172102
  • Running
    hát biztos atija van nékije.
  • n003
    de wáza még nem dicseketté hogy mijjen karid van!!?
  • Kovács legény
    hátra-hátra-előre és tolsz egy kisrugás-balra-balra-félkör-nagyütés befejezed egy le-le-fel-fel cuccal meg még rarontasz egy májgerit oszt ennnyiiii...:D
  • n003
    ehhhez én kevés vadjok .. maradok noob átés ...
  • JAG1
    - Hawaii translator off :-)

Mit nem értesz rajta?

Shift+alt+g - jobbklikk+körbemozgat - A+W+S,S - bal klikk 3x - most van 6mp-es kábulat - ekkor beadsz egy: F6+ctrl+alt+del - előretol+hátrakettő_So4 - oszt annyi.
  • n003
    "...pácban vagy: várj amíg polymorph-olni (Sheep) tudsz és vedd a nyúlcipőt."
    RódzserNyúszi!! megvan az összes cipőd?? mert akkor a wow-sok a tettesek ha nincs!!
    te Jag és neked mijjen karid van? van a vállán ojjan fűizé mint amit a Frei-doksiban is mutattak??
  • koschwarz
    "Blast Wave egy másik Talent-varázslat. Azonnal elsüthető varázslat, AoE, és elkábítja az ellenfeleket, miközben nagy mennyiségű sebzést oszt. Solo-zóknak a 6 mp-es kábultság segíthet több ellenfél irányítására, ahogy a Frost Nova csinálja. Nagyon erős AoE Ignite-el, Combustion-nal és Impact-al kombinálva."

öcséém!
  • JAG1
    Holaha? Haolahahoala, hhahahola. Ha olhaha.
  • Kovács legény
    aloha!
  • JAG1
    Ezt holnapra bemagolom. Ez lesz az én szentírásom. :-)
  • uHs Gerzson
    Én is, én is! :D
  • koschwarz
    akkor drím on, ember!
  • Landor
    így hárman mindenki ellen
    drím tím öcsém, drím tím!
  • Running
    Vazze még 3 hely maradt, landor, zoji, fuji gyertek má, mit lámultok, tuttok jőni meg minden, mi kell még, a többi úgyis fánk.
  • kBagyula #110687
    RogerNyul :D
  • TS Zolly
    1000 ft gucpidért! :D

Kérem a számlaszámot pübe.
  • uHs Gerzson
    Thx

Amúgy szerintem besegítettek volna, hogy ha már meg lett szervezve.
  • Korpsweb
    Ha ez így volt, akkor kellett volna szólni és megoldottuk volna veszteség nélkül 10 perc alatt...
    Gerzson az aláírásodban az "elenség" az két L :D
  • Landor
    mondjuk marhára nem értem miért nem lett publikus a dolog
  • Running
  • JAG1
    Ezt egy kicsit erősnek érzem... (magénvélemény)
    A szervezőn, nem máskülönben egy közösség tagján, nem segít egy rusnya 500-assal, de Janek ellen fizet egy 1000-t?

Hát arról meglenne a véleményem...
  • uHs Gerzson
    Na jólvan :)
  • aus
    Valósítsd meg álmod ! Légy Te is része a BF2 történelmének !
    Egy régi adósságodat törlesztheted azzal, ha Te leszel Janek ellenfele az 1vs1 kupában !
    Gondolj csak bele, hányszor álmodoztál róla, hogy egy headshot-al büntesd mindazért, amit a fórumba irogatott régen ! Most ez nézők ezreinek szeme láttára teheted meg !
    A kérdés csak, mennyit vagy hajlandó áldozni ezért. Licitálást hirdetünk, a legtöbbet kínálóé lesz a játék joga. A pénzt nemes célra fordítjuk : A legutóbbi BF talin az egyik szervezőnknek kicsit több pénzébe került a buli, mint tervezte, ugyanis nem kapta vissza a foglalót. Erről nem szeretnék többet írni és szerintem más se tegye. A lényeg, hogy az összeg neki lesz átutalva. A licitet 1000ft-ról kezdjük. Remélem a kihívás jellege és a nemes cél hamar beindítja a fantáziátokat !

Ui: GoodSpeed jelentkezését is várom, van egy olyan érzésem, hogy érte is beindulna a licit :)
  • n003
    mivan? elvesztek a regjeid??
  • j4n3k
  • Running
    THX, mi a nicked játékban?
  • Wreck86
    de hol hagyta Han Solo-t ?
  • n003
    istenem!! és az ő állatkertje
  • n003
    indulj még 3 néven :DD max kérsz a Janektól ;))
  • kBagyula #110672
    Írjál fel engem is. ..és akkor még 3 hely maradt.

Mellesleg gyógyreggeltet!
  • n003
    egy kis heliösszeállítás :)
  • j4n3k
    Most nem megy a huncup oldala, pedig be kéne regelni.
  • j4n3k
    Én már nyomtam sebivel, gabocával 1v1-et, de eddig csak kikaptam. Én azt hittem könnyebb lesz. :)
  • Running
    4 BETÖLTHETÕ HELY MARADT AZ 1V1 VERSENYBEN!!!

Ameddig nincs meg a 4 ember nem kezdjük el a versenyt!!

-----------------------------------------------------------
    A jelentkezési határidõ a hétvégéig tart. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny 64-es double elimination módszerrel zajlik le.

Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
    msn és email cím: [email protected]

Friss szabályok:
    - Ha valamelyik játékos kéri, hogy ne legyenek vendégek a szerveren, akkor nem lesznek, az esemény, battlerecorder felvételrõl lesz megtekinthetõ.
    - TS szabályok. Az ellenfelek egy szobában lesznek a bírókkal együtt, a szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!
    --------------------------------------------------------------------
    Versenyek menete:
    - A hét minden vasárnapján a horda szerveren 17:00-19:00-ig csoportosan jöhetnek a versenyzők és jöhetnek a vendégek is akik kíváncsiak a meccsekre. Akiknek az időpont nem megfelelő, azok külön más napokon lejátszhatják a meccseket, de a meccs időpontját a szervezőknek előre jelezni kell, valamint szükség van bírói jelenlétre is.
    - Az első párharcok lejátszására 2 hét áll majd a rendelkezésre!
    - A párok elérhetősége érdekében mindenkit kérek regeljen fel a HUNCUP oldalra és töltse ki adatlapján elérhetősége mezőit. Nálam vagy a többi szervezőnél is lehet érdeklődni a kapcsolatokért!

• haxoror
    Ez egy balfasz.
  • n003
    jahh gyógyreggelt mindenkibe :)))

Grat a HEG-esztőknek :))

KLegény: naggyából?! szerintem jobb ha simán átlapood ;))) vót egy kis gúdcpíd meg anyázódás de semmi komojj :D
  • item
    Jó reggelt az uraknak TM.
  • Platypus16
    Szép jó reggelt all!
  • Boxer HUN
    ... amúgy meg csak a szokásos... mindenki maradt olyan, amilyen vóóót!!!
  • Boxer HUN
    Szép volt fiúk!!! Gratula!