172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #110304 Már értem, de nem kutyázz le kérlek. -
TS Zolly #110303 Nekem igen ha megyek. De a többiek mit isznak???? -
Persze. Én a mamutláb listában vagyok... :-) -
JoseFkja #110301 Gondolom egy rekesz nem elég
-
TS Zolly #110300 Huuu bazzz! Elkurtam, nem kicsit, nagyon. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Amugy a te lofaszodra válaszolnak nekem. Hijj de jó a sögö fórum berregő. :D -
nem bántásként, de azért nemgyenge dolog kiérdemelni a feketelistát, és te még a közelében se vagy :D
(az évek során csak pár gyöngyszemnek sikerült, köztük gúdszpídnek is, ezért szaladt hwsw-re :)) -
Csak KLegény meg ne tudja. :-D -
Platypus16 #110297 Eljöhetsz, ha mindenkinek fizetsz egy üveg sört:) -
itt a zellenpélda amiről Sig beszél 
(naná h.csak viccelünk...)
az elején nálam is voltak kisebb buktatók(kisebb idézőjelben:D),de ma már majdnem tagnak érzem magam:)) -
Gondolom arra irtad hogy nem johet a bf talira ... 
-
Lofasz-lista? -
Sztem az megy el, aki akar és aki mer. :-)
Dzsóbá és BB szokta szervezni a legjobb tudomásom szerint. -
TS Zolly #110293 Na jó, ujra fogalmazom.
Me te egy kirivó eset vagy a bf scenén bellül? Ezért más? Szeretjük mi a másságot?? :DD -
Szia!
Rosszul latod a dolgokat... Ne csak par hozzaszolast olvass el, abbol nem derul ki egy forum es az ide latogato emberek hangulata, segitokeszsege stb. Az esetek nagytobbsegeben segitunk egymasnak, de aki elso, masodikra sem erti meg annak nincs "eselye" normalis valaszra
Termeszetes szelekcio...nagyjabol ennyi. Van nehany ember aki nem tud beilleszkedni, Ok megkapjak a maguket (itt gondolok GS-re....).
Teny hogy neha kicsit kemeny a topik, dehat van alternativa is
-
Lófaszt... -
TS Zolly #110291 Olvasd el a faqut! :DDDDDD -
Brriiiiii....pííííbiippppp....krrrrrrr....
Syntax error!
ratyi, áruló szavak nem találhatók az adatbázisban. Kérem, tegye fel a kérdését újra.
-
JoseFkja #110289 Kérdeznék is, ha lesz Bf tali elmehetek vagy már feketelistára tettetek? -
a technikai dolgok nagy részére ott a válasz a faqban, és a write only júzereket annyira nem szeressük...
ha pedig olyasmi probléma merül fel, ami nincs benne, általában kap választ rá a delikvens (feltéve ha van megoldás egyáltalán)
meg egyébként ha észrevetted, itt zajlik nagyrészt a közösség élete (amire nagyon jó az sg motorja, immár 2002 óta), és a support funkciója a fórumnak másodlagos :) -
TS Zolly #110287 Mert te csak egy ratyi ááruulóóóó vagy azé! :D -
Ezt kikérem magamnak. Én, mint önhatalmulag kikiáltott helpdesk, irgalmas szamaritánusként segítek minden beeső kérdezőnek.
Kérdezz valamit, bebizonyítom. -
JoseFkja #110285 Igazad van, ebben az esetben én voltam a láma, elnézést kérek. -
TS Zolly #110284 Neharagudj, hamár a kecseg láma FAQ betüket sem tudja elolvasni, akkor, MeOw szavaival élve, nem nekik való ez a játék. Belefáradtunk már az állandó segítség adásba, ott a faqu vagy a kereső. Használja ha játszani akar. Ennyi. -
mondjuk ált felülről kezdjük az olvasást,és még a szövegbox felett ott van kb.32es betűmérettel egy *Mielőtt kérdezel katt ide!* link,amiben az itt feltett kérdéseknek a 99%-ára válasz található benne...nagyon ritka az amire nem-.- -
JoseFkja #110282 Nem tudom hányan vagytok a BF talin, de kiváncsi lennék rá.
Nincsenek előítéleteim, csak a fórumot olvasva alakult ki ez a véleményem, de lehet nincs igazam, ezzel egyet értek.
Csak az érdekelne, hogy miért vagytok ennyire lekezelőek másokkal szemben és most nem GS-re gondolok, hanem úgy általában. Nehezetekre esik valakinek segíteni néha? Ahogy olvastam pár hozzászólást, nem hogy segítetek másoknak, hanem egyből lelámázzátok.
Én nem vagyok kimondott hwsw fan, nem érdekel az egész, csak ott legalább több a segítőkész ember és nem a veszekedés megy állandóan. -
na egyből majdnem a topon a topik. -
Hagyjatok a francba ezt az 1v1 ize bajnoksagot, legyen forumwar helyette!!
Vert a nepnek!!
-
Majd rajossz... -
hmm, ha ki tudnak 16 embert állítani ez tényleg buli lehetne :) -
Unlock lesz?
-
ne bántsd már :DDD -
én is én is. -
TS Zolly #110274 kocc -
TS Zolly #110273 Má most jelentkezek a warra. :) -
Ez nem HWSW fórum, hogy azért banoljunk valakit mert más a véleménye. Higyjétek azt, hogy kis pöcsök vagyunk...
Janekot meg hagyjátok, mint a mellékelt példa mutatja már "megváltozott".
:D -
TS Zolly #110271 beleboffenteset Há te nagyon pihent vagy ma! :DDDD -
j4n3k #110270 Milyen kutya?
-
j4n3k #110269 Neked is 
[seggnyalásrulz :D] -
A kutyak nem ertik a beszedet... -
j4n3k #110267 SZIA APA APA APA :D