (
) tudtuk meg, hogy köztünk jártál... 
Néha azért nyugodtan hozzánk szólhatsz, úgy mint most is... (majdnem úgy mint most is), nem vagyunk mi "ISTENBŐL"...
-
Oli35 #110179 Köszi srácok olvasgatok picit 

Azért néztem át ide, mert motoszkált bennem valami, hogy ennyien ennyire utáljátok...talán lehet benne valami. Nekem eddig nem volt vele bajom, igaz nem is játszottam vele. Linkelgetjük egymás statját, de abból nem derül ki, hogy hogyan jött össze.
A modot ne bántsátok plíz, jó srác, csak a dolgát teszi, nem tudhatja(nem kell tudnia) az előzményeket. -
Borg #110178 Erre a fórumra is csak azért írsz mert nem szankcionáljuk, nem azért mert akarsz mondani/kérdezni valami értelmeset. Meg azért, mert ezzel nem vagy egyedül, és ez ugye feljogosít. -
...mond meg neki, hogy a mikrofon rózsaszin jackdugóját a hangkeltő eszköz "MIC" jelzésű rózsaszin aljzatába kell dugni, és nem a "speakerhez" vagy a "LINE IN" -be...
(működhet úgy is a mikrofon, csak ahoz már tüdő kell...
)
Amúgy passzolom... -
...egy messzi-messzi galaxisban...
ő (volt) az egyik legirritálóbb seggfej akit fórum valaha is látott és a normális emberek 99%-a meg tudta volna fojtani egy kanál vízben. hozzá talán csak Lbandi volt mérhető, akihez viszont egy kanál víz nem lett volna elég
lehet hogy most adja a jófiút, de hidd el, mindenki rühellte(rühelli), a gusztustalan stílusa miatt. amolyan internet-huszár, aki név és arc nélkül adja a qrva keményet.
-
Ez egy hosszú történet... -
Üdv Oli. (A szomszéd fórumból) 
Azt te sem gondolod komolyan, hogy soroljuk fel... ugye? De azért, hogy legyen egy pár "napra" elegendő olvasmányod, ki van szűrve az eddigi 110173 hozzászólásból a GoodSpeed szó. Jó szórakozást...
Ui.: Ja,.. és popcorn - kóla javasolt... (hosszú menet lesz, mire elérsz az izgalmas részhez...) mint a filmeknél...
-
Oli35 #110173 Sziasztok srácok! :) Nem volt indulatoktól mentes a szomszéd fórum tegnap este, meséljétek már el mivel érdemelte ki kedves Goodspeed a szereteteket :D -
Üdv népek!!!
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.
1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.
2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegő szobának is használjuk néha a TS-t. -
vajon ha ennyire nem offtopikolnak, hányszor tárgyalják meg, hogy sniperrel lehet zúmolni-e? 
-
KaryKeksz #110170 Jelentkeznék arra a cupra amit beírtál abba a forumba ! msn en felveszlek -
xDDDDD -
" hiba a következő:
Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2020. Oct. 28., Wednesday - 20:31 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz."
hát ezek a k@pecérek!
-
Jajj delolmar ez a buzi hwsw vagy mi a geci forum :DD Bazeg, olyan ban uzenet amiben meg a datum is angol, mert nem tudtak leforditani :DD Annak a drummaster faszalamanak is elkelne egy veres, ki monitorarcu moderator, biztos otthon is csak moderal es erre simogatja magat :) GS meg egy szanalmas nyomorek, hagyjatok mar :D -
Deqwator #110166 én majd 2020-ba azért is visszamegyek és bosszút állok 
-
korrekt..
-
pff...mit vársz egy olyan fórumtól, ahol a "nő" offtopic :D
amúgy meg nem vagyok semmi jó flém elrontója, de perpillanat kicsit fáradt vagyok az ottani monitorarcokhoz(tm) -
A hiba a következő:
Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2020. Oct. 28., Wednesday - 20:20 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz
-
j4n3k #110162 Hát ez idióta.
-
Ez valami eszméletlenül brutális... 

Egy oldala van a TRIambulumnak vagy négy? Három világháború volt. Fidel Castro egy énekes. Franciaország és ÉSZAK-Korea is Ausztráiában van. Tíz Eiffel-torony van. A Star Wars valós történeten alapul. Hirsima és Nagaszaki az Judoról híres. Neil Armstrong orosz volt. A BERLINI FAL IZRAELBEN VOLT!!!!!!! És még sorolhatnám. Na ezek után mondja valaki, hogy az amerikaiaknak kétjegyű íkújuk van. -
Válaszd a coop-ot a game mode-nál vagy minél. -
kmetid #110159 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: A Battlefield 2-vel szerettünk volna otthon hálózatban játszani, de nem tudtunk bot-okat beállítani, pedig a Vietnamban még lehetett. :(
A 2-ben már nincsenek gép által irányított játékosok multiban, vagy csak én voltam béna?
Ha az utóbbi a helyzet, akkor légyszi segítsetek!
Előre is köszi! -
Deqwator #110158 
-
bent van...
-
Deqwator #110156 pls valaki linkelje be ezeket a képeket oda:D
http://www.deqwator.extra.hu/011.png
http://www.deqwator.extra.hu/BF21.jpg
és ui.-nak hogy copjanak le (nem muszáj):D
THX -
Ez diszkrimináció !
tüntessünk, bant a modinak! 
"A felfüggesztés 2020. Oct. 28., Wednesday - 18:39 dátummal jár le, "
SZÁNALMAS! -
:D -
Deqwator #110153 "Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2020. Oct. 28., Wednesday - 18:39 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz."
-
mekkora lol a srác -
Nah megjelent a "modi" jujujujjj 
-
Deqwator #110150 nem nagyon érdekel:P -
Te meg lassan repülsz a HWSW-ről :)!