172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #117083 Ja amúgy hallom, délelőtt valaki valami tárhelyet keresett volna, ez szerintem -jobb híján- a célnak tökéletesen megfelel: 1GB a mérethatár. -
Nekem is megvan a 1942, de sose probaltam ki.
-
Nem tudsz mihez viszonyítani! -
n003 #117080 mivel nincs itt DzsóB ezértén mondom: kenszöl lesz ez tuti :DD
asszem mán itt fogunk megrohadni a bf2-ben ... max esetleg megvesszük a 1942-t hozzá aztat sokan ajnározzák (émmég nem próbáltam) -
GameOverrr #117079 "a dignitas-os gyerek megkérdezte a kör végén, hogy most vesztettünk, vagy győztünk" 
-
Korpsweb #117078 Játékmenet passz, mert fingom sem volt mit kéne csinálnom, nem azért mert buta vagyok...XD hanem elég összetett a game, a dignitas-os gyerek megkérdezte a kör végén, hogy most vesztettünk, vagy győztünk :D Elvileg mission-okat lehet elvállalni... Járműveket nem tudtam rendesen tesztelni, kb 3 mp és kilőnek a faszba...fegyvereket kipróbáltam...zoom-al, iron sight-al szinte senkit nem tudtam lelőni, sima keresztel mindenkit...megy benne a bunnyhopp mint állat...ennyi egyenlőre, béta ja...egy idő után elkezd előre menni magától az ember és nem lehet megállítani. -
haxoror #117077 
(Strogg oldalról is plz és repülőből is!) -
Majd ide is tolhatjátok az infokat, hogy ne legyen annyira OFF. :) -
Cáfoljátok meg Schrankot pls! :)
Egy "csőben" lehet előre haladni, vagy bármerre lehet menni a pályán? (mint bf-ben) -
Mi a szar a járművekbe és a fegyverekbe? Játékmenet?
A többi a beta számlájára írható! :) -
Korpsweb #117073 Na kipróbáltam a gamét, első benyomás: nem lesz rossz.
Vannak benne furcsa dolgok, főleg a járművek. Nem szenvedtek fantáziahiányba a srácok. Úgy fél órát játszottam vele csináltam pár screenshoot-ot, legjobban azok a helyzetek jöttek be, ahol pl : 12 játékos egyszerre összecsap...a képek full grafikán készültek, egyedül az anti aliasing-ot nem sikerült rárakni, mert kifagyott a program. KÉPEK -
Na ennél még a bf2142 is jobban tetszett:D a fegyverek szarok a járművek meg méginkább...Meg 3 bug is előjött 10 perc alatt...Az meg csak a hab volt a tortán hogy peti gépén is csak 30 fps.Szóval nekem nem nagy szám:D -
Na akkor átmegyek este és leszarom a töri érettségit:D Megkellnézzem:D -
Hmmm ... nekem is kell Enemy Territory :)
Alig várom már azt a szutykot, kiváncsi vagyok mennyiben lesz lámajáték, mennyit változik a nagy előd után...
-
Egyébként neten már most is lehet találni csomo ingame videót róla. -
Korpsweb #117068 Atwe már árulja vaterán 3 ft 20 fillérért :D Amúgy a többiek núúbok, majd lejön 30 perc múlva és én majd megmondom, hogy jó-e a cuccos
majd nyomok képet nektek
-
Jaja, en is beszallnek a jelentkezok koze, aki megunja es eldobja mint atwe, atvennem a lehetoseget, sot a neveben irnek is par sort rola, ha ez elvaras a beta reszerol !
Batran kuldjon privit akkor valaki :) -
Kuncsorogtok, mint 2 hajléktalan
-
David2006 #117066 én még le se szedtem ratyi:D
majd este,mer' nehogymánekem vigye a sávszélt:) -
B+ ki az a hülye aki azt mondogatja hogy ez a bf2 utodja?? istenem lol ha max a dice csinálná akkor azt mondom jó de így xDDD
Amugy ha nem kell dobj meg egy linkkel és kulccsal xDDD -
Beta, gondolom azért nincs még optimalizálva rendesen. :)
Doom3 motorra épül az egész nem tudom mit vártál. :)
(ha van rá lehetőség szívesen kipróbálnám :P) -
atwe #117063 Na én már le is uninstáltam a gépröl ezt a ****t .
Ez lenne a bf2-nek a útodja hát vagy nekem nagyok az elvárásaim vagy téleg nekem nem jön be ez a ürös baromság.:P:.
Játék nincs optimilizálva egyszerüen doom3 vissza köszön semmi újdonság doom3, (bf2-2142) ,tribes, vegyitve 15-20 fps -sel full hihgon)full lowon 20-25
2.8p4 2500mbram 7600 maradok bf2 nél meg CS-s nél:P:: -
Nem hiszem. :)
FRX is próbálkozoztt volna így, de sajnos. -
A repulo micsodarol, aztan ne felejtsetek el irni, hogyan is viselkedik, mihez is hasonlithato
koszi.
-
valahogy igy gondolom :p
I wonder how many "Clan website" will be manufactured in record time
beta -
HEG UK Xeorox (
)intézte nekik.
-
"Petinek csicska gépe van"
Nem rég még itt áradozott Peti gépéről Fuji hogy milyen überbrutál! (Vagy akkor én most keverem egy másik Petivel...
)
:) -
haxoror #117057 Akkor képeket! VALAMIT!!!!!!!!
-
Már szóltam, de Atwe-nak és Petinek csicska gépe van, Mattnak és Dávidnak meg hiába van izmos gépe Vista alatt nem akar menni nekik a játék
(egyelőre)
-
Hogy sikerült bekerülnötök? -
haxoror #117054 Szólj nekik hogy csináljanak mozit! -
haxoror #117053
-
Tp.Peti meg egyfolytában asszondja a méla hangján, hogy "annnnnnnyááááááááááááád, dddddde dúúúúúúúúúúrva "
meg vmi lézeres faszsággal lövöldözik, és ha jól vettem ki a szavaikból a kocsik kereke kilőhető
de majd biztos leírják mi hogy merre milyen stb.
-
Most néztem fel hozzájuk ts-en. Atwe szidkozódik rendesen, de hát nála ez a szokásos 
Egy kis párbeszéd ts-ről:
Matt: "Fizika milyen Atwe?
Atwe: "Nincs fizika"
és hasonlók
de hát ez még csak béta kéremszépen
-
haxoror #117050 Na és milyen?
-
nah akkor lehet ide is adni a linket mocsokok
-
jól fúj a szél. -
David2006 #117047 én még csak most downloadingolom:D -
atwe #117046 Na most kezdtem el tesztelni az ETQW Closed Bétát.
Na azt mondták hogy ez váltja a bf2töt, meglássuk: P: -
300 OST: Nine Inch Nails - Just Like You Imagined