172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezzel a hszeddel bebizonyitottad mekkora faszláma vagy mennyél tetrisezni ott is lehet pontokat gyüjteni... -
milyen 3 csillag van a bf2-ben egyáltalán???? 
tegnap egyik kedvenc szerveremen is az ilyen játékosok miatt volt enyhén gyengusz a játék: eszük ágában sem volt normálisan játszani, az ellenfél 50%-a sniper volt, egyáltalán nem érdekelte őket hogy támadjanak vagy védekezzenek...ááá
-
jó lóvéért én eladom neked a stat-omat kb 0.34 K/D arány több hónap kitartó munkája gyümölcse
-
Én meg azt sem tudom, hol kell ezt nézni...
Játék után, mikor kilépek a serverről, elég sűrűn dobol és csomó unlock, meg mindenféle zászló, meg érem megjelenik, de be is zárom, mert lassú. :-) -
Szia! Es most aztan hajtas, sokat kell statpaddolni ujra ennyi pontert :D -
Az enyém max csak törölni lenne jó
-
errrtu #117556 OLYAN SOKAN CSALNAK, hogy ha lépést akarsz tartani,muszály!
hmmm...
okos
-
a három csillag mitöl rosszabb a négytöl?
és a rangjelzésekkel hogy akarsz lépést tartani a csalók ellen?
te a segitségnek örültél volna, mi annak ha nincsenek ilyen játékosok. -
Oszt mijalófaszt érsz a gyönyörű statoddal? Lemented háttérképnek, vagy kiplakátozod a WC-t vele és kakálás közben abban gyönyörködsz?
-
Doki 1968 #117553 Oké,feladom! Igen a végén stat paddingoltam a negyedik csillagért, mert anélkül lehetetlen, OLYAN SOKAN CSALNAK, hogy ha lépést akarsz tartani,muszály! Azért örültem volna ,ha valaki segít, én mindíg segítettem mindenkinek,szevasztok :( -
Csak egy kérdés. Ha nem lenne pont rendszer, játszanál a gémmel? -
Doki 1968 #117551 Köszi Csótány, haver lettél! ;-) -
Doki 1968 #117550 Nem a pontokról szól? Kit késelek - élesztek? Nem vagyok én tímkiller?
Azt se tudod miről beszélsz ??? -
Ja és elnézést azoktól akik tegnap jöttek volna segíteni. Sajnos nem sikerült a szervert beállítani mivel a szervergazdánk a dzsákuzziban rotyogott csinos barátnőjével, viszkivel a kezében. Hát igen, ilyen a Hordások szomorú élete. :)
Ma tartjuk meg a dolgot, ugyanabban az időpontban, ts-en mindent megbeszélünk. Akik jönnének keressenek meg msn-en, vagy itt privátban. -
ez az az autó, ami abban az autós rajzfilmben van...?
-
Zollynak meg a kupa hsz-hez kapcsolódóan:
A Horda bf2-ben inaktív jelenleg, mivel a tagság nagy része beleunt, ezért nem cb-zünk és nem magyar kupázunk. Max gyakokra állunk ki, illetve public, éles meccseket nem erőltetünk már. -
Hmm lehet összekaparom a csapatot, mindig is szerettem volne 1 pendrive-ot:) -
hát nem tom miröl beszélsz,#117399hsztöl indulva olvasd a dolgokat oszt rájössz hogy nem is köcsögösködök.vagy igen? nem volt szándékom.OKÉ DOKI (a szerencsétlenre most még nem reagálok lenyelem) -

reméljük sok csapat indul majd és nem oszlanak fel a kupa vége elött:) -
Grat , minden elismerésem ,hogy ezt el tudtátok intézni , remélem sok csapat benevez a kupára.
-
Én akkor is mondom, hogy kocsog vagy
-
mert kijött az uj peccs -
ellenség ?
-
haxoror #117539 magyar szerverrel mi van? pirossal írja ki :( -
Kar, hogy TDU-ban nincs. Pedig csinos. A Ferrari Dinot is hianyolom.
Ja, es meow, neha gyere be frx csatira. :) -
Istenem, 68'-ban olyan szep dolgokat gyartottak, mint pl. ez:
Autobuziknak kotelezo tudni a tipust :p
Te minek keszultel el? :) -
Mikor ketten vagyunk sokkal kedvesebb vagy, ne játszd az eszed
-
Gecc, ez Darth Vader egerben... megy a futofeny is rajta mikor horog? :) -
Azért mert ez egy játék ami NEM A PONTOKRÓL SZÓL.Nem arról, hogy lekéselsz valakit aztán újraéleszted...Ezért vette el az EA a pontjaidat mert statpaddingal szerezted.Ha sokáig sírsz még a cdkulcsot is bannolják... 

-
Doki 1968 #117533 "havercsótány" ha nem segítesz minek köcsögösködsz ??? -
Doki 1968 #117532 Mi a fasz bajod van te szerencsétlen ? -
Doki 1968 #117531 Hali, jól elvagytok, ahelyett, hogy nekem segítenétek: KÖSZI SZÉPEN :( -
szerintem vigyázz a csabikával, mert egy kocsog
-
Én elolvastam baszod, mert mazohista vagyok, sőt, reagáltam is rá. Amúgy nincsenek előitéleteim, mert én csak hallomásból ismerlek. Illetve kicsit van. Mind1. A lényeg, hogy válaszoltam, viszont arra normális, 2 oldalas választ vártam, de semmi...
-
GameOverrr #117528 Téged speciel komállak, de nem is azért írtam, hogy Te elolvasd, nekem az is elég, ha az elolvassa akinek címeztem(de ha még ő sem azt is leszarom őszintén szólva), csakúgy mint mindenki más véleményét is, aki pusztán hivatalból pfújól bármire, ami velem összefüggésbe hozható, anélkül hogy két értelmes szót hozzá tudna szólni a témához. -
Bajnok a LOKI!!! -
megvan 
-
meg egy bambi. -
hoppá, arra=azt -
Sztem arra próbálta közölni, hogy ilyen tízperces "hatékony helikopterhasználat a battlefield 2" meg ehhez hasonló novellákra l***sz sem kíváncsi. Nem csak a tieidre, a máséra sem, és ezt most ne vedd basztatásnak, nekem tök mindegy hogy írogatsz-e ide vagy nem, de az ilyeneket én sem fogom elolvasni:)