172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Elvagy egy kicsit hízva? -
Fuujj kinn a szive
ez nagyon valoság ezzel nem illik szembesülni!!!!
-
uwu #116489 Légyszi nekem is modjál ilyen keményeket, hogy jóízűen lereagálhassam. -
ezt csak idéztem én még nem játszottam nálatok alaptalanul nem vádolok senkit.azt a köcsögök szokták
Jaj és akkor te most mi vagy? ez?

Ha anno nem játszottál anno a 7th serveren, akkor miért szólod le.
-
TS Zolly #116487 Mé? Mekkora buzi e vagy? -
nnna mi van beszartá mi
-
én nem félek az egerektől 
-
schrank mióta fél az egértöl?
-
szabadon választott
-
Platypus16 #116482 Én a helyedben nem beszélnék ilyen hangnemben egy olyan emberrel, aki az apád lehetne... -
GameOverrr #116481 Kicsirigó! Befognád a lepcses szádat? Marhára nem vagyunk egy súlycsoportban, úgyhogy pofa alapállásba. -
GameOverrr #116480 Azt speciel nem vágom, hogy jön ide a Titanic, de az nekem sem tetszett(az sem). Bár az első másfél órát áttekerve már nézhető. 
Egyébként meg nem szoktam helivel gyalogosokra lőni.
-
TS Zolly #116479 Az hogy buzi e vagy? -
GameOverrr #116478 Én nem vontam le ilyen téves és elhamarkodott következtetést, egyszerűen csak nem tetszett. Nagyon nem. Pedig mondom, én szeretem a gyepás filmeket, de amit ezek ott királykodtak, az nagyon nem jött be.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a családdal voltam(3 férfi, 1 nő), de senkinek sem tetszett... Pedig még az ízlésvilágunk is eléggé eltérő, de ez valahogy senkiébe sem fért bele. Ettől persze neked még tetszhet, nincs is ezzel semmi baj, csak szerintem a következtetésed hibás. -
Csak ha van akvariuma!! 
-
-
TS Zolly #116475 Vagy buzi. -
én csak arra alapoztam, hogy a FÉRFI
ismerőseimnek kivétel nélkül teccett, a nő ismerőseimnek meg kivétel nélkül nem. ebből deduktív módon azt a következtetést vontam le, hogy akinek nem teccik a 300, az nő
-
Jól mondod, nem ua. -
buzi-e vagy?
-

Csak eredetileg nem ezért készült. Megint elragadott a hév és belebonyolódtam
-
TS Zolly #116470 Nekem meg a titanik nem tetszett. Kinek mi. Földön gyalog egy az egyben lőni az enemyt, vagy heliből kempelni a gyalogosokat. Nem vagyunk egyformák. -
GameOverrr #116469 Egyik se. A film volt szar.
Persze ízlések és pofonok...
-
Vagy nem tudták ki az a marha aki az első vonalban ugrál xD -
TS Zolly #116466 Huuuu, tegnap embör hiány miatt, Sisco komával ketten, CB-és éles wart vivtunk a JCSR oldalán. Igen KabeLegény, élveztem. :D
Kérdésem. A JCSR mindig ilyen nyugott egy waron, még akkor is ha minden veszve látszik, vagy megvoltatok illetődve, hogy a nagy Zolly felment hozzátok gémelni. :DDD -
TS Zolly #116465 Második. Én már a #116278 irásban is megmondtam. :P :D -
TS Zolly #116464 Akkor ez a bbchris nem ugyan az a volt BB csapattársaddal még a Desert Combat idejéből??? -
TS Zolly #116463 Szvsz a muris fejforma miatt. Én speciel megint megnézem majd, ha lelehet tőtikézni szinkronosan, normális feliratot meg nem találtam hozzá. -
nemtom, azé a sokfukszos nigger perzsaiak nekem is kicsit érdekesek voltak :)
meg 60 fölött is bőven kokszolt még mindenki a görögöknél, ahogy elnéztem :D -
ha nem tetszett, akkor te vagy nő vagy, vagy buzi
-
Meccs végén morogtak csak valamit, de nem volt semmi extra. -
Bocs de tévedsz! -
n003 #116458 jahh valszeg döntő lesz ;)
bár akikkel eddig jáccottunk az kilépett a kupából remélem ti nm fogjátok ezt tenni
jójó csak nagy a pofám...
-
ezt nem a szatyor65-nek akartad linkelni mert ő csinált ilyeneket csak a menekülős jelenetet kivágták a végén amikor az operatőr kezéből kiesett a kamera a röhögéstől
-
GameOverrr #116456 Szakadjak meg, ha tudom, hogy miért hagyott olyan mély nyomot az emberekben ez a film, hogy mindenféle bizbazt gyártanak belőle. Nekem speciel hatalmas csalódás volt. De nem csak nekem. Az ismerőseim közül senkisek sem tetszett.
Pedig én már csak szeretem a kaszálós filmeket, de ez a valahogy nagyon nem jött be. -
This is Harcikakas! -
-
David2006 #116453 Mi is megvertünk valami spanyol lámákat,premier league Group A-ban:)
638-0-ra hoztuk és igy ki is jutottunk a csoportból -
GRAT! :)
OC-ban nem akarták elfogadni az időpontot álladóan olyan időpontba rakták, hogy nekünk ne legyen jó. (péntek, vasárnap 19h-t erőltették :) De aztán a cb admin megoldotta a problémát. Meccsen nem volt velük gond egyébként. GROFfal kell vigyázni nagyon mert a serverükre átlagban 180-as pingunk volt és nem akarták semleges(HEG) serveren játszani a meccset.
Csütörtökre készüljetek, mert úgy néz ki csoport döntő fog következni!
Úgy látom még cikkezni is fognak a meccsünkről cb-n! :) -
Nem lennék akkor ott pilóta!!!