172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #112177 nézd meg itt :) -
Platypus16 #112176 Uh az nagyon durva lesz, részvétem:( -
TS Zolly #112175 Ááá, pont most panaszkodtam Erdős kollegának. :( Nekem meg munka. Hogy keressek igy pénzt ha dolgoznom kell mennem??? He???? Nem elég hétköznap a q liftek, még hétvégén is. Ismerősöm házában meg félig van meg a villany még. Hónap végén meg jönnek a köszerelők vakulni. :( -
Platypus16 #112174 Joe, lehet valahogy az 1.04-es német arma játékot angolosítani? -
Platypus16 #112173 Jó reggelt!
Szombati tanítás suxxx!
-
-
TS Zolly #112171 Arma-val sokaknak az a gondja, hogy jóval lassabb játékmenete van, holott csomó embernek épp az a kikpacsolódás, ha felmegy egy szerverre és lőhet, mint az állat
szívemből szóltál :)
Amúgy jobbreggelt ratyikák! :D -
Jó reggel mindenkinek
-
"részemről bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ...
az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... " és vannak emberek akik ilyent játszank
-
Arma-val sokaknak az a gondja, hogy jóval lassabb játékmenete van, holott csomó embernek épp az a kikpacsolódás, ha felmegy egy szerverre és lőhet, mint az állat 8) Persze ezen belül is több szint létezik, pl UT nekem baromira gyors, fél óra és elfáradok, annyira kell kapkodni. Vhol a kettő között áll a bf és reményeim szerint, ha minden igaz, majd a Quaqe Wars is, szal lehet még jó az. Legalábbis nekem
-
tök Q3 csak valós környezetben egy fasszopó a csodaplazma puskával lövöldözik ami akkorát robban mint egy tengópálya aki megnézte ezt a videt annak nem hiszem hogy tetszett ez a játékmenet
-
grafikailag és játékmenetileg sztem quake wars-ban semmi előrelépés nincs a bfekhez képest az eddig látottak alapján...annyi, hogy lehet építgetni ilyen fasságokat, amik majd automatán lövöldöznek...nabumm, ilyen már 3-4 évvel ezelőtt volt a 42höz írt Empires modban :)
annyi, hogy be lesz hájpolva mint a szar, és a sok vérpistike, akik eddig csak a dítmeccset ismerték, szépen rácuppan, így létszámgondok nem lesznek...há nagyonjó, de tényleg :)
nemhogy inkább feltolnád az armát, és uazzal belehasítanál a zéjszakába...az az igazi életérzés, nem az ilyen lézerpityus mutánsidegenfasságos szarakodás :) -
siess mert reggelre nem lesz vizes-zsemle 
-
Mááá mentem is. Pááá!
-
7th keres emebereket
ami kell:
- egy eredeti bf2
- valamennyi agy, a hozzá tartozó testtel és vegtagokkal
- egy TS kliens
- tudjá lőnni mint állat és persze meghalni is ha kell
ami nem kell:
- csíter
- agyamputáltak
- nyivákolás
Jelentkezni lehet itt:
Join 7th
Jelentkezésnél add meg a bf2-ben használt neved, és az MSN címed is. -
itt bele lehet nézni a PRE-BETA gameplay-ba aki eddig BF-ezett annak ez undorító -
jóvammá b+ a QW:ET-nek még a honlápjára is kebvés a gépem
-
Ez tényleg jól néz ki , jöhetnének már mert már nagyon uncsi van bf2 terén , lassan vissza kell mennem vietnamozni ha magyarokkal akarok játszani. -
Jaja, én várom már milyen lesz. Viszont ez a Fuel of War is elég ígéretes. -
Platypus16 #112158 Én asszem visszatérek a kezdeti pályám felé és inkább a C&C 3-mal fogk játszani, már amennyire fölös idöm megengedi:( -
Platypus16 #112157 Na kipróbáltam német nyelven nagy nehézkesen az ArmA-t és rájöttem: FX5700-assal nem lehet játszani vele, mert baromira akad:) -
Huhh, en mar nem probalnek ki tobb FPS jatekot. Egyre inkabb autos jatek fele sorodok... -
Platypus16 #112155 Alapjáraton 3, mert a Night elf kezdöhely Teldrassil és az egy külön sziget, meg ha megveszed a TBC-t, akkor már 4 sziget van:) -
Elmondom nektek mi lessz a tuti , Quake wars : enemy teritory na ez majd odabasz meglátjátok , ha tényleg olyan a játék mint a videókon látható akkor szerintem ez lessz amire innen nagyon sokan rá fognak kattanni klánszinten. -
vodMarci #112153 Hello
Kéne egy kis segítség a Special Forcessal kapcsolatban,csak azért ide írtam,mert abba a topicba már rég írtak..
Na,hogy amikor elindítom a játékot,akkor fekete képernyő,majd kidob az asztalra.De miért?:(
gépem: AMD Athlon 64 3200+,Geforce 7600GT,512mb ram.
Az alapjátékkal semmi baj nincs.Olvastam a FAQ-t,de nem jöttem rá,hogy mi a baj:(Pls,vki ha tud,segítsen. -
Jóestét az uraknak TM! -
de az is 2 szigeten játszodik itt megy 1 darabon asszem :P -
Platypus16 #112150 Wowban van minimap... -
n003 #112149 gyere ts-re mee akarok kérdezni -
Platypus16 #112148 Valami gebasz van, mert nekem egyböl németül van az egész:(
Majd akkor holnap. -
Olyan mint a wow-ban
-
n003 #112146 az hogy belefulladtál a tengerbe b+ :DDD elvileg nincs pájjaszél -
Ha nincs minimap, mi jelzi, hogy palya szele fele rohanok? :) -
jaigen, igényesebb szervereken pedig multiban ki van kapcsolva a célkereszt is, szal itt tényleg van értelme az ironsight-nak... -
float zone-t vedd le nullára, és talán kevésbé lesz furcsa bf után :) -
jaigen, hát arma sokkal kevésbé hülyebiztos mint a béef :)
(nincs bazinagy piros betűkkel kiírva, hogy "ellenségvagyok, lőjjé le!", még a barát-ellenség azonosításhoz is megkell lennie bizonyos számú játékórának, ezenkívül nincs minimap, nyilacskák, élet, meg hasonló f@sságok) -
Matt89 #112142 ma megint 2:D:DHulye net... -
Matt89 #112141 na ittvan már...
-
Matt89 #112140 na ittvan már...
-
Platypus16 #112139 Na mindjárt én is kipróbálom az ArmA-t - ha elmegy a gépen:)