172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
te most tanácsot adtál vagy felajánlást
-
nem rangonként lehet unlockolni
és ha jól emlékszem te törttel nyomod r-go neked a tört szerveren meghatározott pontrendszer szerint kell gyűjteni és ha unlockolhatsz azt onnan veszed majd észre hogy amikor elindítod a bf-et akkor a főmenü helyett nagy csinnadratta közepette felajánlja a lehetőséget a 7 kaszt egyikének a fegyverének az unlockoloásához az elsőt sosem felejti el az ember
-
1Obi1 #111099 Ráférne egy dugás, az biztos.
-
Platypus16 #111098 Szekrényünkön nem kell meglepödni, ö már csak ilyen, de mintha az 1 hét ban óta megváltozott volna egy kicsit:) -
sry hogy kétszer ment -
Platypus16 #111096 Ne légy már ilyen durva vele, mert a végén ki fogja borítani a bilit
-
izé...hogyan kell unlockolni a fegyvereket?
Megvan az első két rang (szal akkor most elvileg 2 fegyvert is unlockolhatnék) de az egységválasztó képernyőn a fegyvereknél lakat van.
Amúgy a bfstats.info-nak szokása órákra meghalni?
-
1Obi1 #111094 De nem ír ki hibaüzenetet az XP, el se indul.Task Manager-ben ott van a folyamatok között, és a cpu kihasználtsága felmegy 100%-ra.Várok 10 percet, akkor se jön be.
De a patchelés maga sikerült Vista-n, a gondom hogy kidob az hogy asztalra.
schrank:
"hát ha ekkora koponya vagy hogy sűrűbben cserélsz oprendszert mint mi gatyót akkor szerintem ez neked nem lesz nagy probléma"
Én nem fél évente cserélek oprendszert, mint te gatyád. -
TS Zolly #111093 Három is baszki! Van egy 1988-as skoda 120 Long, ami csütörtökön megy müszakira, egy 93-as 1000-es szuzuki gl és egy 2001-es 1300 szuzuki glx. :P :DD Na? Ki a transzportkirály te transzportcigány? :D -
ne menőzzé hogy van kocsid
a transzportkirálynak meg még nincs
-
TS Zolly #111091 Ezeket a problémákat azok oldják meg, kiknek nagy kocka feje van, diopriás szemüveggel.
Nekem is megvan a vista, itt a polcomon, szép tokba. Talán autoba a belső visszapillantóról lelogva jól fog majd mutatni. :DDD -
és ezeket a problémákat kik szokták megfejteni 
mit májerkodik vista-val amikor még xp-n se megy problémamentesen zolly
-
TS Zolly #111089 Azé nem kőne kajabálni te maki! :D
ÉRTVEVAGYOK????! -
TS Zolly #111088 Faxnak kell szegény kezdőnek illent mondani?? he?? Dzsotata mondaná, nem született mindenki utp kábellel a seggibe.
-
VASÁRNAP (25.) 17:00-19:00-IG TS-EN GYÜLEKEZÕ 1V1 SZOBÁBAN. UTOLSÓ LEHETÕSÉG A SZABÁLYFINOMÍTÁSRA ÉS GYAKORLÁSOK A HORDA SZERVEREN!!!
többi infó a huncup oldalon. -
keresd meg az xp-n ezt a könyvtárat,és töröld ami benne van,ezután inditsd el a 1.41 patch-et hagyd had dolgozzon, de a végén ne lépj ki belőle mikor hibaüzenetet kapsz hanem nézd meg az emlitett mappa tartalmat, ott egy számokból betűkől álló könyvtár lesz abban meg a patch,ezt másold át egy másik könyvtárba és utánna már kiléphetsz a bf2 patchaelő progiból. Ezt azért kell megcsinálni mert miután a hibaüzenetnél rányomsz az ok ra akkor kitörli a temp könyvtárból a már előzőleg kibontott fileokat! Na innen telepitsd az 1.41 javitást utánna probálkozz az inditással!
"C:\Documents and Settings\teneved\Local Settings\temp\" -
hát ha ekkora koponya vagy hogy sűrűbben cserélsz oprendszert mint mi gatyót akkor szerintem ez neked nem lesz nagy probléma
-
1Obi1 #111084 Lenne egy problémám...
Tegnap megvettem a Deluxe Edition-t, de ha csatlakozni akarok egy szerverre akkor kidob az asztalra a játék.Lehet hogy az a baja, hogy Vista-ról telepítettem de XP-n akarok játszani?Azért kellett ezt csinálnom mert az xp nem engedte feltenni a patch-et.
FAQ-ba megnéztem, és nincs a gépemen 3rd party refresh rate állító program, csak az nvidia saját szoftvere.
Mi lehet a gond? -
mé nem volt kép :S
-
-
nekem valami csótányosat csinálhatnál... -
jjja és jag1 elég az arc a vállakat vagdosd le mert csak foglalják a Kb-okat
-
nem vagyok belezúgva csak nagy a hasonlóság arcra
-
TS Zolly #111078 Ebbö?
Te bele vagy zúgva Szőke Andrásba??? Mondjuk én is bírom az arcot. :) -
nekem a habosfejűből csináljál 8k-sat és ha jó lesz egy szerény ponzori összegér ki is rakom 
-
Olyat szeretnék, amelyiken egy szöke bombázó zibálgatja a cuki kis bimbóit és közben azt nyögi ki hogy ODIN.
Előre is köszönöm
-
Megkértek, hogy csináljak nekik ilyet. -
Este, ha hazaértem csinálok logót, akinek kell...
Lökjetek képet, vagy mondjátok mit szeretnétek... -
katt
faq alatt is van -
TS Zolly #111072 Baszki! Nem találom a hun cupp oldalát. Valaki pliz egy linket. :D -
TS Zolly #111071 Ratyik vagytok mind! Ényémé a leggyobb logó logo! :P :D -
Ezazzzzzzzz és megvan igen megvaaaan!!!Minden ccoolll!No limites fraps már elindul és vesz is föl videot szóval minden zsír,csak megoldottam a végére. 
-
LOL sajna ez a Game Cap se jó!A PB kivág miatta:(((( -
JAG meg Gecc thanks a progikat!
Sajna az a FastCap nem jó,mert mindig lefagy!:(
A Game Cam-ba meg nem tudtok egy linket adni ahonnan le lehet szedni a full registered versiot??Mert ez csak trial...
Előre is thanks! -
hmm, akkor úgy néz ki, hogy enyhén fejeztem ki magam az imént...
ugye nem ez a kis gyökér csonkította meg így fly művét?
nem mintha, nem tudnám, hogy nem érdekli, de akkor is...
no ez van, jóccaka -
höhö
-
Matt89 #111065
-
Korcsul???Ugye ez nem célzás volt személyemre??!!
-
David2006 #111063 ne légy már ennyire nemtommilyen:D
mindennap fenn van TS-en,ozt vele toljuk
-
csak engem zavar, hogy korcsosul a közösség?