172102
  • HTS s3rg1nh00
    "...az adóellenőrzés alá vont cégek, illetve vállalkozók hardvereinek elszámolását, illetve szoftvernyilvántartását is vizsgálják majd."
    nekünk nem kell félni,olyat meg még 1ébként sem sokszor láttam,h.az apeh kiment volna házhoz/lakáshoz:)
  • TS Zolly
    Bekeményitenek.
  • TS Zolly
    Huhuhu!!!!!!! Nagyon is sok. :DDDDD Nálunk detto.
  • TS Zolly
    Kellemes kikapcsolodás lehetett. :DDDD
  • TS Zolly
    Na látod. Én anno minden falra tettem két konnyektort, minden helyiségbe antenna és telefon kiállást. Na jó, fürdőben nincs. :)
  • uHs Gerzson
  • koschwarz
    ja, lejárt a vip-izém, azé nincs csöcsös logóm
  • Crem
    Most lett kész a kéró. Ha nekiállok ilyen melónak végem!:D De az antennát, azért megpróbálom kitenni esztétikusan.
  • koschwarz
    mellesleg így már beugrott: "OPC Livius"

asszem nem sok esélyem van ezekkel a klánokban edződött fenegyerekekkel szemben
  • JAG1
    Nemértem...
    Fúrok oszt' kész. Mi köze ennek az asszonyhoz? :-)
  • Crem
    igen!:)

Azt hiszem, először megpróbálom azt antennát lecserélni egy "kicsit" nagyobbra, ahogy Meow tanácsolta. Ha nem megy, akkor elhagyom az asszonyt és szétfúrom a lakást.!:D
  • koschwarz
    síelésem:

odaút: gyorshajtás miatt megbüntet az osztrák rendőr
    1 nap: após síléce egy csúszás után eltört
    2. nap: feleségemre rájön a fosás, tök rosszul érzi magát. sógorék egyik gyereke napközben szintén megbetegszik, elkezd hányni stb. estére a másik kissrác is tök rosszul lesz, éjszaka hazautaznak.
    még aznap éjszaka az após-anyós is megbetegszik (fosás-hányás)
    3. nap. após annyira rosszul lesz, hogy mentőt kell hívni. mentőért külön fizetni kell, full kórházi kivizsgálásért a magyar tb fizet (osztrák kisvárosi kórház: kis országunk összes kórházát összeadjuk, akkor sem jön ki belőle egy olyan kórház se). síelés erre a napra abszolut elmaradt.
    4. nap síelek a sógor bátyjával, a szálláson mindenki döglődik.
    5. nap leszáll ausztriára a köd. kb. 1 méterre nem lehet látni a pályán, kb. 3 órát bírtunk síelni.
    6. nap. anyós lesz olyan rosszul, hogy majdnem mentő megint, de mégse. összepakolunk, hazajövünk.

szóval tök jó volt a síelés, a lábam se törött el
  • TS Zolly
    Leirta. Asszony softver nem kompatibilis a téglafal átfúrással. Azé. :DFDDD
  • Crem
    Azt tegnap a rendszergazda megcsinálta. Ha csak ma reggelre nem adtak ki frissebbet!:)
  • JAG1
    Lehet én vagyok a hülye, de nem értem, miért nem lehet a routerből kimenő kábelt átvezetni egy téglafalon...
    Egy apró luk alul, észre sem veszed.
  • TS Zolly
    Balkezes vagy?

Esetleg adhatok egy tanácsot. Ha találsz olyan kisfeszültségü csövet, ami a ruter és a géped közt van, akkor speciális árnyékolt telefonvezetéket behúzhatsz abba. Nem szabványos, de a szükség törvényt bont. :D
  • Platypus16
    Firmware vagy Driver a legfrissebb mindegyiken?
  • Crem
    Légvonalban nincs. De ha a 6 méteres sugarat nézzük, akkor van egy lcd tv.

Ez egy félszoba, amit kialakítottam irodának. egy téglafal választ el a routertöl. A jelfogó viszont a gép hátulján van. a tv kártya alatt.
  • Platypus16
    TV vagy más elektronikai eszköz van 6 méteren belül a router és a jelfogó között?
  • Crem
    Mert az kb. 60 méter.És csak csatornában tudnám megoldani.Egyébként qrva ideges vagyok saját magamra, hogy minden apró részletre odafigyeltem, csak ezt a kib@szott telefonvonalat nem huzattam be a csőbe...
  • JAG1
    Miért nem vezeted el kint a kébelt és hozod be az ablaknál?
  • Crem
    Kösz!!:)

Mind a két antennát le kellene cserélnem gondolom.
    A csatornát az alapbeállításhoz képest megváltoztattam. Jelenleg a 11-re raktam. A környéken 2 jelet fogtam, abból az egyik rossz, a másik jónak lett minősítve. A falak 1db 10-es tégla és 1db 20-as tám. fal van. A 20 as mögött van a router. Ha azt kifúrom az ajtó fölé, elméletileg javúl a kapcsolat?
  • Me0w
    6 meteren belul szamitanak a falak, a butorok, az emberek, plusz a kornyek osszes tobbi wlan eszkoze, ezert erdemes az elejen mas csatornara helyezni a cuccot, es vegigprobalni az osszes lehetsegest. Nagyobb antennat probalhatsz, de vannak celzottan mukodo lapsugarzok es hasonlo kutyuk, aval lehet jobb eredmenyt ersz el.
  • Crem
    Már lehoztam a fúrót, de az asszony örséget ad a partvissal, ha át akarnám húzni a kábelt az előszobán!:(
  • Crem
    Volt egy sejtésem, hogy ez gond lehet, de megnyugtattak, hogy 6 méteren bellül ez nem GOND!:( Hát most szopok... Veszek holnap egy teleszkóp méretű antennát, hátha az valamit javít a dolgon...
  • JAG1
    Hát Wlannal az a baj, hogy elég csak a kezedet az antenna elé tenni és máris zavarod az adást.

Kábelt nem tudsz behúzni?
  • KáTéCé
    Fogj 1 furót, csinálj lyukat és húzd be a kábelt
  • Crem
    Morgen!

Kérnék egy nagy segítséget emberek!

Elköltöztem a régi címemről, és az új helyen jelenleg csak egy wireless routerel lehet megoldani, hogy legyen netem. (A kábelt nem húzták be a csőbe), ezért az irodától 6 méterre megáll a telefonvonal.Csak ez az egy megoldás volt. Tegnap este kipróbáltam a BF-et. Ilyet még nem láttam, elindulok Karkandon a tankal, kb. az ágyuknál járok, amikor egyszer csak nekimegyek a radarnak.:((((((
    Létezik valami megoldás? NAgyobb antenna, wudúú varázslat, vagy valami?
    A router egy ASUS 520G 802.11g . az adapter pedig egy wl-138G V2 802.11g (54Mbps)
    Vagy ezek után felejtsem el a BFet?:((((((((((((((((((((((((

Előre THX!!!!
  • TS Zolly
    Na jobbreggelt ratyik! Ki korán kell, izé. Álmos?? :D Vagy Elöd?
  • Platypus16
    Szeretnéd b+

Na jóccakát all!
  • schrank
    ez legyen a legnagyobb problámád szombat éjjel
  • Axl Rose
    De ha ő a leaderünk, akkor nem zöldnek kellene lennie a feliratnak ?

Úgy tudom, hogy a saját csapatom kék és a squad tagjai zöldek ?
  • sWbFII
    nahaggyuk!
  • schrank
    te ezt nem értheted te nem vagy podó
  • Kovács legény
    és joccaka
  • sWbFII
    jójó,de csak hogy belekössek ... nem igazán kérdésnek szántam...poénnak
  • Kovács legény
    én csak hétfőn érek rá legközelebb ,megprobálom lebeszélni vele
  • schrank
    ha nem tudod miről van szó kérdezzél
  • sWbFII
    ez neked egy tornaóra! ha igazit akarsz akkor a fönti képet nézd!na ennél már garantált a fogyás
  • schrank
    te meg se szólajj mert neked bukta ugyanis kihagytad a félévi vizsgákat a törött lábad miatt