172102
  • n003
    húú ez bonyolultan hangzik... kell hozzá sarokcsiszoló? mert akkor kell kérni a szomszédból... :DD
  • jappy
    Hát nem vagyok szakértő de szerintem az intercoolert aztat mindenkép ments ki a vidiokártya mögül.Remélem segitettem
  • felpillanto
    nem is akart itt botlani vele...de nembaj
  • n003
    várj ... :DD
  • n003
    kéne help:
    mielőtt törlöm a bf2-t a beállításokat nem akarnám újra megcsinálni szal mit és honnan mentsek ki??
  • jappy
    Felmentem.És most???Nincs itt.
  • n003
    ott töb eséjjed van Aus.ba botlani minnt itt
  • felpillanto
  • jappy
  • n003
    húzzá fel ts-re minda 6 ízeltláboddal
  • jappy
    Hi gaboca.Ha jól veszem ki a táblázatból GBC aus lesz a köv ellenfelem.Ha netán beszélnél vele kérdezd már meg mikor nyomjuk le.
  • Szathy
    Én mostanában a Project Reality moddal foglalkozom. Bár alapjaiban ez is béeff, de abszolút más játékélményt nyújt és nagyon jól összerakták a srácok. Mindenkinek érdemes kipróbálnia.
  • Robogo
    Ma játszom le Dr.KO2-vel a meccsemet este 10-kor!Kéne admin meg szerver is.Előre is thanks!
  • n003
    nekem ofp bejött .. szerintem arma-val is szívesen jáccanék .. !!nék :((

apropó hátah valakinek van tapasztalata: újraköll raknom a bf2-t és nemnagyon emléxxem az accountom jelszavára szal próbáloznom kell majd ... van-e tiltás accountra x-szeri rossz jelszópróba után??
  • schrank
    ha már erős gépen álmodozol akkor legalább ne az arma legyen a cél mert aztán meg az lezs hogy ezért a ....ért upgrade-eltem
  • Me0w
    Mintha nem lett volna meg egymillioszor kitargyalva a topikjaban...
  • schrank
    szerdzsó ne irogass ilyen cuppantósakat mert így sosem tudlak kiverni a fejemből
    öt perce egyfolytába villog a msn bejelentkezés csak nem most érnek haza az isisek
  • n003
    mikó lesz erős gépem hogy egyáltalán kipróbálhassam?!
  • HTS s3rg1nh00
    én lecuppantom a cseh verzsönt,aztán tudósítok jó-e hozzá az angol peccs
  • schrank
    az attól függ ha "varjűfészek" rajongó akkor fanszőrzet ha ellenkező esetben fenszőrzet és most örüljetek hogy nem illusztrálom a magasröptű megnyilvánulásaimat
  • koschwarz
    mikó jelenik má meg itt is b+?
  • TS Zolly
    De akko azt is már ird le neki, hogy a szörzet az fun vagy fan. :)
  • joebacsi
    hát a teljes multijában alapjáraton nincs, illetve igényesebb szervereken még a célkereszt, és a 3rd person is ki van kapcsolva :)
  • koschwarz
    ofp-vel annyakidején nem multiztam, nem volt még netem, wwiionline-t nem ismerem, viszont az armában is vannak nevek vagy nem?? eddig csak demóval próbálkoztam
  • joebacsi
    ofp, arma, wwiionline (bár itt nincs tk)..etc :)

vannak azért, csakhát ugye ezek kevésbé hülye, illetve vérpistike kompatibilisek :)
    (tudni kell az egyenruhák árnyalatnyi különbségét, csapattársak helyzetét folyamatosan)

• joebacsi
    szerverbeállítás függő, igen, de szinte mindenhol be van kapcsolva
  • koschwarz
    szerintem nemde mit zavar ez téged?

nem láttam még egyébként sem olyan multis játékot, ahol ne lett volna legalább jelzés, hogy ki barát és ki ellenség.
  • djukel
    Lehet úgy multizni, hogy az emberek feje felett nincs névtábla, vagy ez a szerver beállítástól függ? Singliben tudon hogy kell lekapcsolni csak kérdés hogy működik ez multiban.
  • Me0w
    Akkor egy gyors nyelvlecke b+.

Fun - tréfa, móka, jó szórakozás
    Fan - drukker, rajongó, szurkoló
  • koschwarz
    lehet hogy rá is hibáztál
  • Landor
    na akkor fuss neki mégegyszer
  • uHs Gerzson
    Vajon ez a Vista miatt történt?
  • schrank
    beleolvastam a topikjukba de a sok fanatikus közt csak egy normális volt és most nem azért érzek iránta szimpátiát mert képet linkelt hanem azért amit :
  • uHs Gerzson
    Akkor a Duke Nukem Forever-ről ne is beszélj
  • schrank
    kéne flémelni valamit mert a szarker a legnépszerűbb topik a mi mienk meg épphogy sereghajtó
  • schrank
    nna a kockáknak elkezdődött a számtekóra
  • n003
    te mennyire hüle vagy

amúgy gyógyreggeltet mindenkiba
  • schrank
    mert eddig csak a stalkerfunok írtak róla de running megmondta az őszintét a fanatikusoknak már mindegy milyen csak legyen a háttérben egy erőmű jó lenne nekik még a dalian plant is bf2-ből már attól a két bazinagy kéménytől is elélveznének de azért tisztelem bennük hogy tíz évet vártak rá bár sajnálom sokan közülük már nem élhetik meg a folytatást
  • koschwarz
    van demo a multiról...a szingliről meg nem nagyon lehet demot csinálni, mer akkora lenne amint maga a játék tekintve hogy az egész játéktér szabadon bejárható, nincs több pályarészre osztva. eddig csak jókat olvastam róla
  • schrank
    ütős = b+ tudtam hogy semmit nem szabad venni ami orosz és villannyal megy
    azért enyhén szólva beképzelt a kiadó hogy így demó nélkül elvárja hogy a sok fanatikusból meggadagodnak