172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eugabesz #166539 55 mp alatt tölt be a gépem,ebben már benne foglaltatik a quick scan is...
-
az avast-ot használom mert gyorsan betöltődik (de csak azért, hogy ne írja ki ,hogy veszélynek van kitéve a számítógépem)
-
Bala10 #166537 kb. a próbaverzióknál amúgy is kérdéses, mert nem venne senki olyan progit, ami nem talál semmit. :D így muszáj! neki találnia párat, hogy meggyőző legyen. :) -
eugabesz #166536 Na idefigyuzz...gyorsan rövidre lehet zárni.Aki próbált már többféle víruskeresőt,az tudja,aki meg nem az sosem fogja megtudni.
Ha felteszel egy teljesen mind1 milyen víruskeresőt x számú vírust talál a gépeden.Aztán felteszel egy másikat,s hogy-hogynem az is talál x számú vírust...és ez így megy míg cserélgeted őket.Ezért "esküsznek" sokan erre vagy arra a keresőre,mert szentül meg vannak győződve róla,hogy az övé a legtutibb.
Többek közt én is
Mióta a mikrofos szar van a gépemen,nem észleltem vírust.Én.
A program igen,de én nem találkoztam vele.Pedig észre lehet venni...aki nap mint nap használja a gépét és nem észleli a változását,az magára vessen.
-
persze, mert az MS már csak tudja:
legnagyobb spy a win
;) -
haajjajj, víruskergető flém :))
mint az amd v. intel
ati v. nvidia
;))
egyszerű a válasz:
nem kell rákattintani a "mégnagyobbcicikre"
:D -
eugabesz #166533 Microsoft Security Essentials...se spy,se vírus. 
-
há én nemtom mióta netem van noddal élek soha semmi bajom nem volt (na meg persze mellé Zone Alarm) -
mi a gáz mostanában a nodban? -
Ja, NOD régen jó volt mostanában gáz.
Avira 9
-
Én is Kaspersky-re szavazok:) A NOD homály. -
elment az eszed az ESET azert eset mert soha nemtanal semmit vagy ha tanal akkor hamis riado... ures flashen 1ik. szamitogepen virust jelez a masikon szinten eset van felrakva es semmi... legujabb adatbazis... ugyanmar...a gyerek azert szedte le mert nemvolt kepes olyasmit allitani hogy automatikus legyen a kivalasztas a virusok stb.-n. -
kutyacsont #166527 Magadnál vagy ?
nekem kb 1 évig vold smart security-m egy haver mondta hogy próbáljam ki a KIS hát kipróbáltam és 40 valahány vírust talált....
Én KIS-t használok és kitartok mellette! -
LordMatteo #166526 A Kasperral persze hogy nem szedett össze vírust, mivel az akkora fos kb, hogy semmit nem szűr ki, nekem jó ha két napig volt a gépemen. Eset Smart Security a legjobb. -
nekem nincs ilyen a gépemen xD, elrontja a reget... -
nemtom de az avira olyan mikor a haver gepen felraktam virust irtani minden programot kiirtott... kezdve firefoxtol winamping... na akkor mondom... win reinstall kaspersky fel,csak a hulye gyerek kitorolte a kasperskyt... mert nem teccett neki,mondom jolvan akkor telepitse te windowst... 1ejszaka alatt kb. 500virust osszeszedett(persze ujdonsagnal mindent kikell probalni:) ) -
Ja, ilyen van az Avira-nak is, én azt használom, csak az 90 napra ad. -
-
kapsz 60napra... es lejarta utan mindig kervenyezel ujat... a web-oldalon keresztul... -
De ez meddig érvényes? Mert nem találtam sehol -
KIS 2010 key ingyen...
Nekem is ez van:) -
Kéne egy kis segítség!
Felteszem a BF2-t és mikor elindítom csak fekete képernyő:/ ha megnyomom az ablakot akkor valami erroros cucc jön ki:( eddig még sosem csinálta ezt:( -
LordMatteo #166517 Ez már az a kategória hogy pasi sem kell neki mert kinyalja saját magát -
bazdmeg leestem a székről a nevetéstől !!!!:DADS:ASA:SA:SA
-
3:13 nál már énse bírtam tovább :D -

1:39,1:48 xD énis 2 percig néztem ez unlmas xD -
Bala10 #166513 ááááááááááááááááááááááááááááá
ezt 2 percnél tovább nem bírtam nézni. :S
-
classic
-
gyúrós szerecsen zenészek
-
slam tüt tüdü tüt tüdü :D
6:36 tól lehet hallani :D -
eszki?
-
tegnap jelenlétemmel emeltem az est fényét, repedt bordával a 3. sorban
-
nem
-
tied? xD -
ezek szerint nagyon ügyes vagy 
-
benne van a serverinfoban hogy this server requies teamplay :D -
Szerintem épp a teamplayt akarják tiltani. Ne harcolj csapatban, csak repülj.
-
Ja igen meg a mai termés , engem meg sergit bannoltak IDF Vehicool ról NO TEAMPLAY reasonnal , visszamegyünk megnézzük , nekem volt a 2. legtöbb , serginek a 6. legtöbb (32 főből)team point ja , beszólunk adminnak , hogy mibaja , nem mond semmit , vége a körnek , új kör felszállunk MI vel , kilövök 2 helit és repülünk mind a ketten ezzel a reasonnal , NO TEAMPLAY ONLY FLY, ezt kb a 2. percben a körben , tehát nem értem hogy teampéay eljek úgy hogy még zászlóig se tudok jutni na mindegy, értelmes adminolás ... -
hát igen mert neked 4 hc kocka húzza a segged akárhányszor összeesel , én megtudnám számolni 2 kezemen hányszor keltettek -
Így van!