172102
  • haxoror
    Én többnyire csak ezt hallom

Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!
    Enemy infantry spotted!

• SigS
    ...es mar mehet is a TOW-raksi
  • Me0w
    Csak normalis fules kell hozza, mef mediumra tett hang, es hotelrol hallani ahogy a heli beindul.
  • TS Zolly
    Neki usb portos denevér fülei vannak. :)
  • HTS s3rg1nh00
    hudelol,mondjuk annak a helyáben sem lettem volna aki kapott az égi áldásból:)
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk képzelem milyenre lehet csavarva a hangerő nálad ha Hoteltől hallod,ahogy a MEC heli 300m-re beindítja a hajtőművét,én örültem tegnap h.50m-ről hallottam mikor Uwuh közeledett a tankkal...
  • n003
    egy kis know how .. illetve :))
  • j4n3k
    BSZN utólag ;)
  • item
    Hm, a magyar szerverek már nem is jók ? Na mindegy kipróbáltam az egyik antik-ot, volt ott egy normális srác,de akik még voltak azok full idióták, ment a basecamp mint az állat.. Mindegy el szórakoztunk.

• item
    Majd meglesem, thx..
  • menSZESZ
    Köszönöm a jókÍvánságokat.
  • schrank
    minek azt látni lehet hallani ha beindítja ahajtóművet bár lehet hogy csak nekem túl érzékeny a fülem de nem is hallgatom zenét
  • HTS s3rg1nh00
    én is láttam a videót,de az Peninsulán volt és multiban,kobrával felszállt a kommander,leszállt a Hotel melletti qrwa magas épület tetejére,betolta a kombót és simán látta mikor kell TVzni a MEC helit...
    az már részletkérdés h.Sig tuti tud pixelshootozni a TOW-al Hoteltől azon a mapon
  • schrank
    jaj most ne kezdj el hisztizni mert ha benne lenne a statban hogy a sok faszláma medic hányszor gyógyítottamagát akkor nem járna a szátok
  • atomboy
    8-ig jatszottunk egy kulfoldi szerveren, voltak ott 7thsok meg a szulinapos.
  • LeGaS
    Jaja, nagy rutin: Claymore 18:10:08 2,851 968 2.9452 0

• TS Zolly
    ez csak kockulás. :P
  • Szathy
    A múltkor láttam erre egy jó videót YouTube-on, de most csak azért se akarja, hogy megtaláljam...
  • Szathy
    Láttam egy olyan bugot, amit singleben bárki kipróbálhat, de multiban tudtommal nem lehet előcsalni.
    Állj be commandernek és hozd elő a térképet (a commandereset)!
    Egyszer közelíts rá, hogy még a statikus kép látszódjon, majd lépj ki ebből a nézetből! (Hagyd az egeret a térképen a CapsLock lenyomása előtt)
    Ezután nagyon gyorsan nyomd le a CapsLock + egér görgő fel (közelítés) + CapsLock triót.
    Elméletileg ezzel eltűnik a köd a mapokról. Karkandon singleben valami elképesztően más lesz a pálya karakterisztikája, a többin meg nem volt kedvem kipróbálni, bár még Shongua lenne érdekes. Meg a másik: ez multiban nem működik. Lehet, hogy berajzolt egyes ping kell hozzá, de lehet, hogy még úgy sem hozható elő.
  • schrank
    jjah a rutin meg az évek mi ?
  • TS Zolly
    Nem minden csit, ami annak látszik.
  • Platypus16
    Ennyire kiborított az újpestiek gyözelme?:)

Rólad is kéne csinálni Runninghoz hasonló fragmoviet "Báránysültek hallgatnak" címmel
  • Cream78
    Nagyon laza banda, bár most átalakul kicsit a csapat....

Egyébként inkább rock párti vagyok, de ez is bejön....
  • Cream78
    X-fire hasznos lehet!

Én mondjuk egy német szerveren nyomom álltalában, elég jól kiismertem már az adminok szokásait, meg viszonylag korrekt népek játszanak ott, nincs tk repülöért stb.
  • Platypus16
    Végre van valaki, aki a punkzenét értékeli:)
  • sWbFII
    mind1 ... talán igazad van és a fickó már kívülről ismerte az egész pályát(rangja alapján előfordulhatott)
  • item
    Jah az igaz, de ez a banda is nyomta egy ideig, aztán nemtudom, mostanában mindenki inkább az asszonyon gyakorlatozik?? ,vagy nemtudom hova tűntek a drágalátos urak.
  • sWbFII
    abból még a magasségot nem tudja megállapítani pl egy több szintes épületnél tele ablakokkal....
  • sWbFII
    arra gondoltam,hogy talán megbuherálta kicsit a program fájlait....hisz pl a Strike at Karkand pályán nem lehet olyan messze látni mint egy másikon...szal biztos meg lehet valahogy csinálni
  • Cream78
    Eddig nem tapasztaltam, de ma ejtőernyővel ereszkedtem az ellen pontja felé, jött a bombázójuk, és elvitte az ernyőmet... :D
    Szerencsére volt póternyő!
  • schrank
    most írtam hogy kiírja az ellen nevét pirossal ha a ködben lassan pásztázol vagy ha csak a környékére enemy spottedezik akkor meg jelzi a pontos helyét a minimapon mit nem lehet ezen megérteni
  • sWbFII
    tuti hogy a fickó nem így csinálta,mert utána átáltam és alaposan megfigyeltem...tudta hogy mire lő...nem csak úgy tüzelgetett a vakvilágba
  • schrank
    ha jelzik neki hogy ott egy sznájper (te) akkor elkezd arrafelé célozni és ha rád célzot (pedig nem lát fizikailag) kiírja a nevedet pirossal és akkor elkezd egyes lövésekkel szúrkálódni
  • schrank
    menj az antik szerverekre ott a fele banda magyar igaz nem az itteni csürhe de legalább magyarok
  • sWbFII
    abból a turpisságból az én gépemnek is kéne
  • sWbFII
    az én se tudom hogy télleg átlőtt a pálya túlsó oldalára,csak az ellenfél írt ilyet....de simán kinézem belőle ,mert mesterlövésszel alig láttam a transzportot amivel kilőtt,pedig feködtem egy biztos helyen ...szal 100 hogy valami nem stimmel
  • item
    Valami turpisság van a dologban, ez nem természetes...
  • sWbFII
    találkoztam 1-2 fickóval,aki a pálya egyik oldaláról géppuskával a pálya túlsó oldalán lévőket lőtte...megkérdeztem hogyan(mellesleg többen is csak döbbenten néztek)....na szóval erre azt mondta,hogy jó a gépe - na de az enyém se rossz és ha felhúzom maxra a grafikát,a látótávot vagy bármit,akkor se látok el a pálya túlsó oldaláig(talán 1/3 -ig se)Valaki tud hozzáfűzni valamit?
  • item
    Ehh, nem játszatok sehol ?? vagy mindenki POE2 zik külhoni szervereken ?? vagy mivan ?
  • HTS s3rg1nh00
    HBD az érintetteknek!