172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #112857 Én többnyire csak ezt hallom
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
Enemy infantry spotted!
-
...es mar mehet is a TOW-raksi
-
Csak normalis fules kell hozza, mef mediumra tett hang, es hotelrol hallani ahogy a heli beindul. -
TS Zolly #112854 Neki usb portos denevér fülei vannak. :) -
hudelol,mondjuk annak a helyáben sem lettem volna aki kapott az égi áldásból:) -
mondjuk képzelem milyenre lehet csavarva a hangerő nálad ha Hoteltől hallod,ahogy a MEC heli 300m-re beindítja a hajtőművét,én örültem tegnap h.50m-ről hallottam mikor Uwuh közeledett a tankkal... -
n003 #112851 egy kis know how .. illetve :)) -
j4n3k #112850 BSZN utólag ;) -
Hm, a magyar szerverek már nem is jók ? Na mindegy kipróbáltam az egyik antik-ot, volt ott egy normális srác,de akik még voltak azok full idióták, ment a basecamp mint az állat.. Mindegy el szórakoztunk.
-
Majd meglesem, thx.. -
Köszönöm a jókÍvánságokat. -
minek azt látni lehet hallani ha beindítja ahajtóművet bár lehet hogy csak nekem túl érzékeny a fülem de nem is hallgatom zenét
-
én is láttam a videót,de az Peninsulán volt és multiban,kobrával felszállt a kommander,leszállt a Hotel melletti qrwa magas épület tetejére,betolta a kombót és simán látta mikor kell TVzni a MEC helit...
az már részletkérdés h.Sig tuti tud pixelshootozni a TOW-al Hoteltől azon a mapon
-
jaj most ne kezdj el hisztizni mert ha benne lenne a statban hogy a sok faszláma medic hányszor gyógyítottamagát akkor nem járna a szátok
-
8-ig jatszottunk egy kulfoldi szerveren, voltak ott 7thsok meg a szulinapos. -
LeGaS #112842 Jaja, nagy rutin: Claymore 18:10:08 2,851 968 2.9452 0
-
TS Zolly #112841 ez csak kockulás. :P -
A múltkor láttam erre egy jó videót YouTube-on, de most csak azért se akarja, hogy megtaláljam... -
Láttam egy olyan bugot, amit singleben bárki kipróbálhat, de multiban tudtommal nem lehet előcsalni.
Állj be commandernek és hozd elő a térképet (a commandereset)!
Egyszer közelíts rá, hogy még a statikus kép látszódjon, majd lépj ki ebből a nézetből! (Hagyd az egeret a térképen a CapsLock lenyomása előtt)
Ezután nagyon gyorsan nyomd le a CapsLock + egér görgő fel (közelítés) + CapsLock triót.
Elméletileg ezzel eltűnik a köd a mapokról. Karkandon singleben valami elképesztően más lesz a pálya karakterisztikája, a többin meg nem volt kedvem kipróbálni, bár még Shongua lenne érdekes. Meg a másik: ez multiban nem működik. Lehet, hogy berajzolt egyes ping kell hozzá, de lehet, hogy még úgy sem hozható elő. -
jjah a rutin meg az évek mi ?
-
TS Zolly #112837 Nem minden csit, ami annak látszik. -
Platypus16 #112836 Ennyire kiborított az újpestiek gyözelme?:)
Rólad is kéne csinálni Runninghoz hasonló fragmoviet "Báránysültek hallgatnak" címmel
-
Nagyon laza banda, bár most átalakul kicsit a csapat....
Egyébként inkább rock párti vagyok, de ez is bejön.... -
X-fire hasznos lehet! 
Én mondjuk egy német szerveren nyomom álltalában, elég jól kiismertem már az adminok szokásait, meg viszonylag korrekt népek játszanak ott, nincs tk repülöért stb. -
Platypus16 #112833 Végre van valaki, aki a punkzenét értékeli:) -
mind1 ... talán igazad van és a fickó már kívülről ismerte az egész pályát(rangja alapján előfordulhatott) -
Jah az igaz, de ez a banda is nyomta egy ideig, aztán nemtudom, mostanában mindenki inkább az asszonyon gyakorlatozik?? ,vagy nemtudom hova tűntek a drágalátos urak.

-
abból még a magasségot nem tudja megállapítani pl egy több szintes épületnél tele ablakokkal.... -
arra gondoltam,hogy talán megbuherálta kicsit a program fájlait....hisz pl a Strike at Karkand pályán nem lehet olyan messze látni mint egy másikon...szal biztos meg lehet valahogy csinálni -
Eddig nem tapasztaltam, de ma ejtőernyővel ereszkedtem az ellen pontja felé, jött a bombázójuk, és elvitte az ernyőmet... :D
Szerencsére volt póternyő!
-
most írtam hogy kiírja az ellen nevét pirossal ha a ködben lassan pásztázol
vagy ha csak a környékére enemy spottedezik akkor meg jelzi a pontos helyét a minimapon mit nem lehet ezen megérteni
-
tuti hogy a fickó nem így csinálta,mert utána átáltam és alaposan megfigyeltem...tudta hogy mire lő...nem csak úgy tüzelgetett a vakvilágba -
ha jelzik neki hogy ott egy sznájper (te) akkor elkezd arrafelé célozni és ha rád célzot (pedig nem lát fizikailag) kiírja a nevedet pirossal és akkor elkezd egyes lövésekkel szúrkálódni
-
menj az antik szerverekre ott a fele banda magyar igaz nem az itteni csürhe de legalább magyarok
-
abból a turpisságból az én gépemnek is kéne -
az én se tudom hogy télleg átlőtt a pálya túlsó oldalára,csak az ellenfél írt ilyet....de simán kinézem belőle ,mert mesterlövésszel alig láttam a transzportot amivel kilőtt,pedig feködtem egy biztos helyen ...szal 100 hogy valami nem stimmel -
Valami turpisság van a dologban, ez nem természetes...
-
találkoztam 1-2 fickóval,aki a pálya egyik oldaláról géppuskával a pálya túlsó oldalán lévőket lőtte...megkérdeztem hogyan(mellesleg többen is csak döbbenten néztek)....na szóval erre azt mondta,hogy jó a gépe - na de az enyém se rossz és ha felhúzom maxra a grafikát,a látótávot vagy bármit,akkor se látok el a pálya túlsó oldaláig(talán 1/3 -ig se)Valaki tud hozzáfűzni valamit? -
Ehh, nem játszatok sehol ?? vagy mindenki POE2 zik külhoni szervereken ?? vagy mivan ? 
-
HBD az érintetteknek!
,vagy nemtudom hova tűntek a drágalátos urak.