172102
  • schrank
    látom nagyon szíven ütött hogy szóvátettem a drágaságodat
  • koschwarz
    neba, honnan szerezted meg?

én inkább előrendeltem eredetiben, mert ez a játék így is, úgy is ütős lesz. de engem úgyis csak a single érdekel, bf2-nél jobb multis gammát még nem találtak ki
  • Running
    A gugolás, futás, gyaloglás (fekvést meg se találtam) állítása gyors akcióhelyzetekben gázosnak tűnt, vagy csak szar az alap kioosztás. Fegyverből még csak pisztollyal lőttem, 7-8 golyó 1 ember, vagyis egy tár. Fejbe kevesebb de nem egy golyó. Mikor valakire lőnöm kellett, egyelőre nem hozott lázba, suta ai, fegyverhang, célkereszt, hitbox, mozgások, stb...a többi zsírnak tűnt, főleg a hangulata a tájnak.
  • Running
    Na tegnap megszereztem a Stalker full-t, és belepillantottam. Singlebe próbáltam ki, mert szerver még nem volt. A graf nekem tetszik, meg úgy az egész, de szerintem multiba atomfelejtős lesz. Az emberek mozgása, a célzás, meg az egész eddig nem jött be túlságosan.
  • Landor
    én legalább felvállalom, hogy szeretem pofozgatni a gépemet
    te meg még magadat sem mered felvállani és nemcsakhogy fikázod a 'hárdverbuzikat', de sunyi-suttyó módjára be-be kérdezel számítógépes kérdéseket, amire elvárod a választ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    természetesen ez a hozzászólás is csak arra volt jó hogy mégtöbbet mutogathassam a configom :D
    részletesen itt a lap alján xD

• 0Fritz0
    "amúgy meg összeomlott a nyugati front, vagy miaf*sz? :)"

Nálam behalt a WWII Online, miután betettem a vasba a 9500-ös vidikártyát és mivel már amúgy is eléggé "Allied Easy Mode On"-ban futott a gém, azért megvárom, amíg kijön az új motor. Hátha...
  • joebacsi
    ezt meg csak azé, hogy lássátok mekkora frencsájz vagyunk extraszéles portfólióval :)

(mindenholotlehecc reklám :D)
  • 0Fritz0
    Az lesz. :)
    Me0w sosem volt szívbajos, ezért is szeressük. :)
    A gépen mos itt figyel az ArmA, a béjefkettő és a WWII Online, de többnyire én is csak az ikonokat szoktam bámulni.
  • joebacsi
    ase halott, mióta a yahoo felvásárolta, meg bf2őt sose nagyon szerette...
    amúgy meg tedd fel az xfire nevű okosságot, amivel látod, hogy éppen merre játszanak az ismerősök, és első körben add hozzá meow-ot, mert látom, hogy ez szerelem lett első látásra :D
    (engemet nekeressé, december óta nemtalálom a béefkettő ikont, csak ide pofázok folyamatosan, meraz jó :D)

amúgy meg összeomlott a nyugati front, vagy miaf*sz? :)
  • Running
    lol
  • 0Fritz0
    Adok zsepit.
  • Me0w
    Ugye nem mondod b+ hogy ASE-vel kerestel szervereket? Ha igen vegig fogom sirni az iccakat...
  • 3TOMI3
    ..::CB::.. Chaos Brigade Hungary : 84.21.4.49:16567 régi szép idők
  • 0Fritz0
    Köszi :)

Akkor ezt hanyagolom.
  • uHs Gerzson
    Akkor nem tudom, de itt vannak a magyar szerverek listája.

Harump :)
  • schrank
    egy ratyi magyar szerver van az is ratyi infratyi és még az is le van lockolva
  • KáTéCé
    Akkor márcsak azt magyarázd meg, hogy miként látsz te ( BB ) klános magyar bf2-es szervert?
  • 0Fritz0
    Lazán elírtam, az 1.41 van fent. :)
  • uHs Gerzson
    1.41 patch hiányzik nálad ;)
  • 0Fritz0
    Háj emberek

Megint feltettem ezt a szutykot (v1.4), viszont alig találok magyar szervert.
    A VÉNY #2 és a Horda szerverén klánharc megyen és ezen kívül már csak CoR-t (nem az alapjáték megy rajta) és a ( BB ) Clan's szerverét találtam meg, amihez viszont nem BF2HU a jelszó.
    Az ASE-n meg nincs is benne az 1.4-es verzió, mint szűrő. :)

Csak ennyi szerver maradt, vagy már megint láma vagyok?

Köszi
  • HTS s3rg1nh00
  • TS Zolly
    pfúj rohadt pedofil! Vagy csak türelmetlen???
  • schrank
    szerdzsit
  • Platypus16
    Most kit sajnáljak jobban: szerzsit vagy schrankyt?
  • wardogzombie
    kössz szezsinnyó de a tápom 400as azt nem cserélem. a többiért mérhetetlen thenkszno és a többieknek is
  • schrank
    ezért a zolly a ...csádba rúgik rontod az izületét
  • HTS s3rg1nh00
    link s emellé még kellhet egy ilyen de semmi több...
  • schrank
    innen válogass de aztán ne válogass
  • schrank
    vigyázz mert te még beleesel a korcsoportba
  • HTS s3rg1nh00
    pedig nyugodtan bevallhattad volna,könnyebben megbocsátjuk,minth.te legyél a bf scene pedofilja
  • wardogzombie
    olyan 25-30k-t tok rászánni mivel sajna még nem szarom a zsét de ha ennyiért van vmi tutko az már jó lenne kábelnettel sztem de javitsatok ki ha mégse
  • wardogzombie
    micsoda hát a bf2
  • schrank
    jóvan pihennyé agyadra ment a sok thriller
  • schrank
    micsoda
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem ez egy gyerekkori fényképe,és ki kéne találni melyik ő
    biztos a piros ruhás gombafejű jobb oldalt
  • wardogzombie
    fraps szerint 40-50közti fps számmal fut
  • schrank
    pedig mindíg adok rá utaló jeleket
  • wardogzombie
    jol van azért össze ne vesszetek a dolgon. annyit még hozzá hogy van 1giga ddr1-es ramom meg amd 3000+os procim na igy van jo ötlete vkinek?
  • Platypus16
    Nem is tudtam, hogy másodállásban pedofil vagy
  • schrank
    miért hozzá adod a skodrit is