172102
  • item
  • item
    Áhh dehogy...
  • Yeltzin
    felraktam POE modot, 2xklikk, fekete, aztán vissza az asztalra, egyszóval nem indul

a BF2 egyelőre nincs peccselve (leszedtem az 1.41-et, de csak 1.4-hez találtam NOCD-t), lehet h az a baja?
  • koschwarz
    ÜSS TOVÁBB, TE ÁLLAT, ÜSS, ÜSS...MÉÉÉÉG, AHHHHH...........
  • Cream78
    Ettől többet is elfogadnék!
  • joebacsi
    ne feleselj, mer kapsz egy maflást!
  • Robogo
    Garanciás a gép,nem tudok beletenni hangkártyát...de majd beviszem a bluefishbe hogy nézzék meg,h mi a gond vagy cseréljék ki....
  • koschwarz
    "tiltsd le a gecibe az alaplapi fost"

imádnivaló
  • joebacsi
    akkor meg tiltsd le a g*cibe az alaplapi fost, és vegyél párezerért valami egy pci-os hangkártyát...
  • Robogo
    Talált,mert integrált=)
  • Robogo
    Azt is megpróbáltuk már...amúgy alaplapi hang van a gépben és hátul 8 darab pci slot van elöl meg 2...
  • Cream78
    Főleg ha integrált!

(nincs ötletem....)
    Nekem voip nem megy bf2 ben, akár hogy állítom, minden más ok...
  • joebacsi
    sztem így elsőre próbaképp b@szd át másik pci slotba a hangkártyát, hátha...
  • Robogo
    Sziasztok!Lenne egy nagy gondom amit nem tudok megcsinálni sehogysem,meg mások se tudják megoldani ezt a problémát!
    A mikrofonnak semmi baja,de vmi miatt nem jól müködik a ts-be...2 féle lehet a mikim 1.nem tudok beszélni a többieknek azaz nem hallanak,de én hallom amiket mondanak meg van hang...2.tudok beszélni a többiekhez ts-be,hallanak is,de akkor én nem hallom őket és minden hang elmegy a gépen,se játéknak,se zenének se semminek nincs hangja...A hangbeállításokba minden jól be van állítva állítólag...többen vmi olyat mondanak,hogy 2 progi blokolja egymást és így nem müxik!Ha a teamspeak fut akkor msn-be nem müködik a miki,viszont ha kinyomom a teamspeakot akkor jó az msn-be a miki...

Mi lehet a gond?Előre is thanks!
  • joebacsi
    csak nem ihletet kaptál, és már csípi a szemedet? :D
  • SigS
  • item
    Ecsém, ki a tököm rakta össze ezt a szart ??
  • joebacsi
    itt untam meg :)
    (felcsutkázott 5.1essel persze :D)
  • SigS
    Púúúú .... :)))

• uHs Gerzson
    Unatkozol?
  • n003
    asszem a történet a következő:
    Fuji elutazott síelni Karkandra ahol egy imperialista behatoló lábonlőtte, ellátta a saját sebeit, de sajnos nem volt steril az elsősegélycsomag szal a Sebi elmérgesedett és amputálni kellett a lábát mellkastól lefelé...
    fin - vége - the end
  • n003
    aham .. már elvesztette?? :DD
  • schrank
    aha szóval ez a magyarázat a lábad elvesztésére
  • Fujiryu
    De ezt mind csak azért, mert megérdemlem
  • Fujiryu
    Sztem, nem neked való ez a játék.A külföldi infantry szervereken, mindig van kommander, és a fele csapat mindig sniper...Tök jó érzés gyalogolni sharkin 5 percet, majd lelőni 2 embert, és meghalni egy taktikusan lehejezett claymoréval...Utána előröl kezdeni az egészet...Majd ha már eleged van az egészből, akkor lehetsz sniper vagy jöhet a disconnect...Public rulz
  • jappy
    Tudtam, hogy benéztemAkkor majd szoljá kivel kell játszanom.Addigis szarok az egészre
  • JAG1
    Ez melyik pálya?
  • n003
    nahh én ezért csináltam volna azt ha a kommander 2x pontja lesz győzelem esetén
    a vesztes oldalon meg simán osztanám a pontokat 2vel
  • haxoror
    El lehet nindzsázni suburbig vagy a gatehouse-hoz maximum nem elsőre sikerül de nem mindig a nyerés a lényeg, néha jobb a hotelt erőltetni na AZ véres hehe!

Az ottani banzai meg folyamatos harc élménye nekem néha többet ér mint a pár másodperces "USMC WINS" felirat a végén
  • n003
    a hoteles örjöngéshez meg egy csipetet gyengusz a gépem :)
  • n003
    mán javítottam .. bocs csak részben hüjjeséget írtam ;)
    amúgy páblikon 10-ből 8-9szer sikeresen eljutok suburbig infratyikarkandon ;)) persze nem egyedül
  • haxoror
    Ha MEC vagyok akkor 10-ből 9-szer én is eljutok a suburbig!

Ha a Bejrút-fíling kell akkor NE menj a suburbra hanem kezd a sort a hotellal, azután square stb mindjárt izgalmasabb a játék :)

(btw nem minden szerveren töketlen a MEC kommander és ott már nem olyan egyszerű felsprintelni suburbhoz)
  • n003
    hát nemtom de szerintem az sem lineáris max azoknak az agyhalokk zombiknak akik usa oldalról csak a hotel lebeg a szemük előtt mec oldalról meg kéjmórlámáknak ;)))
  • haxoror
    Karkand infantry, lineáris és mindig tömve vannak azok a szerverek.
  • Landor
    érdekes.. nekem is talál mindig legalább egy tucat szervert (az más kérdés hogy abból a felén vannak is elegen hogy egy jót játszon az ember)
  • n003
    jahh fasza csak én nemtalálok egy normális szervert se amikor nagyritkán poézhatnékom támad :((
    Gerzsonnal a múltkor egyszerre és ugyanazokkal a filterekkel kerestünk neki 20-30 találat nekem meg 3 :(((
  • Landor
    és az poe2 óriási előnye, hogy nem a pontokra hajtanak az emberek, hanem a nyerésre... ;>
  • Yeltzin
    nem baj, egyelőre csak keresgélek, köszi mindent
  • n003
    poe2-vel a bajj az hogy töredék annyi a szerver minn bf2-ben és mégkevesebb közülük a frontline
  • n003
    húúúú b+