172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #110266 Ok. Viszlát! :P -
szerintem meg qrwa nagy hülyeség valakit azért szidni mert egy másik fórumon böngészik,de mégiscsak ugyanazt a játékot tolja...
ha nekünk gratulálsz,akkor tedd meg gúcpídnek is,most volt linkelve miket írt ide...
én azt mondom h.a legegyszerűbb dolog elintézni ezt egy 16 vs 16 war,hwsw meg others vs.SG felállásban,és szóljatok annak is aki szidta a magyar válogatottat,lássuk ők mit kezdenének a magyarok ellenl,ha akkora szájuk van...
egyébként ilyenért itt sokkal súlyosabb dolgokat úsznak meg,és nemtom mi bajod totál normális hsz...
-
"szűk kör"
tippelj, hányan voltak a legutóbbi bftalin?
ha ehhez hozzácsapnánk egy átlagéletkort igencsak meglepődnél...
te is tele vagy idióta előítélettel, mint az egész hwsw topik...mássz el egyszer bf talira, és utánna mondj véleményt :) -
NA ugylatom a BF2-es kemenymag az SG-n forumozik 
JAG1- fasza az alairasod egyfolytaban elgondolkodtat
-
A postás, de nem tőlem vagy az biztos. :-) -
j4n3k #110262 Viheted az enyémet is, gyorsan összegyűjtöm:p
[Nehogy megsértődj, csak pojén, hűdenyagy :D] -
j4n3k #110261 Nem, csak popcornt csináltam, és nincs kedvem tv-t nézni, gondoltam keltek egy kis flémet, és röhögök hogy szidtok engem ;) -
Mi van jancsi, lejarsz kondizni hogy igy megtaltosodtal forumon keresztul? :D -
Jöhet, úgyis hegyekben áll az üres sörösüveg, vissza kéne vinni. -
selfpwnd.
Ha nem vágod a sztori, nem tudom mi a fansznak kell beleszólnod... max 1 hónapja lehetsz itt, nem tudom mit játszod az agyadat. -
j4n3k #110257 És mit csinálsz vele? megeszed? -
j4n3k #110256 Na látod, pont erről írt. Ha valaki egyszer ide ír, ti már lehordjátok a halál faszára, meg a kurva anyjára... -
Felesleges is, meg a vegen megnezem hogy a telefonszamod el-e meg ;) -
j4n3k #110254 Ha nem vágod a sztori, nem tudom mi a fansznak kell beleszólnod... max 1 hónapja lehetsz itt, nem tudom mit játszod az agyadat. -
Koszonjuk hogy egy ilyen, masokon moralisan felulemelkedni kepes, nyilt szemleletu es elfogulaltlan szemely forumba beleboffenteset olvashattuk. -
j4n3k #110252 Sumo világbajnokoknak nem pojénkodok. -
j4n3k #110251 
-
Ez nagyon gyenge probalkozas volt :D -
j4n3k #110249 Te meg ki vagy? -
JoseFkja #110248 Csak gratulálni tudok nektek a hwsw-beni szereplésetekhez.
Biztos nagyon unatkoztok, semmi életcél, csak a feszültséget gerjeszteni...
Szerintem aki ennyire komolyan vesz egy játékot az vagy nagyon fiatal,
vagy valami nincs rendben vele.
Most nyugodtan szapulhattok engem is, nem várok mást, ti ilyenek vagytok, ezt mindenki tudja. Nektek senki és semmi se jó, csak saját magatok. A fórumotokat olvasva itt van egy szűk kör aki cseveg és ha bárki más valamit kérdez arra nem jön válasz mert leszarjátok magas ívből, ez is jellemez titeket.
Aki meg a K/D ratio-val bizonyítja, hogy milyen fasza gyerek és hogy ő a legjobb a világon és mindenki más csak egy kis pondró ő hozzá képest,
annak csak azt kívánom, hogy ne legyen nagyobb sikerélménye az életben.
Ez volt az első és utolsó hozzászólásom ebben a fórumban, így nyugodtan bannolhatsz Running.
-
neeem, jancsika az janek, aki egy kiskölök, és mindig megváltozik :)
goodspeed pedig már 42ben is fícsör volt, és huszonakárhány éves, de ennek ellenére extraretardált :) -
j4n3k #110246 A 160kilódnak nem árthat egy pizza, igaz? -
A családfa.hu-n bukkantál a linkre? :-) -
Most rendeltem egy pizzat, akkor ki is hozhatja ha mar ennyire latni akar. -
Hm. Ha rossz leszel radkuldom Janeket egy hetre... -
Abból azért látszik, hogy milyen ember, hogy azt mondja "nem ismerlek titeket, nem tudom kik vagytok".
Mondjuk biztos mi hazudunk... :) -
most, hogy így megnyertük a fórumháborút (?) ide írhattok, itt nincs cenzúra, meg a kámjuniti lájf úgyis itt zajlik :) -
Mindjar tagadni fog.
-
:-D
Bár annyira nem vágom az itteni sztorit, de gyanús, hogy Jancsika = Goodspeed. Vagy tévedek? -
Oli35 #110238 Hát nem tudom...nem akarom védeni(próbálok pártatlan maradni), de még nem tapasztaltam semmi hasonlót, amiket írtatok. Statokat se szoktuk belinekgetni, csak ha valami kiemelkedő történik(ranglépés, nehezebb medálok, stb). Lehet megváltozott/visszavett, vagy mittomén'... -
ez aztán az edemszfamili B+
-
n003 #110236 punci :DDD -
sztem kűggyük rá jancsikát...mert az kb olyan, mint ha a cigányokat küldenénk el erdély visszafoglalására...vagyis csak nyerhetünk, akármi történjen :DDD -
Akkó Meow épphogy belefér. :-D -
Ez hosszú lesz....
Ezt tőccsed le. Ez megaszongya neked... -
Everest elvileg meg kell hogy mondja hogy milyen. -
de csak a 10-12 évesekkel hajlandó innen találkozni, ahogy kivettem az írásából :D -
hol tudom megnézni a video kártyámat ? -
Biztos valami integrált Sis, vagy Intel... -
Várja a pm-edet egy találkára... :-)