172102
  • skanky
    És mi az a játék?

gyere fel egyszer msnre pls.
  • schrank
    nincs az az építőipari felületi sérülés a falon amit el ne lehetne takarni egy megfelelő poszterral .... amúgy meg a saját kis kuckódban meg nehogy már ne csinálj akkora kuplerájt amekkorát akarsz kivéve ha érdekházasság akkor megértem apósék nyomták a kecót
  • Crem
    he-he!
    Egyébként új online játékot találtam magamnak.
    A nem titkosított routerek felhasználóit nézegetem!:D
  • Fujiryu
    Mondtam, hogy az én síelésem jobb lesz mint a tied
  • Fujiryu
    Single player:D
  • skanky
    hú nem tudom, de 394 az átlag letöltési sebesség.
  • Platypus16
    Mekkora most a sebességed?
  • skanky
    nekem adsl II csomag van, az mennyire növeli?
  • Platypus16
    Ja, április elsejétöl. Akinek Standard van, annak pl 1,5 MbitrQl 5 Mbitre emelik:)

http://www.monortel.hu/index.php?pageid=346&hirid=441&eutik=10111
  • Crem
    nem vagyok rendmániás!:) Az asszony persze az... Egyébként tényleg most költöztünk,ezért se merem felhozni a vésés-átalakítás kombinációt!:D
  • Crem

Akkor nekem annyi...
  • skanky
    Lesz sávszélesség emelés? Mikor? Monornetnél?
  • skanky
    Te ilyen rendmániás vagy, vagy még most költöztetek és azért nincs rumli? Én is rendmániás vagyok :p
  • Platypus16
    Nekem wireless routerem van és nem igazán észleltem ilyen problémát megfelelö firmware és driverfrissítés után... bár mostanában ugrándozik a pingem ezerrel, de ez sztem a közelgö sávszélességemelésnek tudható be:)
  • Beers
    Nem akarlak elkeseríteni, de szvsz az online játékot elfelejtheted (mindig akkor lesz lag amikor nem kellene, csak kicsit gyakrabban :( )
  • Crem
    iletve qrva drága a békülés!:D inkább alkatrészekre kötjük!:D
  • uHs Gerzson
    Vigyázzatok mit beszéltek mert a rendőrség beépíttet makija figyeli a rendszert
  • Cream78
    Dehogy vagyunk papucsok!
    Csak nem szeretjük a repülő csészealjakat a lakásban!
    Jobb a békesség!
  • Crem
    Nálam is szinte minden szoftver erdeti.
    Viszont a filmek és az MP3-as file-ok egyike sem az. EZért vettem egy külső HDD egységet. Ha jönnek , akkor pont át tudom dobni az út másik oldalára!:D
  • HTS s3rg1nh00
    hát az bizony kispályás móccer...van aki ezt úgy csinájja,h.nemes egyszerűséggel a szülei lakását jelöli meg...na ott a Pistium 50Mhz-en amire még win95öt se lehet felrakni,megnézem milyen illegális szoftvert találnak
  • JAG1
    Csináltam sok-sok printscreent...
    Szal kinek mennyit ér meg?
    Úgyis kellene egy VGA, alaplap, ram. Lehet licitálni... :-D
  • Crem
    Most, hogy elmentek az iparosok, és 1 hétig csak takarított, biztos értékelné, ha kivésném a falat!:D Azt méregettem, hogy 4 méterrel közelebb tudom hozni a routert, ha az sem segít, akkor csak olvasom a fórumot és beleélem magam a ti játékotokba!:(
  • HTS s3rg1nh00
    én is beállok má a sorba:D
    nálam is mindent utólag tudnak meg,csak nyílván még nem feleség:)
    ill.anyám még mindig azt hiszi,2003as egérrel tolom(majdnem 1 éve vettem másikat a G5 személyében:D),a Logitech MOMO-t is úgy tudta meg,h."mi ez a qrwa nagy doboz itt?",s ehhez kísértetiesen hasonló volt a bukósisak bicajhoz(a lomosban mért nem látok semmit?milyen doboz van a lámpa előtt,csak nem vettél bukót?:))
  • TS Zolly
    Persze, ha a lakás ugyan az a telephelyellel, akkor lakásra mennek. :P
  • TS Zolly
    Akkor még most aludt ki magad. :DDDD
  • TS Zolly
    Van egy számtech bolt az utcánkban. Ott vásárolok már évek óta. Jó arcok. És nem csak nálam, hanem az ismerőseimnél is megteszik, ha a nök, megkérdik tőlük mi az igazság, ök szemrebbenés nélkül hazudnak. Vetem már náluk uj video kártyát a régi kártyával ször a szörén elcserélve. Csak az asszonynak halgattunk el 30 ropit. Most akarok venni még 1 giga ramot, de már töröm a fejem, mit is fogunk mondani. Ja! Egyszer volt, hogy kellett több memoria, két napig, mikor ithon volt, be sem kapcsoltam a gépet, aszontam tökre ment, kb 20 lé lenne a mecsinyáltatása. Mikor a barátok közt helyett azon a két estén mást néztünk a tv-ben, reggel ö küldött, csinyátassam meg a gépet, kerül amibe kerül. :DDD
  • HTS s3rg1nh00
    irodában sokkal gyakrabban...mondjuk akinek vállalkozása van,ott még a lakás is előfordulhat:S
    1ébként házhoz csak lakossági bejelentésre mennek:)
  • Crem
    Ez jó!:D
    Látom nem csak én sumákolok!:D
    Most rakom össze az új gépet ezidáig csak az alaplap és a ram volt 100rugó.(Corsair Twinx 2048MB(2x1024MB) CL5 DDR2-800 - alaplap: AB9 QuadGT)
    Az asszony meg tud 7900+áfáról!:DDDDDDDDDDDD
  • JAG1
    Volt egy 12 éves kapcsolatom, szal tudom, hogy megy ez...
    De, hogy egy lukat ne fúrhatnék, az nonszensz. :-)
    No luk, akkó' no ottse luk... :-D
  • Beers
    Akkor vésd ki a cső helyét :D! (esetleg padlás?)
  • Crem
    majd rájössz!:D Most még nagy a szád!:D
  • TS Zolly
    De szerencsémre, nevelehető az én nöstényem. :)
  • Crem
    falon kívüli csatornát? Azért simán kiherélnek...
  • JAG1
    "Még" nem, de a csöppség a 18.hétben van...

Papucsok vagytok mind b+. :-D
  • TS Zolly
    Na hozzám pár éve kijöttek. Igaz csak a telephelyemre. Mivel nem voltam ott, berendeltek az irodába. Szal kimentek ök eddig is. Irodában meg mostanra tök legális lett minden. Winfos xp home, open offical megspékelve. Számlázó, meg egyéb vállalkozással kapcsoltatos progik, az elejétől fogva eredeti volt. De ha a lakásra jönnének ki, hááát ...... .
  • Crem
    Még egy hülye kérdésem lenne. De tényleg nem vágom a témát.

Elég, ha az antennát fúrom ki, vagy ki kell rakni az egész routert?
  • Beers
    Szerintem az antenna cserét felejtsd el!
    Csak + kiadás lesz!
    A vezetékes megoldás kell neked, a wlan csak parasztvakítás!
    Netezni ok, de játékra alkalmatlan!
    Ha kell inkább tegyél falonkívüli csatornát (ha az asszony ennyire nem akarja :P)!
  • Crem
    Jag még azt hiszi, hogy a tápláléklán csúcsán van. Én már elfogadtam, hogy legallúra kerültem!:DDDDDDD
  • HTS s3rg1nh00
    hát majd ha a routert úgy teszed ki,h.a másik gép véletlen se lássa meg,akkor nem fog zavarni benne:)
    vagy felraksz nekik Zonealarm tűzfalat,és mikor bfezni akarsz,1 perc alatt belövöd az internet lock-ot,és nem zavarnak:D
  • Cream78
    Nős vagy? Nők.....
    Meg nem mindenhol a férfi az úr!
    Én mindíg ha a gépem updatelem, akkor előtte meg kell vívnom az asszonyal, meg mondom, hogy csak a gyerekek miatt kell fejleszteni.
    Meg utólsó beszerzés kb 130000 be volt asszony csak 50-ről tud!

Más: Hamarosan én is routert építek be a renszerbe, (gyerekek követelnek saját gépet) mondjuk nálam az én gépem mellett lesz a router, a másik gépre megy antennával a jel. Remélem nem zavarja majd a Bf2-zést...