172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudod drága cicabogárkám,egyedül az volt kicsit gusztustalan abban a bizonyos HSZedben,hogy nem a csíterek ellen lázadtál,hanem a klánunkat támadtad be vele.
Az igaz,hogy anno a szerverünkön találkoztam egy arcátlan csítet használó egyénnel.Történetesen épp tankozott,és se TOW,se tank,se akna nem ártott neki.Az már csak hab volt a tortán,hogy egy lövéssel kiszedett bárkit...
Szal ilyen volt(igaz én csak 1szer találkoztam hasonlóval),de ez még senkit nem jogosít fel arra,hogy a 7th-t okolja,merthogy az ő szerverükön történt...
-
Boxer: kell uj logo, elol kellene a 7th-logo 
-
Megsugom, sok fegyver atlovi a badoglemezt, falon at kilogom modellt le lehet keselni, tank lovese sebez falon at, karkandon ( es mas palyan is) be lehet jutni hazba es onnan loni, az hogy fedezek mogott halsz meg az bug, lelohetetlen ellenfel szerver/nethiba, stb. stb.
7th csiterszerver volt ?
-
Ez nem bug, ez a bf2!
Én ezért hanyagolom ezt a játékot!
Rég láttalak DC-zni :)! -
TS Zolly #116406 Éééén? nem fikáztam hisz!!!! -
TS Zolly #116405 viszlát -
Sok BF2 koppincs...
-
bbchris #116403 Igen hogyha a Punkbusterra gondolsz az tényleg vacakolt amíg nem frissítettem aztán jó lett .
NAhh Kedves Joebácsi : Ha már ennyire k*rva nagy pofád van akkor a kérdéseim : - Hogy lehetett az hogy a fal mögül lövöldöztetek ? Aztán mikor átdobott a szerver a másik oldalra egyszercsak azt vettem észre hogy valami házban szaladgálunk a Strike Of Karkandon ahova a mai napig nem tudtam bejutni sehogy sem pedig már átkutattam az egészet .
- 7 Rpg-vel sem füstölt a Striker de még csak fel sem robbant pedig ketten lőttük , és mikor Maschingunner voltam akkor egy fél tár után sem döglött meg az ellen mikor ott voltam felette és csak úgy porzott mikor lőttem , a célkereszt folyamatosan villogott hogy eltaláltam stb-stb és nem halt meg erre ő fogta és lelőtt mikor észrevett . SZerintem ekkora bug nem lehetett a játékban .
Lehet hogy ultragyökér vagyok de szerintem ez nem lámaságra vall . A Svédek és a Portugálok ellen kellett volna ekkora nagy mellénnyel lenni .
Most pá mindenkinek további jó BF2-zést . -
hogy-hogy nem bf2-zöl ? de ha jól emlékszem még a játék megjelenésekor volt egy kis afférod a PB-vel
-
bbchris #116401 AKkor már tudom - Ketten vagyunk . -
és?... -
Landor #116399 Nem mondat, mert te kis parasztocskám még hírből sem ismered a mondat definicióját; továbbá az aztnak köze nincs a mutató névmáshoz! De majd küldök egy másolatot a Magyar helyesírás szabályiból, amit annó még a frissdiplomás nyelvtanárnőm dedikált nekem! Egyszerű gyökér bunkó vagy, s az is maradsz a szánalmas képeiddel együtt. -
landor az azt ebben a mondatban nem névelő hanem mutató névmás úgy hogy nem én vagyok a paraszt hanem te voltál "túl jóba " a nyelvtantanárnőddel
-
nekem meg most ugyanolyan szar a pingem mint szokott pedig egész héten tudtam nyomni délutánonként de a sok gec; torrentes most megint a hálózatnak hogy égne le a hálókártyájuk modemestül
-
köszike de nem kérek az ilyesfajta melókból de ingyéé akkora lukat fúrok a gamer roomodba hogy nem csak a rúterkábel de maga a rúter is átfér rajta 
-
Nem!:DDD
18 éves koromban szinte lefutottam. Most +30ékilóval és 15 évvel már egy bukfenc is halálos lenne!:D
Tereprendezés Schrank! Favágás,betonozás, stb!:D -
azt ne mondd hogy szórólapozással foglalkozol
amúgy az első száz beérkező nagy része postás
-
Gerecse 50!:P
Ha ennyire sok a felesleges energiád, szólj, adok én neked hasonló kaliberű munkát!:) -
ne nekem mondd a főmakinak volt tőle erekciója
-
ez egy f@sza cgi, nagyon messzemenő következtetést nem kell levonni belőle :) -
én meg tegnap voltam azon az 50km-es izé túrán ahol a Cream nemjött azt térdtől lefelé nem érezem a lábaimat a kecseg kullancsokró má nem is beszéve -
szekrény,mit keresel itt,húzzá jáccani-nekem legalábbis a 4 napos kihagyásnak köszönhetően a pingem tegnap este folyamatosan olyan volt mint mindenki másnak a csapatból 
-
ha még csak ez az első trailer akkor min. egy év
-
aha ez az, lesz pc-re és lehet h jó lesz, meglássuk... -
hááát ha erre gondoltál szerintem ez erősen konzol minőség pc- n nem fog így kinézni ha egyáltalán lesz pc-re
-
a BM belső oldalából neked nincs jogosultságod semmit se látni, sry
-
nyomjá má linket hogy hol láttad hogy bf gyilkos lécci köszi
-
Egyre több játék jön ezévben, kíváncsi leszek melyik lesz a befutó. Ez a Call of Duty 4 meg pont úgy néz ki mint egy új battlefield. De szép is lett volna ha pl a 2142 helyett egy ilyet kaptunk volna. -
Hétfőn funolás a Horda szerveren 20:15-kor. Autókázás, tankozás, helizés tömegesen. Mindenki jöhet aki rendelkezik dconnal és a mappal. Szerver jelszót nálam lehet kérni. HUNTS-re mindenkit várunk.
Térkép itt elérhető:
Letöltés:
http://huncup.clanwar.hu/temp/el_alamein_fun1.rar
Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.
Tervezett versenyek:
- Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a főbázisra.
- Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelőbb szerzi meg a zászlót az nyer.)
- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
- Két csapattal zászlórablás tankkal.
- Két csapattal zászlórablás helikopterral.
-
Zolly Te ki te! Sosem tudod kihagyni a lehetőséget, hogy Kriszt fikázzad alaptalanul mi? :p
-
n003 #116380 te meg csak akkor jössz ide ha csítelni kell??? 
-
Meglátjuk! -
Kár hogy épp melóztam az éjjel, kiváncsi lettem volna ki és miként fényezte tovább a 7th-t:)
Cheaterek mi? A 7th? Ennél nagyobb elismerés nem is kell. -
TS Zolly #116377 Asszem ö a DC-s BB Chris. BF2-ben az opc csapatban volt. Szal a lecsiterező dumája tőle egy csöppett durva. DC-s embereknek nem kell bemutatni, mit mívelt a szervereken. Bár végülis nem volt ö csiter, csak egy nagyon fiatal és még mindig fejlődni képes kisgyerek. :DDDD És a pb sem fogta meg egyszer sem. :D -
Igen, de az IW és a Dice közt az a kurva nagy különbség, hogy tudnak programozni is, nem csak a grafikusuk jó!!! -
hi!mi az a tankos cheatcode hogz, a tankot ne lehesen szétlöni??az kéne tudni 
-
Oké Joetata!!! És köszi!
-
meg nekem is hogy szoltam ugye
-
Igazad van!!!Szánalmas az a gyerek!!Köszönöm nektek,hogy bevédtétek a 7th'-t!! -
mégis játszott vele a sok hülye :P de ezt addig nem tudhatod, amíg ki nem jött