172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #112977 húú ez bonyolultan hangzik... kell hozzá sarokcsiszoló? mert akkor kell kérni a szomszédból... :DD -
Hát nem vagyok szakértő de szerintem az intercoolert aztat mindenkép ments ki a vidiokártya mögül.Remélem segitettem
-
nem is akart itt botlani vele...de nembaj 
-
n003 #112974 várj ... :DD -
n003 #112973 kéne help:
mielőtt törlöm a bf2-t a beállításokat nem akarnám újra megcsinálni szal mit és honnan mentsek ki?? -
Felmentem.És most???Nincs itt. 
-
n003 #112971 ott töb eséjjed van Aus.ba botlani minnt itt -
-
Jó
-
n003 #112968 húzzá fel ts-re minda 6 ízeltláboddal 
-
Hi gaboca.Ha jól veszem ki a táblázatból GBC aus lesz a köv ellenfelem.Ha netán beszélnél vele kérdezd már meg mikor nyomjuk le. -
Én mostanában a Project Reality moddal foglalkozom. Bár alapjaiban ez is béeff, de abszolút más játékélményt nyújt és nagyon jól összerakták a srácok. Mindenkinek érdemes kipróbálnia. -
Ma játszom le Dr.KO2-vel a meccsemet este 10-kor!Kéne admin meg szerver is.Előre is thanks! -
n003 #112964 nekem ofp bejött .. szerintem arma-val is szívesen jáccanék .. !!nék :((
apropó hátah valakinek van tapasztalata: újraköll raknom a bf2-t és nemnagyon emléxxem az accountom jelszavára szal próbáloznom kell majd ... van-e tiltás accountra x-szeri rossz jelszópróba után?? -
ha már erős gépen álmodozol akkor legalább ne az arma legyen a cél mert aztán meg az lezs hogy ezért a ....ért upgrade-eltem
-
Mintha nem lett volna meg egymillioszor kitargyalva a topikjaban... -
szerdzsó ne irogass ilyen cuppantósakat mert így sosem tudlak kiverni a fejemből
öt perce egyfolytába villog a msn bejelentkezés csak nem most érnek haza az isisek
-
n003 #112960 mikó lesz erős gépem hogy egyáltalán kipróbálhassam?! 
-
én lecuppantom a cseh verzsönt,aztán tudósítok jó-e hozzá az angol peccs
-
az attól függ ha "varjűfészek" rajongó akkor fanszőrzet ha ellenkező esetben fenszőrzet
és most örüljetek hogy nem illusztrálom a magasröptű megnyilvánulásaimat
-
mikó jelenik má meg itt is b+?
-
TS Zolly #112956 De akko azt is már ird le neki, hogy a szörzet az fun vagy fan. :) -
hát a teljes multijában alapjáraton nincs, illetve igényesebb szervereken még a célkereszt, és a 3rd person is ki van kapcsolva :) -
ofp-vel annyakidején nem multiztam, nem volt még netem, wwiionline-t nem ismerem, viszont az armában is vannak nevek vagy nem?? eddig csak demóval próbálkoztam
-
ofp, arma, wwiionline (bár itt nincs tk)..etc :)
vannak azért, csakhát ugye ezek kevésbé hülye, illetve vérpistike kompatibilisek :)
(tudni kell az egyenruhák árnyalatnyi különbségét, csapattársak helyzetét folyamatosan)
-
szerverbeállítás függő, igen, de szinte mindenhol be van kapcsolva -
szerintem nem
de mit zavar ez téged?
nem láttam még egyébként sem olyan multis játékot, ahol ne lett volna legalább jelzés, hogy ki barát és ki ellenség. -
djukel #112950 Lehet úgy multizni, hogy az emberek feje felett nincs névtábla, vagy ez a szerver beállítástól függ? Singliben tudon hogy kell lekapcsolni csak kérdés hogy működik ez multiban. -
Akkor egy gyors nyelvlecke b+.
Fun - tréfa, móka, jó szórakozás
Fan - drukker, rajongó, szurkoló
-
lehet hogy rá is hibáztál
-
Landor #112947 na akkor fuss neki mégegyszer -
Vajon ez a Vista miatt történt?
-
beleolvastam a topikjukba de a sok fanatikus közt csak egy normális volt és most nem azért érzek iránta szimpátiát mert képet linkelt hanem azért amit : 
-
Akkor a Duke Nukem Forever-ről ne is beszélj
-
kéne flémelni valamit mert a szarker a legnépszerűbb topik a mi mienk meg épphogy sereghajtó
-
nna a kockáknak elkezdődött a számtekóra
-
n003 #112941 te mennyire hüle vagy 

amúgy gyógyreggeltet mindenkiba -
mert eddig csak a stalkerfunok írtak róla de running megmondta az őszintét a fanatikusoknak már mindegy milyen csak legyen a háttérben egy erőmű jó lenne nekik még a dalian plant is bf2-ből már attól a két bazinagy kéménytől is elélveznének de azért tisztelem bennük hogy tíz évet vártak rá bár sajnálom sokan közülük már nem élhetik meg a folytatást
-
van demo a multiról...a szingliről meg nem nagyon lehet demot csinálni, mer akkora lenne amint maga a játék tekintve hogy az egész játéktér szabadon bejárható, nincs több pályarészre osztva. eddig csak jókat olvastam róla
-
ütős = b+ tudtam hogy semmit nem szabad venni ami orosz és villannyal megy 
azért enyhén szólva beképzelt a kiadó hogy így demó nélkül elvárja hogy a sok fanatikusból meggadagodnak