172102
  • Kovács legény
    ezzel a hszeddel bebizonyitottad mekkora faszláma vagy mennyél tetrisezni ott is lehet pontokat gyüjteni...
  • koschwarz
    milyen 3 csillag van a bf2-ben egyáltalán????

tegnap egyik kedvenc szerveremen is az ilyen játékosok miatt volt enyhén gyengusz a játék: eszük ágában sem volt normálisan játszani, az ellenfél 50%-a sniper volt, egyáltalán nem érdekelte őket hogy támadjanak vagy védekezzenek...ááá
  • bakvarnyu
    jó lóvéért én eladom neked a stat-omat kb 0.34 K/D arány több hónap kitartó munkája gyümölcse
  • JAG1
    Én meg azt sem tudom, hol kell ezt nézni...
    Játék után, mikor kilépek a serverről, elég sűrűn dobol és csomó unlock, meg mindenféle zászló, meg érem megjelenik, de be is zárom, mert lassú. :-)
  • Me0w
    Szia! Es most aztan hajtas, sokat kell statpaddolni ujra ennyi pontert :D
  • erdos
    Az enyém max csak törölni lenne jó
  • errrtu
    OLYAN SOKAN CSALNAK, hogy ha lépést akarsz tartani,muszály!
    hmmm...
    okos
  • Yan
    a három csillag mitöl rosszabb a négytöl?
    és a rangjelzésekkel hogy akarsz lépést tartani a csalók ellen?
    te a segitségnek örültél volna, mi annak ha nincsenek ilyen játékosok.
  • JAG1
    Oszt mijalófaszt érsz a gyönyörű statoddal? Lemented háttérképnek, vagy kiplakátozod a WC-t vele és kakálás közben abban gyönyörködsz?

• Doki 1968
    Oké,feladom! Igen a végén stat paddingoltam a negyedik csillagért, mert anélkül lehetetlen, OLYAN SOKAN CSALNAK, hogy ha lépést akarsz tartani,muszály! Azért örültem volna ,ha valaki segít, én mindíg segítettem mindenkinek,szevasztok :(
  • JAG1
    Csak egy kérdés. Ha nem lenne pont rendszer, játszanál a gémmel?
  • Doki 1968
    Köszi Csótány, haver lettél! ;-)
  • Doki 1968
    Nem a pontokról szól? Kit késelek - élesztek? Nem vagyok én tímkiller?
    Azt se tudod miről beszélsz ???
  • Running
    Ja és elnézést azoktól akik tegnap jöttek volna segíteni. Sajnos nem sikerült a szervert beállítani mivel a szervergazdánk a dzsákuzziban rotyogott csinos barátnőjével, viszkivel a kezében. Hát igen, ilyen a Hordások szomorú élete. :)
    Ma tartjuk meg a dolgot, ugyanabban az időpontban, ts-en mindent megbeszélünk. Akik jönnének keressenek meg msn-en, vagy itt privátban.
  • koschwarz
    ez az az autó, ami abban az autós rajzfilmben van...?
  • Running
    Zollynak meg a kupa hsz-hez kapcsolódóan:

A Horda bf2-ben inaktív jelenleg, mivel a tagság nagy része beleunt, ezért nem cb-zünk és nem magyar kupázunk. Max gyakokra állunk ki, illetve public, éles meccseket nem erőltetünk már.
  • Hatt
    Hmm lehet összekaparom a csapatot, mindig is szerettem volne 1 pendrive-ot:)
  • havercsotány
    hát nem tom miröl beszélsz,#117399hsztöl indulva olvasd a dolgokat oszt rájössz hogy nem is köcsögösködök.vagy igen? nem volt szándékom.OKÉ DOKI (a szerencsétlenre most még nem reagálok lenyelem)
  • Kovács legény

reméljük sok csapat indul majd és nem oszlanak fel a kupa vége elött:)
  • mNzJean
    Grat , minden elismerésem ,hogy ezt el tudtátok intézni , remélem sok csapat benevez a kupára.
  • Fujiryu
    Én akkor is mondom, hogy kocsog vagy
  • Kovács legény
    mert kijött az uj peccs
  • schrank
    ellenség ?
  • haxoror
    magyar szerverrel mi van? pirossal írja ki :(
  • atomboy
    Kar, hogy TDU-ban nincs. Pedig csinos. A Ferrari Dinot is hianyolom.
    Ja, es meow, neha gyere be frx csatira. :)
  • Me0w
    Istenem, 68'-ban olyan szep dolgokat gyartottak, mint pl. ez:

Autobuziknak kotelezo tudni a tipust :p

Te minek keszultel el? :)
  • gbc csabika
    Mikor ketten vagyunk sokkal kedvesebb vagy, ne játszd az eszed
  • Me0w
    Gecc, ez Darth Vader egerben... megy a futofeny is rajta mikor horog? :)
  • Fujiryu
    Azért mert ez egy játék ami NEM A PONTOKRÓL SZÓL.Nem arról, hogy lekéselsz valakit aztán újraéleszted...Ezért vette el az EA a pontjaidat mert statpaddingal szerezted.Ha sokáig sírsz még a cdkulcsot is bannolják...
  • Doki 1968
    "havercsótány" ha nem segítesz minek köcsögösködsz ???
  • Doki 1968
    Mi a fasz bajod van te szerencsétlen ?
  • Doki 1968
    Hali, jól elvagytok, ahelyett, hogy nekem segítenétek: KÖSZI SZÉPEN :(
  • Fujiryu
    szerintem vigyázz a csabikával, mert egy kocsog
  • JAG1
    Én elolvastam baszod, mert mazohista vagyok, sőt, reagáltam is rá. Amúgy nincsenek előitéleteim, mert én csak hallomásból ismerlek. Illetve kicsit van. Mind1. A lényeg, hogy válaszoltam, viszont arra normális, 2 oldalas választ vártam, de semmi...
  • GameOverrr
    Téged speciel komállak, de nem is azért írtam, hogy Te elolvasd, nekem az is elég, ha az elolvassa akinek címeztem(de ha még ő sem azt is leszarom őszintén szólva), csakúgy mint mindenki más véleményét is, aki pusztán hivatalból pfújól bármire, ami velem összefüggésbe hozható, anélkül hogy két értelmes szót hozzá tudna szólni a témához.
  • havercsotány
    Bajnok a LOKI!!!
  • koschwarz
    megvan
  • havercsotány
    meg egy bambi.
  • gbc csabika
    hoppá, arra=azt
  • gbc csabika
    Sztem arra próbálta közölni, hogy ilyen tízperces "hatékony helikopterhasználat a battlefield 2" meg ehhez hasonló novellákra l***sz sem kíváncsi. Nem csak a tieidre, a máséra sem, és ezt most ne vedd basztatásnak, nekem tök mindegy hogy írogatsz-e ide vagy nem, de az ilyeneket én sem fogom elolvasni:)