172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha nem, feltehetem a tarhelyemre. -
megpróbálom feltenni a szurkulet-re, hátha megy upc-seknek. -
PLS upc előfizetők számára is elérhetővé tenni.
-
loll Odin....))))
willis még nem takarítalak ki egyelőre innen, mert remekül pörgeted a topicot, oki? -
ez hatalmas 

-
Hanyszor hallottam mar, hogy valaki halalos beteg, x ideje van meg, ezert mindent ki akarja probalni... Aztan persze kiderult, hogy qrvara nem beteg.. -
a vesebetegséget sajnálom,
az agyiért viszont szánlak. -
Mennyi időd van még hátra? Indítunk egy számlálót a bannerban. -
Beteg
-
legyen meg a jókedved!
MSX Demo cheats -
willis #111729 Akkor is kevés vagy. FAszfej -
Vigyazz, mert a vesebetegseg melle mer agyverzest is fogsz kapni, aztan az mar nagy szenvedes lesz am. -
willis #111727 Legyen valakinek mersze és töröljön !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na mi a faszom van már köcsögök -
Alleluja! :D -
willis #111725 És ha törölnek ebből a baszott fórumból akkor sem érdekel a dolog -
willis #111724 Hallof FASZFEJ ha te is vesebeteg lennél és csak Isten tudná hogy mennyi időd van hátra, akkor te is kipróbálnál mindent amik eddig a kedvenceid voltak. Nem kívánom neked, hogy korházba járkálj és azt a rohadt kemény biopsziát sem, mikor elevenen kiszednek a vesédből egy darabot. Ha viszont ilyen köcsög paraszt vagy, akkor rohadj meg és kívánom, hogy ess át mindazon amién eddig Én.
Ha meg csítelni akarok akkor azt fogok. Tudom ellentmond a kibaszott weblapommal, de akkor még más idők jártak, és mivel nemtudom befejezni amit elkezdtem ezért most feladom és ki akarom próbálni azt amit még soha!
-
figyelj, annyi kellemes pillanatot szereztél már itt az embereknek, hogy ennyi a minimum, amivel viszonoznunk kell :D
egyébként az a cuki benned, hogy még mindig abszolút nem vágod, hogy miértt röhög itt rajtad mindenki...segítek, a #111693 megnyílvánulás miatt, és abban egy árva kérdésed nem volt, csak a bizonyíték arra, hogy bebuktad a f@szlámák szopatására szánt kamúcsítet :) -
willis #111722 azt asszed érdekel hogy ki szeret itt engem? -
willis #111721 ne kelljen már neked is elmagyarázni hogy mielőtt kérdeznék próbálkoznom kell. mendom én nem vagyok olyan okos mint te YAN -
Te komolyan ilyen hulye vagy, vagy csak megjatszod?
Akkor, ertehtoen, idorendben:
- Willis megjelenik
- Willis nagy bolcsessegeben bebuffente a forumra: szerinte mindenki csiter aki lelovi ot
- Willis nagy bolcsessegeben megteremte csiter-uldozo boszorkany-egeto weboldalat. Alleluja!
- Willis eltunik, errol az idorol nem maradtak fent irasos emlekeink.
- Willis ujra megjelik, a mennybol alaszall es kerdest intez a bamulo tomeghez, majd igenyet fejezi ki arra, hogy csaljon a jatekban.
- Willis agyi problemai miatt nem emlekezik, ezert a csoro nep visszarugdalj az ismeretlenbe. Alleluja! -
willis #111720 a sok okos nagytudásu válaszolni sem tud a korábbiakra. mert csak ahhoz értenek, hogy elküldik az embert más bolygóra. Gratula az összes tanult egyénnek! -
Matt89 #111719 Na szerintem itt az ideje h abbahagyd:DNem fogunk itt szeretni!Bye -
"..Jah megdöglök énis csak hadd próbáljam má ki..."
tényleg nem akartad kipróbálni!!
és még én nem tok olvasni??
-
willis #111717 asszem nem vagyok a barátotok, mivel nem ismerjük egymást!
Szóval azt a célkeresztet hogyan is kell eltüntetni? - valaki már válaszolhatna rá. persze csak ha tud -
nah úgy néz ki hál istennek nem :D -
willis #111715 Ha egyszer kérdezni akarok akkor ahhoz tudnom kell hogy mit is kérdezzek? Nem? Vagy te hogyan szoktad? Kiszívod az újjadból? (Elnézést a félreérthető kifejezésért, de tudod én nem vagyok olyan művelt mint te) -
remélem nem willis barátunk újabb okos megnyilvánulását ütöttem ki...
-
willis #111713 Yan
Te is már "koronázatlan" király vagy és ez idő alatt amit itt töltöttél az sg-n hát hallod én nemtudom, de többet várna az ember tőled. Mégegyszer kérdem, miért lennék felháborodva? Nemtom mit fantáziáltok ti itt össze! De biztos velem van a baj, nem tudom értelmezni a mondatokat! ejj -
:DD -
csak kiakarta próbálni, hogy kérdezhessen...nemérted!?
-
Aaaaa lol -
ez nálam is hülyébb -
Te is tokeletesen jol tudod, hogy a jatek bermilyen megvaltoztatasa jogosulatlan elonyhoz juttat a tobbiekhez kepest, ergo csalsz. Szoval hagyjuk ezt az en-csak-kerdezni-akartam temat... -
Matt89 #111707 aze raktad fel... -
willis #111706 miért lennék felháborodva? OLVASS már rendesen. Egy rossz szót sem szóltam. Elismertem, hogy láma vagyok. Jézusom kik vagytok ti?
Mi kell még? Azért lehetnék mérges, (de nem vagyk!!!) hogy nem válaszoltok nekem. -
willis #111705 nem csítet kerestem, hanem csak kérdeztem!
Van-e olyan, hogy...
Mivel ha ti itt olyan nagyra tartjátok magatokat, akkor azt is észrevehetted volna, hogy nem járok erre csak havonta párszor. Vagyis ha nem tudok valamit akkor kérdezek. Azt hittem ezidáig, hogy itt lehet kérdezni ha nemtud valamit az ember. Akkor most mi van? Meg lehet-e itt szólalni egyáltalán? -
azt nemvágom hogy csalással tönkre akarod tenni más szórakozását,
és még te vagy felháborodva! -
Csak kifejeztem a véleményemet rólad. Csítet keresel egy olyan közösségben ahol alapvetően utálják az ilyen embereket.
+ csalni akarsz, csak gratulálni tudok hozzá! -
Orulok, valoban. Egyebkent kirakhatod magadat a csiter-vadasz oldaladra mint: Willis -> cheater-wannabe (ujrainditoscsit)
:D -
amúgy win reinstallal próbálkoztál már?
mert sztem valami szemét miatt csinálja ezt nálad...