172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"...az adóellenőrzés alá vont cégek, illetve vállalkozók hardvereinek elszámolását, illetve szoftvernyilvántartását is vizsgálják majd."
nekünk nem kell félni,olyat meg még 1ébként sem sokszor láttam,h.az apeh kiment volna házhoz/lakáshoz:) -
TS Zolly #112296 Bekeményitenek. -
TS Zolly #112295 Huhuhu!!!!!!! Nagyon is sok. :DDDDD Nálunk detto. -
TS Zolly #112294 Kellemes kikapcsolodás lehetett. :DDDD -
TS Zolly #112293 Na látod. Én anno minden falra tettem két konnyektort, minden helyiségbe antenna és telefon kiállást. Na jó, fürdőben nincs. :) -
-
ja, lejárt a vip-izém, azé nincs csöcsös logóm
-
Most lett kész a kéró. Ha nekiállok ilyen melónak végem!:D De az antennát, azért megpróbálom kitenni esztétikusan. -
mellesleg így már beugrott: "OPC Livius" 
asszem nem sok esélyem van ezekkel a klánokban edződött fenegyerekekkel szemben
-
Nemértem...
Fúrok oszt' kész. Mi köze ennek az asszonyhoz? :-) -
igen!:)
Azt hiszem, először megpróbálom azt antennát lecserélni egy "kicsit" nagyobbra, ahogy Meow tanácsolta. Ha nem megy, akkor elhagyom az asszonyt és szétfúrom a lakást.!:D -
síelésem:
odaút: gyorshajtás miatt megbüntet az osztrák rendőr
1 nap: após síléce egy csúszás után eltört
2. nap: feleségemre rájön a fosás, tök rosszul érzi magát. sógorék egyik gyereke napközben szintén megbetegszik, elkezd hányni stb. estére a másik kissrác is tök rosszul lesz, éjszaka hazautaznak.
még aznap éjszaka az após-anyós is megbetegszik (fosás-hányás)
3. nap. após annyira rosszul lesz, hogy mentőt kell hívni. mentőért külön fizetni kell, full kórházi kivizsgálásért a magyar tb fizet (osztrák kisvárosi kórház: kis országunk összes kórházát összeadjuk, akkor sem jön ki belőle egy olyan kórház se). síelés erre a napra abszolut elmaradt.
4. nap síelek a sógor bátyjával, a szálláson mindenki döglődik.
5. nap leszáll ausztriára a köd. kb. 1 méterre nem lehet látni a pályán, kb. 3 órát bírtunk síelni.
6. nap. anyós lesz olyan rosszul, hogy majdnem mentő megint, de mégse. összepakolunk, hazajövünk.
szóval tök jó volt a síelés, a lábam se törött el

-
TS Zolly #112285 Leirta. Asszony softver nem kompatibilis a téglafal átfúrással. Azé. :DFDDD -
Azt tegnap a rendszergazda megcsinálta. Ha csak ma reggelre nem adtak ki frissebbet!:) -
Lehet én vagyok a hülye, de nem értem, miért nem lehet a routerből kimenő kábelt átvezetni egy téglafalon...
Egy apró luk alul, észre sem veszed. -
TS Zolly #112282 Balkezes vagy?
Esetleg adhatok egy tanácsot. Ha találsz olyan kisfeszültségü csövet, ami a ruter és a géped közt van, akkor speciális árnyékolt telefonvezetéket behúzhatsz abba. Nem szabványos, de a szükség törvényt bont. :D -
Platypus16 #112281 Firmware vagy Driver a legfrissebb mindegyiken? -
Légvonalban nincs. De ha a 6 méteres sugarat nézzük, akkor van egy lcd tv.
Ez egy félszoba, amit kialakítottam irodának. egy téglafal választ el a routertöl. A jelfogó viszont a gép hátulján van. a tv kártya alatt.
-
Platypus16 #112279 TV vagy más elektronikai eszköz van 6 méteren belül a router és a jelfogó között? -
Mert az kb. 60 méter.És csak csatornában tudnám megoldani.Egyébként qrva ideges vagyok saját magamra, hogy minden apró részletre odafigyeltem, csak ezt a kib@szott telefonvonalat nem huzattam be a csőbe... -
Miért nem vezeted el kint a kébelt és hozod be az ablaknál? -
Kösz!!:)
Mind a két antennát le kellene cserélnem gondolom.
A csatornát az alapbeállításhoz képest megváltoztattam. Jelenleg a 11-re raktam. A környéken 2 jelet fogtam, abból az egyik rossz, a másik jónak lett minősítve. A falak 1db 10-es tégla és 1db 20-as tám. fal van. A 20 as mögött van a router. Ha azt kifúrom az ajtó fölé, elméletileg javúl a kapcsolat? -
6 meteren belul szamitanak a falak, a butorok, az emberek, plusz a kornyek osszes tobbi wlan eszkoze, ezert erdemes az elejen mas csatornara helyezni a cuccot, es vegigprobalni az osszes lehetsegest. Nagyobb antennat probalhatsz, de vannak celzottan mukodo lapsugarzok es hasonlo kutyuk, aval lehet jobb eredmenyt ersz el. -
Már lehoztam a fúrót, de az asszony örséget ad a partvissal, ha át akarnám húzni a kábelt az előszobán!:( -
Volt egy sejtésem, hogy ez gond lehet, de megnyugtattak, hogy 6 méteren bellül ez nem GOND!:( Hát most szopok... Veszek holnap egy teleszkóp méretű antennát, hátha az valamit javít a dolgon... -
Hát Wlannal az a baj, hogy elég csak a kezedet az antenna elé tenni és máris zavarod az adást.
Kábelt nem tudsz behúzni? -
Fogj 1 furót, csinálj lyukat és húzd be a kábelt
-
Morgen!
Kérnék egy nagy segítséget emberek!
Elköltöztem a régi címemről, és az új helyen jelenleg csak egy wireless routerel lehet megoldani, hogy legyen netem. (A kábelt nem húzták be a csőbe), ezért az irodától 6 méterre megáll a telefonvonal.Csak ez az egy megoldás volt. Tegnap este kipróbáltam a BF-et. Ilyet még nem láttam, elindulok Karkandon a tankal, kb. az ágyuknál járok, amikor egyszer csak nekimegyek a radarnak.:((((((
Létezik valami megoldás? NAgyobb antenna, wudúú varázslat, vagy valami?
A router egy ASUS 520G 802.11g . az adapter pedig egy wl-138G V2 802.11g (54Mbps)
Vagy ezek után felejtsem el a BFet?:((((((((((((((((((((((((
Előre THX!!!! -
TS Zolly #112269 Na jobbreggelt ratyik! Ki korán kell, izé. Álmos?? :D Vagy Elöd? -
Platypus16 #112268 Szeretnéd b+ 
Na jóccakát all! -
ez legyen a legnagyobb problámád szombat éjjel
-
Axl Rose #112266 De ha ő a leaderünk, akkor nem zöldnek kellene lennie a feliratnak ?
Úgy tudom, hogy a saját csapatom kék és a squad tagjai zöldek ? -
nahaggyuk! -
te ezt nem értheted te nem vagy podó 
-
és joccaka -
jójó,de csak hogy belekössek ... nem igazán kérdésnek szántam...poénnak -
én csak hétfőn érek rá legközelebb ,megprobálom lebeszélni vele -
ha nem tudod miről van szó kérdezzél
-
ez neked egy tornaóra! ha igazit akarsz akkor a fönti képet nézd!na ennél már garantált a fogyás
-
te meg se szólajj mert neked bukta ugyanis kihagytad a félévi vizsgákat a törött lábad miatt