172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A múlthéten játszottam vele :P! -
TS Zolly #117801 Ati!!!! Ezt magyarázd meg ha nem statpadingoltál:
More Victims
(Top 10) Pontiaccc (255), zsak-foss (222), KingShortyBattle (194), [HUN]F_Laci1 (194), r0ug3_targ3t (190), [AvRs]MusTanG (190), ElBurroPT (180), beerman1010 (153), papiresollo (126), show all... [HUN]Brian_[-RL-] (111), 1stBrian (101), Skabou (93), Fors@k3n (81), Philipp.Friebi.1232 (52), TwIsTeDbOix (48), Hangya2 (46), samesz1209 (44), Aquafun (40), funkdoobster (33), ytrez (31), Plesoft[HUN] (27), zilly-walk (21), oOCLouDeDOo (20), ybchangbaishan (11), xaxtix (11), GrosseB@ff (10), |HKS|Gazoogleheimer (8), MickCollins1916 (7)
Worst Enemy
(Deaths by, via EA) $icknote (1)
More Enemies
(Top 10) [HUN]F_Laci1 (219), beerman1010 (199), fnf_silent_killa (199), BLooDSoo (199), Predator_a_POKOL_fia (198), r0ug3_targ3t (194), ElBurroPT (128), cbake2480 (124), ViralViper (108) -
-
"-amikor neked kellett a szalag vagy kitűntetés akkor tudtad nyalni a seggemet,hogy "Ati segíts" ? " ez a sor is fasza vajon ki lehetett ez és milyen segítséget kért? 
persze az egész beírás baromság
-
Üdvözlet a lakóknak
-
-oké ez nem gond
-még hogy akinek szarab a stat az annak irigykednie kéne rád? Az ilyeneket mint te szokták kirúgni a szerverről
-ki a francot érdekel hogy benne vagy a TOP50-ben? tudod én inkább a játék élvezetéért játszom és nem a kurva pontokért amikkel szart sem tudsz elérni
-tudod itt legalább bevallják hogy vannak ilyenek nem úgy mint te akik még feszit is vele
-mi legalább elolvastuk a bf2 kis kézikönyvét :P
-és te csak elmentél és lőtted az embereket a pontjaidért
-menj a HWSW.hu fórumra ott majd isteníteni fognak guudspiid barátoddal együtt
-
TS Zolly #117796 Nem is ember. :DDDDD -
TS Zolly #117795 Mert öreg róka vagy te is. Aki hosszabb időt eltöltött a játékban, az kiszűri a csalókat. Pb ide vagy oda. De ha nem fogja meg a pb, nem lehet alaptalanul vádaskodni bárkire. Addig te, én vagy a többiek tudják, és ez elég, főleg ha Magyar az illető, a kiközösítéshez. Anno a gyereket ugy tudtam távol tartani a mi szerverünkről, hogy az állandó bc/br-je miatt bannoltam. Nem volt kezünkben semmi bizonyiték ellene, ezért jártunk el igy, és elitéztük azzal, hogy nagyon ügyes, fiatal és még fejlődő képes. -
TS Zolly #117794 Tudom van olyan amit a pb nem fog meg. De olvasd el megint azt amit irtam. Nagy flémek után mondtam azt, leszarom ki hogyan csitel, és amit a pb nem fog meg, az nem csit. Gyereket sem fogta meg a pb, ergo, nem csitelt. -
haxoror #117793 Újabban egyre több parajelenségbe futok bele a "régi" időkhöz képest, eddig ölhetetlen emberrel még nem találkoztam de azért volt már pár Mulder-ügynök aki olyan szinten volt szkilles hogy az beszarás, nem baszta ki őket a szerver de így is tudta mindenki hogy woodoo van a háttérben olyan pofátlanul nyomultak... -
statpadding = Doki 1968
-
Egyre válaszolj nekem légyszives és békén hagylak.
Mi a ku***a isten faszát csinálsz a statoddal?
Mész az utcán a homlokodra ragsztva a printscreent és azt várod, hogy a 13 éves kisfiúk felnézzenek rád? Vagy szted a bögyös, miniszoknyások erre buknak? Vagy a metró ellenőr elendeg ha meglátja? -
valaki árulja már el mi az a "statpadding" ? -

-
haxoror #117788 Itt asszem fogalomzavar van, attól hogy sok pontod van (és ezért természetesen magas rangod) na attól még lehet szar a statod, pl szar a K/D meg ilyesmi.
Miért kéne benne lenni a top50-ben? :D
A statpadding nem csít hanem egy olyan hobbi ami elbassza a szerveren normálidsan játszani akarók játékát. -
múltkor megküldtem egy arcot gránátvetővel, akit egyébként úgy hárman közvetlen közelről próbáltak lelőni, erre felemelkedett a hasalásból és sértetlenül visszahullott a földre, és folytatta azt osztást...pofátlan-e csíter volt és nem-e fogta meg a PB...?
-
Mér veled szóba állnak még az emberek?:) -
mint látod nekem is 
ha nem vagy benne a top50-ben, akkor az ukrán maffia a heregolyóidon fog ugrálni práos lábbal, hogy miért nem vagy benne...vagy mi
-
ha valaki nincs benne a top50-ben, akkor mi történik?
-
haxoror #117783 Elég ideje játszom ahhoz hogy kiszúrjam ha valaki már pofátlanul csítel és akkor elküdöm a vérbe függetlenül attól hogy a PB még(!) nem fogta meg
-
de jól megy neked =) nálam azért nem mindegy , hogy kettőt vagy négyet ölök, az már 100%-os javulás
-
haxoror #117781
-
"mert ha nem tudnád benne kell lenni a TOP50 -ben"
Ez a kedvencem... -
Nahát, a csíter oltogat.
Szép napunk lesz, megyek és beteszem a mikróba a popcornt. :)
-
Nem tartom ezt akkora problémának. Bárki számára elérhető a neten, nem ftp utolsó bugyrában, hanem egy elég forgalmas oldalon. Olyan beállításokat mutat, amit minden ovis meg tud tenni. (Azt mondjuk nem értem, miért nem optimizálja autómatice a pingedet is, mint ahogy a videó beállításokat.)
Én, - igaz pár hónapja nyomom - teljesen jól elvagyok mindenféle humbuk nélkül és jó ez így nekem. Az meg, hogy ki és mit használ nem érdekel.
Megyek, lövök, ha nem fekszik meg, hát nem fekszik meg. Majd legközelebb odabaszok egy gránátot...
Őszintén. Ki a faszomat érdekel, hogy egy menetben 20-at, vagy humbukkal 22-őt ölök?
-
Nekem tőgyfalevéllel is nyugodt az álmom, ehhez mt szólsz? -
APA KEZDŐDIK!!!! -
Doki 1968 #117775 Szevasztok! Nem akartam már zavarni, de olyan sötétség van egyeseknél (aki jó arc ne vegye magára), hogy meg kell próbálnom elhozni nektek a fényt:
-az elején nem érdekeltek a pontok
-gondolom a te statod szar, azért írígykedsz
-a három csillagig nem csaltam,csak utána próbáltam azért a kurva negyedikért,mert ha nem tudnád benne kell lenni a TOP50 -ben
-álszent hazugládák, ti mondjátok, hogy én csalok,két óra hosszat olvastalak benneteket,hogy hány csíter van itt
-amihez nem értesz minek ugatsz bele?
-amikor neked kellett a szalag vagy kitűntetés akkor tudtad nyalni a seggemet,hogy "Ati segíts" ?
-javaslom páran nézzenek magukba és kussoljanak inkább
-a normálisoktól elnézést kérek!
-jó játékot, sziasztok!
-
Azért remélem azt nem gondolod, komolyan, hogyha olyan csítje van a gyereknek amit nem fog meg a pb akkor az nem csalás...Mert van pár ilyen... -
Doki 1968 #117773 Ottmarad amíg nem halsz meg, vagy nem veszel fel újat (supply dobozból, vagy ammo csomaggal) ! -
TS Zolly #117772 szeretnélek én is felvilágosítani:
Amit a PB nem fog meg = nem csit.
Hidd el, én ezen a csiterezéses dolgon átestem. Volt egy kölök a dc-en, mindenki tudta csitel vagy valami olyasmit használ ami illegális, és a pb nem fog meg, mert nem a játékot módosította, de semmi bizonyíték nem volt ellene, az meg kevés volt, hogy mindenki tudta, vagy érezte, és codban egyzsr lebukott. Nagy vitám volt ezügyben, akkor aszontam, leszarom ki mit hasaznál a játékban, ha az agyon nem fejlesztett bf1942 punkbuster nem fogja meg, akkor nem is csal. -Tehát: amit a pb nem fog meg, nem csit. - Régi öregek talán emlékeznek arra, hogy a video kártya beállításánál, és pár dolog átirásával a bf42-es ködhatár kissebb lett, vagy teljesen eltűnt. És ezt sem a játékon bellül kellett módosítani, hanem a videó kártya progijában. Asszem csak ati kártyákon lehetett, majd kijavít aki jobban tudja. De a lényeg, a pb-s skacok erre is kitértek késöbb, és csitnek tartotta. Tehát meg is fogta elég szépen.
De igazad van, ,,hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!,, Én tuti ki sem fogom próbálni. KabeLegényt tudnám idézni, nem lesz jobb tőle a 0,10-es k/D rátiom. :DDDD
Ja! Tegnap kubrás publik infrantyn szopattam a jónépet, mikor csak egyedül voltam már a csapatban élő. Juszt sem nyomtam öngyilokot, keressenek meg ha annyira akarnak. :D Két fazont is leszedtem közbe. :DDDD Hehe. KabeLegény még szavazást is akart indítani ellenem, mert nem akartam öngyilok lenni. Há hogy nézett volna ki a statomban??? Plusz egy öngyilok? Na nee! Nem azé játszok már ,,másfél,, éve hogy igy elbasszam a statomat. :DDDDDDDDDDD -
Nincs itt semmi baj mivel ez nem csít ugye, de a korrektséghez hozzátartozik hogy mindenki tudjon róla, így megmarad az amúgy is necces téma, az egyenlőség esélye. Aki akarja használja, aki nem az nem, de tudjon róla hogy ilyen és még ki tudja milyen létezik. Rajtam mondjuk már ez se segítene...
-
van valami hule parancssor amit be kell pötyögni és akko megszünik az olyan találat ami csak porzik az ellenfelen és ugyan igy forditva is be lehet löni hogy ha téged lönek te meg csak porozodjál és ne legyen a találatnak sebzése ,,,(de akik ilyet használnak azok mind bénák a bf2 ben ez egy olyan program mint pldául a sántának a mankó =béna bfesnek a csít:)) -
PEACE!! 

-
Kipróbáltuk , megbeszéltük , és feltettük az SG-re , kb 3-4 napot vett igénybe . És csak azért nem egyből írta be Odin ,mert egy sajnálatos esemény miatt a JCSR nagyrésze rögtönzött talin vett részt , de amint gépközelbe jutottunk Odin egyből betette SG-re.
Nem tudom idézz légyszies mikor említettem az álltalad nevezett klánt vagy személyszerint bárkit is , álltalában próbálok nem személyeskedni mivel nem szeretnék senkinek az érzékeny lelkivilágába beletaposni.
De mostmár tényleg hagyjuk mert már lerágtuk ezt a csontot , majd holnap összeveszünk valami máson.
-
Csak feltűnt a szteroidos prédikációd, holott te is múltkor épp ezt próbálgattad. A másik: igen átírom,azért mert agyvérzést kapok a bf netkódjától, nem szórakoztat a játék ababn a formájában amitől te is ideges leszel. Ha valaki azt hiszi hogy így akarok előnyhöz jutni, legyen a vendégem, mert én meg azt szarom le. Csak az a sajnálatos, hogy ezt megint a heg szapulására használod. -
szeretnélek én is felvilágosítani:
jogosulatlan előny = csít
amúgy hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!
vagy csak én vagyok elb*szva, ha úgy érzem, hogy nem ez az az irány, amerre menni kéne? nem mintha lett volna időm úgy egyáltalán az utóbbi fél évben játszogatni, de ez a "tvík nem csít" meg a "csak eltúlozzátok" megnyilvánulás erősen csípi a szememet... -
Elbeszélünk egymás mellett , amúgy nem tudom miért ez a nagy riadalom de akinek nem inge..... Mellesleg ,leszarom hányféleképpen adjátok elő , akkor is előnyhöz akartátok juttatni magatok ,úgyhogy fejezzük be a mosakodást ,részemről lezárt a vita , mindenki eldöntheti ,hogy mit gondol akinek nem tetszik a véleményem megtalál TS-n vagy privátban folytathatjuk .Üdv
-
anno zsótival toltuk egy picikét...bfhez képest kiforratlan fosadék...ennyi :)
AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA! :D
-
theodor #117763 Érdekel valakit esetleg eladó Bf 2-ő?