172102
  • Livius
    Én a repülőzést a nyíl gombokkal tanultam meg.
  • LeGaS
    gazdag kis gecik, tiszta szánalom
  • atomboy
    Volt annak olyan idoszaka, amikor nem volt ra cheat?
  • syscoHUN
    Ja egesz addig mig azt is szetnemcsiteltek.
  • Boxer HUN
    Ha jól emlékszem, valakinek volt már egy botor próbálkozása a gamepados repülőzésre a BF2 -ben, ...de minden hiába való volt...
    Vagy egér + joy kombó, vagy a gondolatátvitel...
  • L H Oswald HUN
    Én meg tudom,mert van. Sehogy
    Ezért vettem pc-t!
    Mielőtt veszel egyet,próbáld csak ki,jobban jársz.
  • gbc csabika
    Sztem meg tök mindegy ha egyiket se használta még vki, mivel az ember evolúciója során se gémpados se egeres célkereszt pozícionálásra nem kényszerült:)
  • Szathy
    ..."azthiszem aki verbeli profi az gamepad-al osztja a fejest"...
    Hát, ha te mondod. Mindenesetre én elítélem ezt az állítást. CSéztél már?
  • LeGaS
    Én se tudom, még nem volt konzolom.
  • JAG1
    Engem komolyan érdekel, hogy gombokkal, hogy lehet normálisan irányítani...
  • LeGaS
    Kár volt ide beírnom...
  • JAG1
    Nem mondod, hogy azzal a tamagocsi szerű, nyomkodós izével akarsz BF-et játszani? És azt így hogy? Egér nélkül?
  • LeGaS
    Nem a c4-re. Nekem itt minden jobban tetszik mint a pc bf2ben. És nem a bf2 miatt vennék xboxot, hanem mert tetszik, és sok jó játék van hozzá. A gamepad meg nem zavar, 1-2hónap alatt bele lehet jönni.
  • Running
    Free/clanwar oldalak:

A szerver 100 Mbiten van a csúcsnetnél de qa csúcsnet a helyet az interwaretől veszi, és mivel nem fizette ki az interwaret, ezért az interware levette 10 mbitre, most a 10 mbiten osztozik kb 20 25 szerver, ezért lassú minden.

Reméljük hamarosan megoldódik a probléma!!!
  • syscoHUN
    Kiprobaltam en is egerrel mivel en is ugy gondoltam hogy nagyobb elonyt jelent fps-nel,de nekem nagyon nem jott be a dolog.Ha kicsit mozgattam az egeret,akkor semmit nem mozdult,ha nagyon,akkor meg egy fel keeprnyot jott at,ugyhogy azthiszem aki verbeli profi az gamepad-al osztja a fejest.Egyebkent abba is bele lehet jonni.A hdtv viszont lehet benne valami,de ezert szoktunk magyarokkal nyomni,itt azert valamelyest kiegyenlitettek a dolgok.
  • JCSR ODIN
    Épp azt mondom, hogy nem ugyanazzal tolja mindenki

Sok nyomi külföldi ugyanúgy beül vele a számítógépasztalhoz és egérrel meg bill-lel tolja mintha PC-znél. Csak annyi a különbség, hogy aki épp azért konzolozik, mert az teljesen más élményt tud nyújtani, mint a PC az nem fog tágítani az ágybanfekvős gamepados módszertől (mint pl én) és éppen ezért az xbox-os egeresek mindig is szarrá fogják lőni

És a hdtv-ről még nem is beszéltünk. Az is hol van, hol nincs és tök sokat számít.
  • Running
    Ahol már kialakultak az új párok, azok máris nekiállhatnak leszervezni maguknak a meccseket, ugyanis a 3. párharcok lejátszási határideje MÁRCIUS 30.
    - Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
    Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.

Felsõ ágas 3. párharcok Március 30.-ig:
    5. Horda_Hundani vs GBC_HardcoresHUN

Alsó ágas 3. párharcok Március 30.-ig:

1. Horda_Magyar vs =25th=west
    2. Freddy Jahnek vs Horda_Keke77
    3. Dr._Szandra vs Koschwarz
    5. Dr.maxika vs GBC_SzedoPeter
    6. Horda_Gundark vs =25th=B.Bischy
    8. Dr.Ko2 vs GBC/JCSR_Jean
    9. GBC_Csabika vs Dr.Stryker
    10. KaryKeksz vs frx_deqwator
    11. frx|meow vs ArpiCsotany
    12. Dr.Sin vs GBC_aus
    13. JCSR_KLegény vs Horda_Admiral Chris
    15. =25th=Mbalint vs Horda_Cram0
  • Platypus16
    Szép jó reggelt all!
  • felpillanto
    amatör felfogás ezt mindenre kilehet jelenteni .!
  • syscoHUN
    No para,legalabb csinalok reggelire egy kis piritost,most mit vagytok ugy oda.
  • schrank
    Battlefield 2 - Brickfield Mod videó ez mi a ...szom
  • Herold
    Az király, úgyis kenyérpirítót akartam venni. 2 legyet egy csapásra...
  • schrank
    te erre a ratyi c4-ezős vidre vered ezzel két gond van on-line egy mire a közelembe érnél már halott vagy kettő mire kinyitod az ejtőernyődet már rég levodnyikollak
  • L H Oswald HUN
    Gondolod,hogy konzolra nincsen csít?
  • schrank
    milyen csítről írsz lámiel a 360-nal meg nyáron csak úgy fogol tudni játszani ha bebaszod a fagyasztóba
  • syscoHUN
    Szivesen,nem akarok offolni,de van halom eleg jo fps amit persze lehet jol tolni live-on keresztul.Mindig vannak magyarok is veluk eleg jo csapatba dolgozni,es irtani a tobbi nepet.
  • LeGaS
    Ha lesz nyáron xbox360am, akkor játszhatnánk valamivel :)
  • syscoHUN
    Igaz hogy roszabb konzolon nyomni a bf2-t viszont tudod,hogy a tololdalt is ugyanugy azzal toljak mint te,ugyhogy egal a kuzdelem.Raadasul itt nemcsitelik szet az embert,ami kicsit engem is felhuzott a pc-s verzion.Szoval 2:0
  • LeGaS
    Nekem nem csak bf2 miatt kell xbox, hanem mert szerintem jó kis gép. Múltkor játszottam egy játékot, nagyon tetszett, a nevét nem tudom.
  • JCSR ODIN
    Felejtsd el. Egyrészt a játék sztem szar, másrészt ha nem egérrel fogod tolni csak fölbaszod majd az agyad, mert gamepaddal sansztalan vagy.
  • Landor
    bfvzni még jöhecc, megengedem! :DD
  • Landor
    giimmi your code or your life! xD
  • Kovács legény
    és DCon ozni sem jöhetel!
  • Kovács legény
    ratyi
  • LeGaS
    Már nem teszem vissza a bf2-t. Jó lesz porfogónak a polcon.
  • Landor
    gyere poezni
  • LeGaS
    Úgyis már k/d láma voltam mostanában, ha meg lelőttek kész idegroncs voltam...
  • joebacsi
  • LeGaS
    Viszont befejeztem a bf2es pályafutásomat, már kurvára unom a g36e-t, meg a claymor, granade noobokat. Letöröltem a gecibe
  • LeGaS
    Akkor jó, emrt csak xbox 360at veszek.