172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az 5v5ben és a 4v4ben jobban kijönnek az egyéni skillek.Nem butított változat.Ott egy ember is eldönthet egy meccset, ezért játszanak az überkocka csapatok 4v4et.A heg meg ezért játszik 5v5 meg 6v6-ot:Dű
Ha meg 8v8 akkor conq inkább mint infantry... -
Hosszú póráz...
-
lol
Én csak azon vagyok fennakadva, hogy minek kell leszólni vmit ami neked nem tetszik.Nem kell csak azért fikázni...Itt van a janek például.1 hétig teljesen normális volt(pedig kúrogattátok rendesen, nem szólt be érte).Aztán beanyázott, mert kicsit elege lett(gondolom nem elsiklottatok az anyázása felett, hanem egyből visszapofáztatok...)Többen az imádott és mélyentisztelt fórumozók közül is megcsinálták már ugyanezt.Náluk ez már-már olyan elfogadott dolog, hogy észre se veszik, sőt inkább megdicsérik, hogy mekkora király és aki szóváteszi azt lehurrogják...De ha mondjuk janek beszól, akkor persze egyből ugrani kell, hogy: na látod hülyegyerek, már megint nem sikerült megváltozni, húzzál vissza anyádba...Jó ez a közösség, nincs vele semmi bajom...forevörpísz
na megyek megkeresem a macimat és megyek aludni
-
aki tolt már 8vs8 infantry-t, az tudja, hogy bazi nagy a tömeg, és nem szól semmiről, csak a tömeghentről...
-
azta itt mennyi okos ember van!...
most 5 óra alatt sikerült a 100 hsz. nem vagytok formában, vagymivan?!
-
aki tolt már 8 vs 8 infantryt , az tudja ,hogy az az igazi .Az 5vs5 csak butitott változat .Ez megint a külfőldi noobok majmolása ,egy elkezdte és akkor már nem is létezik más mint az ő hülyeségük. -
... -
ha skill alatt kockulási faktort értesz, akkor végső soron igen :)
nézd csak meg, ahogy megy lefele a létszám meccsen, úgy megy lefelé szépen az átlagéletkor is...nem véletlenül
a bf közösség pedig azért lett ilyen amilyen, azért vannak még mindig ősbfes kecsegek és tsai, mert az akkor szabvány 8vs8-at a vérpistike csapatok még rövid távon se tudták biztosítani...nézd meg csében mi van...3-4 hülyegyerek összeáll, és mégis van a csapat, csak ott kell rohasztani a seggüket a gép előtt egész nap, oszt jóvan...
míg egy 10+ fős csapat egybentartása azért kissé több intellektualitást igényel, ami egyfajta szűrőként funkcionál...
illetve nem mellékesen minnél nagyobb a létszám meccsen, annál inkább kap nagyobb hangsúlyt a taktika (igen, jobban lehet kompenzálni a másfajta hiányosságokat, csak hogy hízzon a májad :D), és a hozzánk hasonló "nyugdíjas" csapatoknak is jobban megfelel, akiknek nem a hácéübergéming póvered báj zalatej lebeg a szemük előtt, hanem hogy megtalálják az egészséges egyensúlyt a teljesítmény és a szórakozás között, emellett, hogy úgy kéthavonta összecsődülve szanaszét igyák magukat olyan emberekkel együtt, akikkel amúgy a bf hiányában életbe nem váltottak volna 2 szót...
nah az, hogy megy le a létszám, ezt az egészet kezdi megborigatni (a ránning féle 1vs1ről már nem is beszélve, nem véletlenül nem vagyok nagyon oda érte), és elviekben innen már csak egy ugrás a vérpistikés csé, attól teljesen függetlenül, hogy most van zászló vagy nincs
uff mög jóccaka! :) -
lol -
Jól van már nem kell a nagypofa...
Ha annyi időnk lenne játszani mint nektek auzt hiszed nem lenne meg a skill.
Szal' szerintem erről ennyit. -
Sztem meg csak szimplán az a bajotok vele, hogy 5v5 vagy 4v4 skillt igényel... -
Mi is! :) -
n003 #110450 köszönjük a gyakot 

-
Pedig igaza van! :)
Én toltam már jó pár 5vs5-öt és szerintem is idiótaság.
SZVSZ az egész csak azért lett kitalálva mert sok szerencsétlen klán CB-n (nem rátok gondolva) nem tudott kiállítani 4,5 embernél többet. Lásd apas anno.
-
haxoror #110448 404 not found -
j4n3k #110447 kiszámoltam, hogy ez a kocka goodspeed, ha már több mint 1000órát lejátszott 1-2év alatt, és most mégtöbbet, akkor úgy 30 év múlva így fog kinézni:
-
Deqwator #110446 Droid G3 szeretne lövöldözni akkor legyen, unlock engedélyezve de örülnék neki hogyha mi nem használnánk:) -
Nem is kicsivel rövidebbet:D -
Ja,... persze!
-
te biztos tudsz egy rövidebb utat,mi?
-
TS Zolly #110442 én :D -
Azért gondolom neked is feltűnt, sőt biztos, mivel régebben bfezel mint én, hogy a bfben zászlók vannak meg tiketek és egy embernek több élete is van...Szóval kicsit más mint a CS... -
pedig 5vs5 tényleg a csé alá való :)
lehet, hogy gyakon mondjuk poén, de a bfnek nem erről kéne szólnia...no mind1, nagyon nem akarok belemászni, inkább koncetráljatok a közös ellenségre :P -
Ő szólt be először...Amit mondjuk nem értek, hogy miért.Mivel felesleges volt.Ha nem tetszik neki, nem játszik és kész... -
Ez a f@szinger ha tudná... szvsz mindenki csak őt fogja hajkurászni...
-
-
látom gyűjtöd a tékeket:D -
... :) -
Na GS kezdi a hwsw-n amit itt kezdett:D Játszuk üres külföldi rankeden:D -
nnna akkor már kezdesz formába rázódni 
-
Már 9 mp alatt futom a 100 métert:D -
Na akkor most szted valaki aki játszott 300 BF2 wart és egyetlen CS-s wart se játszott, az jobban ért a CS-hez mint aki 150 wart tolt le CS-ben???
Szóvel engem amíg BF2 warokól beszélünk kurvára nem érdekel, hogy CS-ben hány waron vett részt, mert kicsit más a két játék... -
tényleg mi van a lábaddal szépen gyógyulgat ?
-
hát,szvsz cs-ben többön mint te eddig bf2-ben(nemám támadás,csak pojén:P)
1ébként meg,klán nélkül vajon hány waron vehet részt?nem nehéz kiszámolni... -
Örülök, hogy megvan a hatalmas tapasztalatod 5v5 inf warok terén...Azért megmondanád, hogy kb hányon vettél részt? -
Neszoljbe. -
David2006 #110426 köszönjük ezt a hsz-t... -
Deqwator #110425 többen is jelentkezhetnek szerintem ,2map ,cserével meg lehet csinálni a dolgokat -
Deqwator #110424 de valakinek meg kell valósítanija:P -
na már csak 2 hely van:P