172102
  • JAG1
    Jóvan vazze, csúszott az út, meg piás is voltam. :-D
    Meg egyébként is, mit keresel előttem? :-)
  • atomboy
    Mekkora?
  • uHs Gerzson
    Videó 99% kész már csak 1 képet várok a főmakitól utána már csak ki kell találnom hova tudnám felrakni
  • atomboy
    A nyuves kocsid meg a feket se ismeri. :p Egyik kanyarban karamboloztam valakivel, te meg fekezes nelkul belenkjottel, es mindharman kiestunk. :)
  • uHs Gerzson
    Fotoim nincsenek csak videó felvételek, és most kb. 80% a videó
  • Running
    DCON TURORIAL LESZ
  • n003
    a célfotónk is megvan?! :DD az necces volt aza befutó ;) ojjan volt mikor egy rally játékba bekapcsolod a ghost car-t :DD állandóan ott villogott a másik ató kereke az enyém előtt
  • Deqwator
    Karkandon én is nyertem 1szer(nem kicsit rátokvertem akkor)
  • JAG1
    Persze, én sem veszem komolyan, csak ha már zászlószerzés a cél, legalább esély legyen rá, mert akkor lehetne az is, hogy noszarajta mindenki-mindenki ellen, oszt lőjjé. Amúgy meg milyen katona az, aki nem teljesíti a parancsot? :-)

Eltelt vagy 20 perc a játékból, mire rájöttem, hogy Dcon és nem kell az M16-al szaggatottan lőni. Amúgy véged lett volna. :-D
  • uHs Gerzson
    Még készűl a videó de 30%-ban már kész
  • JAG1
    Linket... :-D
  • uHs Gerzson
    Hát most néztem vissza a tegnapi felvételeket, b+ ennyi birkát egy szerveren még nem láttam xDDD

Running az a helis mutatványod is megvan xD
  • n003
    amit szinte lehetetlen betartani .. amúgy ha átés voltál simán gyalog megvédted egyedül a bázist (najó ez túlzás) szal ez csak marad ijjen marhulásra ;)))
  • Running
    Hát erre a helis mókára majd kiagyalok valamit hogy értelmesebb legyen.

Nekem 1x sikerült eljutni az ellenfél zászlójáig amikor is nem lőttek le azonnal. Elraboltam vissza is tudtam szállni a helibe, csak Caroy volt ott. Erre vazze beakadt a rotor a tetőbe és 180 fokot megtett a heli úgy, hogy felfordultam a ház tetejére és felrobbantam. Itt már úgy röhögtem, majdnem leestem a székről.
  • 0Fritz0
    Karkandon természetesen én voltam az első, a többi nem fontos...
    Az aranyos volt, amikor a kétkörös versenynél megkerültem a tankot és elkezdtem körbe-körbe csúszkálni, erre te szóltál, hogy „Fritz, van még egy kör, menj tovább”.
    Hirtelenjében nem tudtam, hogy melyik gombra tettem a mikit, de azt akartam válaszolni, hogy „Én tudom, b@ssza meg, de ez a nyűves kocsi meg nem tudja!”

Alameinen meg folyamatosan potyogtak ránk a helironcsok.
    Ezért aztán többet küzdöttem a röhögéssel, mint a kocsival.
  • JAG1
    :-D

Helis okosságnál, sztem a földön lévő embert nem kéne heliből aprítani, mert szinte lehetettlen zászlót szerezni.

Amúgy fasza volt. :-)
  • Running
    Karkandon mekkora volt, mikor a két little bird-el repkedtünk a versenyzők felett, az utolsó kör végénél jártak a versenyzők, mikor összecsattantunk, így elszalasztottuk a befutókat.

El alameinen gerzsi BH-járól szintén lepattantam párszor.
  • uHs Gerzson
    De ahogy meglátta mindenki, hogy egy BH repül felettük egyből jött az ősztűz :P
  • Running
    Dconban kisebb a gravitáció, ezért jobban csúszkálnak a járművek, de magasabbra fel tudnak mászni. A DPV és többi jármű gyorsasága is növelve van. A DPV kb 20%-al gyorsabb, mint bf2-s társa.
  • 0Fritz0
    Szegény Gerzson, még sosem láttam, hogy egyetlen helit ennyien lőttek volna.
  • Bogdogege
    Szép jó reggelt mindenkinek, szia Boxi
  • n003
    gyógyreggeltet mindenkibe ;))

jahh gyóvolt a tennapi derbi :DD volt amikor vagy 50m-t tolt valaki oldalt egyébként van különbség a dconos és bf2ben levő kocsi viselkedésében vagy lehet azért mert más volt a talaj?! :DD
  • Running
    Reggelt, köszi azoknak akik tegnap jöttek. Remélem mindenkinek tetszett a móka. Majd teszek fel képet, csak tegnap már lusta voltam.
  • erdos
    viszont
  • Boxer HUN
    Jó reggelt...
  • HTS s3rg1nh00
    lol...1ébként splash damage miatt a másik heli is megpusztul(tudom,múltkor pont egymás mellett volt a Z10 meg a Z8 és egy TVvel 4 kill jutalmam volt:))
  • GameOverrr
    Az se szarral pirít: kilövik az egyik helit, megy tovább a másikkal: kép 1, kép 2
  • Running
    JA FIGYELEM! A modot állítsátok át a szerverkeresőbe CTF-re mert anélkül nem találja a szervert.
  • uHs Gerzson
    Ezen már leszek b+ :)
  • 0Fritz0

"Hétfõn MÁJUS 7-én funolás a Horda szerveren 20:15-kor."
  • Livius
    20:00 kor kezdünk?
  • Running
    Horda warszerver:

87.229.14.39:17000
    pass: -
  • Livius
    Voltak gondolatok hogy lehet hogy lesz AGP ben, de már azt elvetette az Nvidia. Nem éri meg mert ezek a kártyák igazán a több magos Core 2 Dou-k hoz lettek fejlesztve, az meg AGP-s lapon biztos hogy nem elérhető.
  • TS Zolly
    Szerelmes csak. :DDDD
  • TS Zolly
    Ratyi e vagyól? Mindenféle bekapás védett. Kabe, akkor használhatod. :DDDDDD
  • koschwarz
    kösz bazmeg! (meg be is kaphatod)
  • Fujiryu
    Az a legjobb a c4 jeepekben, hogy néha lepattan a tank lövedéker róla és nem sebződik...
  • n003
    nemááá .. moszt vettem a lengyelpiácon occóér ventillátort a voodoo2-mhöz és ásztát mondod nem elég?! :(((
  • vsly
  • uHs Gerzson
    bf2 lan party után szabadon