172102
  • Seat
    nézd meg itt :)
  • Platypus16
    Uh az nagyon durva lesz, részvétem:(
  • TS Zolly
    Ááá, pont most panaszkodtam Erdős kollegának. :( Nekem meg munka. Hogy keressek igy pénzt ha dolgoznom kell mennem??? He???? Nem elég hétköznap a q liftek, még hétvégén is. Ismerősöm házában meg félig van meg a villany még. Hónap végén meg jönnek a köszerelők vakulni. :(
  • Platypus16
    Joe, lehet valahogy az 1.04-es német arma játékot angolosítani?
  • Platypus16
    Jó reggelt!

Szombati tanítás suxxx!
  • Robogo
  • TS Zolly
    Arma-val sokaknak az a gondja, hogy jóval lassabb játékmenete van, holott csomó embernek épp az a kikpacsolódás, ha felmegy egy szerverre és lőhet, mint az állat
    szívemből szóltál :)

Amúgy jobbreggelt ratyikák! :D
  • GBC SzedoPeter
    Jó reggel mindenkinek
  • schrank
    "részemről bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ...
    az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... " és vannak emberek akik ilyent játszank
  • JCSR ODIN
    Arma-val sokaknak az a gondja, hogy jóval lassabb játékmenete van, holott csomó embernek épp az a kikpacsolódás, ha felmegy egy szerverre és lőhet, mint az állat 8) Persze ezen belül is több szint létezik, pl UT nekem baromira gyors, fél óra és elfáradok, annyira kell kapkodni. Vhol a kettő között áll a bf és reményeim szerint, ha minden igaz, majd a Quaqe Wars is, szal lehet még jó az. Legalábbis nekem
  • schrank
    tök Q3 csak valós környezetben egy fasszopó a csodaplazma puskával lövöldözik ami akkorát robban mint egy tengópálya aki megnézte ezt a videt annak nem hiszem hogy tetszett ez a játékmenet
  • joebacsi
    grafikailag és játékmenetileg sztem quake wars-ban semmi előrelépés nincs a bfekhez képest az eddig látottak alapján...annyi, hogy lehet építgetni ilyen fasságokat, amik majd automatán lövöldöznek...nabumm, ilyen már 3-4 évvel ezelőtt volt a 42höz írt Empires modban :)
    annyi, hogy be lesz hájpolva mint a szar, és a sok vérpistike, akik eddig csak a dítmeccset ismerték, szépen rácuppan, így létszámgondok nem lesznek...há nagyonjó, de tényleg :)
    nemhogy inkább feltolnád az armát, és uazzal belehasítanál a zéjszakába...az az igazi életérzés, nem az ilyen lézerpityus mutánsidegenfasságos szarakodás :)
  • schrank
    siess mert reggelre nem lesz vizes-zsemle
  • Boxer HUN
    Mááá mentem is. Pááá!
  • Boxer HUN
    7th keres emebereket

ami kell:

- egy eredeti bf2
    - valamennyi agy, a hozzá tartozó testtel és vegtagokkal
    - egy TS kliens
    - tudjá lőnni mint állat és persze meghalni is ha kell

ami nem kell:

- csíter
    - agyamputáltak
    - nyivákolás

Jelentkezni lehet itt:

Join 7th

Jelentkezésnél add meg a bf2-ben használt neved, és az MSN címed is.
  • schrank
    itt bele lehet nézni a PRE-BETA gameplay-ba aki eddig BF-ezett annak ez undorító
  • schrank
    jóvammá b+ a QW:ET-nek még a honlápjára is kebvés a gépem
  • mNzJean
    Ez tényleg jól néz ki , jöhetnének már mert már nagyon uncsi van bf2 terén , lassan vissza kell mennem vietnamozni ha magyarokkal akarok játszani.
  • mesor
    Jaja, én várom már milyen lesz. Viszont ez a Fuel of War is elég ígéretes.
  • Platypus16
    Én asszem visszatérek a kezdeti pályám felé és inkább a C&C 3-mal fogk játszani, már amennyire fölös idöm megengedi:(
  • Platypus16
    Na kipróbáltam német nyelven nagy nehézkesen az ArmA-t és rájöttem: FX5700-assal nem lehet játszani vele, mert baromira akad:)
  • atomboy
    Huhh, en mar nem probalnek ki tobb FPS jatekot. Egyre inkabb autos jatek fele sorodok...
  • Platypus16
    Alapjáraton 3, mert a Night elf kezdöhely Teldrassil és az egy külön sziget, meg ha megveszed a TBC-t, akkor már 4 sziget van:)
  • mNzJean
    Elmondom nektek mi lessz a tuti , Quake wars : enemy teritory na ez majd odabasz meglátjátok , ha tényleg olyan a játék mint a videókon látható akkor szerintem ez lessz amire innen nagyon sokan rá fognak kattanni klánszinten.
  • vodMarci
    Hello

Kéne egy kis segítség a Special Forcessal kapcsolatban,csak azért ide írtam,mert abba a topicba már rég írtak..
    Na,hogy amikor elindítom a játékot,akkor fekete képernyő,majd kidob az asztalra.De miért?:(
    gépem: AMD Athlon 64 3200+,Geforce 7600GT,512mb ram.
    Az alapjátékkal semmi baj nincs.Olvastam a FAQ-t,de nem jöttem rá,hogy mi a baj:(Pls,vki ha tud,segítsen.
  • item
    Jóestét az uraknak TM!
  • uHs Gerzson
    de az is 2 szigeten játszodik itt megy 1 darabon asszem :P
  • Platypus16
    Wowban van minimap...
  • n003
    gyere ts-re mee akarok kérdezni
  • Platypus16
    Valami gebasz van, mert nekem egyböl németül van az egész:(

Majd akkor holnap.
  • uHs Gerzson
    Olyan mint a wow-ban
  • n003
    az hogy belefulladtál a tengerbe b+ :DDD elvileg nincs pájjaszél
  • atomboy
    Ha nincs minimap, mi jelzi, hogy palya szele fele rohanok? :)
  • joebacsi
    jaigen, igényesebb szervereken pedig multiban ki van kapcsolva a célkereszt is, szal itt tényleg van értelme az ironsight-nak...
  • joebacsi
    float zone-t vedd le nullára, és talán kevésbé lesz furcsa bf után :)
  • joebacsi
    jaigen, hát arma sokkal kevésbé hülyebiztos mint a béef :)
    (nincs bazinagy piros betűkkel kiírva, hogy "ellenségvagyok, lőjjé le!", még a barát-ellenség azonosításhoz is megkell lennie bizonyos számú játékórának, ezenkívül nincs minimap, nyilacskák, élet, meg hasonló f@sságok)
  • Matt89
    ma megint 2:D:DHulye net...
  • Matt89
    na ittvan már...
  • Matt89
    na ittvan már...
  • Platypus16
    Na mindjárt én is kipróbálom az ArmA-t - ha elmegy a gépen:)