172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Legrovidebben, ket szoban: Unfair player. -
TS Zolly #110620 Ja!!! Majd elfelejtem Gucpidocska! Tudom, hogy olvasod. Van egy illegális progi a gépemen. Az a neve, Xfire. Ha esetleg unatkozol, mást nem csinyász, nyugodtan irhatsz a bsa-nak. :) -
Deqwator #110619 gs= 
-
Deqwator #110618 röviden gs-ről:idióta,fenyegetőző kis csíra akinek a gép mögül nagy az arca, bf-be minden lehetséges szabályt megszegett(a legcsúnyább az hogy bugokat használ ki), hazudozik.Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. -
TS Zolly #110617 Téged meg kiskecseg megkérhetnélek, hogy a gucpidnál ne használd a gs rövidités, mert engem az irritál. Tudod, a GS az Grade Squad. -
Ezért alaphelyzetben biztos én sem esnék neki senkinek, de ezt már sokan sokszor leírták. -
" csak azt láttam, hogy az az első hozzászólásod volt és azt hittem, hogy csak azért regeltél be, hogy gerjeszd a feszültséget, de ezekszerint tévedtem, ezért elnézést kérek."
Ez általánosítás, de mindegy nem ez a lényeg,rendben.
Viszont jobban tennéd ha utánnanéznél gucpiid barátod fórumokon való magatartásáról,és levonnád a következtetéseket. Milyen ember is ő valójában!
-
TS Zolly #110614 Igen, mert a gyennynek itt már háttere van. Negativ. -
TS Zolly #110613 Mégis mit hittél erről a genyről??? -
JoseFkja #110612 visszaolvastam, és? egyből neki kell esni? -
Csak addig olvasd vissza amikor running tudatta veletek hogy lesz az 1v1, erre gs ráböffentett vmit...
Ugyammmá.. -
Gucpíd barátunk hwsw-s aláirásában ott díszeleg ez: http://www.bsa.org/hungary/report/
Nah akkor most erre mit is mondjak.
-
nekünk is van ilyen ilyen soktopikos fórumunk a bf.hu-n...de a tapasztalat szerint egyszerűen életképtelen a feladatra, pedig az egyedi fejlesztésű... -
erre anno azt mondták nekem:"minden intellektuális témára kapható vagyok,csak primitív nyelven beszéljetek" 
1ébként is,ez a topic amolyan viccre vicc hsz-ekből áll,néha meg egy olvass fakút-ból,1ébként semmi különös
-
JoseFkja #110607 Jobban átlátható, mint, hogy végig olvassak 8000 oldalt :P -
Na ezért nem használja senki azt a fórumot, mert mindennek új topikot kell nyitni... -
JoseFkja #110605 Na ez mind szép és jó, csak miért kell teleszemetelni egy topic-ot, inkább nyithatott volna külön erre a témára egyet és ott lehetett volna kitárgyalni a régi dolgokat, már ha valaki kiváncsi rá...
Amúgy az intelligens flémmel nincs bajom, ha nem megy át primitív, trágár stílusba. :D -
nézd csak meg, hwsw-n hogy is kezdődött minden?
ránning belinkelte a most szerveződő kupájának a marketinganyagát hozzátok (igen, észre lehet venni, hogy ez nektek szivesség), hogy hátha érdekel valakit, erre a gyökér gs jött a szokásos fasságaival, ami miatt innen illetve a bf.hu-ról már rég ki lett rugdosva, ti meg vakon követve ugyanúgy nekiestetek...
amúgy meg kúrvául nem értem, hogy mi az, amit itt nem tudtunk lekommunikálni, ha visszanézed a dolgokat, itt megbeszéltünk mindent, nem maradt semmi probléma, mindenre kaptál választ, és látszólag elégedett is voltál vele, erre meg ilyet röfögsz be a hwsw-re...és ez, drágaságom iszonyat nagy gerinctelenség
szóval inkább örülj, hogy még foglalkozunk veletek :) -
Figyi testvírem.
Érthető az indulat, hiszen olyan emberre akadtak, aki nem sok jó emléket hagyott bennük, ráadásul furcsa volt nekik, hogy ezt más nem látja.
Ezért azt gondolták, hogy ti is olyanok vagytok.
Amúgy flémelnek ez igaz, de nem kell mindig, - vagy inkább nagyon ritkán - komolyan venni őket és akkor még szórakoztató is lehet. :-) -
j4n3k #110602 Nekem kéne valamelyikre, de nem hiszem hogy sok mindent tudnék adni érte. Mi kéne? -
JoseFkja #110601 Nekem a felesleges flémeléssel volt bajom, és csak azt láttam, hogy az az első hozzászólásod volt és azt hittem, hogy csak azért regeltél be, hogy gerjeszd a feszültséget, de ezekszerint tévedtem, ezért elnézést kérek. -
Ezen "ott" nagyot nevettem... :-) -
Füst szagot érzek...
-
Cápeti bekukucskált...
-
Na bögd ki mi a fa@ bajod van neked,miért volt ez flémelés,te szerencsétlen! Azt meg nem tudhatod hogy ki milyen indokot kapott arra hogy kitiltották, pl nekme arra hivatkoznak hogy töbszörös nickregisztráció, sosem volt több nickem, ezért is elég nevetséges az indok! A kommentjeimből nem tudtak olyat idézni ezért kitalálták ezt..
-
hát ez igy van.
De utálom az ilyen kétszínű kis sza@háziakat!
-
JoseFkja #110595 nem vagyok kétszinű, próbáltam veletek értelmesen komunikálni de nem lehet, aki primitív az az is marad, amúgy nem nyalom senkinek a makkját az nem az én szokásom, amúgy a flémelést ti kezdtétek nem tudom mi a gondotok, nektek ez biztos hobbi, értelmes hozzászólásotok nem volt a hwsw-n, tisztelet a kivételnek... -
már kb másfél napja, szal annyira nem újdonság :P
a másfél flém, a bfes nőcik, mög a kislúrkók felpörgették rendesen a totyikot :) -
amatőrök :)
túl lettek becsülve sztem egyébként...kiderült, hogy max 5 embert tudnának talán kiállítani, az még egy csapatnak is vicc, nemhogy egy "közösségnek"...
de persze mi vagyunk az idióta "szűk kör", aki leugat mindenki :DDD
ez a jasef egyébként a legnagyobb kétszínű g*ci, itt mármár fényesre nyaldossa a makkunkat ("ugye jöhetek a talira?"), erre ott meg ilyeneket ír...viszont a másik srác, aki írt ide is szvsz teljesen korrekt, szóval azért ott is vannak kivételek hálistennek :) -
aláznád mi? -
vezet e topic...grat:) -
Hát ez a jozefka vagy ki a fa@om nem bir magával
Erre a commentemre:
Idézet (J@seF @ 2007. febr. 21., szerda - 0:50)
A lelki békétekhez és a hwsw lejáratásához nem járulok hozzá.
Én:
Nem is kell!
Remélem ezt le szabad irnom, mielött még engem is kitiltanak??! (ne bannoljatok ha lehet,köszi!)
Erre ő ezt irta:
Téged már kitiltottak egyszer, erre visszajössz flémelni, bravo , mindegy engem már nem érdekel az egész, majd a moderátorok intézkednek ha kell.
kis seggdugasz..
-
beléd is :) -
j4n3k #110588 
-
, tockost neki...
-
Jóestét az uraknak... -
Landor #110585 jaaj, de neked könnyű, mert te már találkoztál vele 
-
Landor #110584 iwiwen nézd meg az ismerőseim közt a juditokat
csakhogy legyen egy kis kihívás a fotosoppodnak :DDD -