172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
azt ezt te honnét tudod csak nem északai árammal mennek a villákban a liftek
komolyra fordítva a szót akkor egy rendszerváltás előtti kecóba belevezettetni több mint 200
-
TS Zolly #116530 Kell egy másik villanyóra szekrény. Ezen kivül ha a régi 98 elötti szabvány szerint van a fővezeték kiépítve, akkor kikell azt is cserélni, mert a nulla vezető már nem lehet a sodrony, ha légvezeték. Ez ugy 200 ezer nagyon durván, plusz a járulékos munkák. -
csak hogy kb. mennyi idő és zseton egy olyan kéróba beköttetni amibe van sima villanyóra mert az e-on -os leírásban van valami határozatlan áramerősségig ingyenes ée afelett 3500ft/amper rizsa ami nekem kínaiul van
-
haxoror #116528
-
Mit szeretnél róla tudni? -
jja innen derül ki hogy ő janek és alteregói 
amúgy ha valaki jártas a "északai áram" villanyóra beköttetésében az adja tuttomra és nem kell gyanakodni nem az új generációs ati kártya miatt van rá szükségem
-
Szerintem a saját vélemény egy olyan dolog, ami csak neked van.
Szerintem használd ezt az emberi jogodat, és nem kell mindenkit idézgetni.
Mindenki szeretni fog. Szerintem.
gameoverrr ez rád nem vonatkozik
-
semmi buzulás csak kiverjük egymásnak és ennyi -
TS Zolly #116523 Mé? Nem vagyó buzi? Nemá! :DD -
Hétfõn funolás a Horda szerveren 20:15-kor. Autókázás, tankozás, helizés tömegesen. Mindenki jöhet aki rendelkezik DCONNAL és a TÉRKÉPPEL. Szerver jelszót nálam lehet kérni. HUNTS-re mindenkit várunk.
Térkép itt elérhetõ:
http://huncup.clanwar.hu/temp/el_alamein_fun1.rar
Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.
Tervezett versenyek:
- Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a fõbázisra.
- Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelõbb szerzi meg a zászlót az nyer.)
- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
- Két csapattal zászlórablás tankkal.
- Két csapattal zászlórablás helikopterral. -
Platypus16 #116521 Mivel "rendszeres vendég" vagy a topicban, tudhatnál ráismerni mások stílusára és reakcióira... -
GameOverrr #116520 Mi az, hogy "ilyen hangnemben"???
Ember, Te mit nézel? Itt buzizik nekem, mégis mi a túrót kellet volna neki irní? Örüljön, hogy nem küldtem el oda, ahova való. Ha nem ócsárolna itt engem, egy rossz szavam sem lenne hozzá, sőt hozzá sem szólnék. De az ilyen szintű bunkóságot már nehéz megállni szó nélkül. Mást sem csinál, csak minden egyes hozzászólásomban azt nézi, hogy mibe tudna belekötni.
-
Én is így voltam vele fél éve :D! -
GameOverrr #116518
-
nekem minden szerver ilyen amióta a chello emelt
-
Hmm megnéztem, okultam belölle. Ha azt mondom lagol akkor azt úgy értem hogy ilyet én még nem láttam. Az emberre rátolok közelről 1 full tárat, célkereszt meg se rezzen, ugrik egyet majd 1-2 sec késéssel összeesik:)
Azt hiszem ennyi elég is volt a hónapra a bf2-ből:) -
TS Zolly #116515 Fullra hajtók kisratyi :P -
TS Zolly #116514 Megkurjuk?? :D De én leszek az első, hisz más levetett ruháját sem veszem föl. :DDDD -
játszik valaki a magyar szerveren ha van olyan egyáltalán? -
jáááááj én aszittem a szatyor írt bocsesz
-

-
ne akard hogy téged is elkalapáljalak
-
Úgyy csinálsz mintha te kalapáltad volna össze ezt a szart:) -
jó vanna kicsit meg padkáztam a bal elejét de még szoknom kell hiába a targoncás jogsi
-
Paranoia #116507 bf2 speed
-
De hát a zsákok nem is tudnak kocsit vezetni... igaz a srácok sem. :) -
igy van
-
ehhez csak annyit fűznék a nagy pintzgauer rajongóknak hozzá hogy ha olyannal esik meg egy ilyen eset akkor valszeg 3 fekete zsák lenne most a kocsi mellett
-
balról jobbra:jcsr david,schrank,joetata
-
-
idézet tudod a figyelem felhivása más személy megnyilvánulására.nem szoltam le semmit se személyt se szervert se gammát.képben vagy? -
olvass vissza csak idéztem mástól -
"jé, csokíííí!"
-
én nem vagyok finnyás gyere kostold meg teis!
-
nem azok tik vótatok
-
haxoror #116496 Fogadok hogy az a "valaki" is te voltál!
-
uwu #116495 De én csak a gameovert útálom (szigorúan kisbetű) -
ne táposkodjatok
mert most húsvétkor valaki egy elgázolt nyulat linkelt be még sem finnyáskodtatok
-
haxoror #116493
-
azért az előzményért már zolly is megérdemelne egy félköcsögöt :)