172102
  • Matt89
    jaja, pályafutásom annyi volt:D, h végigfutottam a pályát bújkáltam ahogy kell:PÉs hát lelöttem egy teammate-t:DMaradok a bf-nél...
  • joebacsi
    mission editor, két katt, és megvan a tömeghented :)
    igaz a rambó sztájl nemnagyon jön be... :)
  • felpillanto
    énis nyomtam de hiányolom belöle a jókis tömeghent jeleneteket ez inkább egy taktikai preciziós játék
  • Matt89
    oups:D:D
  • Matt89
    Tény de azert azt ne mondd h ez normális irányításrendszer.Ilyen még nem volt, és szerintem ezzel nem is lehet jo játékot csinálni.Tény annyira reális a mozgás, hogy már szar!
  • Matt89
    Tény de azert azt ne mondd h ez normális irányításrendszer.Ilyen még nem volt, és szerintem ezzel nem is lehet jo játékot csinálni.Tény annyira reális a mozgás, hogy már szar!
  • joebacsi
    "de olyan szar irányításrendszerű játék mégegy nincs!Nulla az egész"
    inkább csak túl reális a bf után :)
  • Matt89
    Namost én toltam az arma-val, szép az tény(fullon ment tehát nem az a gáz), de olyan szar irányításrendszerű játék mégegy nincs!Nulla az egész...
  • HTS s3rg1nh00
    szerzsinnyóknak szabad jelentkezni?
  • alma2
    megvenni sose keso, aki meg nem tette, gondolom ebben a ket kiegeszito benne van, sot talan a harmadik is special forces vagy mi volt a neve :)

Battlefield 2: Complete Collection DVD-ROM
    Platform: PC
    Publisher: Electronic Arts
    ESRB: Rating Pending
    Pre-Release
    Ships 3/13/07

• alma2
    nekem tenyleg mindegy melyik fut be, csak doljenek mar normalisan a fak, es omoljanak ossze az epuletek rendesen :)
  • schrank
    nnna ja a előző krájtek motor is a multijáról volt híres azért készült ilyen rengeteg multi gamma krájtek motorra
  • wardogzombie
    képzelem milyen lehet a multija
  • wardogzombie
    crytek? hú ember az már veszélyes víz. tudom miröl beszélsz de sajna nem tervezek atomerőmüvet venni hogy játszak a crysis-el.mert kb azon futna rendesen.
  • wardogzombie
    nekem jó lenne az arma is csak futna rendesen a gépemen meg ne lenne ilyen szürke az egész. túl mű pedig van benne fantázia. a fuelre én is kiváncsi vagyok,láttam az introját de sajna az még kevés a boldogsághoz.
  • alma2
    na mindegy, updatelem annyiban a mondokam, minden jatek alá crytek engine-t kellene pakolni :), nezzetek meg pl hardwireden az utso videokat...
  • wardogzombie
    tévedsz mert aki szeret ilyennel játszani mármint arma,bf,stb nem a plecsnikre hajt vagy aki mégis hát azt csak sajnálni tudom
  • schrank
    ha a bad company nem jön ki pedig ki kéne mert már két éve nem jött ki új bf pc-re a 2142 -őt ők sem annak szánták nnna azért majd a fuel of war demo után csak eldöntjük ki hol folytatja a pályafutását
  • Running
    Eltaláltad. A bfben imádom h hasalva lövök a levegőben és közben a rucimon lebeg a miliárd kitűntetés.
  • alma2
    na jo tobbet nem vedem a jatekot, csak most utoljara, pont ezt irtam, olyan palyat hozol ossze 5 perc alatt amilyet csak akarsz, akar fele akkoran is folyhat a kuzdelem, mint mondjuk mushtar, vagy akar 100 x akkoran rajtad all, mennyi jarmuvel, milyennel es mi a cel. most lehet, hogy nagyot mondok de biztos van mar vagy 1000 fele kuldetes fent a szervereken, a magyar szerveren azt irtak ha jol emlekszem 150 féle van jelenleg fent es teny valogatni kell melyik a jo. ezert nehez kicsit ratalalni a neked eppen tetszore, ezert is kell raszanni egy picivel tobb idot, nem azon a 3 varosi mapon folyik ott az elet csak :)
    tudom en az a bajotok, hogy ott nem kaptok pleccsniket es sajna a bunny hopping se mukodik, mert nincs benne ugras :p
  • wardogzombie
    a bf azért csak bf akárki akármit mond
  • wardogzombie
    én is toltam néhány napig de beleuntam mikor kb 25km-t ellett kutyagolnom a legközelebbi harcig és közben folyamatosan huztak el felettem az apacsok meg az mi-8 asok.de egy se akart fel venni.
  • alma2
    Jaj mar, ne rontsd el a mitoszt ilyen tipikus kocka valasszal :)
    majd rajoszz, nem fontosabb :p
    ---
    noob, bar nem vagyok egy fegyver szakerto, de van benne olyan dzsip aminek bazi nagy gepagyu van a tetejen.
  • Running
    én játék után nem szoktam iszonyat vágyakozni, álmodozni, max érdeklődéssel várom milyen lesz. A nő fontosabb, meg az élet egyéb fontosabb dolgai, mint egy szaros játék.
  • n003
    nóvéjj .. Shrekk csak ojjan dzsippbe ül amin van 0,5cal gépágyú
  • alma2
    Almodozni szep dolog en is ezt tettem idaig, az elet meg elmegy az ember mellett, de most legalabb mar nekem nem kell, egy darabig lekot :)
  • Running
    Aszem azért én megvárom az új bf: bad company-t hátha kinyomják pc-re is, és talán még jó is lesz. Az ArMa, gépigénye, műanyag katonái, grafikája engem nem kapott el, akármennyire is próbáljátok nyomni. Lehet nevetséges, de a mozgások se tetszenek benne.
  • alma2
    Ha mar ennyit irtam es igazabol nektek, ide is beteszem :)

Bar ezt mar talan a BF2 forumba kellebe irnom reklamkent, de siman az egyik kuldetes bar ctf volt, ha nem tudom hogy az arma exet inditottam el, akar a bf3 is lehetett volna, hatalmas volt csinaltam egy ket bena videot, de mar a gepem nem szerette a frapsot meg a jatekot egyutt.
    Szoval tenyleg csak a kepzelet szab hatart, ki milyen jatekot dob ossze benne 5 perc alatt. Ha lenne energiam osszevagnam, mint BF3 teaser szerintem az emberek 90 % a aki nem ismeri az ARMA-t benyelni, hogy tenyleg az lesz. Fura modon amikor ment a fraps is akkor a vedelem is belendult es atdobalt galambnak. De az a BF-ben sokat latott jelenet amikor beulsz a helibe pilotanak, majd beul gunnernek egy nem kivant szemely te bunko modon felemeled a helit majd fejre allitod es kiugrasz itt is sikerult megcsinalnom akaratomon kivul.
    Beultem a helibe, beultek mellem, felporgott a rotor, erre a vedelem
    kivagott galambnak a heli felemelkedett csoka benne maradt fejjel lefele befordult a fak koze, amik gyonyoruen kidoltek a robbanastol.
    Na ezt a jelenetet majd felteszem, ha egyszer otthon leszek.
    Ha ez az hazosszedoles, fakidoles esetleg kigyulladas kraterkepzodes nem lesz benne a kovetkezo BF-ben es ebben reszletesebben akkor elmehetnek a sunyiba...
    Bar kar, hogy csak latvany vam ahogy kidol a fa, maga a torzse nem kepez akadalyt, /bar lehet, hogy direkt/ pedig mekkora lenne vissztartasz egy egesz gyalogos hadosztalyt egy kidontott erdovel, itt ugrani ugyse lehet :p, szoval kerulhetnek meg , vagy jonne a napalmot dobalo repcsi aki kitisztitja neked az utat. plusz a 30 perces kor vegere kharakandbol csak romok lennenek es minden langba allna.Ah 10 eve varok ilyen jatekra, bar meg nem az igazi, de jo iranyba megy.Bar a söldnerben reszletesebben lukat lehetett loni a hazba, igazabol a company of heroes haz szetlovese lehetoseggel mar teljesen kibekulnek fps nezetben.
    Na ezt szeretnem latni, Ezzel az enginnel talan meg is lehet csinalni. De miutan a dice licenszelte, nem artana a repcsi szimulator keszitoknek is, hogy alattad tenyleg egy gyongyoru varos, erdo stb legyen, ne az a mai napig bena, nagy semmi.
    Vagy akar a Bfben a sokat hianyolt, legyen pilota kaszt es csak az tudjon repulni is megvolt csinalva az egyik kuldetesben, ahol harom BH-60-as cipelte a katonakat a dinamikusan valtozo kuldetes celpontok fele hatlamas csapat munkaval a gep AI-t irtva.
    Sot meg az egyik palya teljesen americas armysra volt megcsinalva, az se volt rossz.De meg 1000 felet lehetne felsorolni. Mindezekre csak a multi kiprobalasa jottem ra, de ott is meg kell talalni a megfelelo jatekot, ami nem egyszeru, mert par rosszul kitalalt unalmas lassu kuldetesre talal ra az ember hamar elmehet a kedve.
    Na jo tobbet nem irkalok, akinek nem jott meg a kedve annak ugyse fog :p
    Schrank duplazd meg a jovendobeli gepedet teljesitmenyet, hogy elmenjen nalad azert lowon majd az ARMA.
  • Running
    Ááá tegnap ts-eztem meg editoroztam, aztán tukk elment a kép. Elvittem haverhoz vga csere, gép pöcc röffre indul, szóval így jártam.
  • Boxer HUN
    ...jah... "Odapörkölés" az ellennek!
  • Boxer HUN
    Húúú bakker! Én mindíg is mondtam, hogy a kakaó veszélyes ital!!!

Pálinkásat mindenkinek!
  • JCSR ODIN
    húúúú bazz tényleg ilyen is volt olyan 3 éve aztán volt vmi balhé és lelépett, pedig fasza kis matematikus csóka volt, aki kente nekem analízist, mint atom
  • n003
    bódog szülinapot JCSR Vaszilij Z :)
    bár kétlem hogy ő ezt olvasná...
  • n003
    nyugottan mondhatod ho tönkretetted ho anyu/apu újjíccson neked gépet :DD
    amúgy gyógyreggelt ;)
  • Running
    Sziasztok!

Tegnap este meghalt a videókártyám, ezért lehet kimaradás várható 1v1 szervezésben nálam egy darabig, ha nem tudom kölcsönkarival pótolni, amig meg nem jön az új gépem.
  • Platypus16
    Pálinkás jó reggelt!
  • TS Zolly
    Ide nekem aszongya: nem vagyok bejelentkezve. 6. sikertelen kisérlet után bannolják az ip cimem. :) dinamikust meg főleg. :D
  • TS Zolly
    Ámerikai kocsi értékesítésében jártas embereket meg főleg. :)
  • TS Zolly
    Jobbreggelet kívánok minden kedves betlöfild rajongó ratyinak. :)
  • GBC SzedoPeter
    Szép reggelt mindenkinek.
    Napi kegyetlen :)
    http://www.moobs.hu/google.php