172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát biztos atija van nékije.
-
n003 #110700 de wáza még nem dicseketté hogy mijjen karid van!!? -
hátra-hátra-előre és tolsz egy kisrugás-balra-balra-félkör-nagyütés befejezed egy le-le-fel-fel cuccal meg még rarontasz egy májgerit oszt ennnyiiii...:D -
n003 #110698 

ehhhez én kevés vadjok .. maradok noob átés ...
-
- Hawaii translator off :-)
Mit nem értesz rajta?
Shift+alt+g - jobbklikk+körbemozgat - A+W+S,S - bal klikk 3x - most van 6mp-es kábulat - ekkor beadsz egy: F6+ctrl+alt+del - előretol+hátrakettő_So4 - oszt annyi. -
n003 #110696 "...pácban vagy: várj amíg polymorph-olni (Sheep) tudsz és vedd a nyúlcipőt."
RódzserNyúszi!! megvan az összes cipőd?? mert akkor a wow-sok a tettesek ha nincs!!
te Jag és neked mijjen karid van? van a vállán ojjan fűizé mint amit a Frei-doksiban is mutattak?? -
"Blast Wave egy másik Talent-varázslat. Azonnal elsüthető varázslat, AoE, és elkábítja az ellenfeleket, miközben nagy mennyiségű sebzést oszt. Solo-zóknak a 6 mp-es kábultság segíthet több ellenfél irányítására, ahogy a Frost Nova csinálja. Nagyon erős AoE Ignite-el, Combustion-nal és Impact-al kombinálva."
öcséém!
-
Holaha? Haolahahoala, hhahahola. Ha olhaha. -
aloha! -
Ezt holnapra bemagolom. Ez lesz az én szentírásom. :-) -
Én is, én is! :D -
akkor drím on, ember!
-
Landor #110689 így hárman mindenki ellen 
drím tím öcsém, drím tím!
-
Vazze még 3 hely maradt, landor, zoji, fuji gyertek má, mit lámultok, tuttok jőni meg minden, mi kell még, a többi úgyis fánk. -
RogerNyul :D -
TS Zolly #110686 1000 ft gucpidért! :D
Kérem a számlaszámot pübe. -
Thx 
Amúgy szerintem besegítettek volna, hogy ha már meg lett szervezve. -
Korpsweb #110684 Ha ez így volt, akkor kellett volna szólni és megoldottuk volna veszteség nélkül 10 perc alatt...
Gerzson az aláírásodban az "elenség" az két L :D -
Landor #110683 mondjuk marhára nem értem miért nem lett publikus a dolog
-
-
Ezt egy kicsit erősnek érzem... (magénvélemény)
A szervezőn, nem máskülönben egy közösség tagján, nem segít egy rusnya 500-assal, de Janek ellen fizet egy 1000-t?
Hát arról meglenne a véleményem... -
Na jólvan :) -
aus #110679 Valósítsd meg álmod ! Légy Te is része a BF2 történelmének !
Egy régi adósságodat törlesztheted azzal, ha Te leszel Janek ellenfele az 1vs1 kupában !
Gondolj csak bele, hányszor álmodoztál róla, hogy egy headshot-al büntesd mindazért, amit a fórumba irogatott régen ! Most ez nézők ezreinek szeme láttára teheted meg !
A kérdés csak, mennyit vagy hajlandó áldozni ezért. Licitálást hirdetünk, a legtöbbet kínálóé lesz a játék joga. A pénzt nemes célra fordítjuk : A legutóbbi BF talin az egyik szervezőnknek kicsit több pénzébe került a buli, mint tervezte, ugyanis nem kapta vissza a foglalót. Erről nem szeretnék többet írni és szerintem más se tegye. A lényeg, hogy az összeg neki lesz átutalva. A licitet 1000ft-ról kezdjük. Remélem a kihívás jellege és a nemes cél hamar beindítja a fantáziátokat !
Ui: GoodSpeed jelentkezését is várom, van egy olyan érzésem, hogy érte is beindulna a licit :) -
n003 #110678 mivan? elvesztek a regjeid?? 
-
j4n3k #110677
-
THX, mi a nicked játékban? -
de hol hagyta Han Solo-t ?
-
n003 #110674 istenem!! és az ő állatkertje 
-
n003 #110673 indulj még 3 néven :DD max kérsz a Janektól ;)) -
Írjál fel engem is.
..és akkor még 3 hely maradt.
Mellesleg gyógyreggeltet! -
n003 #110671 egy kis heliösszeállítás :) -
j4n3k #110670 Most nem megy a huncup oldala, pedig be kéne regelni. -
j4n3k #110669 Én már nyomtam sebivel, gabocával 1v1-et, de eddig csak kikaptam. Én azt hittem könnyebb lesz. :) -
4 BETÖLTHETÕ HELY MARADT AZ 1V1 VERSENYBEN!!!
Ameddig nincs meg a 4 ember nem kezdjük el a versenyt!!
-----------------------------------------------------------
A jelentkezési határidõ a hétvégéig tart. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny 64-es double elimination módszerrel zajlik le.
Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
msn és email cím: [email protected]
Friss szabályok:
- Ha valamelyik játékos kéri, hogy ne legyenek vendégek a szerveren, akkor nem lesznek, az esemény, battlerecorder felvételrõl lesz megtekinthetõ.
- TS szabályok. Az ellenfelek egy szobában lesznek a bírókkal együtt, a szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!
--------------------------------------------------------------------
Versenyek menete:
- A hét minden vasárnapján a horda szerveren 17:00-19:00-ig csoportosan jöhetnek a versenyzők és jöhetnek a vendégek is akik kíváncsiak a meccsekre. Akiknek az időpont nem megfelelő, azok külön más napokon lejátszhatják a meccseket, de a meccs időpontját a szervezőknek előre jelezni kell, valamint szükség van bírói jelenlétre is.
- Az első párharcok lejátszására 2 hét áll majd a rendelkezésre!
- A párok elérhetősége érdekében mindenkit kérek regeljen fel a HUNCUP oldalra és töltse ki adatlapján elérhetősége mezőit. Nálam vagy a többi szervezőnél is lehet érdeklődni a kapcsolatokért!
-
haxoror #110667 Ez egy balfasz. -
n003 #110666 jahh gyógyreggelt mindenkibe :)))
Grat a HEG-esztőknek :))
KLegény: naggyából?! szerintem jobb ha simán átlapood ;))) vót egy kis gúdcpíd meg anyázódás de semmi komojj :D -
Jó reggelt az uraknak TM. -
Platypus16 #110664 Szép jó reggelt all! -
... amúgy meg csak a szokásos... mindenki maradt olyan, amilyen vóóót!!!
-
Szép volt fiúk!!! Gratula!