172102
  • errrtu
    jaaa kajával könnyű :)

akkor attila út és a moszkván egy melegszendó a nyerő, bár tíz éve nem ettem ott lehet nincs is meg a büfé

bazz de öreg lettem itt a nagy nosztalgiázás közben
  • atomboy
    Hat nemtom, tavaly januar-februarban a Ganz utcai Kanadai nagykovetsegre kellett utaznom, vizumintezes celbol (honnan tudhattam, hogy 1 honappal kesobbmegszunik...).
    Miutan leadtam az utlevelet, tesommal elsetaltunk eloszor a Budai var kornyeken levo egykori iskolajaba, aztan Millenaris, majd beugortunk kajalni a Mammutba, aztan tertunk vissza a kovetseghez. Mindezt gyalog, szoval nincs akkora tav ott a kornyeken. :)
  • LordMatteo
    Számomra nincsenek távolságok gyalog Bp-n azóta hogy múltkori klántalin a Keletiben leszálltunk, és elgyalogoltunk a Nyugati mellett levő Westendig, majd onnan vissza a Dessewfy utcába :-)
  • Fujiryu
    Mit csináltok és mennyi időre kéne parkolóhely? Meg a legfontosabb kérdés az az, hogy mikorra kéne?
  • errrtu
    A híd túl messze van legalább három villamosmegálló az attila út moszkva tér felé eső vége pedig szintén messze van pláne gyalog a sok zebrán autón kolduson keresztül. Az általam említett térhez közeli utcák közül vannak fizetősek is de számos ingyenes is. Ha találsz helyet okés vagy mert a tér ezen vége a millenáris park egyik bejárata. Sok sikert.

• atomboy
    Milyen messze vannak az emlitett helyek?
  • errrtu
    ??? kibaszott messze van az !!!

javaslom a marczibányi tér melletti kis utcák valamelyikét
  • chalezlopez
    Köszi a segítséget! Egy DVD-R áráért kapsz tőlem egy win7-et ha gondolod.
  • OrionHungary
    Atilla úton, vagy Margit híd budai hídfőjénél lehet legközelebb ingyen parkolni.
  • HTS s3rg1nh00
    sárga zsigulival én simán beparkolok a millenáris parkba
  • SigS

• havercsotány
    de viszont van burek és nagyon finom
  • Metalmilitiakid
    csak mert ha nincs akkor építünk , csak hogy hogy készüljünk tudjátok :D
  • HTS s3rg1nh00
    kérdés,a millenáris park környékén van valahol ingyenes parkoló?
  • nandorb
    szerbiaban ugylatszik meg ien nincs:(
  • nandorb
    az,hogy voltam ma a varosban es mivel nemreg kezdtek el arulni a windoz7-est meg mindig bajlodnak felrakni 1drivert a netre:D meg alap kerdeseket raknak fel beszartam a rohejtol...
  • Bala10
  • Beers
    Hogyan biztosítja a program a pedagógusok számára a termékek díjmentes otthoni használatának lehetőségét?

A szerződés valamennyi óvoda, általános és középiskolai tanárnak biztosítja a Windows Vista Business frissítés és az Office 2007 Ultimate jogtiszta otthoni használatát az iskolai oktatással kapcsolatos tevékenységek elvégzéséhez. A pedagógusok a weboldalon található űrlap kitöltésével igényelhetnek licencet.http://www.tisztaszoftver.hu/
  • Bala10
    most mitröhögöl
  • nandorb
    aha,van aktivator :D
  • Bala10
    óvónéniknek is van ez a lehetőség?
  • Bala10
    win7nek is van aktivátora, mint a vistának? :) mert most csak 30 napom van, pedig elsőre aktiválta amutomatice. :P
  • SigS
  • Beers
    Ha esetleg nem tudnád, a mindenkori legfrissebb ms operációs rendszert használhatod azaz most a win7-et!
  • atomboy
    En a regeditre tippelek.
  • schrank
    sikerült a registri búszterrel de kellett nyomnom egy resetet saját hibából és azóta meg már nem engedi megint hiába javítattam vele minden regisztri hibát
  • SigS
    Neked meg ez kell
    Kitakarít rendesen !!
  • JagFater
    Nem tudja véletlen valaki, hogy ez a szájbavert adobe master collection hová eszi be magát? Felraktam már egyszer és azóta nem tudom újratelepíteni, mert rinyál a rossz kód miatt. Valahol tuti letárolja magát...
  • SigS
    Driverscanner 2009
  • SigS
    Jólvan, látom ez már az elvonási tünet
  • schrank
    vista még ingyen sekéne de azért köszi majd szólok a konyhásnőnek úgy is egy piramis méretű kocka az egyik fia
  • Beers
    Ha valóban tanár vagy!
  • schrank
    mörfi törvénye ...
  • schrank
    "jármi jár de nem jut..."
    amúgy meg van haaaaaang :DDD
  • Beers
    neked jár, nem?
  • schrank
    én letöltöttem a napokban a registribúsztert de 1. nem ingyenes 2. azon kívül hogy megtudtam van félezer hibás programom a gépen sokmindent nem ér
  • schrank
    2k-ért nekem is szerezhetnél win7-et , úgy is most kell újraraknom az oprendszert ...
  • OrionHungary
    én akkor ezt is eredeti nyelven NEM fogom megnézni mint a zohán-t
  • OrionHungary
  • chalezlopez
    Sziasztok! Win7 64bit alatt normálisan fut a BF2? Most tervezem megvenni, úgy gondolom 2k-t megér a komplett kollekció...