172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
remélem dijjazza a "nickduplikáciot" is ;)
mert igy nem sok értelme volt a bannak. -
Az hogy kiket vesz fel a Seventh, nem rád tartozik. Mindenkinek voltak és lesznek is rossz pillanatai és szerintem veled és velem egyetemben, senkinek sincs ilyen szempontból tiszta múltja. Lehet hogy a mi kis csapatunk más oldaláról ismeri. Mondom ezt úgy hogy én nem ismerem
-
nem ütötte szét? hmmmm.
-
takarodj! -

-
éjjen szezsinnyó szétütötte mint a büdös szart.
-
látom azért nem vagy teljesen tisztában a dologgal...havercsótány nem is jelentkezett,Árpi jó fej,követhet el hibákat,mint mindenki...de az is régen volt...tegnap asszem nem sértett meg senkit...komolyan,kezd hasonlítani a dolog ilyen választás környéki hercehurcára,mindenki előás minden szart a másik múltjából...aztán a következő jelentkező bogdogege volt,őt nem hiszem h.ismered...leveskocka szerintem kicsit be volt rúgva mikor úgy gondolta megpróbálja,mivel én 1 hónap alatt 1szer sem láttam TS-en,gyakon stb.
mellesleg,már várom azt h.belinkeld azt a videót amit anno csináltam karkandról...
s végül,aszondod semmilyen sms spambotod nincs?:( -
Minden héten teritek a metroknak árut Budapesten ha gondolod lökj egy címet nem kell autokáznod -
-
jah, elbandika, és gúdszpíd is biztos már tiszta jófej lett, nemakarjátok próbáidőre felvenni őket a hordába?
most azt a pár apróságot simán el lehet nekik nézni...
híguljon csak a közösség b+ -
áhh, ahogy nézegettem a múltkorában putyinék már lekapcsolták :( -
pájinkásat...
látom tegnap a 2 jómadár kitett magáért, csak sajnos ilyen jó időben pont nem rohadtam a gép előtt, és este is más dolgom volt, de azért jól elbeszélgettek magukkal :)
200 kilómétert meg fogok autózni csak egy pofánverés miatt, így meg net mögül addig anyázhatnak, meg senkizhetnek, amíg meg nem unom én, vagy valaki más, és nem törölgeti őket a fenébe...igazából eddig nagyon nem hatottak meg (egyrészt legalább van kinek a nyomorán röhögni, másrészt borgnak sem én szóltam, magától volt ilyen kis szorgos :)), de ha a hetedikesek ennek fényében felveszik akármelyiküket is, akkor csak gratulálni tudok...
nah uff -
Hi Hi Hi Hi:) -
Háááát...hát mer...A prioritási elveim nem engedik.Mert mondjuk a puncik rózsaszínebbek
,a hangod selymességénél...
-
felpillanto/havercsótány:
Dátum: 2007.04.13. 18:37 Adta: Borg
flame a bf2 topikban
Köszönjük Borg. -
Joetata,mondd csak nem lehetne igénybe venni egy kicsit az orosz nyelvű smsspam botodat?:) -
TS Zolly #114876 na huzz a picsbe
amugy ja
-
GameOverrr #114875 De ismerős ez nekem valahonnan... 
(Ejj azok a régi szép idők...
)
Bár mintha az nem teljesen ilyen lett volna. Lehet, hogy hozzám csak az "erősen cenzúrázott" változat jutott el.
-
Most meccselek egyet 42-ben aztán jövök, csak hova? -
Én mindjárt megyek inni :) -
Igenis, megyek ;) -
Eddig ez a legjobb :)! -
lol -
helló látom buli van. szétütötte mint a büdös szart? 

-

ómájgád! -
TS Zolly #114867 Itt van egy másik remek mű :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,, ide figyelj te rebeka picsájából pattant meccetfaszu tetves zsidó! Hogy az isten lába gyürja beléd azt a csillagfejü bunkós faszát, ha a jordánképü kurva anyád nem tanított meg akkor én megtanítalak, akkorát rugok a szörcsimbokoban lógó valagadba, hogy a rézzel kivert anyád picsiját is templom tornyának nézed. ,,
Most kérnék NEM elnézést a bezonyos népcsoportól. :DDD -
annyira szép ez a magyar nyelv...
-
Nem! Feltem a boromet! -
Lesz valami össznépi csapkodás valamelyik szerveren, mert lőnék már magyart is. A sok csíter külföldiből, már elegem van. -

menj inkább dugd fel magadnak a Vodnik .50esét
-
Tényleg agyukra ment a meleg......
-
Hogy nektek mindenről a zacsipacsi jut eszetekbe... -
hagyad ő legalább felvállalja
-
n003 #114859 nah ez a legrosszab amit mondhattál :((

-
melegfront
-
Miafaszvan mostanság itt mindnekivel? Uncsiságvan, vagy miahetra?
Normálisak vagytok? Menjetek el dugni, vagy igyátok le magatokat... -
Deqwator #114856 Joe vigyázz magadra mert 
-
nefélj,Joetata is jóember,csak egyszer kell vele egy üveg abszint mellett elbeszélgetni(majdnem azt írtam baszélgetni
),aztán soha semmi konfliktusotok nem lesz
-
hát ez leirva jobban esett .amugy tudom hogy rendes csávo vagyok:) és senkivel sincs bajom csak ezze a bugrissal de vele is csak addig mig meg nem ismerem ugyhogy témát lezártam maj ugy fél év mulva vissza nézek:);) -
most már jó idő van tárva nyitva ajtó ablak a szomszédasszony is csak les hogy mi ez a káromkodás pedig csak nem tudok játszani mert a sok fassszopó koleszos hazaért isiből és hétvégére bekapcsolt a széjbabaszott torrentjét