172102
  • joebacsi
    nemhittem volna, hogy valamikor ilyet fogok mondani, de a ződlogós borg hozzá képest az objektivitás mintaképe :D
  • Me0w
    Menj el a hwsw forumra, ott a galamblelku forumozo-baratok megmondjak.
  • mesor
    Pedig rohadjak meg semmi bántót nem írtam.
  • atomboy
    Jo regi kartyad lehet, ha sem Nvidia, sem Radeon...
  • geri777
    de nekem nem Nvidiam van és nem is ati m ? akkor mit csináljak ? és nekem csak a minden programba ezek vannak eagames->BF2 DEMO->BF2 DEmoo stand online server
    -Play BF2 demo
    -Game spy arched
    -Uninstal BF2 demo
    -View readme file
    -visit bf 2 web site

csak ezek vannak akkor mit csináljak?
  • atomboy
    A BF2 magyar scene kemeny magja ismet alkotott. :)
  • mesor
    Ki is moderált az a félkegyelmű!
  • Me0w
    Az a drummaster gyerek valami verlama ;)
  • n003
    várjuk ki a végét! :DDD :p
  • JAG1
    ^^ Free XXX szövegre klikk....
  • geri777
    És mit csináljak az asztalomal?
  • Boxer HUN
    ... hmmm... Milyen jó, hogy van kiken gyakorlatoznia ennek a "Drummaster" figurának...

Hohooo.. nem takarít.. nemám!! Egyből kulcsrazárja a topikot...
  • schrank
    nem a vga-val van a gond hanem az asztallal
  • Boxer HUN
    ... és a "pinát", még meg sem említetted...
  • mesor
    Bezárattam a HWSW topicot pedig szerintem semmi rosszat nem írtam. :S
    Ennyire érzékenyek az emberek arrafelé?
  • geri777
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy vettem egy gépet és szerertnék játszani ezel a játékal a DEMO jával és az lenne a kéréds hogy amikor elinditom miért dob ki az asztalra nem tom a márkáját a video kártyámnak :D megmondanátok hogyan csináljam meg hogy müködjön ?
  • rekettyes
    nahh most megnyugtattál. valamiért nem voltam biztos benne.
  • joebacsi
    sry, ez a gyöngyszem kimaradt...szeretem, mikor a dilettáns puhapöcsök utólag okoskodva kritizálnak olyasmit, amivel kapcsolatban egy gazszálat se tettek arrébb, mikor lehetett volna, illetve messziről lerí, hogy közük nincs hozzá...

"Lehet hogy jobb lett volna nem nevezni... Azt a bizonyos svéd-magyart én is néztem. A vereség önmagában nem probléma, főleg nem egy erős ellenféltől. A probléma a koncepciótlan játék volt. Nem verekedés volt hanem verés, ahogy az utcán mondanák. De az ne hidd hogy gúnyolódok vagy kárörvendek. Sajnálom hogy nem ment jobban."
  • joebacsi
    jah, sebességfüggően automatikusan nyílik-csukódik
  • joebacsi
    nemcsak a moditok tudatlan abban a topikban, de vele ellentétben sokan kérkednek is az idiótaságukkal...
    olyan hozzászólásokkal, hogy "nemzetközi szinten kéne bizonyítani", vagy a "neki az is eredmény, ha a döglődő magyar közösségben ér el eredményt", illetve "bezzeg régi ut-s időkben mi tudtunk", meg a kedvencem: "Az összes online FPS játékra elmondható mindez. Általánosságban igaz, hogy az online játékok megrontói 99%-ban a magyar játékosok." eléggé nyitogatják a bicskákat a zsebekben...
  • rekettyes
    A repülőgépeknek a futóműve bezáródik felszállás után?
  • Boxer HUN
    ... na jóóó... akkor van egy hely, ahonnan nem csapnának ki a "boszorkányüldözés" miatt...
  • SigS
    Asszem elovadaszom a regemet a hwsw-re ...
  • j4n3k
  • joebacsi
    nézd meg a modikat bf.hu-n, és gondókoggyá el mégeccer ezen a hozzászólásodon :)
  • n003
    ehhh végre van nálunk melóhejjen net :(( a fa**om má aszthittem egésznap csak dolgoznom kell :(( :DD

OLI: az alapvető konfliktus az itt fórumozók és Gúcpííd között (azonkívül hogy van egy ojjan bicskanyitogató stílusa) abból akad szerintem hogy az itt jelenlevők nagyából lesz*rják az egész statrendszert!! tod ez a játék egy szimulátor (illetve annak készült) amiben egy-egy oldalon ki-ki a választott kasztjával azon kellene hogy legyen hogy a csapatát erősítse és segítse a végső cél érdekében hogy megnyerjék a csatát .. jelen statrendszer miatt gyakorlatilag két ember van érdekelté téve abban hogy ki nyeri a kört: a két kommander ... és ezért örvend közutálatnak az aki statozik itten nekünk
  • Deqwator
    hogy élhetnek ilyen szutyok emberek a világon mint ez a gs?
    remélem 1szer össze hoz minket a sors
  • item
    Üdv az uraknak! Nah nem vették le a bant ezért reggeltem egy új nicket!

Krinyótól még kaptam is visszajelzést, miután küldtem neki egy "szépen" megfogalmazott levelet az esettel kapcsolatban!

Azt irta "valószínüleg nem lettél kitiltva csak a böngésződ tréfál meg töröld a cookikat és jelentkezz be újra"

Ezzel szemben még ma reggel is törlés után bejelentkezéskor az ismételt hibaüzi jön, szóval ennyit erről.
  • j4n3k
    Most olvasom a hwsw-n: goodspeed azt állítja
  • kBagyula #110199
    Irányzék köznépi nyelven. :)
  • SigS
    Google
  • j4n3k
    És az mi?
  • koschwarz
    vasnézet
  • koschwarz
    ügyi voltál
  • erdos
    Halott ügy ezt te is tudod, olyan mintha egy borzot akarnál bevezetni a differenciálszámítás rejtelmeibe
  • j4n3k
    Mi az az ájronsájjt?
  • TS Zolly
    Picit irogattam abba a fórumba. :D
  • Boxer HUN
    Annyira azért nem olyan fontos ez a gyerecske... Vagy onnan is kiutáltatjuk magunkat???
  • Boxer HUN
    Az adathalász szűrő nekem is elgondolkodott egy darabig rajta, de végül csak sikerült átrágnia magát rajta...
  • TS Zolly
    Érdemes lenne ellátogatni a battlefield.hu oldalára is.