172102
  • Yan
    remélem dijjazza a "nickduplikáciot" is ;)
    mert igy nem sok értelme volt a bannak.
  • Hatt
    Az hogy kiket vesz fel a Seventh, nem rád tartozik. Mindenkinek voltak és lesznek is rossz pillanatai és szerintem veled és velem egyetemben, senkinek sincs ilyen szempontból tiszta múltja. Lehet hogy a mi kis csapatunk más oldaláról ismeri. Mondom ezt úgy hogy én nem ismerem
  • wardogzombie
    nem ütötte szét? hmmmm.
  • Kovács legény
    takarodj!
  • HTS s3rg1nh00
  • wardogzombie
    éjjen szezsinnyó szétütötte mint a büdös szart.
  • HTS s3rg1nh00
    látom azért nem vagy teljesen tisztában a dologgal...havercsótány nem is jelentkezett,Árpi jó fej,követhet el hibákat,mint mindenki...de az is régen volt...tegnap asszem nem sértett meg senkit...komolyan,kezd hasonlítani a dolog ilyen választás környéki hercehurcára,mindenki előás minden szart a másik múltjából...aztán a következő jelentkező bogdogege volt,őt nem hiszem h.ismered...leveskocka szerintem kicsit be volt rúgva mikor úgy gondolta megpróbálja,mivel én 1 hónap alatt 1szer sem láttam TS-en,gyakon stb.
    mellesleg,már várom azt h.belinkeld azt a videót amit anno csináltam karkandról...
    s végül,aszondod semmilyen sms spambotod nincs?:(
  • havercsotány
    Minden héten teritek a metroknak árut Budapesten ha gondolod lökj egy címet nem kell autokáznod
  • joebacsi
  • joebacsi
    jah, elbandika, és gúdszpíd is biztos már tiszta jófej lett, nemakarjátok próbáidőre felvenni őket a hordába?

most azt a pár apróságot simán el lehet nekik nézni...

híguljon csak a közösség b+
  • joebacsi
    áhh, ahogy nézegettem a múltkorában putyinék már lekapcsolták :(
  • joebacsi
    pájinkásat...
    látom tegnap a 2 jómadár kitett magáért, csak sajnos ilyen jó időben pont nem rohadtam a gép előtt, és este is más dolgom volt, de azért jól elbeszélgettek magukkal :)

200 kilómétert meg fogok autózni csak egy pofánverés miatt, így meg net mögül addig anyázhatnak, meg senkizhetnek, amíg meg nem unom én, vagy valaki más, és nem törölgeti őket a fenébe...igazából eddig nagyon nem hatottak meg (egyrészt legalább van kinek a nyomorán röhögni, másrészt borgnak sem én szóltam, magától volt ilyen kis szorgos :)), de ha a hetedikesek ennek fényében felveszik akármelyiküket is, akkor csak gratulálni tudok...

nah uff
  • havercsotány
    Hi Hi Hi Hi:)
  • vsly
    Háááát...hát mer...A prioritási elveim nem engedik.Mert mondjuk a puncik rózsaszínebbek ,a hangod selymességénél...
  • Running
    felpillanto/havercsótány:
    Dátum: 2007.04.13. 18:37 Adta: Borg
    flame a bf2 topikban

Köszönjük Borg.
  • HTS s3rg1nh00
    Joetata,mondd csak nem lehetne igénybe venni egy kicsit az orosz nyelvű smsspam botodat?:)
  • TS Zolly
    na huzz a picsbe

amugy ja
  • GameOverrr
    De ismerős ez nekem valahonnan... (Ejj azok a régi szép idők...)

Bár mintha az nem teljesen ilyen lett volna. Lehet, hogy hozzám csak az "erősen cenzúrázott" változat jutott el.
  • JAG1
    Most meccselek egyet 42-ben aztán jövök, csak hova?
  • uHs Gerzson
    Én mindjárt megyek inni :)
  • KáTéCé
    Igenis, megyek ;)
  • Beers
    Eddig ez a legjobb :)!
  • uHs Gerzson
    lol
  • wardogzombie
    helló látom buli van. szétütötte mint a büdös szart?
  • koschwarz

ómájgád!
  • TS Zolly
    Itt van egy másik remek mű :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ,, ide figyelj te rebeka picsájából pattant meccetfaszu tetves zsidó! Hogy az isten lába gyürja beléd azt a csillagfejü bunkós faszát, ha a jordánképü kurva anyád nem tanított meg akkor én megtanítalak, akkorát rugok a szörcsimbokoban lógó valagadba, hogy a rézzel kivert anyád picsiját is templom tornyának nézed. ,,

Most kérnék NEM elnézést a bezonyos népcsoportól. :DDD
  • koschwarz
    annyira szép ez a magyar nyelv...
  • atomboy
    Nem! Feltem a boromet!
  • JAG1
    Lesz valami össznépi csapkodás valamelyik szerveren, mert lőnék már magyart is. A sok csíter külföldiből, már elegem van.
  • HTS s3rg1nh00

menj inkább dugd fel magadnak a Vodnik .50esét
  • Cream78
    Tényleg agyukra ment a meleg......
  • JAG1
    Hogy nektek mindenről a zacsipacsi jut eszetekbe...
  • schrank
    hagyad ő legalább felvállalja
  • n003
    nah ez a legrosszab amit mondhattál :((

• HTS s3rg1nh00
    melegfront
  • JAG1
    Miafaszvan mostanság itt mindnekivel? Uncsiságvan, vagy miahetra?
    Normálisak vagytok? Menjetek el dugni, vagy igyátok le magatokat...
  • Deqwator
    Joe vigyázz magadra mert
  • HTS s3rg1nh00
    nefélj,Joetata is jóember,csak egyszer kell vele egy üveg abszint mellett elbeszélgetni(majdnem azt írtam baszélgetni),aztán soha semmi konfliktusotok nem lesz
  • felpillanto
    hát ez leirva jobban esett .amugy tudom hogy rendes csávo vagyok:) és senkivel sincs bajom csak ezze a bugrissal de vele is csak addig mig meg nem ismerem ugyhogy témát lezártam maj ugy fél év mulva vissza nézek:);)
  • schrank
    most már jó idő van tárva nyitva ajtó ablak a szomszédasszony is csak les hogy mi ez a káromkodás pedig csak nem tudok játszani mert a sok fassszopó koleszos hazaért isiből és hétvégére bekapcsolt a széjbabaszott torrentjét