172102
  • GameOverrr
    Ja amúgy hallom, délelőtt valaki valami tárhelyet keresett volna, ez szerintem -jobb híján- a célnak tökéletesen megfelel: 1GB a mérethatár.
  • atomboy
    Nekem is megvan a 1942, de sose probaltam ki.
  • Beers
    Nem tudsz mihez viszonyítani!
  • n003
    mivel nincs itt DzsóB ezértén mondom: kenszöl lesz ez tuti :DD

asszem mán itt fogunk megrohadni a bf2-ben ... max esetleg megvesszük a 1942-t hozzá aztat sokan ajnározzák (émmég nem próbáltam)
  • GameOverrr
    "a dignitas-os gyerek megkérdezte a kör végén, hogy most vesztettünk, vagy győztünk"
  • Korpsweb
    Játékmenet passz, mert fingom sem volt mit kéne csinálnom, nem azért mert buta vagyok...XD hanem elég összetett a game, a dignitas-os gyerek megkérdezte a kör végén, hogy most vesztettünk, vagy győztünk :D Elvileg mission-okat lehet elvállalni... Járműveket nem tudtam rendesen tesztelni, kb 3 mp és kilőnek a faszba...fegyvereket kipróbáltam...zoom-al, iron sight-al szinte senkit nem tudtam lelőni, sima keresztel mindenkit...megy benne a bunnyhopp mint állat...ennyi egyenlőre, béta ja...egy idő után elkezd előre menni magától az ember és nem lehet megállítani.
  • haxoror

(Strogg oldalról is plz és repülőből is!)
  • mesor
    Majd ide is tolhatjátok az infokat, hogy ne legyen annyira OFF. :)
  • mesor
    Cáfoljátok meg Schrankot pls! :)
    Egy "csőben" lehet előre haladni, vagy bármerre lehet menni a pályán? (mint bf-ben)
  • mesor
    Mi a szar a járművekbe és a fegyverekbe? Játékmenet?

A többi a beta számlájára írható! :)
  • Korpsweb
    Na kipróbáltam a gamét, első benyomás: nem lesz rossz.
    Vannak benne furcsa dolgok, főleg a járművek. Nem szenvedtek fantáziahiányba a srácok. Úgy fél órát játszottam vele csináltam pár screenshoot-ot, legjobban azok a helyzetek jöttek be, ahol pl : 12 játékos egyszerre összecsap...a képek full grafikán készültek, egyedül az anti aliasing-ot nem sikerült rárakni, mert kifagyott a program. KÉPEK
  • Fujiryu
    Na ennél még a bf2142 is jobban tetszett:D a fegyverek szarok a járművek meg méginkább...Meg 3 bug is előjött 10 perc alatt...Az meg csak a hab volt a tortán hogy peti gépén is csak 30 fps.Szóval nekem nem nagy szám:D
  • Fujiryu
    Na akkor átmegyek este és leszarom a töri érettségit:D Megkellnézzem:D
  • DummyBoy
    Hmmm ... nekem is kell Enemy Territory :)

Alig várom már azt a szutykot, kiváncsi vagyok mennyiben lesz lámajáték, mennyit változik a nagy előd után...
  • JCSR ODIN
    Egyébként neten már most is lehet találni csomo ingame videót róla.
  • Korpsweb
    Atwe már árulja vaterán 3 ft 20 fillérért :D Amúgy a többiek núúbok, majd lejön 30 perc múlva és én majd megmondom, hogy jó-e a cuccos majd nyomok képet nektek
  • alma2
    Jaja, en is beszallnek a jelentkezok koze, aki megunja es eldobja mint atwe, atvennem a lehetoseget, sot a neveben irnek is par sort rola, ha ez elvaras a beta reszerol !
    Batran kuldjon privit akkor valaki :)
  • JCSR ODIN
    Kuncsorogtok, mint 2 hajléktalan
  • David2006
    én még le se szedtem ratyi:D
    majd este,mer' nehogymánekem vigye a sávszélt:)
  • uHs Gerzson
    B+ ki az a hülye aki azt mondogatja hogy ez a bf2 utodja?? istenem lol ha max a dice csinálná akkor azt mondom jó de így xDDD

Amugy ha nem kell dobj meg egy linkkel és kulccsal xDDD
  • mesor
    Beta, gondolom azért nincs még optimalizálva rendesen. :)
    Doom3 motorra épül az egész nem tudom mit vártál. :)
    (ha van rá lehetőség szívesen kipróbálnám :P)
  • atwe
    Na én már le is uninstáltam a gépröl ezt a ****t .
    Ez lenne a bf2-nek a útodja hát vagy nekem nagyok az elvárásaim vagy téleg nekem nem jön be ez a ürös baromság.:P:.

Játék nincs optimilizálva egyszerüen doom3 vissza köszön semmi újdonság doom3, (bf2-2142) ,tribes, vegyitve 15-20 fps -sel full hihgon)full lowon 20-25
    2.8p4 2500mbram 7600 maradok bf2 nél meg CS-s nél:P::
  • mesor
    Nem hiszem. :)

FRX is próbálkozoztt volna így, de sajnos.
  • alma2
    A repulo micsodarol, aztan ne felejtsetek el irni, hogyan is viselkedik, mihez is hasonlithato
    koszi.
  • alma2
    valahogy igy gondolom :p

I wonder how many "Clan website" will be manufactured in record time

beta
  • JCSR ODIN
    HEG UK Xeorox ()intézte nekik.
  • mesor
    "Petinek csicska gépe van"

Nem rég még itt áradozott Peti gépéről Fuji hogy milyen überbrutál! (Vagy akkor én most keverem egy másik Petivel...)
    :)
  • haxoror
    Akkor képeket! VALAMIT!!!!!!!!
  • JCSR ODIN
    Már szóltam, de Atwe-nak és Petinek csicska gépe van, Mattnak és Dávidnak meg hiába van izmos gépe Vista alatt nem akar menni nekik a játék (egyelőre)
  • mesor
    Hogy sikerült bekerülnötök?
  • haxoror
    Szólj nekik hogy csináljanak mozit!
  • haxoror
  • JCSR ODIN
    Tp.Peti meg egyfolytában asszondja a méla hangján, hogy "annnnnnnyááááááááááááád, dddddde dúúúúúúúúúúrva "

meg vmi lézeres faszsággal lövöldözik, és ha jól vettem ki a szavaikból a kocsik kereke kilőhető de majd biztos leírják mi hogy merre milyen stb.
  • JCSR ODIN
    Most néztem fel hozzájuk ts-en. Atwe szidkozódik rendesen, de hát nála ez a szokásos

Egy kis párbeszéd ts-ről:

Matt: "Fizika milyen Atwe?
    Atwe: "Nincs fizika"

és hasonlók de hát ez még csak béta kéremszépen
  • haxoror
    Na és milyen?
  • JCSR ODIN
    nah akkor lehet ide is adni a linket mocsokok
  • havercsotány
    jól fúj a szél.
  • David2006
    én még csak most downloadingolom:D
  • atwe
    Na most kezdtem el tesztelni az ETQW Closed Bétát.
    Na azt mondták hogy ez váltja a bf2töt, meglássuk: P:
  • uHs Gerzson
    300 OST: Nine Inch Nails - Just Like You Imagined